Czy masz jakieś dziwactwa? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 23:32   #151
Buskowianka
Zadomowienie

Dot.: Czy masz jakieś dziwactwa?

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dla mnie moim największym dziwactwem (czego sie wstydze sama przed sobą), że podoba mi się pewien chłopak, znamy się, ale jakoś wstydzę sie do niego zagadać...ale codziennie sprawdzam, czy dodał nowe zdjęcia na naszą klase i kogo ze znajomych ma nowego. Dodam, że ja go nie mam wsród znajomych

Ja mam tak samo. Próbowałam nawet robić jakiś odwyk, ale nie potrafię to jest silniejsze ode mnie Mam go jeszcze na gg i jak tylko jest dostępny z jakimś opisem to od razu patrze jaki ma ten opis. A najgorsze jest to, że wiem, że on też ma mnie na liście
Stary 2008-08-13, 00:01   #152
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
O mi się jeszcze jedno przypomniało
Jak idę chodnikiem z kwadratowych płyt to czasem mam taką fazę żeby stąpać tylko na całą płytkę, a nie na złączeniu dwóch to chyba mi zostało po zabawie w klasy w dzieciństwie )
Skąd ja to znam A kiedyś czytałam taką książkę o dziewczynie, która miała nerwicę natręctw . I ona kiedyś usłyszała rymowankę : "STAŃ NA SZCZELINIE, TWOJA MAMA ZGINIE" i też tak robiła- nigdy nie stanęła na szczelinie. Po tej książce to już zupełnie mi odwaliło na tym punkcie- bo też ta rymowanka mnie niepokoi

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 00:03   #153
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Cytat:
Napisane przez Katarzyna xD Pokaż wiadomość
hmm no więc:

- uwielbiam "łamać" palce, tak, że słyszę odgłos kości - w palcach ręki, stóp. Jeżeli tego nie zrobię to zwijam się z "niedosytu" jejku, jak to brzmi

A myślałam że tylko ja jestem taka , ja strzelam wszystkimi częściami ciała i dokładnie jak Ty- też czuję niedosyt kiedy tego nie zrobię

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 08:23   #154
Oana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
A myślałam że tylko ja jestem taka , ja strzelam wszystkimi częściami ciała i dokładnie jak Ty- też czuję niedosyt kiedy tego nie zrobię
Też tak robię
Stary 2008-08-13, 09:35   #155
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesiaa Pokaż wiadomość
jak ide na zakupy to czasm 10 razy jedną rzecz przymierzam ;P
ja tez ,a czesto sie okazuje, ze zly wybor dokonalam. takze parekroc razy mierzenia, a nic pozytywnego .

Cytat:
Napisane przez vanesia1 Pokaż wiadomość
hihihi

Aha..najwieksze moje dziwactwo W okresie letnio-jesiennym, lapie korbe na punkcie tego, zeby absolutnie zaden, nawet najmniejszy owad (zwlaszcza komar) nie wlecial mi do pokoju. W tym celu nawet przy najwiekszym upale zmykam szczelnie okna ( ) i drzwi do pokoju. A kiedy chce wejsc lub wyjsc, to jednym szybkim szarpnieciem otwieram drzwi, pedem przeskakuje przez prog i natychmiast zamykam za soba drzwi, calosc trwa nie dluzej niz sekunde Najgorzej jest przekonac do podobnych zwyczajow domownikow, TŻ zawsze sie puka w glowe jak przepycham go przez prog i natychmiast zamykam za nim drzwi na klamkę

Natomiast zanim poloze sie spac, nastepuje rytualne sprawdzenie wszystkich scian, sufitu, poruszanie zaslonami, przejechanie reka po ksiazkach i ogolnie zrobienie "ruchu" w pokoju zeby w razie czego cos wylecialo i zebym mogla to zabic zanim sie poloze.
A jak nie daj Boze jednak czegos nie zauwaze i bzyk komara obudzi mnie w nocy to bede na niego polowac do skutku chocbym miala nie spac cala noc (ostatnio lapalam do 5 nad ranem ).

hahahhahaha
ja dodam jeszcze, ze procz komarow, to masakrycznie boje sie PAJAKOW. tyle, ze ja, troche rozszczelniam okno (ale tak, zeby zaden brzydki owadek sie nie wsliznal do mnie) .

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
To ja :

- tez zaswiecam wszystkie swiatla jak jestem sama
- tez jem platki tylko z jednej miski
- nie usne w skarpetach.Zawsze sciagam
- to samo tyczy sie biustonosza
- spie tylko na brzuchu ^^ Inaczej nie zasne
- jak jezdze na rowerku stacjonarnym to musze sluchac mp3
- nie wejde do piwnicy bo boje sie ze zobacze pajaka
-nie umowie sie z chlopakiem gdy mam pokrecone i spiete wlosy ^^
- prowadzac notatki w szkole musze podkreslac sobie kolorowymi zelami wazne slowa. Inaczej sie nie naucze lekcji za Chiny

jak sobie cos przypomne to tez napisze
.

Cytat:
Napisane przez mgosiekm;8484898[B
]* taaak bzyczacy komar w pokoju po ciemku to horror, tez wtedy nie moge zasnac, chowam sie pod koldra chocbym miala sie upocic to nie wystawie ani kawalka ciala...[/B]
* z notatkami tez tak mam - jak sie ucze miec mnostwo kolorowych zakreslaczy bo jestem wzrokowcem i nie umiem uczyc sie napamiec, zapamietuje notatki po kolorach
* z wlosami tez mam schiza, nie wyjde poki nie umyje rano glowy
* nie wyjde poki nie umaluje przynajmniej rzes
* nienawidze jak ktos OBCIERA SIE O MNIE W AUTOBUSIE, albo jak ktos przechodzi i mnie "pyrga" (np stare babcie ktore udaja ze nie maja wiecej miejsca zeby przejsc) to mnie wkurza i zawsze obrzucam zlowrogim spojrzeniem...

jak to czytam to mysle sobie, ze chyba wszystkie kobiety maja cos z "garkiem"
jakbym czytala siebie . lubie sobie ladnie robic notatki - ozdabiajac je kolorem oraz to chowanie sie pod koldre jest mi baaaaaardzo znane.

Cytat:
Napisane przez DarlingForeverYours Pokaż wiadomość
a jeszcze co do mnie to...
* gdy pająk jest za wysoko to wciągam go odkurzaczem po czym cala w podskokach sprawdzam czy nie spadl gdzies na mnie gdy go nie ma to automatycznie wymieniam worek w odkurzaczu[przez co na mnie mama krzyczy bo nowy worek sie da a ja go wyrzucam tylko dlatego ze jeden pajak tam jest]

*co do spania to tez mam tak samo ze przegladam caly pokoj za nim usne czy nie ma jakiegos skurczybyka

*gdy znosze pranie do domu to najpierw klade je na lozko mojej mamy bo w razie W gdyby jakis robaczek sie zaplatal w ciuszek to wyjdzie na lozko mojej mamy a nie w moim pokoju
(zaznaczone na gruba czcionke).
a to 3. mnie rozwalilo .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 15:57   #156
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Moja siostra mi kiedys powiedziala ze mam objawy nerwicy natręctw. Mam takie cos ze np. jak wchodze do lazienki i patrze na polke to musze poprawic wszytsko co jest moim zdaniem zle ustawione. I tak dlugo potrafie ukladac az nie bedzie tak jak powinno. Tak samo mam np. z tym ze woda zawsze musi stac normalnie w butelce nie moze sie przewrocic, od raz sie wtedy denerwuje kiedy ona nie stoi jak powinna hehe ale dziwak ze mnie

i mam mnostwo inncyh rzeczy ktore juz wczesniej napisalyscie nie bede powtarzac

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 16:05   #157
GothicLolita22
Zadomowienie

Drzwi od mojego pokoju MUSZĄ być zamknięte, kiedy do niego wejdę lub z niego wyjdę. Nienawidzę, kiedy są uchylone Podobnie z drzwiami od kuchni
Stary 2008-08-13, 16:15   #158
GothicLolita22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość

- jak znajde gdzies w domu paskude pająka to nie zabijam, nie wyrzucam przez okno tylko przykrywam kuflem po piwie, które mam w pokoju, i tak sobie czeka aż ktos wyrzuci! Nie znosze pajaków beee
A jeśli pająk siedzi na suficie?
Do moich drobnych dziwactw należy jeszcze to, że nienawidzę dźwięku krojonego chleba Kupuję tylko chleby już pokrojone w sklepie
Stary 2008-08-13, 16:41   #159
dartanianka
Zakorzenienie

