|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Japan Style - czyli zamawiamy japońskie ciuszki :D
w takim razie jak chcecie
![]() jakby co pamiętajcie o mnie jak będzie zamówienie z zippia
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Prędzej zamówię z ja333 niż z zipa, ale ogólnie to mi obojętnie.
Nie mogę się już doczekać na moją paczuszkę.
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
przypominam sie jako chętna do zamówienia na cct albo na ja333.
|
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny jak by coś to ja jestem w 100% chętna na zamówienie z ja333
|
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a kiedy dokladnie bedzie ta jesienno zimowa kolekcja na ja333?
|
|
|
|
#966 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
delfinek nie wchodzi na paypal... bo to VISA ELECTRON a oni wymagają Visy... dlatego właśnie wproadzili te karte z rybką nemo
Cytat:
![]() mam jeszcze jedną z mbanku- taką czarnąz delfinkami, ale tamta jest brzydka... ![]() ale najbrzydsze karty ma Pekao... z resztą słyszałam że wogole ten bank w środku jest koszmarny! straszny bałagan podobno mają. (mam na myśli centrale)
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
No ta kolekcja zaczęła się chyba pojawiać.
Ale na razie mało jeszcze jest. Coś nowego na pewno będzie się pojawiać. Dlatego zamówienie jesienne jest planowane dopiero na wrzesień/październik, kiedy ukaże się cała kolekcja .Chyba nic nie pokręciłam
|
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki see
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Czy na ja333 nie ma akcesoriów czy ja ich nie umiem znaleźć??? Jakieś torby są ale one mnie nie interesują.
|
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, niestety nie ma.
A ja choruję na rzeczy z zipia już od dawna... Jeżeli będzie jakieś zamówienie zaklepuję sobie miejsce. Na ubrania mnie za bardzo nie stać, z resztą nie potrafiłabym wybrać tylko kilku ale myślę że na jakąś torbę czy zegarek skusiłabym się :P. A przesyłka od zegarka nie powinna być duża
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
ilość rzeczy w ofercie w zipii mnie przeraża
nie dam rady ich obejrzeć ![]() idę na google poszukać innych e-sklepów |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jesli mialabym sie podjac skladania zamowienia to bylabym za zipia... ze wzgledu na to ze jest tak naprawde cudna bizuteria i az mi sie oczy do niej smieja
Mam te karte do wirtualnych transakcji, wiec moglabym sprobowac, ale ze to moj pierwszy raz to musialabym jakos ograniczyc liczbe osob bioracych udzial w zamowieniu. Po konsultacji z Weteranka Zamowien Internetowych - Turkusikiem - bedzie to MAX. 15 osob. Kolejna sprawa, ze jutro nie bede miala czasu sie tym zajac, bo pracuje i bede wpadac na wizaz jedynie na chwile w ciagu dnia, wiec na bank nie opanowalabym tego co napisalyscie. Jestem wiec za tym byscie przemyslaly sprawe, czy chcecie, czy nie chcecie, jak chcecie to jakie rzeczy itd i cala sprawa zaczela sie w piatek...swieto wiec mam wolne to moge posiedziec nad tym ![]() Co Wy na to ? |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Bulba1, gratuluję odwagi
![]() więc ja nic na ten temat pisać nie będę, za to będę intensywnie myśleć i przeglądać ofertę zipii ![]() p.s. a co powiecie na ofertę tego sklepu? bo ja już się zakochałam ![]() http://www.je551.com/index.php?language=en plusem jest to (w przeciwnieństwie do cct) że są podane wymiary ubrań, ale minus to to, że trzeba się organizować w pary. oferta, imo, o wiele razy lepsza niż na ja333
|
|
|
|
#976 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() przede wszystkim torba i jakies biżu ![]() na tą stronę sie czaje juz od dawna i wiem co chce
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie to widzialabym to tak, ze w piatek jesli oczywiscie bedziecie chetne kazda z Was przesle mi na maila calkowicie przemyslany juz zakup, bym to juz miala wszystko w calosci w jednym miejscu. Po prostu nie chodzi o to by temat na forum zamarl, a jedynie o to by te oficjane i przemyslane zamowienie trafilo w postaci maila, zebym nie musiala latac po kazdym poscie tutaj i robic spisow - mailowo bedzie wygodniej i sprawniej - tak mysle
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajnie
tylko ja wyjeżdżam jutro ale jakos to będzie Bulba1 czy składanie zamówień potrwa do niedzieli? jak myślisz?
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok juz ogarnełam sprawę.
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przypadku cct bylo wiecej zamieszania bo trzeba bylo sie "parowac". Nie chce nic obiecywac- po prostu nie wiem, jak sprawnie to pojdzie
|
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy co z tego wyjdzie. ja najchetniej wziełabym połowe z dodatków :P i nie tylko ja
miejmy nadzieje ze koszty przesyłki nie będą kolosalne...
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Biżuteria to mi się stąd podoba
![]() http://www.yiwujewellery.com/ tylko, że to takie bardziej świecidełka. Tylko, ze mimo, ze się zarejestrowałam to cen nie mogę ściągnąć
|
|
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
Bulba1 - gratulujemy odwagi i bardzo bardzo [brak części tekstu] bardzo dziękujemy. Ja jestem chętna i proszę mnie przypadkiem nie pominąć bo się chyba załamię
.
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem chętna na zippa
![]() wysyłka jest zależna od wagi , czyli wyjdzie taniej tej co zamówi bluzkę niż tej co buty ![]() trzeba by się popytać co i jak .. |
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczęta! Przeczytałam cały wątek (ten i poprzedni, gdzie była mowa o ciuszkach Japan Style) od deski do deski i choć jestem nowa to nie pytam o to co zwykle, bo przyswoiłam sobie większość informacji. To była lektura na ho ho chyba 2 tygodnie
pomęczyłam się ale było warto. Spóźniłam sie na ostatnie zamówienie i normalnie nie mogłam tego przeżyć. Taka okazja przeleciała mi koło nosa. Ale mniejsza z tym bo widzę, że szykuję się ciekawe zamówienie z zipia.net i jestem strasznie zainteresowana. Szczególnie urzekła mnie biżuteria i rozumiem, że można się zakochać w tych rzeczach. Miałam okazję kupić 2 rzeczy z japan style na allegro i powiem, że tak bardzo się nie zawiodłam.Także dziewczynki pamiętajcie ja tez chciałabym się pisać na to nowe zamówionko. Też myślałam o organizacji, ale jak większość na razie nie posiadam karty. |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Odnotowuje po kolei nicki
: Darkdot, Nea666, Sanrioo, Utalentowana, Bloondyna, Illya, dobrze by bylo jak najszybciej ustalic liste chetnych, by pozniej juz zajac sie samymi zamowieniami.Trzeba bedzie tez pomyslec jak podzielic koszta wysylki, bo przeciez oni mi nie powiedza ile kosztuje wysylka np. dwoch par kolczykow czy pary butow skoro sprytynie chca zamowienia za min.500$ ... |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
no wysyłkę cięzko będzie podzielić ..
skoro płaci się za wagę to na liczbę uczestniczk będzie niesprawiedliwe .. hmm .. |
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
Tutaj chyba będzie trzeba się bawić z proporcjami
(chodzi mi o przesyłkę)
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.