Mamy listopadowe 2018 - część IV - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-06, 21:29   #1381
jajoanka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
tez tak mialam w pierwszej ciazy.. jak cos cie martwi zawsze mozesz zadzwonic lub isc do ginekologa

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
Ostatnio dzwonilam do swojej gin, zeby przelozyc wizyte. I zapytalam ja czy twardy brzuch to jest jakis powod do niepokoju, ze czasem ona przy wizycie pyta czy brzuch jest miekki i niebolesny - a co jak sie napina i boli? A ona do mnie, ze ma pacjentke w tym momencie i nie moze ze mna rozmawiac... ze mam przyjsc na wizyte i wtedy wszystko bedzie jasne. Hmm... wiec chyba wiecej przez telefon nie bede jej o nic pytac :/

Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka
jajoanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-06, 21:31   #1382
sara3008
Zakorzenienie

Ja się wyryczlam w poduszkę, potem w rękaw tżtowi i to tak konkretnie, że w pewnym momencie oddechu nie mogłam złapać pękłam już z bezsilności chodzę jak zombie, niewyspana, zmęczona, boli mnie kręgosłup, męczy zgaga, ciągle jestem głodna, co 10 minut sikam, nie umiem złapać głębokiego oddechu, po schodach chodzę wolniej niż moja 90letnia babcia,sapie, dysze, mam nowe rozstępy, ruchy Leosia są w cholerę bolesne, mąż nie chce że mną uprawiać seksu, bo jestem gruba, mam cellulit i sapie, dysze, mam dosyć już tej ciąży i chciałabym przyspieszyć czas o 5 tygodni conajmniej... i wszystko w jednym momencie eksplodowało.. mężowi powiedziałam, że więcej dzieci nie będzie, że ma się poddać wazektomii albo chce rozwodu, wygarnelam mu, że ma nas w nosie, bo dla niego tylko kasa się liczy, nie interesuja go potrzeby moje i Igora, a na koniec to jeszcze o☠☠☠☠☠☠☠ dostał za to, że się ogolił i wygląda jak pół dupy zza krzaka i mi się nie podoba, a na dodatek pachnie jak mój ginekolog (ta sama woda po goleniu)... Także wieczór kolorowy, mi już przeszło, a on śpi...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-06, 21:31   #1383
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
Napisane przez jajoanka Pokaż wiadomość
Ostatnio dzwonilam do swojej gin, zeby przelozyc wizyte. I zapytalam ja czy twardy brzuch to jest jakis powod do niepokoju, ze czasem ona przy wizycie pyta czy brzuch jest miekki i niebolesny - a co jak sie napina i boli? A ona do mnie, ze ma pacjentke w tym momencie i nie moze ze mna rozmawiac... ze mam przyjsc na wizyte i wtedy wszystko bedzie jasne. Hmm... wiec chyba wiecej przez telefon nie bede jej o nic pytac :/

jprdl.. co za baba.. moze zmien gina???

mu czasem.napina sie brzuch po wysilku albo jak sie w☠☠☠☠ie na Tz ..

Stary 2018-09-06, 21:32   #1384
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Nie śpię !
I chyba długo nie będę bo mi się Myślenica włączyła.
Mój każe zamawiać łóżeczko ale chcę z nim żeby później nie było że kuźwa sama, i nie wiem we jaki materac..

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-06, 21:36   #1385
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Ja się wyryczlam w poduszkę, potem w rękaw tżtowi i to tak konkretnie, że w pewnym momencie oddechu nie mogłam złapać pękłam już z bezsilności chodzę jak zombie, niewyspana, zmęczona, boli mnie kręgosłup, męczy zgaga, ciągle jestem głodna, co 10 minut sikam, nie umiem złapać głębokiego oddechu, po schodach chodzę wolniej niż moja 90letnia babcia,sapie, dysze, mam nowe rozstępy, ruchy Leosia są w cholerę bolesne, mąż nie chce że mną uprawiać seksu, bo jestem gruba, mam cellulit i sapie, dysze, mam dosyć już tej ciąży i chciałabym przyspieszyć czas o 5 tygodni conajmniej... i wszystko w jednym momencie eksplodowało.. mężowi powiedziałam, że więcej dzieci nie będzie, że ma się poddać wazektomii albo chce rozwodu, wygarnelam mu, że ma nas w nosie, bo dla niego tylko kasa się liczy, nie interesuja go potrzeby moje i Igora, a na koniec to jeszcze o dostał za to, że się ogolił i wygląda jak pół dupy zza krzaka i mi się nie podoba, a na dodatek pachnie jak mój ginekolog (ta sama woda po goleniu)... Także wieczór kolorowy, mi już przeszło, a on śpi...

Matko, Sara, ale Ci sie nazbieralo... dobrze, ze wszystko z siebie wyrzucilas.
Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
jprdl.. co za baba.. moze zmien gina???

mu czasem.napina sie brzuch po wysilku albo jak sie wie na Tz ..

Nie wiem. Nie chce zmieniac lekarza... ona jest naprawde profesjonalna. Ale fakt, ma duzo pacjentek... ale przy mnie tez odbiera telefony w gabinecie.

Przygotuje jej zestaw pytan na najblizsza wizyte, zeby nie martwic sie na zapas.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
Nie śpię !
I chyba długo nie będę bo mi się Myślenica włączyła.
Mój każe zamawiać łóżeczko ale chcę z nim żeby później nie było że kuźwa sama, i nie wiem we jaki materac..

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Zamawiaj :-P Na co czekac? Masz zielone swiatlo, to mozesz zaszalec ;-)

Stary 2018-09-06, 21:37   #1386
sara3008
Zakorzenienie

Asia, mój gin też wiecznie na telefonie w gabinecie A jak chodziłam do niego na zastrzyki antykoncepcyjne i musiałam się z nim umówić to nigdy nie mogłam się dodzwonić

sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-06, 21:39   #1387
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Asia, mój gin też wiecznie na telefonie w gabinecie A jak chodziłam do niego na zastrzyki antykoncepcyjne i musiałam się z nim umówić to nigdy nie mogłam się dodzwonić

Ja do swojej chyba z 4 dni dzwonilam zanim mi sie udalo... takze tego... ciezko z nia sie dogadac przez tel :-P

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

No ale to tylko swiadczy o tym, ze jest dobra. Skoro tak sie do niej pchaja... co nie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-06, 21:39   #1388
Karolkowa_86
Zakorzenienie

No i powiedział że kasa się nie liczy ja nie wiem podwyżkę dostał czy coś ?
Wszystko ładnie pięknie, ale nie wiem jaki materac wybrać do łóżeczka

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-06, 21:42   #1389
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Moze po prostu chce Ci zrobic przyjemnosc?

Nie zapieraj sie, tylko wybieraj

A co do materaca to ja chyba wezme jednak ten gryka-kokos, standardowo 10cm grubosci. I juz.

Stary 2018-09-06, 22:22   #1390
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Ten co ja oglądam to ma 8cm grubości

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-06, 22:37   #1391
jajoanka
Zakorzenienie

Glowa zaczela mnie bolec...chyba czas spac. Trzymajcie kciuki, zebym nie walala sie po lozku do 2 w nocy...

Stary 2018-09-06, 23:10   #1392
ewka_mewka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajoanka Pokaż wiadomość

Jej, aż ja się wkurzyłam na twoją gin. Zdecydowanie bym zmieniła, bo moim zdaniem lekarz nie powinien tak traktować pacjentki w ciąży. W ogóle to ją kojarzę, byłam u niej jak miałam 16 lat po tabletki anty i mi odmówiła 🤣 .
Cytat:
Ja się wyryczlam w poduszkę, potem w rękaw tżtowi i to tak konkretnie, że w pewnym momencie oddechu nie mogłam złapać pękłam już z bezsilności chodzę jak zombie, niewyspana, zmęczona, boli mnie kręgosłup, męczy zgaga, ciągle jestem głodna, co 10 minut sikam, nie umiem złapać głębokiego oddechu, po schodach chodzę wolniej niż moja 90letnia babcia,sapie, dysze, mam nowe rozstępy, ruchy Leosia są w cholerę bolesne, mąż nie chce że mną uprawiać seksu, bo jestem gruba, mam cellulit i sapie, dysze, mam dosyć już tej ciąży i chciałabym przyspieszyć czas o 5 tygodni conajmniej... i wszystko w jednym momencie eksplodowało.. mężowi powiedziałam, że więcej dzieci nie będzie, że ma się poddać wazektomii albo chce rozwodu, wygarnelam mu, że ma nas w nosie, bo dla niego tylko kasa się liczy, nie interesuja go potrzeby moje i Igora, a na koniec to jeszcze o dostał za to, że się ogolił i wygląda jak pół dupy zza krzaka i mi się nie podoba, a na dodatek pachnie jak mój ginekolog (ta sama woda po goleniu)... Także wieczór kolorowy, mi już przeszło, a on śpi...

Biedna jeśli cię to pocieszy to ja ostatnio od śniadania do nocy czuję się jak napompowany balon. Bardzo ciężko mi się chodzi i oddycha po posiłkach, jakość i ilość seksu też zmalała: tż jest jakiś zestresowany, zapracowany, na dodatek chyba się trochę boi, ja jak on wraca z pracy to jestem już zmęczona. Na dodatek 14tego przylatuje jego brat i już zupełnie stracimy prywatność. Dziś miałam odpoczywać i specjalnie wziełam urlop w pracy, a sąsiadka od 10 rano wali młotkiem w ścianę. No mam ochotę zabić. :/

ewka_mewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-06, 23:19   #1393
smileska
Zadomowienie

Hej ewka_mewka czemu nie spisz o polnocy?
Ja to wstalam siku, przywitalam sie z moimi biodrami i wspolnie ustailismy ze nie czas na spanie. Ogarnelam drinka z kubusia marchewkowego i mysle co by tu chapsnac na zagryche? Waham sie miedzy kanapka ze szpitalnym pasztetem, garścią cini minis. I biodra podpowiadają zeby zjesc cos co mniej zęby u☠☠☠☠☠☠☠i żeby nie lecieć myć

Ślub cywilny 11.12.2010
Ślub kościelny 09.09.2017
Syn w drodze
smileska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-06, 23:34   #1394
ewka_mewka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
Hej ewka_mewka czemu nie spisz o polnocy?
Ja to wstalam siku, przywitalam sie z moimi biodrami i wspolnie ustailismy ze nie czas na spanie. Ogarnelam drinka z kubusia marchewkowego i mysle co by tu chapsnac na zagryche? Waham sie miedzy kanapka ze szpitalnym pasztetem, garścią cini minis. I biodra podpowiadają zeby zjesc cos co mniej zęby ui żeby nie lecieć myć

U mmie dopiero 17:30 . Ale gdyby nie sąsiadka z młotkiem to bym spała, bo strasznie mnie boli głowa. Zagryzać szpitalny pasztet cini minis to jakiś pomysł na bezsenność

Stary 2018-09-07, 00:36   #1395
agnieszka68678
Raczkowanie

jeśli chodzi o zgage to ja biorę ipp 40 lub controloc 40 i one są na receptę ale to jedyne co sprawia że zgaga przechodzi wszystkie manti reni ranigast itp nie działają. a moj gin powiedział że można je brać w ciazy 😊 wiec moze warto spróbować zapytać jeśli bardzo męczy zgaga😊 a jeśli chodzi o ZUS to ja też czekam na lipcowo-sierpniowa wyplate. a zaraz jeszcze będzie wrześniowa. tydzień temu wszczęto postepowanie z urzędu i się zastanawiam jak długo im to jeszcze zajmie😑
agnieszka68678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 01:53   #1396
smileska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka68678 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o zgage to ja biorę ipp 40 lub controloc 40 i one są na receptę ale to jedyne co sprawia że zgaga przechodzi wszystkie manti reni ranigast itp nie działają. a moj gin powiedział że można je brać w ciazy wiec moze warto spróbować zapytać jeśli bardzo męczy zgaga a jeśli chodzi o ZUS to ja też czekam na lipcowo-sierpniowa wyplate. a zaraz jeszcze będzie wrześniowa. tydzień temu wszczęto postepowanie z urzędu i się zastanawiam jak długo im to jeszcze zajmie
Jakie postępowanie? To ja mam chyba mniejszy problem. Bo moj szef po prostu po czasie zniósł zwolnienia dwa. I zus ma swój czas na wypłatę dlatego ja nawet z miesięcznym/dwumiesiecznym opoznieniem dostane pieniądze...
Ewcia to nie zazdroszcze sąsiadki, ale pomysl ze Ty niedługo będziesz ja raczyła śpiewem swego dziecka
Wykończy mnie to spanie. O północy siku i 30 minut leżenia, krecenia sie, teraz znowu 3 znowu i znowu siku i znowu bezsennosc dziendobry. Wczoraj od 3 juz nie spalam, dzisiaj sie zamęcze w tej bezczynności...

Noc pelna wrazen dziewczyny. O 22 zabrali jakąś dziewczynę na trakt porodowy. A teraz od 4 slychac jęki i juz coraz głośniejszy niemal szloch-chyba strasznie ją boli, az mi jej szkoda, bo z tego co slysze to nawet jej zbadać dobrze nie mogli. I tez juz ją chyba na trakt porodowy szykują. Brrrrr z jednej strony jak fajnie ze będzie dzidziuś, a z drugiej czemu to takie straszne??
Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze

Edytowane przez smileska
Czas edycji: 2018-09-07 o 03:44
Stary 2018-09-07, 03:50   #1397
ewka_mewka
Zadomowienie

Natura jest jednak straszna . Poród sn brzmi naprawdę przerażająco, cc też okropne. Połóg to już w ogóle jakaś jedna wielka pomyłka strach się bać co to będzie...

Stary 2018-09-07, 04:03   #1398
smileska
Zadomowienie

Jest 5 a ja mam wrażenie ze juz cała wieczność leżę i nie śpię....najgorsze ze nie mam ochoty ani nic oglądać, ani czytać. Słucham pikania zza ściany, bo chyba ta dziewczyna z jękami do jakiejś aparatury jest podłączona

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-07, 04:29   #1399
Vicarika
Zakorzenienie

A ja nie spie od 4:30 bo corka wydarła buzie . Noc mialam tragiczna cale cialo mnie swedzialo , mialam wrazenie ze po mnie komary chodza , chyba w poniedzialek zrobie sobie badania na ta cholestoze .

Co do materaca slyszalam ze w Gryce lubia byc robaki wiec tym razem stawiam na sama pianke , corka ma ja w lozeczku i jest przyjemny .

Vicarika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-07, 04:52   #1400
smileska
Zadomowienie

Juz zasypiałam, juz witalam sie puszystymi chmurami przyszła pani z podręcznym ktg i po moim spaniu ...

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-07, 06:00   #1401
ewka_mewka
Zadomowienie

I ktg w porzadku?
Co do materaca to ja też mam piankę 10 cm. Wydaje się fajny i mam nadzieję, że będzie współgrać z monitorem oddechu. Przyszły też te moje śpiworki. Śliczne są, tylko to taki cienki polar, że może sprawdzą się ewentualnie w ciągu dnia. W nocy jednak grobag albo rożek i kocyk.

Stary 2018-09-07, 06:27   #1402
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Hej !
U mnie lepiej ! Nie boli brzuszek na szczęście.
Właśnie dzwoniłam do mojego i on mi się pyta co to za kolor wzięłam, ja mówię że arbuzowe szaleństwo czy coś a on się zaczął śmiać że dla niego to róż jak od Dody
Widzę będzie ciekawie jak wrócę do domu

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-07, 06:38   #1403
smileska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewka_mewka Pokaż wiadomość
I ktg w porzadku?
Co do materaca to ja też mam piankę 10 cm. Wydaje się fajny i mam nadzieję, że będzie współgrać z monitorem oddechu. Przyszły też te moje śpiworki. Śliczne są, tylko to taki cienki polar, że może sprawdzą się ewentualnie w ciągu dnia. W nocy jednak grobag albo rożek i kocyk.

Ktg chyba w porządku. Chociaz sama nie wiem, bo przed chwilą byla inna pielegniarka i znowu mnie badała. Więc juz zglupialam... a wczesniej tętno dziecka 136, teraz 142. Do tej pory rano badali raz to tetno i o 12 podłączali duże ktg. Takze juz sama nie wiem. Czekam na obchód.
Jestem głodna i mogłabym juz ze swoich zapasów zrobic sniadanie, ale nie wiem czy jakichs badan nie bedą robic. Więc sie troche wstrzymam.
Karolkowa super ze brzuch nie dokucza!

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-07, 06:43   #1404
Karolkowa_86
Zakorzenienie

We to ja zjadłam na czczo banana bo już taką głodna byłam
Mój właśnie tętno miał mierzone i miał 125 mówię przy tej Pani co matkę straszysz ?
A ona w śmiech że przecież w porządku jest

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Smile ciekawe co na śniadanie nam zaserwują bo za pieczywo im podziękuję bo po kolacji miałam cukier uwaga 198 ! A oni białe dają, wysłałam właśnie moją sąsiadkę po ciemne bo nic z tego nie będzie, chyba że magnez wznosi cukier jak to jest ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-07, 06:54   #1405
smileska
Zadomowienie

Karola to nie masz w szpitalu żadnej diety cukrzycowej?? Banana to ja o polnocy jadłam, a o 4 jak słuchałam dziewczyny jak porod sie zaczął to skubalam swoje ciniminisy 🤣
Podobno tetno dziecka ponizej 130 - to spi. A jak powyzej 130 - to nie spi a jak ma powyzej 160 do 170 - to mocno sie wierci w brzuchu. Takie info dostalam. Bo wczoraj na 40 minutowym ktg młody miał raz 122 a gdzie niegdzie nawet i 170. I tlumaczyli ze te wahania bo jak sobie drzemie to tetno niskie, a jak sie rusza to mu skacze... skurcze na ktg sie nie piszą, regularnie macica jest na 20% jakby w stalym skurczu, gdzie niegdzie wskakuje do 25% ale to nic niepokojącego.
Mam taką ochotę na kopytka ze skwarkami i cebulką ze po prostu język mi do dupy ucieka i ślina cieknie

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-07, 06:55   #1406
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Ja mam piankowy bo bałam się pianka-gryka-kokos że względu na te robiłem które się mogą tam zalęgnąć.
Cytat:
Jakie postępowanie? To ja mam chyba mniejszy problem. Bo moj szef po prostu po czasie zniósł zwolnienia dwa. I zus ma swój czas na wypłatę dlatego ja nawet z miesięcznym/dwumiesiecznym opoznieniem dostane pieniądze...
Ewcia to nie zazdroszcze sąsiadki, ale pomysl ze Ty niedługo będziesz ja raczyła śpiewem swego dziecka
Wykończy mnie to spanie. O północy siku i 30 minut leżenia, krecenia sie, teraz znowu 3 znowu i znowu siku i znowu bezsennosc dziendobry. Wczoraj od 3 juz nie spalam, dzisiaj sie zamęcze w tej bezczynności...

Noc pelna wrazen dziewczyny. O 22 zabrali jakąś dziewczynę na trakt porodowy. A teraz od 4 slychac jęki i juz coraz głośniejszy niemal szloch-chyba strasznie ją boli, az mi jej szkoda, bo z tego co slysze to nawet jej zbadać dobrze nie mogli. I tez juz ją chyba na trakt porodowy szykują. Brrrrr z jednej strony jak fajnie ze będzie dzidziuś, a z drugiej czemu to takie straszne??
Ja też nie jestem w stanie słuchac jak ktoś cierpi.. Raz położna zabrała mnie na trakt porodowy żeby sprawdzić listę na sr i akurat dziewczyna tak strasznie jeczała, a później krzyczała bo chyba miała skurcz i położna kazała jej przeć. Na salę wróciłam blada jak ściana.. Wtedy do mnie doszło, że niedługo to będę ja bo wcześniej jakoś nie myślałam o porodzie
Cytat:
We to ja zjadłam na czczo banana bo już taką głodna byłam
Mój właśnie tętno miał mierzone i miał 125 mówię przy tej Pani co matkę straszysz ?
A ona w śmiech że przecież w porządku jest

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Smile ciekawe co na śniadanie nam zaserwują bo za pieczywo im podziękuję bo po kolacji miałam cukier uwaga 198 ! A oni białe dają, wysłałam właśnie moją sąsiadkę po ciemne bo nic z tego nie będzie, chyba że magnez wznosi cukier jak to jest ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Szpitalne jedzenie to jakaś pomyłka. U nas w szpitalu chociaż jak któraś dziewczyna miała cukrzycę to dostawała inne posiłki ale widać, że nie wszędzie się do tego stosują W domu trzeba się pilnować z posiłkami, a w szpitalu, gdzie pracują specjaliści maja dietę w nosie

AnetaErr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-07, 06:57   #1407
ewka_mewka
Zadomowienie

Super dziewczyny, że u was już lepiej. Narobiłaś mi apetytu na te kopytka... ale teraz zabiłabym za kabanosa.

Stary 2018-09-07, 06:58   #1408
Karolkowa_86
Zakorzenienie

No właśnie a powinno być na odwrót, to ja się bardziej pilnuje co jem niż oni tutaj haha szpital

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-07, 06:59   #1409
smileska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewka_mewka Pokaż wiadomość
Super dziewczyny, że u was już lepiej. Narobiłaś mi apetytu na te kopytka... ale teraz zabiłabym za kabanosa.

Ja w srode mialam takie ambitne plany zeby kopytka zrobic no a ze wypadl ten szpital to od srody sobie marze o kopytkach

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-07, 07:04   #1410
ewka_mewka
Zadomowienie

Cytat:
Ja w srode mialam takie ambitne plany zeby kopytka zrobic no a ze wypadl ten szpital to od srody sobie marze o kopytkach

Nie ma tam u was uber eats?

Karolkova, porażka z tą dietą.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości