![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Ja stara to pewnie grawitacja będzie działać za moment
![]() No ale mniejsza o to, nosz kuźwa to jaki powinnam mieć brzuch bo sama nie wiem (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszę Ci powiedzieć, że jak tydzień temu zdałam auto służbowe, lapka i telefon i straciłam swoje centrum dowodzenia to mi mózg siada od braku kontroli i myśl, że przychodzi laska na moje zastępstwo jakaś na rok do moich klientów to mnie wewnętrznie gryzie i trafia . że nie będę wiedzziała o co caman ![]() Ja po prostu od zawsze pracowałam. Nauka owszem ale praca od nastolatki to była zawsze moja obsesja i zawsze ją miałam i teraz powiem Wam, że praca to moja wewnętrzna swego rodzaju wartość i ja po tygodniu nic nie robienia w domu tylko przyglotowywania się na przyjscie małego zaczynam już dostawać w głowę i momentami łąpie mnie takie przygnębienie, że ja nie wiem jak wytrzymam w domu rok.............. ![]() ![]() ![]() Jak znajdę siłę przy dziecku to może pomyśle o nauce języka bo naprawdę oszaleje i będę ryczeć bez makijażu w tłustych włosach i depresji z laktatorem w ręku po kątach ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy też tak macie czy to ja z kosmosu jestem i ta nieplanowana ciąża mnie tak wykańcza psychicznie Cytat:
Oj to mnie czeka ten sam problem pewnie ![]() Czyli cokolwiek by nie było S zamawiać :P A karmilas z ta nakladka od poczatku i caly czas? Ja mam taki plan bo tez mam mikro biust Cytat:
Nie załamuj, mnie z tym Lovi ![]() A który model miałąś? NAczytałam się, że fajnie dynamicznie ściąga i przy tym jest delikatny i fajnie wyprofilowany dla piersi, masakra juz się na niego tak nastawiłam ![]() ![]() A medela ma kilka tych rodzajów , który polecasz? MAm nadzieje, ze nie zabijesz mnie ceną :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Ja bez ciąży mam małe cycki, male sutki i male brodawki. A w ciąży zmiana o 180 stopni. Wielkie cyce, ogromne ciemne prawie czarne sutki na całe cycki i ogromne sterczace brodawki blllehhh ja cgce spowrotem moje A
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Haha Vica niemożliwe
![]() Ja mam te sutki jakieś wklęsłe i się martwię co będzie jak mały będzie ssał a tu dupa będzie (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
WIem, ze to jest zabawa ale ja bym raczej przy moim biuscie tez tak wolala ale nigdzie nie doczytalam jeszcze czy ktoś tak robił cały czas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Później pożyczyłam na próbę od koleżanki medela mini Electric (ok 260pln kosztuje) i zostaje mu wierna na kolejną ciąże ![]() Medela ma dużo modeli, ale ten w zupełności wystarcza. Vica, dałaś radę tak ręcznie co 2h przez 3miesice odciągnąć mleko!!!??? Ja z elektrycznym myślałam że się zajade po miesiącu. To moja największa trauma z pierwszego porodu... Freyka, a zakupy spore, ale tam m. in. plastry na blizny po cc, pampersy (to już daje 200 PLN), DHA i Wit D, mleko, smoczki, butelki, husteczki, katarek do noska, itd... No i się uzbieralo... Dews, jak tam pokój Juniora? Dałaś radę? ![]() Dziewczyny, czy któras jest z Wrocławia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha to jesteś i tak wytrwała, że to oglądasz ![]() PAmiętam jak na yt chcialam zobaczyc jakis filmik jak dziala elektryczny laktator... Włączam, patrzę chwilę, ten wielki cyc okropny taki jakiś spuchnięty, wydałam z siebie jęk bólu i rozpaczy, wzdrygłam się cała i wyłączyłam nie dałam rady ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Nie było źle
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam mega zajęty dzień więc nadrobię was później, przyszłam się pożalić, że ten kolor w pokoju młodego wyszedł mega ciemny, kur*a jak w trumnie, jak w ogóle kolor może tak ściemnieć na ścianie?? W puszce był taki jaśniutki pastelowy a na ścianie wyszedł ciemny groszek ;/ biedne dziecko nabawi się depresji
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Dews rób fote zobaczymy
![]() Bo na ścianie się jeszcze utlenia ten kolor, mam nadzieję że ta moja arbuzowa wariacja na różowo nie wyjdzie bo w takim wypadku nie mam po co wracać do chaty. ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Teraz się zastanawiam czy nie przegielam z tym kolorem
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Dews, ale to już wyschła farba? Bo na mokro to zawsze ciemniejsze
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pokój dla Mateusza oczywiście będzie jak cała reszta domu: białe meble, jasno szaro beżowe ściany i turkusowe/niebieskie dodatki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Vicarika;85797606]Elektrycznego nie polece bo ja uzywalam tylko reczny z aventu .
i jak ten ręczny z aventu? bo ja zamówiłam wczoraj.. jest znośny? tz znalazł taki zestaw: https://allegro.pl/avent-zestaw-star...2.html#thumb/5 a ze ja nawet nie wiem czy mi sie to przyda to zostalismy na tym recznym takim zeby byl na w razie czego. zawsze chciałam miec malutkie cycki ..ja z kolei mam duze.. przed ciaza juz kupowałam 70h-70j w zaleznosci od firmy i takie staniki kosztuja majatek ![]() a jesli chodzi o te nakladki to sie raczej wstrzymam do porodu z zakupem.. chociaz ta położna ze SR jest doradca laktacyjnym moze ona mi powie to Wam napisze ale spotkanie bedzie dopiero we wtorek wieczorem ![]() i kolejna sprawa wie moze ktoras z Was jak wybrac fotelik samochodowy? bo ja juz zglupiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agnieszka68678;8580 0816]
Cytat:
Co do fotelika najlepiej dopasowac do auta bo do dziecka ciezko jak go nie ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka, ja jestem świeżo po zakupie fotelika, wiec powiem czego się dowiedziałam. Przede wszystkim, tak jak Vicarika pisze, fotelik musisz dopasować do auta. Sprzedawca powinien zmierzyć kąt, pod jakim dziecko będzie siedziało i na tej podstawie wam doradzić. Jak macie Isofix w aucie to najlepiej dokupić bazę, wtedy fotelik jest stabilniejszy. Tak naprawdę to idźcie do dobrego sklepu, a sprzedawca powinien odwalić cała robotę za was
![]()
#804 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dews pamiętam jak mój tata jak robił remonty zawsze z palety kolorów na próbnikach jak spodobał się nam jakiś to kupował o ton z tej gamy ale jaśniejszy, mówił właśnie, że kolor się utleni i zawsze należy wybrać o ton jaśniejszy niż ten który chcemy z próbnika żeby wyszedł na ścianie. Coś w tym jest. [QUOTE=agnieszka68678;8580 0816] Cytat:
maxi cosi rock wyszedł w crash testach najkorzystniej |
||
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Zarejestrowałam się w bebi program, a są jeszcze jakieś inne co by gifty dostać ?
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Sylvana;85801986]
Tylko nawet najbezpieczniejszy fotelik z crash testów nie sprawdzi się jeśli nie będzie pasował do samochodu i dziecko będzie siedziało pod złym katem.
#807 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ogólnie dzięki za porady odnośnie koloru ale trochę wczas
![]() ![]() Dziewczyny tak siadłam i się zorientowalam że mało małego czułam dzisiaj, ale tłumaczę sobie ze dużo się ruszałam i ja go nigdy nie czuję jak się ruszam... Ale teraz leżę na boku i póki co nic, mam nadzieję że się zaraz obudzi ;/ Figulina987 ja mam salon szaro biały a górę mam w kolorach już, jeden pokój biały z 2 ścianami w takiej butelkowej zieleni, moja sypialnie szara z granatową ściana a pokój młodego miał być w pastelowym groszku a wyszedł ciemny groszek ![]() Sylvana co do laktatora to właśnie ja mam elektryczny i raz z głupa spróbowałam i po jednym pociągnięciu się przeraziłam xD aczkolwiek tłumaczę sobie, że jak będzie mleko w piersiach to nie będzie to aż tak mnie przyjemne bo przyznajmniej będzie miał co ten laktator wyssać, a tak są sucho to nieciekawie :p Noo młody kop mamę ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Zjedz czekoladę i się rozrusza
![]() Mojemu czekoladą nie potrzebna no bo nie mogę ![]() ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Coś czuję tak delikatnie ale coś nieśmiało dziś, może się przekręcił.. Zaraz się najem słodyczy chyba eh niech już będzie ten listopad ;(
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.