Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 20:37   #691
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

dzięki Soffera-już do tego doszłamjednak taka ciemna nie jestem
mikaporadzicie sobie-trzymam kciuki
Daget-zgadzam się vista to badziew i habaź-ale jakoś daję rady
biedroneczko a jesteś zadowolona z fryzurki?
Malutkaa może spytasz w aptece czy jest jakaś maść przyśpieszająca gojenie takich wylewów podskórnych?zresztą nie przejmuj się-będziesz pięknie wyglądać i nawet siniaki tego nie zburzą
Gabi a te wsówki to będą schowane?bo tak odkryte to nie bardzo wyglądają przy blond włosach

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-08-13 o 20:42 Powód: Gabi
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 20:49   #692
jeszczepanna
Raczkowanie

Malutka dzieki za buziaka... teraz siedze czytam co zeście napisały i przykładam lód do policzka, pół godz temu tak mnie bolało że aż płakałam... a przytulić mnie nie ma kto bo Ł jest na wyjezdzie słuzbowym
auuu boli
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 20:51   #693
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Tylko po wizycie w niedzielę w szpitalu i po pobieraniu krwi mam na obu rekach na zgięciach siniaki i nie mam zielonego pojęcia czy to mi zniknie do tej soboty Dobrze, że mam długie bolerko to chociaż nic nie będzie widać, ale z drugiej strony całego wesela w bolerku przecież nie wytrzymam, bo będzie mi za gorąco

A do ślubu tylko 3 dni
Szkoda, że dopiero teraz dowiedziałam się, że masz te siniaki. Ja też tak miałam po pobieraniu krwi - wielgachny krwiak pojawił mi się tego samego dnia. Niestety nie można tego "wyleczyć" z dnia na dzień, ale teściowa poleciła mi maść arnikową (najlepiej w żelu). Działa Zapytaj jutro w aptece.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 20:57   #694
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mam nawet siły przeczytac tego co naskrobałyście. krótka relacje z przygotowań przed slubnych, zwłaszcza dla dziewczyn które maja wesele na takiej wiejskiej sali. Jest masakrycznie. od 14 dzisiaj zaiwaniałysmy na sali myłyśmy cała zastawę, Jestem poprostu wykonczona a jutro na 6:00 musze byc juz po kucharkę i zawieźć ja do piekarni. nie wiem jak ja wytrzymam do soboty. Jutro ubieramy sale Ciekawe jak nam wyjdzie Pozdowionka idę pod prysznic i zmykam spac
To rzeczywiście masz kupę roboty i w dodatku te ranne wstawanie. Ja mam z tym największy problem. Jutro na 10.00 ide do fryca i mam nadzieje, że wstanę bez problemu, bo będę musiała gdzieś około 7.00 .

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a spokojnie, tego moze jest i duzo ale nei wymaga
Też się staram uspokoić.

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość

Siostra dzis zapisała mnie na paznokcie Ja jeszcze nigdy nie miałam robionych tipsów . Doradzcie mi jakie sa lepsze, naklejane czy lepiej nalozyc zelowe na swoje?? Jak juz to chce miec zwykły french zrobiony.

Zostalo 10 dni, i z dnia na dzien wiekszy stres mnie dopada
Tipsiaków nigdy nie miałam i nie będę mieć na ślubie, zatem ja w tych sprawach jestem zielona.

Co do stresu ja już sama nie wiem. Raz mnie taki stres dopada, że prawie lecę do wc a raz pałam radością i nie mogę już się doczekać. Mnie przeraża jedno. Skierowanie oczu tylko na nas . Możesz nie uwierzyć, ale mogę przez to nieco się krępować.

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Martus
lisa spora... ale dasz rade... widze tylko, ze polowa Twoich myslnikow juz jest przez nas zalatwiona a do slubu mamy tydzien dluzej.... Ale trzymam
Nie-dziękuje żeby nie zapeszyć i wszystko poszło zgodnie z planem

Cytat:

A do ślubu tylko 3 dni
Matko jedyna .

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Fryzura jak i makijaż próbny są niezbędne. Wiem to po sobie, pierwszy fryzjer-średnio udany, dzisiaj byłam u innego i na serio jestem zadowolona.
Ja umowiłam się na 9:30, makijaż na 13

a to moje włoski po próbnym
Ciekawy efekt a nie chciałabyś tylko tego ogonka od kwiatka nieco ukryć, żeby w ogóle nie był widoczny? Chyba, że Tobie to nie przeszkadza.

