Włosomaniaczki :D - część III - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 21:49   #1801
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Zachorowałam dziś na bardzo obcisłe spodnie w czerwoną szkocką kratę
Mają pełno zamków i bosko wyglądałyby do wysokich obcasów, czarnej bluzki i czerwonej szminki Za godzinę kończy się moja aukcja na allegro (sprzedaję koronkową spódnicę Roberto Cavalli - czekam na środki )
Mi również podobają się spodnie w szkocką kratę i czerwona szminka

Jutro ide pochodzić trochę po tej mojej mieścinie. W sumie zwiedzenie wszystkich sklepów nie zajmie mi więcej niż godzinę, ale nóż na coś interesującego trafię Póżniej pozostaje tylko zwabić do centrum sponsora (czyt. mamę)

Dobranoc Gwiazdki Padam
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 21:54   #1802
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Milka- te spodnie są w Tally Weij(?) Nigdy tam nie chodzę bo sklep kojarzy mi sie z rozwrzeszczanymi dicho lachonami, ale były na wystawie

Marzenka - czekamy na relacje

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 21:58   #1803
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Milka- te spodnie są w Tally Weij(?) Nigdy tam nie chodzę bo sklep kojarzy mi sie z rozwrzeszczanymi dicho lachonami, ale były na wystawie

Marzenka - czekamy na relacje
Oj mam podobne odczucia co do Tally Weijl Czasem z ciekawością zaglądam, ale zazwyczaj nic mi tam jakoś szczególnie do gustu nie przypada A mówisz o tym na rynku czy w Galerii Kazimierz

Oj czekamy

Edit: Nawet weszłam na stronkę sklepu
Stary 2008-08-13, 22:11   #1804
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Ja miałam dwie świnki morskie Miłe i sympatyczne zwierzątka, ale nie chciałabym już powtórki z rozrywki. Jedynym problemem było sprzątanie co kilka dni. Nie jest to jakieś mega wymagające zwierzątko. Ja miałam wrażenie, że to tylko całymi dniami je i je i jeszcze raz je
bo to je, je, je i jeszcze raz je właśnie. I robi się świnia do uboju

Cytat:
czerwona szminka

no, kocham czerwone szminki
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 22:16   #1805
Porcelainnn
Zadomowienie

Milka, ja widziałam na rynku, są na wystawie. Ze złym paskiem. Są wąskie więc pięknie będę wyglądać do obcasów (wiem, że się powtarzam )

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość

No to jest nas więcej - też kocham i systematycznie powiększam kolekcję

Stary 2008-08-13, 22:19   #1806
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Moja w którymś momencie rzeczywiście nadawala się tylko do jednego Utuczyłam ją

To może pochwalmy się naszymi czerwonymi szminkami

Ja mam jedną ukochaną - była tania jak barszcz - jakieś 7 złotych - miss sporty - ładnie nawilża i kolorek bardzo mi odpowiada - nie wyobrażam sobie bez niej życia

Moja druga jest z l'oreala - ta jest taka dosyć intensywnie czerwona i nadaje się tylko na wieczór.

A Wy jakie macie Możecie jakieś firmy szczególnie polecić W końcu czerwonych szminek nigdy za wiele

Edit: Porcelainn widzę, że to miłość od pierwszego wejrzenia Nic tylko teraz skonsumować ten związek Znaczy nabyć spodnie, zanim Ci milka je sprzed nosa sprzątnie
Stary 2008-08-13, 22:29   #1807
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Opalenizna całkiem nieźle, choć jak na moje możliwości nie jakaś wielka, ale chyba się starzeję
no worries- jak staniesz przy mnie to będziesz wyglądać jak mulatka
Cytat:

Na poprzednich stronach pisałaś o tej wiadomości na gg dotyczącej pięlęgnacji włosów. pomyślałam wtedy, że niedługo będą do Ciebie pielgrzymować po rady na klęczkach, jak do Częstochowy Mam tę wizję w głowie
nie strasz dzisiaj miałam tylko 4 przypadki na gg. Czas ukryć numer

Co do szminek/ponadek/błyszczyków to kocham fioletowe ale żadne tam lila- ciemna śliwka musi być
Bladego pojęcia nie mam skąd u mnie te ciągoty do trupiego looku
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 22:40   #1808
Milka19
Zakorzenienie

Fiolet piszesz Kedyś wymalowałam oczy fioletowymi cieniami (przeczytałam, że kolor ten idealnie pasuje do zielonych tęczówek). Efekt koszmarny - wyglądałam jak by mi ktoś porządnie przyłorzył Od tego czasu unikam koloru fioletowego jeśli chodzi o kolorowe kosmetyki'

Wydaje mi się, że nadchodzący sezon będzie należał właśnie do koloru fioletowgo, więc Kasiu możesz sobie poszaleć
Stary 2008-08-13, 22:58   #1809
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Ja mam jedną ukochaną - była tania jak barszcz - jakieś 7 złotych - miss sporty - ładnie nawilża i kolorek bardzo mi odpowiada - nie wyobrażam sobie bez niej życia

Moja druga jest z l'oreala - ta jest taka dosyć intensywnie czerwona i nadaje się tylko na wieczór.

A Wy jakie macie Możecie jakieś firmy szczególnie polecić W końcu czerwonych szminek nigdy za wiele

Ja mam jedną, moją ukochaną z Bell nr 103. Szminka nie jest typowo czerwona - raczej taka malinowa, ale bardzo podoba mi się ten kolor. http://www.studiosch.pl/cgibin/shop?...3&sid=6659e281
na ustach moich tak wygląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szmina.JPG (47,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szminka.JPG (47,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg usta.JPG (47,2 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-08-13, 23:06   #1810
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jedną, moją ukochaną z Bell nr 103. Szminka nie jest typowo czerwona - raczej taka malinowa, ale bardzo podoba mi się ten kolor. http://www.studiosch.pl/cgibin/shop?...3&sid=6659e281
Na Twoich usteczkach to chyba wszystko tak cudnie wygląda

Śliczny kolorek Takiej jeszcze nie mam - jutro obejrze ją sobie na żywo

Teraz już naprawdę dobranoc
Stary 2008-08-13, 23:11   #1811
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Na Twoich usteczkach to chyba wszystko tak cudnie wygląda

Śliczny kolorek Takiej jeszcze nie mam - jutro obejrze ją sobie na żywo

Teraz już naprawdę dobranoc
Ehehehe, dziękuje kochana, ale dużo do mnie kolorów jednak nie pasuje .
A pomadkę polecam, taka zwykła, trwała, ładna . Dałam koło 7 zł.
A co do tego fioletu na powiekach to zgadzam się, że pasuje do zielonych oczu. Mi nie pasuje w ogóle niebieski i zielony. Kiedyś fioletem się pomalowałam przed imprezą i kumpela trzasnęła mi fotę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fiolet na oczach.JPG (51,0 KB, 13 załadowań)
Stary 2008-08-13, 23:30   #1812
tulipanna.
Zakorzenienie

Jolie wspolczuje pielgrzymek. Ja jestem atakowana tylko na PW, na szczescie kreconowlosych nie jest tak duzo /choc ostatnio czytalam ciekawostke, ze przytlaczajaco duzy (70?80?90?) procent kobiet ma krecone/falowane wlosy, ale sie z tym kamufluje przy pomocy roznych blogoslawionych narzedzi typu prostownica
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 23:42   #1813
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Jolie wspolczuje pielgrzymek. Ja jestem atakowana tylko na PW, na szczescie kreconowlosych nie jest tak duzo /choc ostatnio czytalam ciekawostke, ze przytlaczajaco duzy (70?80?90?) procent kobiet ma krecone/falowane wlosy, ale sie z tym kamufluje przy pomocy roznych blogoslawionych narzedzi typu prostownica
falowane włosy to ma większość. Jak tak przeanalizuje włosy moich bliskich koleżanek to ponad połowa ma falowane(tylko większość z nich prostuje) Kręcone jak i idealnie proste to rzadziej się spotyka
Stary 2008-08-13, 23:42   #1814
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Fiolet piszesz Kedyś wymalowałam oczy fioletowymi cieniami (przeczytałam, że kolor ten idealnie pasuje do zielonych tęczówek). Efekt koszmarny - wyglądałam jak by mi ktoś porządnie przyłorzył Od tego czasu unikam koloru fioletowego jeśli chodzi o kolorowe kosmetyki'

Wydaje mi się, że nadchodzący sezon będzie należał właśnie do koloru fioletowgo, więc Kasiu możesz sobie poszaleć
ha i dobrze bo fioletowych cieni mam najwięcej
Cytat:
dzisiaj miałam jeden kręcony przypadek- odesłałam do Twoich postów
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-13, 23:52   #1815
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
falowane włosy to ma większość. Jak tak przeanalizuje włosy moich bliskich koleżanek to ponad połowa ma falowane(tylko większość z nich prostuje) Kręcone jak i idealnie proste to rzadziej się spotyka
W sumie cos w tym chyba jest. Mam dwie kolezanki - jedna falowana troszke, druga mocniej - obie prostuja. W ogole ogladalam w miedzyczasie zdjecia Twoich wlosow i widze, ze kokos Ci sluzy - ciesze sie bardzo Swietnie wygladaja!

Aaaa, jechalam ostatnio w tramwaju za takimi prostymi wlosami, ze balam sie, ze chlopak wlascicielki zacznie sie martwic, zem homo i chce mu odbic kobiete Byly PIEKNE, po prostu PIEKNE i dlugie jak marzenie. Mialam ochote schowac sie ze swoimi krotkimi klakami. Owszem, lubie je, podobaja mi sie, jestem zadowolona z efektow swojej pielegnacji - ale wciaz siegaja tylko ramion

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
ha i dobrze bo fioletowych cieni mam najwięcej

dzisiaj miałam jeden kręcony przypadek- odesłałam do Twoich postów
Mam nadzieje, ze dziewczyna nie wdepnie w te sprzed oswiecenia zwanego Lorraine Massey
Stary 2008-08-14, 00:05   #1816
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
W sumie cos w tym chyba jest. Mam dwie kolezanki - jedna falowana troszke, druga mocniej - obie prostuja. W ogole ogladalam w miedzyczasie zdjecia Twoich wlosow i widze, ze kokos Ci sluzy - ciesze sie bardzo Swietnie wygladaja!

Aaaa, jechalam ostatnio w tramwaju za takimi prostymi wlosami, ze balam sie, ze chlopak wlascicielki zacznie sie martwic, zem homo i chce mu odbic kobiete Byly PIEKNE, po prostu PIEKNE i dlugie jak marzenie. Mialam ochote schowac sie ze swoimi krotkimi klakami. Owszem, lubie je, podobaja mi sie, jestem zadowolona z efektow swojej pielegnacji - ale wciaz siegaja tylko ramion
Moje zdjęcia ? W albumie czy tutaj ? Dziękuje . Kokos im służy, nakładam sobie go tak od połowy włosów i albo w nim śpię, albo chodzę kilka godzin. Ale tak z 2 razy w tygodniu, bo mam jeszcze naftę(którą zaniedbałam ostatnio) i rycynowy, ehh nie wiem kiedy to wszystko wykończę .

Ja też często gapię się bez opamiętania na piękne włosy - czy w autobusie, czy na ulicy. I też na dłuuuugie. Taki niedościgniony wzór .
Stary 2008-08-14, 00:07   #1817
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Moje zdjęcia ? W albumie czy tutaj ? Dziękuje . Kokos im służy, nakładam sobie go tak od połowy włosów i albo w nim śpię, albo chodzę kilka godzin. Ale tak z 2 razy w tygodniu, bo mam jeszcze naftę(którą zaniedbałam ostatnio) i rycynowy, ehh nie wiem kiedy to wszystko wykończę .

Ja też często gapię się bez opamiętania na piękne włosy - czy w autobusie, czy na ulicy. I też na dłuuuugie. Taki niedościgniony wzór .
Tutaj, w watku o czarnowlosych, w profilu chiba tez...
Stary 2008-08-14, 00:11   #1818
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Tutaj, w watku o czarnowlosych, w profilu chiba tez...
w profilu mam swoje postępy długościowe . W sumie to tylko tu teraz dawałam, w czarnowłosych dawno.
Ale im dłuższe tym się lepiej układają. 3 dni temu zauważyłam, że grzywkę mogę dać za ucho .

Kurde, już ta godzina, to ja zmykam. Nałożę coś na łepek i do ciepłego łóżeczka
Stary 2008-08-14, 00:33   #1819
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Edit: Porcelainn widzę, że to miłość od pierwszego wejrzenia Nic tylko teraz skonsumować ten związek Znaczy nabyć spodnie, zanim Ci milka je sprzed nosa sprzątnie
Myślę, że jeśli Ci się spodobają to starczy dla nas obu To będzie zaczątek nowej sekty

Cytat:

nie strasz dzisiaj miałam tylko 4 przypadki na gg. Czas ukryć numer

Co do szminek/ponadek/błyszczyków to kocham fioletowe ale żadne tam lila- ciemna śliwka musi być
Bladego pojęcia nie mam skąd u mnie te ciągoty do trupiego looku

Ee tam... może i uciążliwe, ale chyba jednak wciąż miłe to musi być. Może jeszcze kiedyś zbijesz na tym fortunę
Fioletowe też lubię, nie aż tak jak czerwień, ale kilka mocnych fioletów też mam w kolekcji. Tobie muszą bardzo pasować.

Wkleję jutro jakieś foteczki czerwonych szminek. Póki co dostałam upragnione 60 ml Aliena, wypsikałam się do pępka i jestem wniebowzięta. A do poduszki lampka czerwonego wina Dobranoc

Edytowane przez Porcelainnn
Czas edycji: 2008-08-14 o 00:34 Powód: błąd
Stary 2008-08-14, 00:39   #1820
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Ee tam... może i uciążliwe, ale chyba jednak wciąż miłe to musi być. Może jeszcze kiedyś zbijesz na tym fortunę

może na początku - teraz bardziej uciążliwe. Ale na wszystko są sposoby

Cytat:
Fioletowe też lubię, nie aż tak jak czerwień, ale kilka mocnych fioletów też mam w kolekcji. Tobie muszą bardzo pasować.
ciężko powiedzieć, mnie się w każdym badź razie podoba
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-14, 01:29   #1821
milusiaam
Wtajemniczenie

Hej włosomaniaczki
Oj dawno mnie tu nie było dawno po moim miesiacu dbania o włoski stwierdzam ze wygladaja duzo lepiej i jestem z nich dumnna a raczej z siebie ze doprowadziłam je do stanu używalności No ale niestety po wakacjach czas na farbowanie...mam nadzieje ze jakos to przezyja pozdrawiam dziewczyny
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 08:11   #1822
19agusia91
Zakorzenienie

Heloł! Wreszcie się wyspałam porządnie Jadę dzisiaj do mojej orto, ciekawe co powie na moje żeby po miesiącu noszenia aparatu

Cytat:
Moja przyjaciółka ma żółwia, a raczej jej młodszy brat
Ja już mam żółwia.Jeszcze niedawno były dwa, ale niestety, jeden w lutym odszedł, nie mam pojęcia co było przyczyną Został mi tylko wodny i stwierdzam,że lądowe są o wiele fajniejsze

Cytat:
I nauczą go odpowiedzialności
Cytat:
A co do świnki - ja mam . Bardzo polecam to zwierzątko. Jest bardzo łatwe w utrzymaniu. Przyjazne zwierzę, szybko się oswaja, można wypuszczać po pokoju. Sprząta się 2 razy w tygodniu. Je prawie wszystkie warzywa i dużo owoców i wychodzić nie trzeba z nią . Jedynie co może przeszkadzać, to fakt, że ona głośna jest czasem, szczególnie rano jak się domaga jedzenia
Cytat:
Ja miałam dwie świnki morskie Miłe i sympatyczne zwierzątka, ale nie chciałabym już powtórki z rozrywki. Jedynym problemem było sprzątanie co kilka dni. Nie jest to jakieś mega wymagające zwierzątko. Ja miałam wrażenie, że to tylko całymi dniami je i je i jeszcze raz je

Też mówię rodzicom o tej odpowiedzialności. Powinno się mu zaufać i pozwolić na własne zwierzę. Dowartościowałby sie też trochę. Mama się zgadza, tata uparcie,że nie. Dla niech chyba największym problemem jest to,ze parę osób powiedziało,że świnki strasznie śmierdzą. Ale chyba, jeśli się będzie czyściło klatkę regularnie to nic takiego nie wystąpi...
Rodzice się uparli na rybki, z czym moim zdaniem jest dużo roboty. Maciej rybek nie chce, wiec będzie faktycznie tak jak mówią ,że po miesiącu zwierze mu się znudzi i znów Maciek zostanie spisany na straty. Mały chodzi teraz i ciągle płacze. echh, rodzice ...

Cytat:
Chomika bym doradzała. To przekochane zwierzątka
Mamy złe doświadczenia z chomikiem. Mieliśmy keidyś, to był chomik Batman Chyba 4 razy "zmartwychwstał" Poza tym gryzł, gryzł i jeszcze raz gryzł,a w wolnych chwilach uciekał.

Cytat:
Może ten argument przekona tatusia

Cytat:
Kręcone jak i idealnie proste to rzadziej się spotyka
To powinnam się cieszyć, moje druty kochane Wczoraj koleżanka stwierdziła,ze myślała,że ja "ostro jeżdżę po nich prostownica".
Cytat:
w profilu mam swoje postępy długościowe . W sumie to tylko tu teraz dawałam, w czarnowłosych dawno.
Ale im dłuższe tym się lepiej układają. 3 dni temu zauważyłam, że grzywkę mogę dać za ucho .
ja zapuszczam grzywkę. Myślałam,ze takie cienkie włosy nie będą fajnie wyglądać z dłuższą,a tu niespodzianka- im dłuższa tym mniej roboty przy niej i ładniej się układa Marzy mi się taka do brody,a potem jeszcze dłuższa

Co do fioletowych szminek -zawsze podobały mi się,ale na kimś. Za to lubię fioletowe bluzki
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 10:58   #1823
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dla niech chyba największym problemem jest to,ze parę osób powiedziało,że świnki strasznie śmierdzą. Ale chyba, jeśli się będzie czyściło klatkę regularnie to nic takiego nie wystąpi...

ja zapuszczam grzywkę. Myślałam,ze takie cienkie włosy nie będą fajnie wyglądać z dłuższą,a tu niespodzianka- im dłuższa tym mniej roboty przy niej i ładniej się układa Marzy mi się taka do brody,a potem jeszcze dłuższa
Nie śmierdzą. Wiadomo, że jak się sprząta już w przypadku, kiedy całe trociny są zasikane i zbobkowane to śmierdzi, ale kiedy sprzątamy co 3 - 4 dni, to nic nie śmierdzi. W ogóle jak się weźmie świnkę z czystych trocin i powącha to świnka nawet pachnie i jest miękka i cieplutka .
Chomików tak nie lubię, bo gryzą właśnie, są za małe i jak się je wypuści to już raczej nie wróci. A oswojona świnka jest jak mały piesek .

No ja też myślałam, że długa grzywką będzie smętnie zwisała i brzydko wyglądała (nie mam takiej długiej od kilku lat), a jest wręcz przeciwnie. Też chce się jej pozbyć zupełnie
Stary 2008-08-14, 11:27   #1824
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

świnki swinkami ;p moj tż ma szyszyla... spoko ma mieciutkie futerko , i ogolnie fajny zwierzak ale nie lubie go w nocy bo strasznie hałasuje.. ostatnio chrupał wafla pól nocy , juz mialam go ochotę wystawic na balkon, a dzis jakies witaminki zajadal... też se wybral pore na jedzenie...a przeciez jedzenie w nocy to zly pomysł

a co do grzywki to chyba też zaczne zapuszczać, bo ostatnio mam ogolnie problemy z fryzura, nie umiem sie uczesać jakos ładnie, tak czy siak mi sie nie podoba, a nie chce ich cały czas prostowac bo takto jako tako wygladaja, bo naturalne to mam takie sianowate fale ehhh

iskierka zgasła...

Edytowane przez sikoreczka111
Czas edycji: 2008-08-14 o 11:29 Powód: dopisek
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 11:44   #1825
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Masz
O, fajne

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Będzie relacja, jak tylko znajdę chwilę, żeby ją spłodzić i pozmniejszać fotki, co by był fotoreportaż
No to czekamy

Cytat:

Weekend zapowiadał się cudownie Miałam nadzieje, że będzie błogi spokój i w końcu korzytając ze sprzyjających warunków zajmę się czymś pożytecznym. A tu pół rodziny się zwala i moje plany runeły
Współczuję. Im jestem starsza, tym robię się bardziej antyrodzinna Denerwują mnie takie spędy i unikam, jak mogę

Cytat:

Ja też uwielbiam czerwone szminki Ale niestety na kimś Jak próbuję się przeobrazić w seksowną kocicę () z ostrą czerwienią na ustach, to mam wrażenie, że wyglądam, jak bym przed chwilą jadła surowe mięso

Cytat:
Miałam identyczną przygodę Również przeczytałam, że do zielonych oczu najlepiej pasuje fiolet, koleżanka zrobiła mi makijaż w tym kolorze i jak zobaczyłam efekt, to prawie padłam Koszmar!

Cytat:
Śliczne masz usta
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 12:18   #1826
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość

Śliczne masz usta
dziękuje . Ale chciałabym mieć wiecie takie jak Angelina, wydęte, niestety nic z tego :P.

Ja właśnie robię pierwszy w swój życiu jabłecznik na kruchym spodzie, mam nadzieje, że wyjdzie, bo mój TŻ dziś przyjeżdża na przepustkę .
Stary 2008-08-14, 13:25   #1827
Mirelkaaa
Zakorzenienie

dziewczyny żegnam się i może wpadne w niedziele wieczorem
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 15:05   #1828
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Ano nienormalna
A najpierw siedzenie do 24, bo mecz jest W sumie, to nie opłaca mi się iść spać
Ja miałam dzis wstać na pływanie, ale dobrze, że nie wstałam, bo Otylia zawiodła

Cytat:
no worries- jak staniesz przy mnie to będziesz wyglądać jak mulatka
Ja dzisiaj tak wyglądałam przy koleżance O ile twarz uwielbiam mieć białą, to nogi już np. nie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
O, fajne
O dziękuje
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 15:23   #1829
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Witam Wizażanki
Jako, że nie chcę robić nowego wątku zapytam tutaj. Skoro jesteście włosomaniaczkami (jak zresztą chyba ja )
Jak myślicie, czy używanie dwóch szamponów + jeszcze odżywka + jedwab obciąża włosy ?
Moje włosy są falowane, a czasem nawet i, mniej lub bardziej, kręcone.
Muszę używać zawsze szamponu do włosów tłustych, potem używam do włosów puszących się i falowanych trudnych do ułożenia i jeszcze odżywka . A potem jeszcze jedwab (choć moje włosy i tak pod prostownicą się niszczą, aczkolwiek mniej z jedwabiem niż bez . )

Bym mogła w sumie zapytać, czy wymyślono jakiś nadzwyczajny środek który będzie miał w sobie i odżywkę, i szampon do włosów z tendencją do przetłuszczania (i przesuszania zresztą też.), i szampon do niesfornych włosów, i nawet jeszcze z jedwabiem , ale pewnie nic takiego nikt nie wymyślił jeszcze ..

Moje włosy są suche i bez blasku (zapewne przez prostownicę - ale bez niej sie nie obejdzie, gdyż mam grzywkę a jak mi się powywija wszystko na inną stronę, do tego na prawdę brzydko to musze prostować - i przez suszarkę - bez niej nie obejdę się też, gdyż jak włosów nie wysuszę wspierając to grzebieniem lub palcami a będę czekać aż wyschną mi same to sie powywijają na prawdę .. beznadziejnie i wątpię czy nawet najlepsza prostownica by sobie z nimi poradziła ) ale nie używam żadnych szmponów regenerujących (myślałam nad maseczkami raz w tygodniu, ale czy to coś da ? ) ale jak kiedyś używałam (z rok temu ) to nie było żadnych zadowalających efektów a włosy zaczęły mi się jeszcze szybciej przetłuszczać .
Stary 2008-08-14, 16:01   #1830
Jolie2601
Zakorzenienie

Bry jak się w końcu zabrałam za wątek składowy. Jak się "wygrzebię" to wpadnę

miłego dnia
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości