|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Ramka elektroniczna - pomoc w wyborze!
Hejka
![]() Mam do Was prośbę - jako doświadczone fotograficzki mam nadzieję, że mnie wspomożecie ![]() Zbliżają się urodziny mojego tatuśka - i to 50te! Wymyśliłyśmy z mamą, że kupimy mu elektroniczną ramkę na zdjęcia - czyli taka, na którą przegrywa się zdjęcia z cyfrówki lub komputera, np. 10 i one się co jakiś czas zmieniają. Tata ma sporo zdjęć z podroży u siebie na komputerze więc myślę, że prezent mu się spodoba. Sęk w tym, że kompletnie się na tym nie znam, a chciałabym, żeby był to produkt solidny. Z reguły ramki takie kosztują ok 500 zł, jak będzie więcej trochę, to nie problem. Czy może któraś z Was dysponuje taką ramką lub wiedzą niezbędną aby dokonać dobrego zakupu? Byłabym wdzięczna! Pozdrawiam!
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ramka elektroniczna - pomoc w wyborze!
Ja bym na Twoim miejscu wybrała jakąś znaną firmę np Kodak, Sony. takie firmy powinny mieć solidny sprzęt
![]() tutaj znalazłam opis i ceny różnych ramek http://www.e-cyfrowe.pl/akcesoria-fo...FQtNtAodclp2Yw http://www.radar.pl/Szukaj/1/77c8469...-elektroniczna
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ramka elektroniczna - pomoc w wyborze!
Dzięki za odpowiedź - tak zrobię, chciałam po prostu sprawdzić, czy ktoś nie ma może doświadczenia z konkretnymi modelami, wyrobionej opinii...
Chyba zdecyduję się na SONY ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.