GG do dartanianka

rozwaliły mnie niektóre dziwactwa, zresztą niektóre mam i ja nie będe powtarzała, z tych nie wymienionych jeszcze to mam takie:
- jedzenie to normalka, ziemniaczki muszą być na górze, kotlet po prawej a surówka (której nigdy nie zjadam, bo nie lubię surówek ale musi być na talerzu) po lewej;

- dostaje białej gorączki gdy firanki w pokoju są nie tak ułożone, gdy nie mają idealnej harmonijki, patrze się na nią i skupić nie moge na czymś innym, w końcu podchodzę i poprawiam póki jest ładnie ułożona

- co do spania, nie zakładam żadnych dodatkó typu skarpetki bo mi zawsze gorąco, nie założe spodni od piżamy, czy długiej piżamy, bo mi się ściąga, a w lato, muszę czuć kołdre na sobie, nawet po zęby przykryta musze być;

- do spania też, jeśli z kimś śpię (ostatnio z Tżetem) to muszę być do niego odwrócona plecami, przytulić do siebie jasia lub róg kołdry i tylko tak zasnę, więc wtulona w Tżeta nie mogę zasnąć za Chiny:-o;

- co do jedzenia też to się ze mnie śmieją, ze jak mam ziemniaczki utłuczone na talerzu, to muszę je jeszcze widelcem pogładzić bo inaczej ich nie zjem, ubijam widelcem kawałki ziemniaków które zjem;

- nie zasnę bez telefonu pod poduszką, musi być i włączony koniecznie na wibrację, co czasami mnie doprowadza do białej gorączki;

- codziennie zmieniam swój opis na gg;

- i zanim zacznę czytać książkę to najpierw muszę przeczytać ostatnie zdanie;

- przeszkadza mi gdy ktoś chrapie, wtedy nie mogę zasnąć, ale gdy chrapie Tżet to mi nie przeszkadza

Edytowane przez dartanianka
Czas edycji: 2008-08-13 o 19:42
dartanianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 18:05   #160
Katarzyna xD
Zadomowienie

ooo ja zapomniałam, że nienawidzę jak któs np w tramwaju za mną siedzi bo boję się, że ta osoba napluje, nacharka mi na włosy. Mam tego schiza po tym jak koledze na rekolekcjach opluli całą kurtkę starsi uczniowie. Ale przeważnie jestem zmuszona siadać przek kimś

Jeśli ktoś nie popełnia samobójstwa, nie znaczy, że wybrał życie. On tylko nie potrafi się zabić.
Katarzyna xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 18:26   #161
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katarzyna xD Pokaż wiadomość
ooo ja zapomniałam, że nienawidzę jak któs np w tramwaju za mną siedzi bo boję się, że ta osoba napluje, nacharka mi na włosy. Mam tego schiza po tym jak koledze na rekolekcjach opluli całą kurtkę starsi uczniowie. Ale przeważnie jestem zmuszona siadać przek kimś
To nie jest takie glupie. Mnie kiedyś jakis glupek ciągnął za wlosy w autobusie, a mojej przyjaciółce jakiś pijak wylał piwo na glowe
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 21:01   #162
nika80
Raczkowanie

Smile Dot.: Czy masz jakieś dziwactwa?

Przed spaniem kilka razy wstaje i poprawiam poduszkę.
nika80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 21:29   #163
martital
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
zawsze zanim usiądę 'ścieram' krzesło ręką

Robie dokładnie to samo, nawet kiedy wsiadam do czyjegos samochodu, przecieram fotel ręką, co musi byc dziwaczne i denerwujace dla kierowcow

martital jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 22:21   #164
Baby14
Zakorzenienie

przez Was dopadło mnie kolejne dziwactwo - siusianie przed posilkami... Uciazliwe to
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 22:26   #165
DarlingForeverYours
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dartanianka Pokaż wiadomość
rozwaliły mnie niektóre dziwactwa, zresztą niektóre mam i ja nie będe powtarzała, z tych nie wymienionych jeszcze to mam takie:
- jedzenie to normalka, ziemniaczki muszą być na górze, kotlet po prawej a surówka (której nigdy nie zjadam, bo nie lubię surówek ale musi być na talerzu) po lewej;
ja tam wole jak mam wszystko jedno na drugim serialnie np ziemniaki na to kotlet a na to surowka

Szybka wymiana z D.

Nakarm psiaka! wystarczy jedno kliknięcie
DarlingForeverYours jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 00:07   #166
sweety21
Przyczajenie

GG do sweety21

Hehe, ja też mam mase dziwactw, w wiekszosci pokrywaja sie z waszymi ale jednego u was nie wyczytałam , a mam:

* kiedy kładę się spac, ustawaim budzik , gaszę swiatło, ale kiedy już położyłam się to potrafie kilka razy świecić komórką i sprawdzać czy aby alarm jest właczony, czy działa, czy ustawiłam dobfrą godzinę budzenia itp, a kiedy sprawdze, odkładam komórkę i za chwilę znów ją biore, poswiecam i sprawdzam znów budzik czy aby za wcześniejszym sprawdzaniem czegos nie wyłączyłam, a za chwilkę znów, potrafie tak wiele razy zanim usnę to sie robi wkurzajace ale n ie potrafie inaczej, tym bardziej jak wstaje na uczelnie , na busa itp.

* mój tz ma manie wąchania wszystkiego i ciagłego mycia rąk, zje cukierka i dzie myc ręce, zje jogurt idzie myc ręce, itp, ale z drugiej str ciesze sie ,że dba o higiene, bo niektóre narzekaja że ich tż maja z tym problemy i zabarzo o higienę nie dbają

* moja mama nie potrafi pic herbaty ani kawy, zresztą niczego z kubka, smakuje jej tylko w szklance ( w odrtóżnieniu ode mnie, ja wolę kubki) i nawet jak zapomnę sie i zrobię jej pic w kubku to i tak przelewa do szklanki

* nauczyłam sie rozpoczynać dzień od szklanki wody ( na czvczo) i nawet chocbym nie miała czasu i choćbym miała nie zjeść śniadania musze najpierw wypic ta szklankę wody, chocbym miałą sie spóżnic nie wyjde z domu jak sie nie napiję na czczo wody

co wiecej, jak nie wypiją wcześniej wody na czczo to później mi śniadanie nie spakuje....ech wariatka

*kiedy ide np. na uczelnie idę zawsze ta sama strona ulicy, kiedys chciaam zacząć chodzic inna stona to nic mi nie wychodziła takiego dnia i zawsze zapobiegliwie , żeby dzień był udany chodzę jedna strona ulicy ..., tak samo jest z toaletami na uczelni , mam swoje kabiny-pewniaki, do innych nie wchodze, chyba że już nie mam wyboru, ale wtedy wiem że cos sie schrzani i dzie bedzie nieudany ( najgorzej jak moja ulubiona jest nieczynna)

*wszystko u mnie ma swoje miejsce i jak cos jest nie na swoim miejscu tovmnie to wpienia, tym bardziej że moja suiostra nie ma w zwyczaju zachowywania porzadku i odkładania rzeczy na miejsce

*jeżeli chodzi o ubrania to kiedy wieszam uprane na sznurku na dworze to moje wieszam z dala od gałęzi, lisci itp, w bezpiecznych miejscach tak aby nic z robali do nich nie wlazło...a kiedy zbieram juz such to całą sterte odkładam do poskładania na później , ale zabieram moje i od razy wkładam do szafki, majtki do majtek itp...

* kiedy jadę samochodem co chwile sprawdzam czy mam właczone swiatła, a kiedy stoje na światłach to stoję na biegu z nogą na sprzęgle i hamulcu i co chwile włączam pierwszy bieg, tzn sprawdzam czy jest właćzony albym mogła od razu ruszyć jak sie switło zapali, to doprowadzaj moja mamę do szału, bp ja potrafię cały czas ten pierwszy bieg włączać, nawet przez minute, tzn właczam luz i pierwszy bie, za chwile luz i pierwszy bieg...ech....no comment

mam takich jeszcze wiele...: D
Stary 2008-08-14, 01:39   #167
Icy-fruit
Rozeznanie

GG do Icy-fruit

a moim dziwactem swego czasu było branie na rozne imprezy/ dyskoteki kanapki z serem

poza tym boję sie klownów !!!
i nigdy nie jem z kimś posiłków kto mlaska do kur*icy mnie to doprowadza
Stary 2008-08-14, 08:59   #168
Lynn
Zakorzenienie

Moim dziwactwem jest również to, że na imprezy w klubach, dyskotekach zabieram grzebien i kredkę do oczu, które chowam później, w zależności od pory roku albo do kozaka, albo do skarpetki Tylko zimą biore ze sobą komórkę, którą też pozniej wciskam do buta
Stary 2008-08-14, 09:35   #169
kretencja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweety21 Pokaż wiadomość
Hehe, ja też mam mase dziwactw, w wiekszosci pokrywaja sie z waszymi ale jednego u was nie wyczytałam , a mam:

* kiedy kładę się spac, ustawaim budzik , gaszę swiatło, ale kiedy już położyłam się to potrafie kilka razy świecić komórką i sprawdzać czy aby alarm jest właczony, czy działa, czy ustawiłam dobfrą godzinę budzenia itp, a kiedy sprawdze, odkładam komórkę i za chwilę znów ją biore, poswiecam i sprawdzam znów budzik czy aby za wcześniejszym sprawdzaniem czegos nie wyłączyłam, a za chwilkę znów, potrafie tak wiele razy zanim usnę to sie robi wkurzajace ale n ie potrafie inaczej, tym bardziej jak wstaje na uczelnie , na busa itp.
Mam to samo Może nie sprawdzam bardzo wiele razy, ale minimum raz, już po położeniu się i zgaszeniu światła, nawet jak pamiętam, że nastawiłam na właściwą godzinę. A że na noc komórkę wyłączam, to takie sprawdzanie każdorazowo wiąże się z ponownym włączaniem i wstukiwaniem pinu Masakra.
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 10:01   #170
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

czasem gdy przypomnę sobie jakiś film który leciał nawet 2 lata temu, to nie spocznę do póki nie odnajdę go, choćbym miała szukać w całej bazie filmweb'u. /tak samo z piosenkami../

nie lubię gdy ktoś się o mnie ''ociera'' np. w autobusie lub sklepie...

nie lubie jak ktoś na mnie chucha.. szczególnie na plecy, ręce, twarz...

w nocy wyobrażam sobie, że ktoś się włamał i zakrada się do mnie do pokoju ... /tak co noc.... - a najgorzej że wszelkie 'odgłosy domu' pasują do moich wyobrażeń xD/

mam notoryczne wrażenie/w nocy/ że drzwi są otwarte, a boję się wstać /patrz :punkt wcześniejszy/

siusianie przed : jakimś filmem, jedzeniem, jakimś ''wydarzeniem'', przed wyjściem z domu..

specyficzne jedzenie ptasiego mleczka :najpierw czekolada z góry i boków, późxniej z dołu, a na końcu śmietankowe nadzienie

gdy tylko przychodzę do domu to zakładam przepaskę i związuję włosy /nie z racji, że to wygodniej.. poprostu PRZYWYKłAM/ xD

kołdra musi być równo.

gdy się żegnam to każdy musi mi odpowiedzieć ''papa'' , samo ''pa'' mi nie starcza

czarny kot - muszę się cofnąć o 3 kroki i splunąć przed lewe ramie.. też 3 razy xD

nie nawidzę, gdy ktokolwiek za mną idzie.. na ulicy, po schodach..

wiele ich... wiele...

Edytowane przez lovellyhippo
Czas edycji: 2008-08-14 o 10:31
lovellyhippo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 10:38   #171
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez lovellyhippo Pokaż wiadomość
czasem gdy przypomnę sobie jakiś film który leciał nawet 2 lata temu, to nie spocznę do póki nie odnajdę go, choćbym miała szukać w całej bazie filmweb'u. /tak samo z piosenkami../

mam tak samo

a do tego, nienawidze jak ktos dotyka moich wlosow, Tz tez nie moze niewazne w jakim sa stanie mokre suche rozmemlane czy ulozone...potrafie nawet ugryzc jak ktos sie zacznie nimi bawic (Tz niestety ma syndrom niespokojnych rak)

jak cos pisze to zawsze na kolanie, nie istotne ze siedze przy biurku i ono jest odgruzowane, kolanko wygodniejsze

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 11:15   #172
Rocusiowa
Raczkowanie

Bratowa się wprowadziła do domu i korzysta z mojej łazienki. ZAWSZE kładzie prysznic od wanny inaczej niż ja a mnie to do szału doprowadza

Też jak idę czasem chodnikiem to tylko po płytkach a po szczelinach nie

Jak kiedyś wyjmowałam przewód z odkurzacza to wyszedł z tej dziury pająk teraz za każdym razem dwoma paluszkami łapię za wtyczkę i wyciągam dokładnie sprawdzając czy czasem jakiś nie wyjdzie

Jak wchodzę na strych to się cały czas rozglądam czy nigdzie nie łazi jakiś pająk

Jak siedzę na kibelku to się rozglądam za pająkami a jak się zapowiada na dłuższe posiedzenie to czytam naklejki na kosmetykach

mój TŻ nie cierpi jak jestem w rękawiczkach i trę palcami o jego paznokcie
Rocusiowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 11:23   #173
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
Napisane przez Rocusiowa Pokaż wiadomość

Jak siedzę na kibelku to się rozglądam za pająkami a jak się zapowiada na dłuższe posiedzenie to czytam naklejki na kosmetykach
dookładnie!
lovellyhippo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 13:46   #174
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovellyhippo Pokaż wiadomość
dookładnie!
znam to !
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 14:48   #175
GothicLolita22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
To nie jest takie glupie. Mnie kiedyś jakis glupek ciągnął za wlosy w autobusie, a mojej przyjaciółce jakiś pijak wylał piwo na glowe
Mnie się przydarzyło, że raz siedzący za mną jakiś podejrzany typ, zanim zdążyłam się przenieść na inne miejsce, kichnął mi we włosy 5 razy! A jak już usiadłam gdzieś indziej, to kichał tam dalej... Gdybym została na tym miejscu, to zanim dojechałabym do celu miałabym nakichane na włosy jakieś 30 razy
Stary 2008-08-14, 19:42   #176
Lanne
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Lanne

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
Zawsze jak kłade sie spac to musze miec założone skarpetki, inaczej nie zasnę. W lato także, moze być upał, goraco, duszno, ale ja musze miec skarpetki, ściągne je po godzinie snu, ale na czas zaśniecia musze je mieć

przyłączam się.
Stary 2008-08-14, 19:50   #177
little.b.blue
Zakorzenienie

jak jem pierogi, to zawsze je otwieram, wyjadam farsz a ciasto jem na końcu

jak leżę, obojętnie sama czy z Tż to poduszki muszą być idealnie i równiutko ułożone.

nie znoszę jak ktoś pisze sex a nie seks, cholera jesteśmy w Polsce i piszmy po polsku.

szlag mnie trafia jak ktoś mówi perfum, a nie perfumy, toż to perfumy nie mają liczby pojedynczej!

nie znoszę słówek takich jak 'nio, cio, tia'... szału dostaję jak to słyszę

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 20:44   #178
PinkSlip
Różowy Jednorożec

Ja jak byłam mała idąc po płytkach chodnikowych bawiłam sie tak, żeby iść i nie nadeptywać na te szpary. Do dziś mi zostało.

Zawsze liczę schody, gdziekolwiek wchodzę.

Gdy wstaję w nocy do łazienki i mam tak pełny pęcherz że mnie rozrywa im tak zanim usiądę na sedes muszę postać przed lustrem i pomęczyć parę pryszczy

Narazie tyle
Stary 2008-08-14, 20:57   #179
kretencja
Zakorzenienie

Oj, czytanie (i nie tylko) na kibelku to też mój nawyk.
Jak robie siusiu, to nie, ale jak mam dłuższe posiedzenie... Czytam gazety (jak się coś nawinie), etykietki od kosmetyków, smsy (jeśli mam przy sobie telefon), a nawet gram w Snake'a na komórce
Jak się czyms nie zajmę to nie mogę i już
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 21:17   #180
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Oj, czytanie (i nie tylko) na kibelku to też mój nawyk.
Jak robie siusiu, to nie, ale jak mam dłuższe posiedzenie... Czytam gazety (jak się coś nawinie), etykietki od kosmetyków, smsy (jeśli mam przy sobie telefon), a nawet gram w Snake'a na komórce
Jak się czyms nie zajmę to nie mogę i już
Ja też tak mam, ale komórki nie biorę odkąd znajomej wpadła do wc
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości