Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 13:43   #661
madziczek
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Wierzę .

Wow, oby i Wam stuknęło tyle szczęśliwych lat razem .
Dzięki ... mam nadzieję, że i nam przyniosą szczęście - chciałabym żeby nasze małżeństwo było takie jak Dziadków.

kina2807

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
oczywiście wypytałam o wszystko bo to właścicielka odebrała
chciała mnie umówić na środę ale ja mam wtedy makijer na 10 a ona pytała czy pasuje mi 12.
tylko teraz się zastanawiam czy to nie późno-jak nie urok to s......
ale mają ją tylko dopasować do wzrostu czyli myslę że dadzą radę bo odbiór będzie najprawdopodobniej w czwartek 28.08
stres mnie dopadł bo bredzę i marudzę
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
No i zgadnijcie któż to do mnie zadzwonił...
Pani z salonu... i mówi mi, że wtorek, 19.08 o 12, a myślałam, ze uda sie w tym tygodniu...ale zadzwonię do TŻ-ta jeszcze i spytam czy jutro by mógł, jeśli tak to jutro się umawiam, przecież mnie nie wygoni, czo?? może sie zgodzi, żeby jutro przymiarka była...
Kurcze, jak czytam o tych Waszych przymiarkach, że panie nie dzwonią i o tych innych przebojach z sukniami to zaczynam się denerwowac, bo moja krawcowa ma się do mnie odezwać po 15.08 i na razie oprócz materiału który u niej złożyłam nic nie mam i nawet nie umiem sobie wyobrazić jak ta moja suknia ma do końca wygladać.

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Alez Wam fajowsko!!!!!!!!!!!!
Fotki fotki i jeszcze raz fotki robić proszęęęę!
O tak, tak ... też chcialabym Was juz w sukniach zobaczyć - Może jakąś inspirację w nich znajdę.
Zazdroszczam troszeczkę, że już będziecie mogły je włożyć

Cytat:
przy odbiorze aktu potrzebny jest 1 z Małżonków-zawsze można TŻ-ta wysłać
No to wszystko jasne ... czyli nie należy się przejmować przetrminowaniem dowodu

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
alez mnie wpienia ten totek... chyba pojde puscic
kozidrak tez u mnie nie widac...

My mielismy miec jak spisywalismy protokol a swiadkowie na slub tylko z dowodami... no i chyba my tez

no artysta niezly... starszy dziadek ale jajacarz
mowil ze dziewczyna od nich z rodziny znalazla sobie faceta... wszystko by bylo fajnie, chlopak sympatyczny i wogole ale czarny jak smola!!! I mowi ze jeszcze buzia jak buza ale czegos innego to dobie nie wyobraza

na te nasze wsiobusy mowimy tez ogory lub szyszunie (cale zielone) albo zwyczajnie BURAK

Nie no dziewczyny bo w samozachwyt popadne

moja swiadkowa ma kiece kremowa krotka... moja mama tez ma suknie kremowa i mi to lotto i tak bede najpiekniejsza

rzesy a w zasadzie kepki rzes mialam przyklejone na probnym... trzymaly sie caly panienski tylko jedna jak chcialam domalowac to odpadla... efekt fajny bo zageszcza swoje rzesy ale... mialam mega problemy ze sciagnieciem tego paskudztwa
ogolem daje im 7/10

lecem siku
Ja się do tego totaka powoli przyzwyczajam
Myślisz, że jak się wyśle to przestanie się pokazywać?

Ja też mam takiego wujka ... brat mojego dziadka, taki bardzo rozrywkowy i wesoły facet

Ja miałąm kępki rzęs przyklejone do siostry na wesele ... ale że przed wesele ryczałam (do tego jeszcze byłam chora, gorączka i katar, łzy) to z jednego oka mi się te rzęsty odkleiły. Ale było bez tragedii Nie rzucało się w oczy że z jednej strony coś mam a z drugiej nie.
Zreszta nie widziałam jeszcze zdjęć to nie wiem dokładnie

cały czas zapominam co chciałam napisac ...

ciekawe ile będę miała zaległosic po weekenddzie. Jutro jadę do Częstochowy - szkoda Agatko, że nie ślubujesz w tym tygodniu bo bym Cię podpatrzyła
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:15   #662
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Ja się do tego totaka powoli przyzwyczajam
Myślisz, że jak się wyśle to przestanie się pokazywać?

Ja miałąm kępki rzęs przyklejone do siostry na wesele ... ale że przed wesele ryczałam (do tego jeszcze byłam chora, gorączka i katar, łzy) to z jednego oka mi się te rzęsty odkleiły. Ale było bez tragedii Nie rzucało się w oczy że z jednej strony coś mam a z drugiej nie.
Zreszta nie widziałam jeszcze zdjęć to nie wiem dokładnie

ciekawe ile będę miała zaległosic po weekenddzie. Jutro jadę do Częstochowy - szkoda Agatko, że nie ślubujesz w tym tygodniu bo bym Cię podpatrzyła
zniknie totek czy nie szansa na 15milionow jest

pochwal sie zdjatkami

kurcze widzisz... teraz to musisz przyjechac na 23 jak nie to
nawet mapke moge Ci narysowac
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:36   #663
madziczek
Zadomowienie

A Ty w Częstochowie bierzesz ślub czy w swojej miejscowości? zapomniałam :/
w jakim kierunku od Cz-wy ona leży?

Ja mam rodzinkę na Zawodziu, Tysiącleciu, i w rejonach Jasnej Góry ... nie wiem czy to jest centum czy jakoś inaczej się nazywa
Poza ty wiem gdzie jest Olsztyn bo go uwielbiam, Złoty Potok i inne miejscowości (co się jedzie przez Błeszno i tych w drugą stronę) których teraz sobie nie jestem w stanie przypomnieć.

Kiedyś bardzo chciałam w Cz-wie mieszkac
Stary 2008-08-13, 14:56   #664
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
A Ty w Częstochowie bierzesz ślub czy w swojej miejscowości? zapomniałam :/
w jakim kierunku od Cz-wy ona leży?

Ja mam rodzinkę na Zawodziu, Tysiącleciu, i w rejonach Jasnej Góry ... nie wiem czy to jest centum czy jakoś inaczej się nazywa
Poza ty wiem gdzie jest Olsztyn bo go uwielbiam, Złoty Potok i inne miejscowości (co się jedzie przez Błeszno i tych w drugą stronę) których teraz sobie nie jestem w stanie przypomnieć.

Kiedyś bardzo chciałam w Cz-wie mieszkac
Madziczku ja mieszkam ok 6/10km od czewy w strone radomska i w swojej parafii biore slub ale jej tez nie da sie przegapic a droga prosta
Tysiaclecie jest blizej centrum bo zawodzie na obrzezach a jasna to chyba wszyscy wiedza gdzie jest
błeszno jest na rakowie
Stary 2008-08-13, 14:59   #665
katia0117
Zadomowienie

katey niezły plan dnia
A z tą gazetą to serio?bo jesli to jakas nasza lokalna to oczywiscie zakupię

Dziewczyny miłego wieczoru wam zyczę-ja walę na Dżamprezę
Stary 2008-08-13, 15:17   #666
LilStar
Wtajemniczenie

uciekam do domciu

udanego dżampowania Katia

miłego popołudnia
Stary 2008-08-13, 15:24   #667
asiuk
Zakorzenienie

Dziewczynki, mam pytanie. Jak to jest z tymi zapowiedziami? (wiem, że co parafia, to inne zasady, ale wolę Was podpytać). My jeszcze nie mamy ich załatwionych (mamy 2 miesiące do ślubu). Ślub bierzemy w parafii, w której obydwoje z TŻ byliśmy chrzczeni i do której należymy. Czy można dać na zapowiedzi w tym samym czasie, gdy idzie się spisać protokół? Czy powinnam załatwić może zapowiedzi jak najszybciej, a protokół spisać później? U mnie protokł spisywany jest raczej "za jednym zamachem", nie jest dzielony na części.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 15:42   #668
madziczek
Zadomowienie

Asiuk - macie super sytuację. Jeżeli byliście już w USC to możecie iść do kościoła w każdej chwili. Będą tam wasze wszystkiego dokumenty więc nic poza tym nie bedziecie musieli przynosić - tylko te dokumenty z USC
Najpier musi być spisany protokół a potem dopiero chyba zapowiedzi (tego nie jestem pewna - czy to jest reguła).
Myślę że już mozecie iść spisze z Wami ksiądz protokół, wygłosza zapowiedzi i bedziecie mieli spokój z zalatwianiem.
My spisywaliśmy protokół i prosiliśmy o zapowiedzi w zeszłym tygodniu (w sumie miesiąc przed ślubem) - wszystko za jednym razem ... późńiej tylko musimy po terminie zapowiedzi przyjść po licencję, któą musimy zanieść do kośicoła w którym będziemy brać ślub - u Was to odpada, bo wszystko macie na miejscu, wiec jak spiszecie protokół i poprosicie o zapowiedzi to będziecie mieć spokój.

Nie wiem czy pomogłam, ale starałam się.

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Madziczku ja mieszkam ok 6/10km od czewy w strone radomska i w swojej parafii biore slub ale jej tez nie da sie przegapic a droga prosta
Tysiaclecie jest blizej centrum bo zawodzie na obrzezach a jasna to chyba wszyscy wiedza gdzie jest
błeszno jest na rakowie
No to te strony znam. Moja bratowa jest z Radomska

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
katey niezły plan dnia

Katia to światowa mloda para z Was będzie - będziecie wyznaczać kanon mody ślubnej
Fajnie ... bedziecie mieli dodatkową pamiątkę do pokazywania dzieciom

Miłego dżaprezkowania
Stary 2008-08-13, 15:53   #669
aniago25
Zadomowienie

hej dziewczyny a ja dzisiaj zmieniłam fryzjerke bo stwierdziłam że 12.30 to za późno i teraz mam na 9.30 i makijaż na 12.00 tyle dobrego, przynajmniej nie będe się bała że spóźnie się na własy ślub dzisiaj moja siostra przyjechała zobaczyć suknie, i zobaczyła moje bolerko i mine miała taką że załamka, powiedziała po co mi bolerko z rękawem do łokcia w sierpniu, i teraz nie wiem co mam robić. Ja będe miała go tylko w kościele a ona mówi że się w nim zagotuje.
Zdecydowałam się na fryzure próbną, bo nie chce ryzykować
Stary 2008-08-13, 15:58   #670
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
No to te strony znam. Moja bratowa jest z Radomska
nio to pierwsza za czestochowa miejscowosc... prosta droga i na gorce kosciol gdzie ja bede slubowac bliziuchno od cze-wy

katia wypij za nas
Stary 2008-08-13, 16:09   #671
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Witam Was kochane!
jak zwykle przyjelyscie mnie cieplo....
U mnie bardzo duzo sie wydarzylo podczas trwania wirusa w kompie....zwolnili mojego tate z pracy,ale on sobie poradzil i wlasnie dzis wyjechal do Szwecji.Czekamy juz na jego powrot....Mam nadzieje ze mu sie tam uda wszytsko tak jak zakladal.
Noi straszne burze przechodzily przez moja wioche.Balam sie jak fiks
Ale za to udaly sie zakupy dla Tomka i mamy juz koszule dla niego,spinki,kamizelke i musznik.Na poczatku nie byl przekonany do koszuli w kolorze smietankowym ale kiedy przymierzyl wszytsko z dodatkami ucieszyl sie i przestal krytykowac.
Wybaczcie ale nie mam sil czytac ponad 100 stron ktore skrobiecie w takim tepie ze spidi gonzales nie nadazy
buziaczki dla Was skarby moje
jeszcze odpowiedz dla ASIUKA:
u mnie bylo tak:
poszlismy do ksiedza zeby dac na zapowiedzi z dokumentami w razie gdyby cos potzrebowal a on od razu spisal z nami protokol.ale jak czytam co pisza dziewczyny to roznie to jest.niektore chodza spisywac protokol na dwa razy,inne zalatwiaja od razu.pewnie wszytsko zalezy od ksiedza:0

Edytowane przez toverek83
Czas edycji: 2008-08-13 o 16:11 Powód: wiadomosc dla asiuka
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 16:21   #672
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

No i tatko gajerek ma w domu... czekoladkowy taki..mniam!

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny a ja dzisiaj zmieniłam fryzjerke bo stwierdziłam że 12.30 to za późno i teraz mam na 9.30 i makijaż na 12.00 tyle dobrego, przynajmniej nie będe się bała że spóźnie się na własy ślub
Ja też zamówiłam bolerko i to nawet 3/4 wiec w ogóle bajer,
ale może uciachają coś...

A co do zmiany to miałaś rację, bo po co sie niepotrzebnie martwić, ze sie nie wyrobisz, jak możesz mieć czas na posiedzenie i wypicie kawki, myśląc co w tej chwili robi Twój ukochany...

Cytat:
Kurcze, jak czytam o tych Waszych przymiarkach, że panie nie dzwonią i o tych innych przebojach z sukniami to zaczynam się denerwowac, bo moja krawcowa ma się do mnie odezwać po 15.08 i na razie oprócz materiału który u niej złożyłam nic nie mam i nawet nie umiem sobie wyobrazić jak ta moja suknia ma do końca wygladać.
I to już tak jest, ze bez stresu ani rusz, jak będę miała suknie w domu, to będę miała kolejne zmartwieni czy sie nie pobrudzi, albo co tam jeszcze...

Cytat:
IZKA ja tu wyczuwam jakąś zmowę salonową-bo było coś koło tego
Tosh to podstęp, w bialuśki dzień...
ale tak sie cieszę, że jest,
ze pojadę na przymiarkę w końcu i teraz odliczam dni do wtorku...

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
oo, jak się wszystkie salonówy teraz zebrały
myślę, że możesz spróbować i przełożyć przymiarkę na jutro, nic nie tracisz
Dzwoniłam i maja tak napięte dniówki, ze szok, powiedziała, ze jutro ma jeszcze 9:30(nie urządza mnie to, bo TŻ mógłby dopiero po 12) i pytałam o sobotę, ale zupełnie nie, bo nie wcisną nikogo już...wiec zostałyśmy przy wtorku...

wytrzymiem, albo nie wytrzymiem...

Cytat:
Jedno co mi jeszcze przyszło do głowy to mozesz zadzwnoć do jakeigokolwiek USC (albo tego przy parafi - gdzie będziecie go odbierać) i zapytać co będzie Ci potrzebne do wydania aktu małżeństwa. Ale nawet jakby co to mysleże sie tym starym dowodem możesz wylegitymowac bo dane się rpzecież nei zmieniły.
Dziękuję ślicznie...
Akt małżeństwa już u ksiedzorka jest, więc nie maiałm problemu z tym, a w USC nie zwracały uwagę na datę...
Zadzwonię anonimowo i spytam czy potrzebne jest wyrobione drugiego, skoro biorę ślub i będę zmieniać...ciekawe co mi powiedzą..

izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 16:40   #673
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Znaleziona na NK
A asiuk to kto na NK, bo nie widzę??

Przepraszam, wiem! post pod postem... nie chciałam.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 17:47   #674
jeszczepanna
Raczkowanie

Asiuk U nas wszytsko odbyło sie jednego dnia. ZAłatwilismy USC i od razu do ksiedza. Spisany protokól a zapowiedzi bedą juz w te niedziele. Karteczke z poradni i o spowiedzi doniesiemy. Wydaje mi sie ze najlepiej załatwic to jednego dnia. a tak naprawde nie wiem czy mozna dac na zapowiedzi nie spisujac protokolu....?!
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 18:24   #675
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
katey niezły plan dnia

no serio serio
a gazeta to Nasze miasto Lublin (czy jakos tak) w kazdym razie darmowa to zakosze kilka egzemplarzy i bede rozdawac hahaha

milej zabawy katia

i co tu tak cicho dziewczynki???

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 18:54   #676
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kakusia nie płakulaj.
Wywietrz się dobrze, żebyś się nie zatruła, oparty z farb, lakierów itp. są bardzo niezdrowe i zdradliwe.

Gratuluję zakupu garniturka!
iał Twój TŻ - jakie dodatki (kolorki). Mój tez ma grafitowy garniturek i wydaje mi się, że mimo biąłej koszuli będzie smutno wyglądał.
Dziekuje Madziczek wlasnie powinnam zaraz jechac do tych oparow lakierowych ale na sama mysl mi niedobrze
Garnitur jest gladki grafit bez zadnych paskow, do tego biala koszula i różowy musznik (przepraszam-krawat kaskadowy) i wlasnie ten musznik ozywi ten troszke smutny (ja to nazywam delikatnie - stonowany) kolor TZ wyglada w nim bardzo powaznie i elegancko Z jasnych dodatkow to beda takze Jego wloski hehe - jest blondynem takze ciemny garnitur pasuje Mu
A Twoj TZ jaki kolor bedzie mial musznika??

Od wczoraj mam dziwny nastroj, zero entuzjazmu, dzisia zaczelam sie zastanawiac czy ja naprawde chce tego slubu czy on czasem nie jest bo glupio bylo by sie teraz wycofac normalnie takie mam mysli Dziewczyny... masakra....

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 19:03   #677
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

przymiarka w piątek 22.08 o 13
także kamień z serca

dziękuję za pozytywne motywowanie
No i pieknie... Ja mam przymiarke 20go, 23go i w dniu odbioru

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
Zdecydowałam, że chyba zmienie fotografa.
Pozdrawiam
Jezeli jestes bardziej nastawiona na nowego fotografa to jasne, ze zmianiaj. To wy macie byc zadowoleni z jego uslugi. Tylko agulla jesli spisalas juz z nim umowe i wplacilas zaliczke, to musisz sie liczyc z jej strata. Chyba ze dogadywaliscie sie slownie to wtedy nie ma zadnego ale...

Cytat:
dzisiaj moja siostra przyjechała zobaczyć suknie, i zobaczyła moje bolerko i mine miała taką że załamka, powiedziała po co mi bolerko z rękawem do łokcia w sierpniu, i teraz nie wiem co mam robić. Ja będe miała go tylko w kościele a ona mówi że się w nim zagotuje.
Ania ja mam plaszczyk a slubuje 30go sierpnia.... I mam w nosie stwierdzenia ze sie ugotuje. Na poczatku moja swiadkowa i fryzjerka porobowaly mi to wybic z glowy, tylko ja marzylam o takim plaszczyku i nie dalam sobie wmowic ze nie pasuje, a teraz sa zachwycone caloksztaltem . Najwazniejsze abys Ty wiedziala co chcesz

Jestem padnieta, wlasnie skonczylismy probe na sobotni slub.... Proba po 2 tygodniach przerwy to porazka jakas. Ludzie sa tak rozlaznieci ze trudno sie pracuje w takich warunkach .
A na domiar wszystkiego moj brat wzial sie za malowanie klatki schodowej. Mieszkam w domu 4ro rodzinym i nikt ma w nosie ze sufit spada ludziom na glowe. Az wstyd przed goscmi weselnymi, ktorzy zblakani zamiast do kosciola przyjada do mnie...
No dziewuszki idac za waszymi radami kupilam sobie aktywator opalania Ziaji i juz jestem po kapieli slonecznej .... Mam w planach jeszcze dwa opalanka, choc podobno juz jestem brazowa . No ale kolor trzeba utrzymac

Kakusia a coz to za dziwne mysli Ci owladnely... Widze, ze zaczynasz sie gubic, usiadz i pomysl na spokojnie. Kochasz ? Wiec ja nie wiem w czym jest problem....

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-08-13 o 19:06 Powód: bo Kakusia tutaj dziwny nastroj wprowadza
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 19:14   #678
Milibili
Zadomowienie

Dziewczyny padam Ostatnie dni wyglądaja tak ze wstajemy o 5 i wracamy do domu o 22 :/ W pracy niesamowity zamet, wszystkie inne strony niz te ktore sa potrzebne do pracy zablokowane wiec juz Was czytac nie moge... W miezkaniu internetu brak Teraz jestesmy do niedzieli u teściowej bo wyjechała i pilnujemy dobytku Staralam sie Was jak moglam podczytywac ale było ciezko

Lilus az mi sie lezka w oku kreci jak widze, że o mnie pamietasz i sie martwisz Byłam dzis po wyniki i wszystko jest ok serce pracuje prawdlowo, nie ma zadnych groźnych zmian. To co było jest nie grozne i sie nie powieksza

Jutro godzina 9 - fryzura ślubna 12:30 makijaż probny Proszę Trzymajcie kciuki zeby fryzjer i makijazystka sie sprawdziły

Kejti
nie wiem czy nas jeszcze czytasz, jesli tak to wiedz ze mimo iz znamy sie tylko wirtualne to naprawde trzymam kciuki za Ciebie bys znalazła w sobie siłe by przez to przejść. Nie zapominaj nigdy o tym jak wartościową osobą jesteś. Nie mogę sobie nawet wyobrazic co czujesz... Wiem za to, że sobie poradzisz i wyjdziesz z tego silniejsza!

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 19:15   #679
LilStar
Wtajemniczenie

Witam ponownie

jakoś mi lżej na duszy po tym tel. z LF

asiuk przy spisywaniu protokołu odrazu ksiądz przyjmuje zapowiedzi
Kakusia odpędzam Twoje czarne myśliskoro podjęliście decyzję o zaręczynach potem o ślubie czyli Wspólnym Życiu to podstawy ku temu były i są. To jest decyzja na całe życie-trzeba przemysleć na wskroś. Wierzę, ze dojdziesz z tym do ładua jak Twój TŻ?rozmawiacie o tym?

Mili cieszę się tak bardzo, że wszystko dobrze z Twoim zdrówkiem
brakuje tu Ciebie
bardzo mocno ściskam kciuki za jutrowiem, że będzie dobrze-na próbnej zawsze możesz zgłaszać sugestie
jak będziesz mogła to napisz jak poszło.i uważaj na siebie

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-08-13 o 19:21 Powód: bo moja Mili się odezwała:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 19:22   #680
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Jestem aniołkiem dzisiaj byliśmy u spowiedzi .

Czeka nas jeszcze:
-kontakt z orkiestrą
-kontakt z kamerzystką
-kontakt z fotografem
-dokupienie napoi i wód mineralnych
-załatwienie auta dla Nas
-dopracowanie wizji dekoracji na samochód
-spotkanie w sobotę na naszej sali, podglądnięcie czyjeś Pary i zapięcie wszystkiego z właścicielką na ostatni guzik
-jutro idę do fryca, kuzynka ma mi coś wymodzić, jakiś balejaż, ale nie na wszystkich włosach, tylko z wierzchu (dobrze to obmyśliłam? )
-kupno czarnych skarpetek dla F.
-telefon do dziadków i drugiej pary by ostatecznie zdeklarowali się czy będą na weselu
-opalić się na tym głupim solarium co mnie nie chce za bardzo ojarać (coś mi się wydaje, że 3 dni przed ślubem machnę się balsamem muśnięcie słońcem i już!)
-zdecydować się na paznokcie jaki wzór i jaki makijaż

a do ślubu 10 dni
Stary 2008-08-13, 19:31   #681
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem aniołkiem dzisiaj byliśmy u spowiedzi .

Czeka nas jeszcze:
-kontakt z orkiestrą
-kontakt z kamerzystką
-kontakt z fotografem
-dokupienie napoi i wód mineralnych
-załatwienie auta dla Nas
-dopracowanie wizji dekoracji na samochód
-spotkanie w sobotę na naszej sali, podglądnięcie czyjeś Pary i zapięcie wszystkiego z właścicielką na ostatni guzik
-jutro idę do fryca, kuzynka ma mi coś wymodzić, jakiś balejaż, ale nie na wszystkich włosach, tylko z wierzchu (dobrze to obmyśliłam? )
-kupno czarnych skarpetek dla F.
-telefon do dziadków i drugiej pary by ostatecznie zdeklarowali się czy będą na weselu
-opalić się na tym głupim solarium co mnie nie chce za bardzo ojarać (coś mi się wydaje, że 3 dni przed ślubem machnę się balsamem muśnięcie słońcem i już!)
-zdecydować się na paznokcie jaki wzór i jaki makijaż

a do ślubu 10 dni

OMG

m.a.r.t.a, a Wy macie 2 czy 1 spowiedź?
i która to Wasza?
Stary 2008-08-13, 19:35   #682
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
OMG

m.a.r.t.a, a Wy macie 2 czy 1 spowiedź?
i która to Wasza?
OMG że tak dużo jeszcze do załatwienia? Bo mi po mału chce się płakać.
U mnie w parafii są dwie bez względu na to czy młodzi razem mieszkają czy nie. A to była nasza pierwsza. Na drugą idziemy za tydzień.
Stary 2008-08-13, 19:47   #683
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
OMG że tak dużo jeszcze do załatwienia? Bo mi po mału chce się płakać.
U mnie w parafii są dwie bez względu na to czy młodzi razem mieszkają czy nie. A to była nasza pierwsza. Na drugą idziemy za tydzień.
chodziło mi o to, że jak się zobaczy napisaną taką listę to się może zakręcić w głowieale wiem też że to się da wykonać
nie chciałam Cię przestraszyć

to mnie pocieszyłaś z tą spowiedzią-bo my mamy 2 i jeszcze nie byliśmy

EDIT

potrzebuję pomocy z VISTĄ
jak wstawić suwaczka na pulpit-bo instrukcja na www.slub-wesele.pl dotyczy XP i ja ciemna masa jestem na vistę nie umiem wstawić
Stary 2008-08-13, 20:06   #684
mika85
Raczkowanie

Dziewczyny nie mam nawet siły przeczytac tego co naskrobałyście. krótka relacje z przygotowań przed slubnych, zwłaszcza dla dziewczyn które maja wesele na takiej wiejskiej sali. Jest masakrycznie. od 14 dzisiaj zaiwaniałysmy na sali myłyśmy cała zastawę, Jestem poprostu wykonczona a jutro na 6:00 musze byc juz po kucharkę i zawieźć ja do piekarni. nie wiem jak ja wytrzymam do soboty. Jutro ubieramy sale Ciekawe jak nam wyjdzie Pozdowionka idę pod prysznic i zmykam spac
mika85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 20:13   #685
aniago25
Zadomowienie

Dziewczyny a ja już nie przejmuje się co inni mówią, to mi ma się podobać mój wygląd, zosataje moje bolerko i dodatki, dzisiaj rozmawiałam z fryzjerką i zdecydowałyśmy na żywy kwiat we wlosach, po niedzieli jade uzgadnić menu, została kwestia pleneru, nie wiem kiedy go zrobić. Malutko dni do ślubu a pracy cała masa, ale mam nadzieje że ze wszystkim się wyrobimy
Stary 2008-08-13, 20:21   #686
soffera
Zadomowienie

m.a.r.t.a spokojnie, tego moze jest i duzo ale nei wymaga mega wielkich ilosci czasu
Lilus jak tylko kopne ta moja Viste bo sie wiesza to to sprawdze
Mika widze ze nasze przygotowania do slubu sa o niebo lzejsze ale wszyscy dobrze wiemy ze warto
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 20:24   #687
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki

Czuje ogromna chec przylaczenia sie do Was robicie tu swietna kawe)
i tak jak Wy tez jestem tegoroczna PM ,slubuje 20.09

najpierw musialam przeczytac wszystko()a bylo co czytac!
jestescie niesamowite,raz sie potwornie usmaialam a raz poplakalam!

Czy znajdzie sie jeszcze jedna filizanka dla mnie ?
Witamy

Co u mnie?
Byłam dzis na kolejnym fryzie próbnym ale niestety nie mam fotek

Zastanawiam się nad tym bolerkiem z długim rekawem. Chcialam kupić przez allegro, ale nie zdarza go juz uszyc!
Chyba zostanie mi rekaw 3/4 , ktore mozna kupic u mnie na miescie o ile wogole bedzie moj rozmiar

Siostra dzis zapisała mnie na paznokcie Ja jeszcze nigdy nie miałam robionych tipsów . Doradzcie mi jakie sa lepsze, naklejane czy lepiej nalozyc zelowe na swoje?? Jak juz to chce miec zwykły french zrobiony.

A jutro ide zamawiac bukiet

Zostalo 10 dni, i z dnia na dzien wiekszy stres mnie dopada
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 20:25   #688
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Lilus jak tylko kopne ta moja Viste bo sie wiesza to to sprawdze
Hehehe .... dobre... Nie wiem kto byl na tyle inteligentny by wymyslec Viste, wiekszego badziewia nie widzialam...

Martus
lisa spora... ale dasz rade... widze tylko, ze polowa Twoich myslnikow juz jest przez nas zalatwiona a do slubu mamy tydzien dluzej.... Ale trzymam
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 20:30   #689
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczorek!
AgataR
opis panieńskiego niesamowity a zdjęcia na nk fajniusie

toverek83
fajnie, że jesteś z powrotem

jeszczepanna
żeby nie bolało

DORISO208
witamy witamy witamy

LilStar
i się doczekałaś w końcu

Milibili
dobrze, że z serduszkiem wszystko oki

A my dzisiaj z mamą i siostrą byłyśmy na malutkiej odnowie biologicznej, a konkretnie na zabiegach na twarzyczki i było superowo czuję się jak nowo narodzona
Tylko po wizycie w niedzielę w szpitalu i po pobieraniu krwi mam na obu rekach na zgięciach siniaki i nie mam zielonego pojęcia czy to mi zniknie do tej soboty Dobrze, że mam długie bolerko to chociaż nic nie będzie widać, ale z drugiej strony całego wesela w bolerku przecież nie wytrzymam, bo będzie mi za gorąco

A do ślubu tylko 3 dni
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 20:36   #690
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
hej dziewczyny a ja dzisiaj zmieniłam fryzjerke bo stwierdziłam że 12.30 to za późno i teraz mam na 9.30 i makijaż na 12.00 tyle dobrego, przynajmniej nie będe się bała że spóźnie się na własy ślub dzisiaj moja siostra przyjechała zobaczyć suknie, i zobaczyła moje bolerko i mine miała taką że załamka, powiedziała po co mi bolerko z rękawem do łokcia w sierpniu, i teraz nie wiem co mam robić. Ja będe miała go tylko w kościele a ona mówi że się w nim zagotuje.
Zdecydowałam się na fryzure próbną, bo nie chce ryzykować
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

Jutro godzina 9 - fryzura ślubna 12:30 makijaż probny Proszę Trzymajcie kciuki zeby fryzjer i makijazystka sie sprawdziły

Fryzura jak i makijaż próbny są niezbędne. Wiem to po sobie, pierwszy fryzjer-średnio udany, dzisiaj byłam u innego i na serio jestem zadowolona.
Ja umowiłam się na 9:30, makijaż na 13

a to moje włoski po próbnym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tyl.jpg (84,2 KB, 72 załadowań)

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości