|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czym myć całe ciało, żeby nie wysuszało skóry, nie zatykało porów i łatwo się spłukiw
Witam,
obecnie myję całe ciało mydłem w kostce Biały Jeleń premium, ale nieraz, szczególnie na kacu po umyciu swędzi mnie skóra, czyli podejrzewam że to przez wysuszenie już niezbyt nawodnionej skóry. Poza tym ostatnio przeczytałem gdzieś że mydło zatyka pory, a mam sporo syfów na plecach i trochę prosaków i wągrów na twarzy. Do tej pory nie wiązałem tego z mydłem jakiego używam. Dlatego chcę przetestować coś co nie zamyka porów i zobaczyć czy problem się zmniejszy. Proszę o propozycje czegoś czym będę mógł myć całe ciało i co się dobrze spłukuje - nie lubię się myć żelami pod prysznic, bo ciężko się je spłukuje i .am wrażenie że zostawiają na skórze taką śliską warstwę. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym myć całe ciało, żeby nie wysuszało skóry, nie zatykało porów i łatwo się s
Mydło afrykańskie, tylko prawdziwe 100%, nie wyrób podobny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.