![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Haha Vica na Was obydwu
![]() A ja byłam zarejestrować się do szpitala do diabetologa i ogarnęła mnie pełna ☠☠☠☠a będzie wyobraźcie sobie baba prosto z mostu do mnie że oni ciężarnych nie przyjmują bo odsyłają do Krakowa Pytam się baby to po co ten oddział jak nie można pomocy uzyskać ? A ona do mnie mówi że może mnie wpisać na październik, ja się zaczęłam śmiać i mówię pani ja w pazdzierniku będę rozwiązanie miała.. Wyszłam powiedziałam że nie wiem po co ten szpital stoi jak z byle gównem do Krakowa wysyłają. Dzwonię do mojego mówię jak sytuacja stoi, ten się drze idź prywatnie ja mówię wszystko fajnie pięknie ale nie wiem czy w ciąży przyjmie taką pacjentkę skoro w szpitalu mi odmówili, poszłam spocona jak świnia pytam czy jest diabetolog no tak a przyjmuje w ciąży ? No tak, a cena wizyty ? 150 ![]() Ale wiecie co jeszcze baba w tej prywatnej przychodni się ładuje mi w kolejkę i że ona tylko spytać coś chciała, mówię z uśmiechem, ja byłam pierwsza i też o coś chce się dowiedzieć ! Zmierzyła mnie, i stoi a ja rejestruje się podaje imię nazwisko a ona stoi tak że czuje jej oddech na karku ☠☠☠☠a ja ☠☠☠☠☠☠☠e ! Mówię do niej czy mogłaby pani odejść ? Jest ochrona danych osobowych ? A ona phi gówniara się rządzi.. powiedziałam jej że nie życzę sobie takich tekstów.. Eh.. (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
Dews rozmawiałam z lekarka o tym dziwnym bólu i okazuje się, że to typowy ból przeciążeniowy. Także musimy się oszczędzać,więcej odpoczywać i nieco zwolnić
![]()
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idiotyzm (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Nie będę się szarpać z debilami, wizytę mam w środę już pal sześć tą kasę o malego mi chodzi
![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zadomowienie
|
Tak mysle co mowicie o tych wizytach. To jak ja mam potrzebe do dermatologa? To ide ze skierowaniem i muszą mnie przyjac??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Aneta , wiec warto korzystac
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Tak jak dziewczyny mówią, jest prawny obowiązek przyjęcia ciężarnej do każdego lekarza w przeciągu 7 dni na NFZ
![]()
#854 |
Zakorzenienie
|
No to moja siostra chyba zaczęła rodzić, 3 dni po bracie
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
Hmmm ale skierowania potrzebuje? Chyba sie przejdę w takim razie ...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
Ja wgl wam dziewczyny powiem ze to sie w palr nie miesci jak sa traktowane ciezarne. Nawet nie chodzi o to, ze ja oczekuje jakis niewiadomojakich przywilejów ale wkurza mnie fakt, ze im wiekszy brzuch tym bardziej stajemy sie niewidzialne dla otoczenia. Czy spoleczenstwo ma jakis z☠☠☠any za przeproszeniem wzrok i to co chude jest grube, to co grube jest chude, bo nie rozumiem? Jestesmy tu na watku w 7-8 miesiacu i wiec kazda ten "beben" ma juz pokazny - no nie da sie juz nawet ukryc tych ciaz, a sytuacje ktore nas spotykaja sa nie do przemilczenia.. kolejka w sklepie - nikt nie pomysli zeby przepuscic, u lekarza czy na badaniach - to samo, w komunikacji miejskiej - idento. No ☠☠☠☠a co jest z tym swiatem?! Taki to jest problem przepyscic czy wcisnac do lekarza ta jedna osobe wiecej do lekarza?? Nikt mnie nigdy w kolejce nie przepuscil czy tez nie zawolala mnie kasjerka, u lekarza babeczka zapytala czy chce wrjsc przed nia, ale podziekowalam bo jedna osoba mi nie robila tym bardziej ze szla tylko po recepte - to bylo raz. Na przejsciu dla piesztch bez swiatel stoje jak ☠☠☠☠☠☠☠nieta bo zadne auto sie przeciez nie zatrzyma... i serio nie robi mi to, ale wiem po sobie, ze widzac ciezarna babeczke puszczalam ja sama przodem, a teraz sama stalam sie dla swiata doslownie niewidoczna
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Lady jakaś znieczulica chyba czy co
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
lady, to ja ciągle mam wrażenie, że u mnie właśnie ciąży nie widać
![]() Brzucha rzeczywiście nie mam dużego, więc może serio nie widać ![]()
#859 | |
Zakorzenienie
|
Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
Oho a ja dzisiaj już pomalowałam ten póki kolejną warstwą farby i posprzataam, zrobiłam obiad dwa i 2 prania ![]() Dzięki za informację!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez dews Czas edycji: 2018-09-03 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
Cos w tym jest. O ile w niektórych sklepach mnie przepuszczaja, w rossmanie tez, to dzisiaj w szkole bylam niewidzialnym hipopotamem. Ile razy zostałam popchnieta, szturchnieta przez 8-klasistow to nie zlicze. Nie patrzą w ogole gdzie idą, i kto przed Nimi stoi, jak czołgi taranują wszystko przed sobą. Tak wiem jeszcze młodzi mają prawo, ale ja słucham do której klasy moje dziecko idzie a oni napieprzają mi za plecami. Wszędzie nauczyciele, inni rodzice a im sie "mordy" nie zamykają. I tak mordy, bo taki język to tylko w mordzie ma prawo bytu ... i stałam 2 godziny na rozpoczęciu w dusznej sali, juz po 10 minutach wiedzialam ze to byl błąd i moglam tam nie wchodzic. Bo w trakcie z brzuchem to nie moglam ruszyc ani do przodu ani do tylu ... naokolo rodzice, uczniowie porozsadzali dupki na krzesłach, ławkach a dla kilku miejsca zabrakło. I tak stałam w składzie porcelany
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Nikt Ci nie dał krzesła ?
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zadomowienie
|
No i doopa. Poszłam zrobić krzywą, zabuliłam 50 zł za ubera, a na miejscu dowiedziałam się, że badanie wykonują tylko za okazaniem recepty. Oczywiście moja kochana była gin na badanie mnie wysłała, ale o recepcie zapomniała. Jutro zaczynamy 29 tydzień, więc krzywej już nie zrobię. Ale się wkurzyłam.
Dews, nadal macie gościa? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
ej z tym.ze ludzie nie wodza brzucha to wszedzie tak jest.. ostatnio stalam kolejce w banku przez pol h.. pozniej na poczcie to samo..w sklepach tez jestem niewidzialna
![]() ![]() jutro ide do poloznej na.szybka wizyte, pozniej z Lilka na plac zabaw a pozniej do miasta.. powoli pakuje torbe do szpitala.i koncze kompletowac wyprawke.. Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Wtajemniczenie
|
Co do rozpoczecia roku szkolnego... chyba wzielam sobie na glowe dodatkowy obowiazek, ale w sumie w slusznym celu. Mam dwoch braci. Moja mala ma 10 lat, a mlodsi maja 13 i 16 lat. Ta szkola co jest obok mnie ma uczniow tylko do 6kl no i ten najmlodszy chodzil tu kolo mnie, ale teraz do 7 kl i go przeniesli na drugi koniec miasta. Dzis dzwoni moja mama w☠☠☠☠iona i mowi, ze weszla po polnocy do pokoju chlopakow, a ten mlodszy siedzi sobie i fajke jara jak stary. My z pawlem wiedzielismy ze on popala bo jak byl z moim w tradie to moj go zlapal, ale nir chcial zebym mojej mamie mowila bo dosc z nim problemow ma i nie chcielismy jej denerwowac. Chcialam jej powiedziec dyskretnie mimo wszystko ale albo bylam z pawlem, albo byl moj ojczym, albo mi z glowy wylecialo ale dzis jej o tym powiedzialam i dodalam, ze dlatego tez pawel go w trase jjz nie wzial wiecej bo sobie u niego przerabal ostatnim razem grubo. Nie minela chwila znowu dzwoni matka ze ten gowniak nie poszedl na rozpoczecie roku i matce kit wciskal, ze kogos kanar w autobusie zlapal i godzine spisywal no i on przez to nie zdazyl a jak dotarl to juz nikogo nie bylo i sekretariat tez byl zamkniety. Matka sie wkurzyla, pojechaal do szkoly i w sumie jak wrocila to wychowawczyni dzwonila juz do niej co sie stalo ze julka nie bylo. W kazdym razie moja mama ufala chlopakom i jak oboje z ojczymem szli na nocke to oni zostawali sami. Powiedzialam mojej mamie, ze jesli chce to ma ich do mnie przysylac, albo chociaz tego mlodszego tak zeby nie zostawal bez opieki bo ja i tak w domu siedze i nie bedzie mi robilo ze oni by przychodzili ten raz czy dwa razy w tyg, a zawsze mialby kontrole. Jest moja babcia jeszcze, ale tez nie chce zeby sie musiala denerwowac przez gowniarza. Moj tz jara faki, ale w mieszkaniu palone nie jest ( bron cie boze przed tym smrodem!) Wiec niechby tylko ktorys sprobowal mi tu kopcic to by z automatu mi cala chalupe sprzatali na blysk lacznie z praniem zaslon, firan i dywanow. No kuzwa smarkacz 13 lat i fajki mu we lbie... serio, ale odemnie dostalby w☠☠☠☠☠☠☠ gdyby byl moim synem tym bardziej ze juz go mama zlapala na paleniu raz a procz tego wagaruje i wiecznie cos odwala
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
#869 |
Wtajemniczenie
|
Taaaa a klamie tak ze masakra. Zlapiesz go za reke to ci powie w oczy ze to nie on
![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.