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Malutka dzieki za buziaka... teraz siedze czytam co zeście napisały i przykładam lód do policzka, pół godz temu tak mnie bolało że aż płakałam... a przytulić mnie nie ma kto bo Ł jest na wyjezdzie słuzbowym
auuu boli
Łoj

Doriso208 hejka na naszym zwariowanym wątku
Stary 2008-08-13, 21:01   #695
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

to jest fryzura próbna, więc kwiatek to taka prowizorka bo będzie prawdziwy, a wsuwki będą oczywiście jasne

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 21:06   #696
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Szkoda, że dopiero teraz dowiedziałam się, że masz te siniaki. Ja też tak miałam po pobieraniu krwi - wielgachny krwiak pojawił mi się tego samego dnia. Niestety nie można tego "wyleczyć" z dnia na dzień, ale teściowa poleciła mi maść arnikową (najlepiej w żelu). Działa Zapytaj jutro w aptece.
Dobrze wiedzieć na zapas. Ja mam teraz na kolanie, ale nie będę z nim nic robiła. Do wesela się zagoi .

Cytat:
to jest fryzura próbna, więc kwiatek to taka prowizorka bo będzie prawdziwy, a wsuwki będą oczywiście jasne
Rzeczywiście sztuczny. A te spinki faktycznie nadają się tylko jaśniejsze. Fajny fryc.
Stary 2008-08-13, 21:19   #697
soffera
Zadomowienie

Gabi fryzura mi sie podoba

Właśnie się dowiedzialam ze odpada nam zaproszona para (znajomi) z powodu imprezy rodzinnej
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 21:33   #698
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Tylko po wizycie w niedzielę w szpitalu i po pobieraniu krwi mam na obu rekach na zgięciach siniaki i nie mam zielonego pojęcia czy to mi zniknie do tej soboty Dobrze, że mam długie bolerko to chociaż nic nie będzie widać, ale z drugiej strony całego wesela w bolerku przecież nie wytrzymam, bo będzie mi za gorąco
Malutka lece z ratunkiem... Ja naleze do tych delikutasnych i przy wiekszym scisnieciu zawsze mam siniaki wiec zaopatrzylam sie w masc - Arcalen. Co niektorzy podejrzewali u mnie bialaczke z tego powodu, ale tylko na podejrzeniach sie skonczylo. Taki moj urok . Wyprobuj, na mnie masc dziala.

Znikam dziewczynki bo wlasnie wzielam sie za stroiki, koszyki i kieliszki .... Ciekawe ile z tego zrobie

soffera

Gabi
fajna fryzurka, tylko te wsuwki... Moim okiem sadze, ze biale tez bedzie widac, tutaj trzeba je po prostu inaczej powpinac.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 21:37   #699
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Znikam dziewczynki bo wlasnie wzielam sie za stroiki, koszyki i kieliszki .... Ciekawe ile z tego zrobie
Ja dzisiaj naklejałam banderole ślubne na wódkę. Trochę się namachałam, ale efekt pożądany jest.
Stary 2008-08-13, 22:33   #700
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Fryzura jak i makijaż próbny są niezbędne. Wiem to po sobie, pierwszy fryzjer-średnio udany, dzisiaj byłam u innego i na serio jestem zadowolona. Ja umowiłam się na 9:30, makijaż na 13
WOw...bajka
Cytat:

A do ślubu tylko 3 dni
Wszystko będzie pięknie..trzymam kciukaski..

