|
|
#211 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
cz.II
Cytat:
to mój już powinien ogarniać ostaynie sprawy w maju mu stuknęło 44 lata ![]() Sto lat dla męża ![]() Cytat:
![]() ![]() @Johasia28 też mam brytola ale mój to już staruszek. Udanego wypadu!Ja dziś miałam kontrolę u lekarza. Z gardłem wszystko ok. Nie będzie kontynuacji antybiotyku na szczęście. Potem sprzątanie, obiad i mam wolne. I tak z nudów przeglądałam strony i znalazłam piękną paletę cieni, ale cena mnke trochę zwaliła z nóg mimo to ją zamówiłam - mowa tu o anastasii beverly hills. Czy któraś z was korzysta może z takich wysokopółkowych kosetyków i może mi powiedzieć czy faktycznie warto w nie inwestować? Bo teraz mam zagwozdkę życia czy ja czasem nie zdurniałam na starość ![]() A kurcze przed mężem wszystkich swoich niepoczytalnych pomysłów na ciąże nie zwalę. Już zaczyna podejrzewać, że moje pomysły wcale nie są przez #babybrain ![]()
|
||
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Dziewczyny, czy któraś z Was jeszcze pracuje? Ja od poniedziałku wróciłam, chciałam popracować jeszcze kilka tygodni, bo jeszcze w zeszłym tygodniu całkiem dobrze się czułam. Nie spodziewałam się że będzie tak ciężko, codziennie wieczorem muszę się zdrzemnąć, w ciągu dnia raz na jakiś czas pobolewa mnie głowa, czasem brzuch... :/ zastanawiam się czy tylko ja tak mam, że już na tym etapie ciąży ciężko jest pracować cały dzień przy komputerze, praca 100% siedząca? Czy wszystkie jesteście już na zwolnieniach?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#213 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cz.II
Cytat:
Cytat:
![]() No śmieje się że staruch, do mnie jest staruch, jestem młodsza 5lat i 4msc, a rocznikowi 6 małą bede rodzić mając 23 ![]() Cytat:
teraz czekam na plan tylko i będę zbijać zajęcia do grudnia ciasno żeby się wyrobić ![]() Moim zdaniem jak ciąża jest fizjologiczna, a praca nie obciąża to lepiej dla dziecka jak jest się w stałej normalnej aktywności jaaak najdłużej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Pinacolada ja tez mialam biurowa pracę 8h przed komputerem. I bylam zmasakrowana po calym dniu. Musialam isc spac po powrocie z pracy, plecy mnie bolaly byłam po prostu zmęczona.. Jestem jakoś od 11tc na zwolnieniu. I naprawdę teraz dopiero odpoczywam, mam wolną głowę. Na początku chciałam przepracować do końca września w tym momencie sobie tego nie wyobrażam.
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Ex Sto lat sto lat i dużo zdrówka bo to najważniejsze
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Cytat:
ale właśnie to zmęczenie, ból głowy i pleców są najgorsze... Karla, też słyszałam, że dobrze jest w miarę możliwości pracować jak najdłużej, stąd też chciałam jeszcze chociaż kilka tygodni popracować. Tylko nie sądziłam że będzie tak ciężko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
|
|
|
|
#218 | |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Cytat:
wiem, że to miał być żart, no ale staro się poczułam przy okazji Wszystkiego Najlepszego ja 28 urodziny w lipcu miałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ cz.II
Ja jestem na zwolnieniu od sierpnia,też miałam pracę biurową,przed kompem ale częste migreny i zmęczenie doprowadzały mnie do szału . Kiero namawiał żebym została bo umowę mam do końca września ale i tak mam zamiar czegoś innego szukać po macierzyńskim więc nie zgodziłam się .
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
cz.II
Przyszły moje drugie spodnie, tym razem całkiem jeansy ciążowe i 8 par majtek <3 jesteśmy z Małgosią zabezpieczone, możemy rosnąć <3
|
|
|
#221 | |||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Dziś obudził się o 5, zasnął o 5:30 I pobudka o 6:40 nie wiem skąd on czerpie energię, seriooooooo. Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Nie kupuje specjalnie narazie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Ex wszystkiego naj naj najlepszego!
![]() Widzę, że wg rocznika to większość z masz 28 lat ma (w tym ja) ![]() Cienie z ABH są całkiem fajne, choć jakościowo nie są na tyle wybitne żeby tyle kosztować moim zdaniem. Ja jestem kosmetycznym freakiem i palet mam sporo, ale akurat ABH poszła dalej w świat bo jakoś mnie nie porwała Bardzo fajna jest wg mnie i przystępna cenowo w stosunku do jakości Zoeva, bardzo (!) dobre cienie ma GlamShop, teraz mocno jakościowo wystrzeliło też Kobo odkąd współpracuje z nimi Daniel Sobieśniewski Przy czym ja ogólnie cieni mam dużo więc tu stawiam na średnią półkę, wysokopółkowo to już bardziej podkłady, korektory, pielęgnacja ![]() Miałam upiec ciacho i stanęło na serniku z brzoskwiniami, mniaaaam ![]() Moje dziecko ewidentnie ma albo pociąg do albo odrzut od gitary bo znowu mąż zaczął grać a ja mam dyskotekę w brzuchu ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#225 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my mamy wieczór urodzinowo-rocznicowy za 6dni ![]() Cytat:
bo później będziesz kupowac tylko dla dziecka, ja jak wchodze do h&m czy Re to najpierw dział dziecięcy ![]() Cytat:
chciałam pracować minimum do 20tc, ale wyszło jak wyszło teraz jak sobie pomyślę że miałabym do pracy wstawać przed 6, dziecko do przedszkola, potem obiad itd. to niestety bohaterki nie będę zgrywać, nie dałabym rady, już jestem zmęczona jak z córką na plac zabaw idę, a co dopiero do pracy jeszcze, praca żadna nie jest warta komplikacji w ciąży, a po dwóch # nikt mnie nie przekona Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak u mnie będzie druga cesarka będę musiała poszukać z wysokim stanem by rany nie drażniły, bo w zwykłych masakra
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
uwielbiam od nich paletę bronzery-róże Czaję się co jakiś czas na nowości ale już nie ma to sensu bo maluje się tylko w niedzielę ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Kurcze ja praktycznie nic nie kupilam sobie (oprócz spódnicy coazowej) na mój obecny stan. Ja nie wiem na co ja czekam.😀 nie no żartuje jakoś tak nie mam weny na zakupy. A dla dzidzia kupilam maskotke z aliexpress.😀
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Rajty pewnie kupię, o! Najwięcej chce inwestować W ciuchy do kp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Jak powiedziałam w pracy o ciąży to czułam się jak 15latka ,ludzie przychodzili do mnie i nie było gratulacji tylko 'a to była wpadka czy chciałaś?' 'I co teraz zrobisz? Nie masz umowy na stałe ' 'boże teraz skończy Ci się wszystko' Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#230 | |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Cytat:
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Pięknie Wam dziękuję za wszystkie życzenia
Jejku ale się zrelaksowałam na jodze, super sprawa! Kupiłam karnet na miesiąc i pewnie będę przedłużać ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#232 | |
|
Wtajemniczenie
|
cz.II
Na allegro. Zakrywają brzuch do połowy minimum- przygotowuje się na chłodne dni
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Ale szukam cały czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Zjadłam na kolację zapiekankę w rozmiarze xl do łóżka chyba będę się kulać
Tak już jest,ludziom ciężko przychodzi radość z cudzych sukcesów Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#235 | |
|
Wtajemniczenie
|
cz.II
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Kamila ja też jutro w Rossku rajty chce kupic bo zachwalacie że jest promka a te w które się mieściłam wczoraj się podarły.😀
Anuszka nooo niezłe podejście w pracy..
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ja kupiłam dwie pary na próbę takich mega niskich majciochow żeby się kończyły pod brzuchem bo jakoś nie wyobrażam sobie tych na brzuch takich wysokich, no nie wiem, jakoś nieee. Wystarczy mi że będę rajtki naciągać zima i na to spodnie, już majtki to dla mnie za wiele
![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#239 | |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Oj tam za wiele zaraz Babcie zaraz by Cię pogoniły z takim tokiem rozumowania bo brzuch zaziebisz ![]() Przez to choróbsko nie mam kompletnie apetytu... Malzon we mnie dziś wpychał jedzenie na sile dosłownie :/ Mam nadzieje, ze jutro już będzie trochę lepiej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Petrochemia oby jutro było lepiej!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

cz.II

jak rano pojedzie do pracy do zaczynam niespodziankę. Wstaje, robię ciasto ze śliwkami, potem obiad, potem wszystko pakuje i jade do niego do pracy i zabieram go z tym jedzonkiem do palmiarni <3 mój mąż jest pasjonata roślinności, a jeszcze nigdy nie byliśmy w palmiarni 
to mój już powinien ogarniać ostaynie sprawy w maju mu stuknęło 44 lata 

ale mój to już staruszek. Udanego wypadu!

ale właśnie to zmęczenie, ból głowy i pleców są najgorsze...