![]() |
#1831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Dzien dobry w niedziele
![]() ![]() Co do imienia to moja babcia tez nie moze przezyc tego naszego Igora. Ostatnio znowu probowala mi wypersfadowac, ze tyle imiin ladnych a my jakies ruskie dajemy ![]() ![]() ![]() Moj wczoraj tez zaczal malowanie. Jedna sciane bede miala granatowa, a reszta kremowa ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam w niedzielę z rana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
Ale fakt, za długo ich nie ponoszą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
![]() Pięknie i gratuluję rocznicy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na tym fili.cc właśnie od wczoraj oglądałam i chyba właśnie tam zostanę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zadomowienie
|
Jezu, zabiję. 16 nieodebranych połączeń od teściowej między 24:00 i 24:30. Myślałam, że ktoś umarł, więc oddzwoniłam przerażona. A teściowa, że chciała przypomnieć, że mam jutro kupić bilet dla jej synka, bo przed nim taka długa droga i się stresuje. I że ma już bilety z baracoa do havany, więc bardzo mu zależy na tym, żeby mieć już bilet do meksyku.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Smile pięknie ujęte!
Cud malina ! Widać że kochacie się mimo wszystko ! Szkoda tylko że my w szpitalu i musisz tak świętować .. A ja dostałam dziś mniejsza dawkę leków i już banana na buzi mam bo może jednak mnie jutro wypiszą ? Aaa i nie mam wenflona już ![]() Powiem Wam mój się spisał na medal na serio, aż doczekać się nie mogę aż wrócę do naszego pokoju.. Aaa i sam na dobranoc napisał : że chciałby abym była obok niego w łóżku teraz, i kiedy wychodzę ? Bo dom beze mnie to nie dom ![]() On wie jak trafić mi do serca (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Byl obchód i już znowu głupia jestem. Leków mi nie odstawili, więc pewnie do domu jutro nie pojde ![]() ![]() Wszystkie pielęgniarki tylko sie ze mnie śmieją, że chyba dlugo zamierzam tu leżeć skoro na parapecie stoi 2 zgrzewki wody ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
Ewka_mewka śliczne ciuszki <3
Co do imion to jak patrzę na pierwszą stronę to wszystkie wybraliśmy ładne imiona moim zdaniem.. ![]() Smileska cos ty narobiła? Ja nigdy nie miałam parcia na ślub, a teraz czekam aż tż wstanie i się oświadczam!! Pięknie napisane, wszystkiego dobrego dla was i szkoda, że sama świętujesz ;( a jak się czujesz? Lekarze coś nowego mówili? Dzięki Figulina, coś czuję że body i pajace polecą dzisiaj do tej suszarki xD U nas weekend taki brzydki, padało i wiało, więc trzeba było kaloryfery uruchomić.. Karolkowa bardzo ładne kolory! Trzymam kciuki za jutro, żeby cie już puścili do domu ![]() Lady isss ja mam sypialnie szara z jedną granatową ściana i bardzo mi się podoba ![]() Co do zębów to ja mam całą szczękę mega wrażliwą ;/ Wstałam i się gapie na buzię mojego synka.. Jak ja już się go nie mogę doczekać! Już wcześniej myślałam że to wszystko takie realne, ale jak już na usg pokazała mi jak ziewa, robi miny, otwiera oczy i wystawia język to już nie mogę się doczekać jak będę widziała to na żywo. I te małe usteczka, które są skopiowane od tż, no nie mogę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zadomowienie
|
Dews ja tez nigdy nie mialam parcia na ślub. Ale jak juz spontanicznie podjęliśmy decyzje ze jednak chcemy to ... okazało sie ze bardzo tego chcemy. I ... bylo wspaniale
![]() ![]() ![]() Lekarz jeden byl na obchodzie. Powiedzial ze leki zostawiamy dzisiaj, jutro na badaniu zobaczymy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Smileska pięknie napisałaś o tym ślubie i w ogóle
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1845 |
Raczkowanie
|
Usg dobrze, Natalka łykneła sobie dużo i było wszystko dokładnie widać. Więc uspokoiłam się.
Ale ja to ogólnie jestem miękka dupa na ten caly instytut. Siedzialam w poczekalni i ryczalam, nie moglam sie uspokoic. Tam jest tyle chorych dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz bujam się z otrzymaniem immunoglobuliny. Chyba skończy się na tym ze sama sobie ja wykupie i tyle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Malinowa, dobrze że na USG wszystko ok!
Wiecie co? Ja już chyba nigdy nie będę marudziła, że Leoś mnie tak mocno okłada ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
Malinkowa czyli z żołądkiem wszystko ok? Myślałam o tobie ostatnio, bo się nie odzywałaś, nie strasz tak!!
![]() Sara dobrze to znam, Hah. Jak kopia za bardzo, że aż brzuch boli to się ma dość, ale jak tylko przestaną, to od razu myśli, czy wszystko ok Ja dzisiaj wstałam taka głodna,.e zrobiłam sobie 2 kanapki z pasztetem i makrele w pomidorach, ale było mi mało to zrobiłam sobie 2 kanapki z dżemem.. I dalej bym jadła ;/ Ale zrobię przerwę, niech to chociaż do żołądka doleci ![]() Idę zaraz przed lustro z nożyczkami i ścinam włosy, bo są za długie i chyba zetnę sobie grzywkę <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Raczkowanie
|
Haha to prawda z tymi kopniakami. Marudzę czasem żeby się już uspokoiła i poszła spać, a jak nie kopie to ją zaczepiam żeby trochę się poruszała
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Raczkowanie
|
wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!😊 przepięknie napisałaś o tych wspomnieniach, aż mi łzy w oczach stanely😊
wracając do tych imion to mój brat mi powiedział że jak nazwe syna Aleksander to wsztscy beda na niego wolac "Ola" bo to imię dla dziewczyn.. nie do konca rozumiem o co mu chodzi..moze dlatego ze 7 czy 8 lat miał dziewczynę Ole.. także spoko, każdemu podoba się co innego I to na całe szczęście bo inaczej były by dwa imiona na świecie jedno dla chłopca drugie dla dziewczynki i by było jak w "rrr! kiedy jaja mialy kly". bardzo dobrze powiedziane że co komu do tego jak ktoś chce nazwać swoje dziecko. zgadzam sie w 100%! fajna jest ta strona z filmami, nam ja polecił kolega tz z pracy. cieszę się że pomoglam i ktoś skorzystal😊 ja też bym ryczała w tym instytucie widząc takie dzieci.. chyba nie da rady inaczej😑 moja mama jak byla na praktykach w szpitalu 30pare lat temu to mowila ze najgorszy oddzial to z noworodkami. bo jak sie rodza zdrowe dzieci to sama przyjemnosc, ale jak widziala noworodki bez czaszki i mózg widać przez skórę albo umierają bo 2 dniach to żaden człowiek nie może tego ogarnąć jak taka niewinna istota może tak cierpieć. chociaż są tacy którzy nie mogli by pracować gdzieś indziej bo tam się spełniają. mam ciotke którą zrezygnowała z pracy w prywatnej klinice z oddzialem chirurgii plastycznej z której mogła korzystać za darmo i cala jej rodzina miala darmowe pakiety do wiekszosci lekarzy i zarabiala kupe kasy a zrezygnowala i wróciła do pracy w hospicjum bo tesknila. bez żadnych dodatków, za znacznie mniejsze pieniądze, z codziennym obcowaniem tylko z umierajacymi ludźmi. całe szczęście że każdy jest inny i ma powołanie do czegoś innego😊 życzę wszystkim w szpitalach, samych dobrych wieści, żeby Wasze maluszki były bezpieczne i szybkich wypisów do domów, do tzów😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
Aneta, a u Ciebie jak?
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Może jutro wyjdę do domu! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
Hej malinkowa - czy moge na pierwsza strone dopisac imie Twojej coreczki? Wybraliscie Natalia?
![]() Czy ktoras z naszych Pan jeszcze chce cos uzupelnic na stronie glownej? Terminy wizyt, wagi - piszcie tutaj albo w wiadomosci prywatnej ![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
No więc mi dawkę zmniejszyli leków, mam jeden magnez, i nie mam wenflonu o tak się łudzę że może jednak jutro mnie wypiszą ale cholera wie..
Czekam na mamę ma mi fileta z indyka przynieść ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Zakorzenienie
|
Jajoanka, ja mam najbliższa wizytę 29 września, w sobotę
![]() Dzień dobry ![]() Zamówiłam już sobie koszule na poród / karmienie, jakieś apteczne rzeczy typu te piękne gacie z siatki i obrazki do pokoju Młodego. To ostatnie mnie najbardziej cieszy ![]() Ewka - super, ze w końcu trafiłaś na dobrego specjalistę ![]() Smileska - wszystkiego naj na rocznice!
#1855 |
Zadomowienie
|
Anetka ja dalej na kroplowie z nospy. Moj organizm wariuje bo podczas ktg 40 minutowym mialam 3 czy 4 skurcze na poziomie 70-80% ... najdziwniejsze ze to swiezo po kroplowce rozkurczowej. Co by bylo bez kroplowki? Na to pytanie odpowiedz poznam moze jutro
![]() TZ był ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1856 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Raczkowanie
|
Smile również dokładam się do życzeń
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jajoanka- tak, dopisz ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Vica pielegniarka przyszla i powiedziala: o tu byl jakis skurczyk, o a tu drugi. Ciekawe co one znaczą? Moze tylko tak sie pojawily, a moze cos sie bedzie działo ... i poszła. Ja wenflon mam dalej juz mnie boli ale wytrzymam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
Stary był ma grzybach, sosik już gotowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.