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Jestem aniołkiem dzisiaj byliśmy u spowiedzi .
Czeka nas jeszcze:
-kontakt z orkiestrą
-kontakt z kamerzystką
-kontakt z fotografem
-dokupienie napoi i wód mineralnych
-załatwienie auta dla Nas
-dopracowanie wizji dekoracji na samochód
-spotkanie na naszej sali, podglądnięcie czyjeś Pary i zapięcie wszystkiego z właścicielką na ostatni guzik
-jutro idę do fryca, kuzynka ma mi coś wymodzić, jakiś balejaż, ale nie na wszystkich włosach, tylko z wierzchu (dobrze to obmyśliłam? )
-opalić się na tym głupim solarium co mnie nie chce za bardzo ojarać (coś mi się wydaje, że 3 dni przed ślubem machnę się balsamem muśnięcie słońcem i już!)
-zdecydować się na paznokcie jaki wzór i jaki makijaż
Mam identycznie to samo do zrobienia...
termin podglądu naszej sali i włoski w innym terminie tylko...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 00:10   #701
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
dzisiaj moja siostra przyjechała zobaczyć suknie, i zobaczyła moje bolerko i mine miała taką że załamka, powiedziała po co mi bolerko z rękawem do łokcia w sierpniu, i teraz nie wiem co mam robić. Ja będe miała go tylko w kościele a ona mówi że się w nim zagotuje.
Zdecydowałam się na fryzure próbną, bo nie chce ryzykować
Cytat:
Ania ja mam plaszczyk a slubuje 30go sierpnia.... I mam w nosie stwierdzenia ze sie ugotuje. Na poczatku moja swiadkowa i fryzjerka porobowaly mi to wybic z glowy, tylko ja marzylam o takim plaszczyku i nie dalam sobie wmowic ze nie pasuje, a teraz sa zachwycone caloksztaltem . Najwazniejsze abys Ty wiedziala co chcesz .
a jaj mam tylko sukienke na noramkach i juz sie strasuję, bo jak widac na www.twojapogoda.pl 30go ma byc OKOŁO 18 stopnii!!!!!!!!!!
MASAKRA!!!! MAM imprezę nad jeziorem!!! Szlag mnie trafił (
Jak będzie zimno i deszczowo to odwołuję tę cała imprezę
załamana (((((

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj naklejałam banderole ślubne na wódkę. Trochę się namachałam, ale efekt pożądany jest.
mozesz pokazać? sama rozważam banderole ale jakos nie widziałam jak to wygląda i sie zastanawiam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 01:21   #702
malutka_24
Wtajemniczenie

Kobietki wy to naprawdę jesteście niezastąpione

malin30
daget
jutro z samiutkiego ranka do apteki

Pochwalę się Wam, że właśnie skończyłam robić słodkie prezenciki dla gości Zajęło mi to przeszło 2 godziny, ale jakoś dałam radę Zrobiłam też prezent dla mojej kochanej siostry ( świadkowej) - dyplom (zrobiłam go już kilka dni wcześniej) i antyramę z 6 najlepszymi jej zdjęciami. Mam nadzieję, że jej się to spodoba zwłaszcza, że kompletnie się tego nie spodziewa

To jak się pochwaliłam to się muszę trochę pożalić Im bliżej ślubu to albo ze mną coś jest nie tak albo z ludźmi a konkretnie to Tz i moja mama. Mówią, że marudzę, jęczę, nie da się ze mną wytrzymać i tak w koło Macieju Tz mówi, że wariuję i mam sobie wziąć na wstrzymanie i zacząć pić jakieś ziółka uspokajające Najlepszy tekst wczoraj wysunęła moja mama: "A czym tym możesz się denerwować?" No myślałam, że zaraz się z nią albo No masakra Tz aż poszedł spać do drugiego pokoju, bo miał mnie dzisiaj dosyć Byle do soboty I jakoś później to będzie Znaczy się mam nadzieję
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 06:34   #703
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Fryzura jak i makijaż próbny są niezbędne. Wiem to po sobie, pierwszy fryzjer-średnio udany, dzisiaj byłam u innego i na serio jestem zadowolona.
Ja umowiłam się na 9:30, makijaż na 13

hejo:
ładny kolor włosów posiadasz
uczesanie bardzo stylowe
super
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 06:35   #704
aniago25
Zadomowienie

Hej dziewczyny ja już na nóżkach od 7.00 nie moge jakoś spać , chociaż powiem wam że jak wróciłam do Polski to troszke stres jest mniejszy. W poniedziałek przylatuje moja mama to pomoże mi, bo już sama czasami nie daje rady z tym wszystkim.
ava80 skoro ma być 30 taka pogoda to jeszcze wyjdzie na to że będe cieszyć się z tego mojego bolerka, bo moja mama z siostra twierdzą że powinnam iść w samej sukience, ale ja nie chcę
Stary 2008-08-14, 07:02   #705
Kakusia
Zakorzenienie

A ja od 6 na nogach bo mialam dzis jechac do Oswiecimia do krawcowej na druga przymiarke i co? 2min przed wyjsciem na pociag dostalam smsa od krawcowej, ze musi pilnie do Bielska jechac i zadzwoni jak wroci a ze ja najpozniej o 13 moge do niej przyjechac to moze sie okazac, ze jej nie bedzie pasowac i nici z dzisiejszej przymiarki i tak sobie teraz siedze i zloszcze

