|
|
#61 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ cz.II
Cytat:
w pierwszej ciąży w sklepie znalazłam fajne z meszkiem ocieplane i naciągały się na brzuch, teraz wszystkie mają niskie stany :/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja myślałam że w wiele koszulek oversize wejdę, a mam teraz taki brzuch że się krótkie robią widzę różnice jaki mam brzuch z chłopcem a jaki z dziewczynką Cytat:
Cytat:
na razie zamawiam jak zawsze rajtuzy dla córki Cytat:
ja sobie do dziś pluje w twarz że mogłam rok po porodzie starać sie o drugie, ale wyszło jak wyszło, cieszę się z tego co mam Cytat:
gdzie pisze poza kolejnością ciężarne, ani z rejestracji nie powiedziała bym podeszła, ani żaden facet czekający czytaj siedziało ich pięciu na kanapie, żaden nie przepuścił ani nie zwolnił miejsca by usiąść, do tego stałam w kolejce a każdy tylko na brzuch lukał, do tego w kslepie wszędzie ludzie na brzuch patrzą a głowę obracają, w Rossmanie otworzyli kolejną kasę, kasjerka że kolejna osoba z kolejki, a ludzie za mną zaczeli biec, to powiedziała im że kolejna osoba, jak szłam do drugiej kasy to wszyscy obczajka na brzuch, dodam, że w pierwszej ciąży raz pani na poczcie mnie zobaczyła i kazała podejść, a teraz każdy udaje że nie widzi wszędzieCytat:
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
@śliweńka proszę
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6998279939Na dole są rozmiary. Ja sobie chyba wezmę ten kolor jeansowy bo mi się podoba najbardziej. A jak będą fajne to czarne jeszcze Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się tunika musztardowa i ta bordowa ja zastanawiam się jako kolor kardiganu będzie pasował do moich kiecek?Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę zaopatrzyć się w rajstopy bo leginsow nie znoszę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kardiganow rok temu nakupowałam, takie narzucane mam oliwkowy, czarny, brudny róż a z takich tunikowych mam śmietankowy i czarny i jeszcze jeden bardzo oversize miętowy ale on jest krótszy. Lubię go bardzo czuje się jak w kocu :-DBazgram z telefonu. ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() Bazgram z telefonu. |
||
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
szalona ja bo wtedy nawet brzucha nie mialam![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo teraz testuję nieocieplane z all
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś standardowo sprzątam z rana. Niby maly metraż, a jednak przy dziecku to syf nie z tej ziemi codziennie. Teraz przynajmniej mam czas żeby ogarnąć na spokojnie. Kurcze kawa mi się skończyła, a pije tylko konkretną z ekspresu. Przesyłka chyba dopiero pojutrze będzie jakoś trzeba wytrzymać. W pierwszej ciąży nie mogłam patrzeć nawet na kawę. I tutaj w I trymestrze też. Ale niestety mi przeszło i znowu pije choć ograniczyłam ilość do max dwóch bo przed ciążą to aż wstyd się przyznać ile mogłam wypić kaw dziennie. Mam nadzieję, że dziecku nie zaszkodzi kawa. Ale inaczej ledwo żyję. Dobrze, że mam niskie ciśnienie. Dziś nawet ładna pogoda, może pójdę na spacer jak dziecko z przedszkola odbiorę. Pewnie będzie chciał iść na plac zabaw. Trzeba korzystać, bo jeszcze trochę i pewnie zacznie się typowa szara, deszczowa jesień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mysle nad butami na jesien i nie wiem. Mam probem bo uwielbiam obcasy a nie cierpię płaskich butow, ale boje sie, ze sie potkne albo cos takie chciałam Screenshot_20180905-095041.jpegWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz mnie zaprosić do znajomych na FB to Cię spróbuję dodać do grupy jeśli chcesz.Ja normalnie pijalam 2, 3 kawy, teraz pije jedną rano i czasem taka wielkości espresso ale z mlekiem po południu. Kawa nie szkodzi, ponoć jest zdrowa i przeciwdziała zawałom serca ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
cz.II
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez Anuszka9 Czas edycji: 2018-09-05 o 09:59 |
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#74 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dziewczyny pytanie z dupy Czy któraś ma jakąś ściane w łązience malowaną specjalnądo tego farbą najlepiej fluggerem?Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy u nas w Rossku dostanę
W Pl nie było problemu. Może poproszę mam W żeby mi paczkę wyslala jak Bedzie mi chusty wysylacWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Kari z połówek jeszcze Puma ma no ale to tylko sportowe. Ja mam dopiero niewymiarowe stopy bo jedna 39 a druga 37. 😒😢 Wiec tradycyjne czółenka tylko mogę oglądać i sobie pomarzyć :/ (Dwa różne rozmiary tez nie wchodzą w grę ale to inna historia
) Anuszka kolejna wizyta 20.09 a po ostatniej niby wszystko dobrze ale pozostało zniesmaczenie. Otóż Panowie doktorowie mieli jakieś spotkanie z przedstawicielami medycznymi które ewidentnie im się przeciągnęło a jak już wpadli do gabinetów to miałam wrażenie ze razem z innymi pacjentkami jestem na kasie w Auchan. Wizyty odbywały się w tempie ekspresowym. Wszystko ok, nadal nic mojej dziewczynce nie urosło między nogami i dziekuje do zobaczenia za miesiąc. Położnej chyba tez się udzielił ten pospieszny klimat bo na skierowaniu na badania mam iść na MORDOLOGIĘ co pewnie odpowiada morfologii. 🧐 No nic... Wpadka każdemu może się zdarzyć ale jeżeli na kolejnej wizycie będziemy znowu potraktowani tak taśmowo to powiem całemu personelowi co o tym myśle mimo, ze nie należę do osób roszczeniowych. |
|
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj spędziłam godzinkę w prywatnym szpitalu i widziałam jak pielęgniarki wręcz w drzwiach witają lekarzy ,biegną przed nimi żeby drzwi otworzyć no i ledwo się ktoś pokazał to już kawka i pączuś a do pacjentów od razu zmiana tonu głosu,mina że bez kija lepiej nie podchodzić![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ogólnie to takich butów po 30-50zł to ja mam tyle że już chowam je przed tz
czasem zapominam że mam takie buty i kupuje bez sensu kolejne podobne ale jestem maniaczka tenisówek, slip-onkow itp Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#80 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Także Anuszka - jak szukasz fajnych kozaków, które się będą nadawać na trochę większą łydkę to te naprawdę polecam! I mimo, że faktycznie są kawałek za kolano to bardzo zgrabnie w nich noga wygląda, czy to w zestawieniu dżinsy+sweter czy do rajstop i kiecki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie w pierwszym trymestrze też odrzuciło, a teraz pije właśnie jedną/dwie dziennie w zależności od dnia
|
|||||
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Anuszka a niby człowiek wychodzi z założenia, ze jak będzie chodził prywatnie to będzie zupełnie inne podejście do pacjenta niż na NFZ. Nie? 😂
Ex ostatnio widziałam gdzies w necie z fajnym rozwiązaniem na męża 😂 W załączniku obrazek. Johasia tez słyszałam o tych z HM bo miały od groma dobrych opinii i chyba się skończy na tym ze kupię z tych dwóch firm
|
|
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Cytat:
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Hahaha genialny paragon
na szczęście na moje fanaberie mam osobne konto bankowe ![]() ![]() Bazgram z telefonu. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale nie wiem na kiedy teraz lekarka mi wizytę ustali. Ale 1.10 mam połówkowe więc wszystko się i tak zgadza. Ale naskrobałyście. Gaduły ![]() Narazie was nienadrobie bo muszę ogarnąć dom i obiad. Coś mnie mocno ciągnie brzuch nie wiem czy to macica się już stawia?! Czy to może od pęcherza. Miłego dnia!
|
||
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#86 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym się napiła a nie dam rady, ciśnienie najniższe miałam jak dotąd 90/50, przed ciążą nawet jak 3 kawy wypiłam dalej takie same :/ podczas cc anestezjolog nawet mnie pytał czy zawsze takie niskie mam Cytat:
byłam dziś w rossie i pamiętałam firmę rajstop i tyle wybacz ale ja mam mózg jak orzeszek w ciąży Cytat:
efekt naciskania mojej mamy na żebromordologia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niestety polska dentystka zrobiła mu zęby królika wizaż dziś znów coś szaleje
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#88 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na tyle szaleje ze nie mogłam otworzyć 3 strony nawet po odświeżeniu :/ Zainstalowałam Tapatalk. U mnie stopa przez pierwsze kilka miesięcy była prostowana „gipsowo” co podobno nie powinno mieć wgl miejsca (stopa końsko - szpotawa) i dopiero po kilku miesiącach wykonano operacje. I wlasnie przez ten gips stopa nie rozwijała się prawidłowo - stad ta rozbieżność rozmiarowa. U mnie na szczescie tez ten paragon nie byłby potrzebny bo czasami maz sam mnie zabiera na zakupy żebym coś sobie kupiła a ze jestem miłośniczka lumpeksow to się śmiał, ze za 50zl ubiorę się, zrobię obiad i jeszcze resztę przyniosę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Dopiero na kompie mogę odpalić wizaż nie wiem co się dzieje... na telefonie w ogóle nie idzie. Widzę że rozmowy zakupowe. ja dzisiaj przymierałam kiecę na ślub koleżanki, który jest dopiero w październiku, i ciekawe czy za miesiąc się w nią zmieszczę.
A te legginsy fajne bardzo może też się skuszę. Na zimę jak znalazł!
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

ja z myślą o chodzeniu jesienią w sukienkach i tunikach zamówiłam sobie kozaki jesienne za kolano, czekam na nie niecierpliwie
Piękne! Ja zawsze marzyłam o takich
mam grube nogi więc mogę pomarzyć
zrozum tu kobiete
ja sobie do dziś pluje w twarz że mogłam rok po porodzie starać sie o drugie, ale wyszło jak wyszło, cieszę się z tego co mam
gdzie pisze poza kolejnością ciężarne, ani z rejestracji nie powiedziała bym podeszła, ani żaden facet czekający czytaj siedziało ich pięciu na kanapie, żaden nie przepuścił ani nie zwolnił miejsca by usiąść, do tego stałam w kolejce a każdy tylko na brzuch lukał, do tego w kslepie wszędzie ludzie na brzuch patrzą a głowę obracają, w Rossmanie otworzyli kolejną kasę, kasjerka że kolejna osoba z kolejki, a ludzie za mną zaczeli biec, to powiedziała im że kolejna osoba, jak szłam do drugiej kasy to wszyscy obczajka na brzuch, dodam, że w pierwszej ciąży raz pani na poczcie mnie zobaczyła i kazała podejść, a teraz każdy udaje że nie widzi wszędzie

czuje się jak w kocu :-D
takie chciałam
cz.II

Wiec tradycyjne czółenka tylko mogę oglądać i sobie pomarzyć :/ (Dwa różne rozmiary tez nie wchodzą w grę ale to inna historia
ja wczoraj spędziłam godzinkę w prywatnym szpitalu i widziałam jak pielęgniarki wręcz w drzwiach witają lekarzy ,biegną przed nimi żeby drzwi otworzyć
no i ledwo się ktoś pokazał to już kawka i pączuś
a do pacjentów od razu zmiana tonu głosu,mina że bez kija lepiej nie podchodzić
ja bym się napiła a nie dam rady, ciśnienie najniższe miałam jak dotąd 90/50, przed ciążą nawet jak 3 kawy wypiłam dalej takie same :/ podczas cc anestezjolog nawet mnie pytał czy zawsze takie niskie mam
wybacz ale ja mam mózg jak orzeszek w ciąży