|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2019
Ja najpierw chodziłam do mezczyzny, a teraz chodzę do kobiety. Ale dlatego, że mnie zraził swoim zachowaniem, a i znajoma polozna pracuje u tej gin. Osobiscie nie widze roznicy
![]() Ja bardzo dużo rzeczy kupuje w Gemini i pewnie wyprawkę tez tam kupię ![]() Ostatnio miałam cytrynowa glukoze i muszę przyznac, ze teraz nie wiem czy nie wolalabym zwykla. Nie dosc ze slodycz pali w gardlo to jeszcze cytryna mi tego nie umilala
|
|
|
|
#4322 |
|
City of Bones
|
Ja chodzę do kobiety i moja gin akurat jest jedną z lepszych, miłych i wszystko tłumaczy
![]() Byliśmy dziś na zakupach. Nie ma to jak godzinę spędzić w jednym sklepie bo mąż mierzył tyle spodnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4323 |
|
Rozeznanie
|
Ale dużo napisalyscie ale juz madrobilam 😊
Co do mebli to tylko łóżeczko ktore mam po synku a i komode podziele na pol . U nas w szpitalu tylko można mieć majtki siateczkowe , a wszystko inne daja ☺ Kakao też pilam w piatek uwielbiam Ja tez teraz wstaje o 7 młody do przedszkola narazie chodzi z checia 😀 Kombinezon to roiar kupie 62 ten taki spiworek z z zamkiem w nozkach . Mojemu mężowi spuchla stopa i chodzic nie moze boli go na zwolnieniu jest odzie czasem oszalec gorzej niz dziecko 😧 Paulina super duzy chlopiec Życzę miłego dnia 😘
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się po wizycie. Nowy lekarz ekstra, jestem bardzo bardzo zadowolona. Młody waży 712g, termin porodu z dzisiejszego usg - 25.12. Chyba chce jeszcze prezent od Mikołaja dostać
szyjka mi się skraca niestety ale nie siejemy paniki, mam się oszczędzać, luteina i będzie dobrze Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak jeszcze a propo brzuszków mój 20 tydzień + 4 dzień 😁😁 |
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha no pierwszą gwiazdkę chce szybciej spędzić niz reszta wątkowych maluchów ![]() Ja do wizyty jeszcze 1,5tyg jakoś raz się dłużą te 4tyg między wizytami raz szybko mija ![]() Aaa i wczoraj przyszły mi juz meble do Młodej pokoiku tylko jeszcze złożyć trzeba ![]() No i wózek tez mamy zarezerwowany na olx ![]() Dzast28 piękny mały brzuszek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A meble wybierała takie żeby na dłużej były Łóżeczko https://www.vox.pl/produkt-lozeczko-70x140-19028.html Kredens białe drzwiczki https://www.vox.pl/produkt-kredens-18466.html Komoda białe fronty https://www.vox.pl/produkt-komoda-z-...ska-19308.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4330 |
|
Zadomowienie
|
Ojej, to ja mam olbrzymi w porównaniu do Ciebie ;D piękny zgrabny brzuszek
![]() Ja nie wiem co ten mój dzieć się tak spieszy, przecież jak się urodzi w święta to będzie miał jeden prezent z okazji świąt i urodzin Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
No, no gratuluję dużej dzidzi. Ja już nie mogę się doczekać. Śni mi się po nocach.
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
faa też mi się te cybexy podobają
brałaś 3w1 czy może samą gondolę czy jak?ogarnęliśmy w tygodniu, tzn. tż ogarnął (zeskrobał stare tynki, zagipsował i pomalował) balkon, mieliśmy to robić na wiosnę, ale stwierdziłam że wtedy nie będzie do tego głowy posadziłam sobie dziś piękne wrzosy w skrzyneczkach i mam nadzieję, że pogoda dopisze a ja będę się jeszcze mogła nacieszyć kawą na balkonie chociaż kilka razy bo się tak miło teraz zrobiło
|
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
Co dziś porabiacie? Ja postanowiłam nie robić nic, tylko odpoczywać. Ostatnio przez to mieszkanie ciągle coś do załatwienia jest, ciągle w biegu, więc dziś byłam tylko na małych zakupach, zrobiłam obiad, siedzę z maseczką na twarzy i robie sobie manicure
Jeszcze pedicure by się przydał ale brzuszek już powoli przeszkadza
|
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na paznokcie jestem umówiona na 18.09. bo rosną jak szalone więc trochę koloru dobrze im zrobi, a na maseczki i inne szaleństwa przyjdzie czas jak już całkiem ogarniemy sprawy mieszkaniowe bo na razie to myślę tylko o tym, ile potem gruntownego sprzątania mnie czeka ale chcę zrobić takie duże sprzątanie i porządki (okna, szafki i wszystko) i wtedy przed Świętami już nie musieć aż tak wszystkiego ogarniać bo wystarczy na bieżąco wycierać kurze i takie tam
|
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do Świąt się zadomowicie a potem nic tylko czekać na maleństwo ja też chcę właśnie teraz ogarnąć wszystko, od razu polecimy z tematem i odmalujemy jeszcze kuchnię i chyba to będzie wszystko potem sprawy kosmetyczne - wymienimy rolety w oknach i chciałabym w kuchni taki stół/blat przy ścianie i ze dwa hokery i tyle, koniec remontów na najbliższe 2 lata chociaż
Edytowane przez justysiaa89 Czas edycji: 2018-09-08 o 18:51 |
|
|
|
|
#4338 | ||
|
City of Bones
|
Cytat:
![]() Śpieszno mu by na gwiazdkę być Jaki malutki i zgrabniutki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
|
|
|
#4340 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wspolczuje chorego chlopa, to gorsze niz trojka dzieci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluje przeprowadzki
Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2018-09-08 o 19:00 |
||||
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego tak nam zalezalo, zeby jak najszybciej sie przeprowadzic. Stopniowo bedziemy pozniej meblowac, dekorowac. Ale wazne, ze juz bedziemy tam mieszkac i sie przyzwyczajac do nowego miejsca. Właśnie musze do poniedzialku wybrac farby, ciezko mi idzie
|
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile Ci się skrocila szyjka? Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Ja dziś mam jakiś słabszy dzień. Chyba przez ta pogodę. Wcziraj było ciepło a dziś taki deszczowy dzień ![]() Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
Na koniec lipca szyjka miała 38mm, teraz ma 25...
No ale, nie panikuje Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś tak. Miałam się oszczędzać i było ok, z tym że poród miałam szybszy, bo rozwarcie "robiło się" już od miesiąca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłam z domu rano na targ i do piekarni, wysiadajac z auta na zakupy oczywiscie sie rozpadalo, ale spokojnie, jak wrocilam do auta, zeby wrocic do domu przestalo padac ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Ale mi dobrze dziewczyny, od kilku dobrych dni wrocila mi chec do wszystkiego jak przed ciaza, oczywiscie sily juz nie te. Ale ten brak weny mnie dobijał. |
|
|
|
|
#4346 |
|
Zadomowienie
|
Al dente oszczedzaj się i powinno być dobrze z szyjką. Ja ograniczyłabym spacery, sprzątanie, dalsze podróże i dużo odpoczywała.
Czy lekarz mówił o tym aby podać sterydy na rozwój płuc? Amb w którym tygodniu urodziłaś? ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Dostałam nowe tabletki i teraz biorę prenatal witaminy 1x, prenatal dha 3x, aspafar 3x, nospę w razie potrzeby, luteinę 2x i raz coś jeszcze przez 10 dni na infekcję. Ustawiłam sobie przypomnienia w telefonie, aby nie zapominać. |
|
|
|
#4347 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzast28 ale malutki masz ten brzuszek
moglabys jeszcze spokojnie ukrywac ciąze gdybys chciala ![]() Cytat:
to do konca nie wiadomo czy mały urodzi sie jeszcze w tym roku czy juz w przyszlym ![]() Cytat:
dzisiaj przyremontowe sprzątanie i wielkie pranie jako ze robimy garderobe to uznałam, że wszystkie ciuchy z szaf wypiore, nawet te ledwo wyprane, bo mam misje, że chce wszystko wlożyć odświeżone i czyściutkie pranie jeszcze pól biedy, ale juz widze to późnjsze prasowanie. Chociaż nigdy nie prasuje 'hurtem' po praniu tylko jak jest coś potrzebne na bieżąco, ale teraz mi sie uwidziało haha.A po tym wszystkim teraz już odpoczywam i zaraz się zabiorę za książke Aa i ostatnio tez uznałam, że malowanie paznokci u stóp robi się coraz trudniejsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam z kubkiem kakao |
|
|
|
|
#4349 | |
|
City of Bones
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Mieliśmy jechać do kina dziś ale odpuszczamy ja paznokciu u stóp nie maluję ale na 'obrobienie' ich jeżdżę do podologa to mam z głowy ![]() Potem może zrobię zdjęcia co udało mi się kupić dla małej wczoraj i wrzucę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez rubbim Czas edycji: 2018-09-09 o 09:10 |
|
|
|
|
#4350 |
|
Zadomowienie
|
Ja też już zamierzam paznokcie i depilację robić u kosmetyczki, już ciezko mi zrobić to samej
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

szyjka mi się skraca niestety ale nie siejemy paniki, mam się oszczędzać, luteina i będzie dobrze

posadziłam sobie dziś piękne wrzosy w skrzyneczkach i mam nadzieję, że pogoda dopisze a ja będę się jeszcze mogła nacieszyć kawą na balkonie chociaż kilka razy bo się tak miło teraz zrobiło 

jako ze robimy garderobe to uznałam, że wszystkie ciuchy z szaf wypiore, nawet te ledwo wyprane, bo mam misje, że chce wszystko wlożyć odświeżone i czyściutkie
ja paznokciu u stóp nie maluję ale na 'obrobienie' ich jeżdżę do podologa to mam z głowy