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Kakusia odpędzam Twoje czarne myśliskoro podjęliście decyzję o zaręczynach potem o ślubie czyli Wspólnym Życiu to podstawy ku temu były i są. To jest decyzja na całe życie-trzeba przemysleć na wskroś. Wierzę, ze dojdziesz z tym do ładua jak Twój TŻ?rozmawiacie o tym?
No wlasnie tym sie kieruje - taka podjelismy decyzje juz 2 lata temu i idzie w tym kierunku... Ale bez wzgledu na to jak jest teraz Jak TZ i czy rozmawialismy o tym? Calkiem niedawno TZ powiedzial mi, ze przeciez i tak to wszystko jest bo przeciez teraz sie nie wycofamy a ze w tym momencie az mi lezki polecialy bo troszke do uklulo w serduszko to powiedzial, ze zartuje, ale potem z takim dziwnym niedowierzaniem pytal sie "no a czemu Ty za mnie wychodzisz??" Zbily mnie z tropu te slowa, te Jego watpliwosci, to jak jest naprawde miedzy Nami... czy to nie jest tylko dlatego ze tak kiedys postanowilismy... czy my czasem nie oszukujemy samych siebie?...

Edit:
Przymiarka przesunieta na jutro

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 07:09   #706
LilStar
Wtajemniczenie

Witam

a ja dzisiaj ostatni dzień w pracy przed urlopem
muszę zadzwonić do orkiestry bo umówiłam sie na przyszły piątek, wtedy co przymiarka i muszę godzinę zmienić

piję kawkę i jem pączka-zapraszam
Stary 2008-08-14, 07:12   #707
kasienka1985
Zakorzenienie

Witam
Jestem dziś umierająca na @...
Za chwilkę będę martwa

Toverku- za tatuśka
Cytat:

Gabi
fajna fryzurka, tylko te wsuwki... Moim okiem sadze, ze biale tez bedzie widac, tutaj trzeba je po prostu inaczej powpinac.
Zgadzam się w 100 %.

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
a jaj mam tylko sukienke na noramkach i juz sie strasuję, bo jak widac na www.twojapogoda.pl 30go ma byc OKOŁO 18 stopnii!!!!!!!!!!
załamana (((((
Z tą pogodą nic nigdy nie wiadomo!!!
Nie martw się!
Impreza nad jeziorem?? bez zadaszenia??

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 07:26   #708
Kakusia
Zakorzenienie

Kejti widze ze jestes... napisz cos jak sie czujesz ?

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 07:37   #709
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Napiszę <jeśli mogę> kilka słów o Kejti!
Pytanie jak się czuje... pewnie nie za dobrze, bo jest bez zmian.
Cięzko jest jej pisać nam cokolwiek, widząc jak my tutaj piszemy o przygotowaniach.
Czyta nas za to i wie, że się o nią martwimy!

A ja osobiście wiem i wierzę w to, że Kejti sobie z tym poradzi!!!
Musi być silna i obiecała mi , że będzie
Tak, więc Kejtinku kochany pamiętaj, że wszyscy to przeczytali i nie możesz nam się teraz łamać, bo będziesz niesłowna.
Wszystkie tu Cie lofkamy wspaniała kobietko!
I pamiętaj::::: Nie łam się!!!!!!!!!!!!!!!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 07:45   #710
kina2807
Zakorzenienie

Witam z rana
ja także popijam kawusię, a zaraz też wszamię kanapeczkę

wczoraj byłam u kosmetyczki, zrobiła mi brwi i maseczkę algową o zapachu cappuccino
pytałam się o te kępki rzęs i tą metodą, jaką ona robi nic moim rzęsom nie grozi, bo sztuczniaki są przyklejane do skóry, a nie do moich rzęs, więc już się zdecydowałam i 27 sierpnia kosmetyczka mi je doklei, trzeba je tylko delikatnie zmywać płynem do demakijażu, a wytrzymają kilkanaście dni. przyklei mi po 2 kępek na oko, w zewnętrznym kąciku trochę dłuższe, żeby ładnie kształt oka wydobyć, a zapłacę za to całe 20 zł

buziaki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 07:56   #711
kejti85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Napiszę <jeśli mogę> kilka słów o Kejti!
Pytanie jak się czuje... pewnie nie za dobrze, bo jest bez zmian.
Cięzko jest jej pisać nam cokolwiek, widząc jak my tutaj piszemy o przygotowaniach.
Czyta nas za to i wie, że się o nią martwimy!

A ja osobiście wiem i wierzę w to, że Kejti sobie z tym poradzi!!!
Musi być silna i obiecała mi , że będzie
Tak, więc Kejtinku kochany pamiętaj, że wszyscy to przeczytali i nie możesz nam się teraz łamać, bo będziesz niesłowna.
Wszystkie tu Cie lofkamy wspaniała kobietko!
I pamiętaj::::: Nie łam się!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki Kochane lof lof Was wszystkie Podpisuje się pod wypowiedzią Kasieńki, będe się przynajmniej starała...
podczytuje Was ale ciężko jest mi się udzielać
dziękuje Wam wszystkim za wsparcie
Ps. dzisiaj w nocy robimy wypad na Bieszczady ze znajomymi, może to nas troche do siebie zbliży (byle nie oddali)
: cmok:DLA WAS WSZYSTKICH
Stary 2008-08-14, 07:58   #712
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kochane lof lof Was wszystkie Podpisuje się pod wypowiedzią Kasieńki, będe się przynajmniej starała...
Ps. dzisiaj w nocy robimy wypad na Bieszczady ze znajomymi, może to nas troche do siebie zbliży (byle nie oddali)
Kejti Kochana, musi być dobrze, my wszystkie trzymamy za Was mocno kciukasy
buziaki

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 08:10   #713
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

dziękuję Dziewczyny za opinię na temat fryzurki
W ogóle wczoraj bylam zmuszona tak wejść do centrum handlowego i ludzie patrzyli sie na mnie jak na jakąś "obcą"

mieliśmy wczoraj ustalać menu ale w drodze na sale zepsol się nam samochód....

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 08:12   #714
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Cytat:
Trzymam za Ciebie, naladuj bateryjki bo to bardzo potrzebne, pozbieraj mysli i poukladaj w sobie, a reszta w Twoich rekach. Pamietaj tylko o jednym nie nadskakuj facetowi za duzo tego mial

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
pytałam się o te kępki rzęs i tą metodą, jaką ona robi nic moim rzęsom nie grozi, bo sztuczniaki są przyklejane do skóry, a nie do moich rzęs, więc już się zdecydowałam i 27 sierpnia kosmetyczka mi je doklei, trzeba je tylko delikatnie zmywać płynem do demakijażu, a wytrzymają kilkanaście dni. przyklei mi po 2 kępek na oko, w zewnętrznym kąciku trochę dłuższe, żeby ładnie kształt oka wydobyć, a zapłacę za to całe 20 zł
woow,to smoooczyca bedziesz z takimi kepkami

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Witam

a ja dzisiaj ostatni dzień w pracy przed urlopem
muszę zadzwonić do orkiestry bo umówiłam sie na przyszły piątek, wtedy co przymiarka i muszę godzinę zmienić
Takiej to dobrze, ja o urlopie jeszcze tylko marze , ale na kawke chetnie sie zalapie bo dzis jezcze nie pilam

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
ava80 skoro ma być 30 taka pogoda to jeszcze wyjdzie na to że będe cieszyć się z tego mojego bolerka, bo moja mama z siostra twierdzą że powinnam iść w samej sukience, ale ja nie chcę
Ania skoro nie chcesz to nie idz . W tym dniu mozesz miec swoje zyczenia
Wyobrazcie sobie ze ja do kosciola mam zaplanowany ten wlasnie plaszczyk z trenem, natomiast na sale krawcowa wymyslila mi krociotkie bolerko z koronki co bym wychodzac a dwor okryla moje gole plecki. Hehehhe

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
załamana (((((
Avus glowa do gory... Nie ma tego zlego ... Zacytuje czyjas mys (oczywiscie nie pamietam autora ) "Nie ma zlej pogody sa tylko zle dobrane ubrania"
Stary 2008-08-14, 08:14   #715
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej laski już po kawusi i drożdżowie i trochę znowu głodna jestem ale jeszcze ok godziny do właściwego śniadania.
Dziewczyny jestem pewna, że macie linki do stron z fryzurami na kompach. Podrzućcie mi coś plis. W sobotę mam wesele u siostry ciotecznej a nie mam pojęcia co z włosami.
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
A wiecie zaraz po tym telefonie dzwoni do mnie tesciowa ze ONA CHCE żeby na naszym slubie był fotoreporter z gazety!!!! Bo ona już powiedziala redaktorce ze slub będzie ciekawy bo mundurowy i szpaler bedzie i syrena strazacka hehe alez mam udana rodzinke co?!?!
No no nieźle medialny ślub koniecznie wstaw później link, żebyśmy wszystkie mogły przeczytać.

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Byłam dzis po wyniki i wszystko jest ok serce pracuje prawdlowo, nie ma zadnych groźnych zmian. To co było jest nie grozne i sie nie powieksza
Cieszę się, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
auuu boli
Uuuuu ale Ci współczuje. Pamiętam jak siedzialam z mrożonkami w ręku pół nocy po usunięciu ósemki a ketonal to juz był na okrągło.

Cytat:
To jak się pochwaliłam to się muszę trochę pożalić Im bliżej ślubu to albo ze mną coś jest nie tak albo z ludźmi a konkretnie to Tz i moja mama. Mówią, że marudzę, jęczę, nie da się ze mną wytrzymać i tak w koło Macieju Tz mówi, że wariuję i mam sobie wziąć na wstrzymanie i zacząć pić jakieś ziółka uspokajające Najlepszy tekst wczoraj wysunęła moja mama: "A czym tym możesz się denerwować?" No myślałam, że zaraz się z nią albo No masakra z aż poszedł spać do drugiego pokoju, bo miał mnie dzisiaj dosyć Byle do soboty I jakoś później to będzie Znaczy się mam nadzieję
Bedzie ok po ślubie znowu będziesz "normalna"

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Witam
Jestem dziś umierająca na @...
Za chwilkę będę martwa
Kasieńko nie umieraj, plis kto nas będzie rozweselał
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:30   #716
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
woow,to smoooczyca bedziesz z takimi kepkami
smoczyca powiadasz
jak ta ze Shreka?

Cytat:
Zacytuje czyjas mys (oczywiscie nie pamietam autora ) "Nie ma zlej pogody sa tylko zle dobrane ubrania"
dobry tekst

Kasieńko, a Ty co tak cichutko dzisiaj
przesyłam Ci wirtualny termoforek na bolący brzusio

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 08:38   #717
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej laski już po kawusi i drożdżowie i trochę znowu głodna jestem ale jeszcze ok godziny do właściwego śniadania.
Dziewczyny jestem pewna, że macie linki do stron z fryzurami na kompach. Podrzućcie mi coś plis. W sobotę mam wesele u siostry ciotecznej a nie mam pojęcia co z włosami.
a moze mala podpowiedz? w ktorym kierunku szukania uderzyc albo jaka planujesz kreacje

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
smoczyca powiadasz
jak ta ze Shreka?
Wlasnie ta...

Och Mili wybacz taka zakrecona jestem ze zapomnialam dac Ci buziaka. Ciesze sie ze z serduszkiem wszystko w pozadalu.

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 08:42   #718
LilStar
Wtajemniczenie

Kejti
trzymam kciuki i wysyłam pozytywne fluidki w Waszą stronę

Kasieńka może masażyk?nie umieraj mi

KInusia to fajnie z tym rzęsiorkamiprzytulas dla Ciebie

katarzinka jak badania?

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-08-14 o 08:45 Powód: bo przypomniałam sobie o Bracie Katarzinki:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:49   #719
katarzinka
Wtajemniczenie

właśnie uzupełniłam lekturę za wczoraj i jak tak czytałam to doszłam do wniosku,że na podstawie Waszcyh doświadczeń to chyba nic mnie nie zaskoczy
choć już urząd stanu cywilnego dał plamę (jak była potrzeba aktu urodzenia) bo pomieszali nazwiska (adres i imię ok, zaś nazwisko inne) i pani na poczcie nie chciała pisemka wydać ,a potem trzeba było odkręcać, ale już ok

A WIECIE CO
DZIŚ MAMY Z P. STUDNIÓWKĘ - 100 DNI DO ŚLUBU
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:52   #720
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
a moze mala podpowiedz? w ktorym kierunku szukania uderzyc albo jaka planujesz kreacje
proste uczesanie ale wszystkie włosy muszą być spięte, nie toleruję loków ani "dużych upięć, to musi być coś gładkiego.
Sukienkę mam czarną z dużym dekoldem, krótką a do tego będą czerwone dodatki.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości