Lipcówki 2017 ❤️ cz. 12 Maluszki raczkują, siadają i wstają - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-04, 07:21   #5011
pestycyda
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 12 Maluszki raczkują, siadają i wstają

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Nie wiem czy coś spała, ale bardzo możliwe bo była cichutko. Pod salą byłyśmy 8.05
Jak wczoraj nie chciało mi sie w ogole płakać, to dzisiaj juz tak. Bidulka nie chciał pójść do pani i sie rozpłakała. Kiepskie jest to zostawianie dzieci w ten sposób. No i teraz juz mam świadomość ze płacze za mną.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Początki są najgorsze. Dacie radę obie na pewno serce się kroi ale zostawiasz ją w dobrych rękach i jeżeli jesteś przekonana o słuszności tej decyzji to Klaudia się zaadaptuje

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-04, 07:33   #5012
pestycyda
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy coś spała, ale bardzo możliwe bo była cichutko. Pod salą byłyśmy 8.05
Jak wczoraj nie chciało mi sie w ogole płakać, to dzisiaj juz tak. Bidulka nie chciał pójść do pani i sie rozpłakała. Kiepskie jest to zostawianie dzieci w ten sposób. No i teraz juz mam świadomość ze płacze za mną.

Początki są najgorsze. Dacie radę obie na pewno serce się kroi ale zostawiasz ją w dobrych rękach i jeżeli jesteś przekonana o słuszności tej decyzji to Klaudia się zaadaptuje

Stary 2018-09-04, 08:56   #5013
siilmariien
Wtajemniczenie

Xzora przytulam mocno

siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-04, 09:04   #5014
siilmariien
Wtajemniczenie

Xzora, przytulam mocno

Stary 2018-09-04, 09:48   #5015
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Pestycyda wszystkiego najlepszego piękny prezent od rodziców!

Calineczka to był jednarazowy wybryk ale od tego czasu nie je w nocy mleka, a to dobrze bo to nocne z butelki jeszcze pił

Morelle biedna Pestka, ale nic jej się nie stało?

Kciuki za kolejny dzień w żłobku!

My oglądamy top model ️ ale Niko przysypia, chyba go nudzi

Stary 2018-09-04, 09:59   #5016
xzora
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny. Dzisiaj znowu płakała. Usnęła pani na kolanach i spała jak po nią przyszłam. Poczekałam w szatni. Jak sie obudziła to zanieśli ją jeszcze na drugie śniadanie - zjadła odrobine bananka i potem ją pani przyniosła pod salę. Była spokojna, ale dlatego ze zaspana.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-04, 10:57   #5017
emmos
Zakorzenienie

Xzora, na pewno z dnia na dzień będzie lepiej. Jestem z Wami myślami, wyobrażam sobie jakie to musi być trudne, Twój smutek jest zdecydowanie uzasadniony. Jestem pewna, ze z perspektywy czasu będziesz zadowolona z posłania Klaudii do żłobka, tylko jeszcze trochę czasu trzeba Malutkiej dać. Tulę Cię mocno

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-04, 11:05   #5018
emmos
Zakorzenienie

Lipcówki 2017 ❤️ cz. 12 Maluszki raczkują, siadają i wstają

Morelle, ale słodka Pestka

Pestycyda, Ami tez tak czasem ma, że chlusta, bedzie dobrze

Kupiłam Amelce ostatnio buty, Mrugała po prawej, Aurelki po lewej

Hmm nie moge wstawić foto...

Aggs, jak Bartuś?

Stary 2018-09-04, 11:35   #5019
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny. Dzisiaj znowu płakała. Usnęła pani na kolanach i spała jak po nią przyszłam. Poczekałam w szatni. Jak sie obudziła to zanieśli ją jeszcze na drugie śniadanie - zjadła odrobine bananka i potem ją pani przyniosła pod salę. Była spokojna, ale dlatego ze zaspana.

Biedna Klaudia dużo siły dla Was! Powolutku zaadaptuje się. Przykre tylko że że tak źle znosi rozlake. Trzymajcie się

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-04, 11:45   #5020
siilmariien
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcówki 2017 ️ cz. 12 Maluszki raczkują, siadają i wstają

Xzora nie odpisałam Ci wcześniej, wakacje super, odpoczęłam. Tylko długo nie mogłam nastroić się z powrotem do miasta i obowiązków po tych wyjazdach. No i te wrzaski Łucji w mieszkaniu są nie do wytrzymania, a drze się o wszystko, że nie pozwalam jej lać wody z kranu non stop, stać na stole, że myję jej ręce, zmieniam pieluchę itd. Na Roztoczu byliśmy u znajomych i jedną noc w pensjonacie w Suścu, zaliczyliśmy wycieczkę nad Szumy, kąpaliśmy się w zalewie w Majdanie Sopockim i byliśmy cały dzień w Krasnobrodzie. Jest tam park linowy, w końcu taki pod wzrost Lili (najłatwiejsza trasa, ale taki profesjonalny, z przepinaniem karabińczyków i zjazdem tyrolką na koniec), przeszłyśmy razem. W razie czego najlepiej jechać na tygodniu, w weekendy w wakacje tłumy, trzeba długo czekać na wejście. Fajny jest też park dinozaurów. Byłam z Łucją w Suścu w grocie solnej, masakra, ciągle próbowała jeść sól z podłogi

Na Twoim zdjęciu kolor sukienki wygląda zupełnie inaczej niż na stronie, piękny, bardzo Ci pasuje

Attipasy wydaje mi się, że mogą już być przymałe na Łucję, nie cisną, ale ma za mało przestrzeni chyba. Kupiłam jej elefanteny, ale też mam wątpliwości czy rozm. 20 nie ma za mało luzu, z kolei 21 za duże.

Te 20/25zl za m2 to za samą działkę To jedna z najniższych cen jakie widziałam (za budowlaną), ale ceny są przeróżne, zależy od lokalizacji. W Zwierzyńcu była piękna za ok 170zł za m2. Inna, która wpadła mi w oko za coś ponad 70zł. Co do agro to w domku gościnnym na pewno byłby przynajmniej jakiś aneks kuchenny do samodzielnego gotowania. Ale to wszystko na razie tylko plany patykiem po wodzie pisane Na razie wciąż myślimy czego chcemy i układamy sobie w głowach. Na agroturystykę probowalabym dostać dofinansowanie, gdyby była taka możliwość.

Och Ty, nie wiedziałam że też będziesz w bawialni Siostry mi pisały, że się wybierają, ale miałam już zaplanowaną rundkę po sklepach z Lilą (wyprawka przedszkolaka). Gdybym wiedziała, że będziesz, to coś bym kombinowała W piątek widziałam się z obydwiema siostrami, ale nie w bawialni

Dzięki za inf o pyłku, ja mam od producenta inf, żeby robić na noc i wypijać rano na czczo, ale ciężko wypić bez odcedzania.

Przytulaski dla Klaudii, mam nadzieję że szybciutko się wdroży w żłobkowy rytm

Morelle próbowałam wkładać Łucji attipasy bez wkładek i też jej się strasznie pocą nogi, to aż nienaturalne mi się wydaje :/ Na główce też potrafi się mocno pocić np podczas spania, chyba muszę jej zbadać poziom witaminy D :/ Słodka Pestka z plecakiem i super czapeczka Jak Wam dzisiaj poszło w żłobku?

Emmos ogromnie Ci współczuję przejść podczas pobierania krwi, biedna Amelka Ja też przeżywam wszystko z naszymi małymi żłobkowiczami, jakby to moje własne dzieci były. Lubię buty Mrugaly, szkoda że Twoje zdjęcia nie chcą się wstawić.

Jon ajajaj biedny Niko :/ Nie dziwię się, że się przestraszyłaś.

Taedio kciuki za brak nop!

Agg_s mam nadzieję, że katar u Bartka od zębów. Jeśli nie jest duży, jest przezroczysty i nie ma innych objawów to bym się nie przejmowała. Jeśli będzie większy to nie posyłałabym go do żłobka, chociażby po to żeby nosek porządnie oczyszczać... Jak dziś sytuacja?

Pestycyda wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznicy Super prezent od rodziców! Mam nadzieję, że żaden rotawirus Cię nie dopadnie.

Byliśmy w niedzielę w Magicznych Ogrodach, polecam Wam ogromnie, super miejsce, zwłaszcza dla ciut starszych dzieci, ale nasze maluchy też mają co robić. Najlepiej przyjechać rano żeby zdążyć skorzystać na spokojnie ze wszystkiego. http://magiczneogrody.com/galeria/

Kciuki za dzisiejsze pobyty w żłobkach!

Edytowane przez siilmariien
Czas edycji: 2018-09-04 o 11:46
Stary 2018-09-04, 11:58   #5021
calineczka3
Zadomowienie

Kciuki za kolejne dni w żłobku!

Jon to kciuki żeby wybryk ai powtórzył

calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-04, 12:15   #5022
xzora
Zakorzenienie

Morelle - super plecak i Pestka jak super w nim wyglada! Bardziej jak mały przedszkolak

Emmos - szkoda, ze butów nie mozesz wstawić.

Ja dzisiaj odebrałam buty ze Smyka i te z przeceny słabe w zakładaniu, wiec oddałam. Te z nowej kolekcji co ma Taedio fajne, tylko Klaudia jest pomiędzy rozmiarami. 20 wydają sie przymałe, a w 21 za duzo luzu... sprawdzę czy uda mi sie je z rabatem zamowic, bo 100zl to trochę drogo.

Nie wiecie czy jest jakis rabat w H&M online? Stacjonarnie jest -20% - chciałam jej coś kupić, ale zaczęła sie buntować w nosidle, jak ja wypuscilam to mi z kolei zaczęła biegać po całym sklepie i zrezygnowałam z zakupów.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Xzora nie odpisałam Ci wcześniej, wakacje super, odpoczęłam. Tylko długo nie mogłam nastroić się z powrotem do miasta i obowiązków po tych wyjazdach. No i te wrzaski Łucji w mieszkaniu są nie do wytrzymania, a drze się o wszystko, że nie pozwalam jej lać wody z kranu non stop, stać na stole, że myję jej ręce, zmieniam pieluchę itd. Na Roztoczu byliśmy u znajomych i jedną noc w pensjonacie w Suścu, zaliczyliśmy wycieczkę nad Szumy, kąpaliśmy się w zalewie w Majdanie Sopockim i byliśmy cały dzień w Krasnobrodzie. Jest tam park linowy, w końcu taki pod wzrost Lili (najłatwiejsza trasa, ale taki profesjonalny, z przepinaniem karabińczyków i zjazdem tyrolką na koniec), przeszłyśmy razem. W razie czego najlepiej jechać na tygodniu, w weekendy w wakacje tłumy, trzeba długo czekać na wejście. Fajny jest też park dinozaurów. Byłam z Łucją w Suścu w grocie solnej, masakra, ciągle próbowała jeść sól z podłogi

Na Twoim zdjęciu kolor sukienki wygląda zupełnie inaczej niż na stronie, piękny, bardzo Ci pasuje

Attipasy wydaje mi się, że mogą już być przymałe na Łucję, nie cisną, ale ma za mało przestrzeni chyba. Kupiłam jej elefanteny, ale też mam wątpliwości czy rozm. 20 nie ma za mało luzu, z kolei 21 za duże.

Te 20/25zl za m2 to za samą działkę To jedna z najniższych cen jakie widziałam (za budowlaną), ale ceny są przeróżne, zależy od lokalizacji. W Zwierzyńcu była piękna za ok 170zł za m2. Inna, która wpadła mi w oko za coś ponad 70zł. Co do agro to w domku gościnnym na pewno byłby przynajmniej jakiś aneks kuchenny do samodzielnego gotowania. Ale to wszystko na razie tylko plany patykiem po wodzie pisane Na razie wciąż myślimy czego chcemy i układamy sobie w głowach. Na agroturystykę probowalabym dostać dofinansowanie, gdyby była taka możliwość.

Och Ty, nie wiedziałam że też będziesz w bawialni Siostry mi pisały, że się wybierają, ale miałam już zaplanowaną rundkę po sklepach z Lilą (wyprawka przedszkolaka). Gdybym wiedziała, że będziesz, to coś bym kombinowała W piątek widziałam się z obydwiema siostrami, ale nie w bawialni

Dzięki za inf o pyłku, ja mam od producenta inf, żeby robić na noc i wypijać rano na czczo, ale ciężko wypić bez odcedzania.

Przytulaski dla Klaudii, mam nadzieję że szybciutko się wdroży w żłobkowy rytm

Morelle próbowałam wkładać Łucji attipasy bez wkładek i też jej się strasznie pocą nogi, to aż nienaturalne mi się wydaje :/ Na główce też potrafi się mocno pocić np podczas spania, chyba muszę jej zbadać poziom witaminy D :/ Słodka Pestka z plecakiem i super czapeczka Jak Wam dzisiaj poszło w żłobku?

Emmos ogromnie Ci współczuję przejść podczas pobierania krwi, biedna Amelka Ja też przeżywam wszystko z naszymi małymi żłobkowiczami, jakby to moje własne dzieci były. Lubię buty Mrugaly, szkoda że Twoje zdjęcia nie chcą się wstawić.

Jon ajajaj biedny Niko :/ Nie dziwię się, że się przestraszyłaś.

Taedio kciuki za brak nop!

Agg_s mam nadzieję, że katar u Bartka od zębów. Jeśli nie jest duży, jest przezroczysty i nie ma innych objawów to bym się nie przejmowała. Jeśli będzie większy to nie posyłałabym go do żłobka, chociażby po to żeby nosek porządnie oczyszczać... Jak dziś sytuacja?

Pestycyda wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznicy Super prezent od rodziców! Mam nadzieję, że żaden rotawirus Cię nie dopadnie.

Byliśmy w niedzielę w Magicznych Ogrodach, polecam Wam ogromnie, super miejsce, zwłaszcza dla ciut starszych dzieci, ale nasze maluchy też mają co robić. Najlepiej przyjechać rano żeby zdążyć skorzystać na spokojnie ze wszystkiego. http://magiczneogrody.com/galeria/

Kciuki za dzisiejsze pobyty w żłobkach!

Bunt roczniaka u Łucji Klaudia momentami tez da popalić, dlatego dobrze było mi sie z nią gdzieś zabrać i pójść.
Ty korzystaj ze masz blisko bawialnie szkoda, ze sie nie wybralas razem z siostrami do CB, ja ci nie pisałam bo nie wiedziałam czy juz wróciłaś.
A jak robisz ten pyłek na noc to trzymasz go w lodowce? Ja sie bałam zeby nic sie nie zepsuło, zwłaszcza ze gorąco było.
O Magicznych ogrodach słyszałam dobre opinie. Ja kiedyś byłam na farmie iluzji.

Stary 2018-09-04, 12:17   #5023
taedio
MerDer 4ever

Hej, ja po pracy, mały u dziadka a ja u fryzjera

Xzora Klaudia w końcu sie przyzwyczai oby jak najszybciej, dzielna jest i tak!

Mąż pojechał dzisiaj na 3/4 tyg do Poznania. Nie bedzie wraca na weekendy bo sie nie opłaca. Mam nadzieje, że w tym czasie nie beda wychodzić żadne zeby
Stary 2018-09-04, 12:22   #5024
pestycyda
Zakorzenienie

U nas dziś też nie było różowo. Oddałam Wojtka to nie płakał, Pani go wzięła i układali klocki. Jak wróciłam to był zapłakany i spocony. Chyba muszę go ubrac w krótkie spodenki. Opiekunka powiedziała że razem z dwoma innymi chłopcami dziś dali czadu z płakaniem. No cóż, wiedziałam że z niego histeryk ...

Dają mi coraz więcej j pacjentów. Umawiam ich na drugą połowę września. Jak się Wojtek nie zaadaptuje to będzie problem... Ale nie biorę takiej opcji pod uwagę.

Stary 2018-09-04, 12:40   #5025
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
U nas dziś też nie było różowo. Oddałam Wojtka to nie płakał, Pani go wzięła i układali klocki. Jak wróciłam to był zapłakany i spocony. Chyba muszę go ubrac w krótkie spodenki. Opiekunka powiedziała że razem z dwoma innymi chłopcami dziś dali czadu z płakaniem. No cóż, wiedziałam że z niego histeryk ...

Dają mi coraz więcej j pacjentów. Umawiam ich na drugą połowę września. Jak się Wojtek nie zaadaptuje to będzie problem... Ale nie biorę takiej opcji pod uwagę.

Bidulek, ciężki miał dzisiejszy dzien. Oby jutro juz było lepiej.
Ja z kolei cieszę sie, ze dzisiaj Klaudia poszła w body z długim rękawem bo było zimno na dworze i w żłobku. Na początku była w krótkim, ale jak w domu poszła kupa to musiałam ją przebrać. Niby miałam 2 czyste z krótkim, ale czerwone i żółte body nie pasowało do różowych legginsów.

Te kolorowe body to akurat po kimś, jednak muszę bardziej zwracać uwagę na kolory jakie kupuje, zeby garderoba corki była spójna i wszystko do siebie pasowało.
Teraz celowałam w pudrowy roz, bez i szarości. Jednak do tego doszedł ciemniejszy roz, biel, trochę granatu.

Stary 2018-09-04, 13:01   #5026
siilmariien
Wtajemniczenie

Xzora, nie, nie trzymam pyłku w lodówce Ale całe wakacje go nie robiłam.

Taedio pokaż nowy fryz Też muszę pójść, bo mam już straszny odrost Ajj długie rozstanie z mężem, dużo sił dla Ciebie i niech szybko zleci

Pestycyda Przytulasy dla Wojtka

Stary 2018-09-04, 14:19   #5027
taedio
MerDer 4ever

Sill wstawię fotkę na fb
Dzięki! ❤️
Stary 2018-09-04, 17:34   #5028
calineczka3
Zadomowienie

Dziewczyny jakiej szczoteczki i pasty używacie teraz dla dzieci?
My używamy bez fluoru, ale chyba już czas zmienić...

I znacie może jakieś miejsce, w którym można kupić morele niesiarkowane i żurawinę bez tony cukru?
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-04, 17:50   #5029
SteveS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość

I znacie może jakieś miejsce, w którym można kupić morele niesiarkowane i żurawinę bez tony cukru?
500 j fluoru w paście mamy, zgodnie z obecnymi zaleceniami.
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-04, 18:01   #5030
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość

My uzywamy alterre malinowa z rossmana

anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-04, 19:02   #5031
pestycyda
Zakorzenienie

Calineczka, morele niesiarkowane są na pewno w Rossmanie a ostatnio z Bakalandu bio udało mi się kupić w Biedronce. Żurawinę chuba w Rossie.

A to już z fluorem pasta powinna być? Kurde jakoś mnie ominął ten temat...

Stary 2018-09-04, 20:20   #5032
Agg_s
Wtajemniczenie

My mamy ziajke z bobrem, to zle? Powinnismy już zmienić?

Bart ok. Gile praktycznie już nie lecą. W żłobku jak wczoraj - ładnie się bawił, a na koniec ziewał i popłakiwał. Do grupy dołączył „przyjaciel” młodego - syn przyjaciółki, 2 mc starszy jestem ciekawa czy chłopaki się poznali. Jest tez nowa dziewczynka, miesiąc starsza i tez nie chodzi jak mój. Pani tylko się śmiała ze B to chociaż na czworaka zasuwa po całym żłobie, a ta dziewczynka to leniwa - jak ją posadzą tak siedzi i nigdzie się nie przemieszcza

Byłam tez w pracy jutro zaczynam turnee po lekarzach - pobieranie krwi, medycyna pracy, okulista. 🤢

Klaudia, Wojciech - tule mocno

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-04, 20:39   #5033
siilmariien
Wtajemniczenie

Agg_s super, że z katarem ok i że dobrze Bartek znosi żłobek. Fajnie, że ma teraz kolegę i że nie jest osamotniony w czworakowaniu.

My też nie używamy pasty z fluorem jeszcze.

Taedio ok, to muszę w końcu zainstalować fb - choć przyznam, że niechętnie, jedyne czego mi brakuje to grupy z Wami

Xzora przypomniałabyś jak nazywa się ta aplikacja, w której można używać fb i messengera, a zajmuje na telefonie mniej miejsca? Nie mogę tego znaleźć :/

Ogromne kciuki za jutrzejsze pobyty w żłobkach!

Stary 2018-09-04, 21:11   #5034
pestycyda
Zakorzenienie

Aggs, super że Barti sobie radzi!

Sili, chyba chodzi Ci o Tapatalk czy Taptalk .

Taedio, 3-4 tygodnie to długo. Oby szybko zleciało! I oby Niko nie dawal w kość akurat i poczekał z tym na tatusia

Dziękujęmy za kciuki. Przydadzą się!
Rozmawiałam z koleżanką która długo pracowała w różnych żłobkach i mówiła o nastawieniu rodzica o czym niby wszyscy wiemy ale bywa z tym różnie. Jak odbieramy dziecko to żeby nie traktować tego jak ' oooj, biedny malutki Wojtuś taka tragedia go spotkała ale mamusia już uratowała z opresji". Generalnie bardzo pozytywnie mnie nastawiła więc musi być coraz lepiej!

Stary 2018-09-04, 21:49   #5035
siilmariien
Wtajemniczenie

Pestycyda wydaje mi się, że chodziło o coś innego, a tapatalk do obsługi wizażu zamiast ich aplikacji.

Co do pozytywnego nastawienia czy nieokazywania negatywnych emocji przy dziecku podczas zostawiania i odbierania go ze żłobka/przedszkola, to trafiłam dziś na podobny tekst: https://www.instagram.com/p/BnQlWuhlDfz/

W ogóle to wczoraj czytałam też dwa ciekawe wpisy na blogu https://www.gosiastanczyk.pl "Pozwólmy dzieciom płakać" i "O wyrywaniu dziecka z rąk" - choć ten drugi w kontekście przedszkolaków.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

P.S. I pewnie, że będzie coraz lepiej!

Stary 2018-09-05, 05:25   #5036
pestycyda
Zakorzenienie

Sili, o matko nie ogarnęłam z tą apką! Dzięki za linki.

Wojtek wstał 5.15 dzisiaj

Stary 2018-09-05, 06:02   #5037
taedio
MerDer 4ever

Sill mi tez wydaje sie, że to był tapatalk

Pestycyda dzięki mam nadzieje, że rzeczywiście szybko zleci

Współczuje wczesnej pobudki. Niko wstał o 6:30 i dla mnie to juz o wiele za wcześnie
Stary 2018-09-05, 06:30   #5038
pestycyda
Zakorzenienie

Nam wyszła ostatnia dwójka. Był strasznie niezadowolony rano. Pewnie go bolało i jeszcze niewyspany... Dałam mu Ibum i dostał smoczek do żłobka. Chciałam tego uniknąć żeby go nie przyzwyczaić ale tak mi go było szkoda
Ja nie wiem że to emocjonalnie takie trudne musi byc -.-

Stary 2018-09-05, 06:35   #5039
morelle_
Zakorzenienie

Od wczoraj próbuje wejść na wizaż i nie działa mi na tel. .. dostaje szału. Teraz jestem na innej przeglądarce i nic nie widzę.

Chciałam wam tylko napisać , że Pestka całą godz płakała. Pani ją nosiła na rękach. Na szczęście to były krokodyle łzy , a nie histeria i wymioty.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-05, 07:41   #5040
pestycyda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Od wczoraj próbuje wejść na wizaż i nie działa mi na tel. .. dostaje szału. Teraz jestem na innej przeglądarce i nic nie widzę.

Chciałam wam tylko napisać , że Pestka całą godz płakała. Pani ją nosiła na rękach. Na szczęście to były krokodyle łzy , a nie histeria i wymioty.
Trzymam kciuki za dzisiaj.

W Biedronce są karty kapitana nauki po 9,99

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości