![]() |
#691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
dzięki Soffera-już do tego doszłam
![]() ![]() mika ![]() ![]() Daget-zgadzam się vista to badziew i habaź-ale jakoś daję rady ![]() biedroneczko a jesteś zadowolona z fryzurki? Malutkaa może spytasz w aptece czy jest jakaś maść przyśpieszająca gojenie takich wylewów podskórnych?zresztą nie przejmuj się-będziesz pięknie wyglądać i nawet siniaki tego nie zburzą ![]() Gabi a te wsówki to będą schowane?bo tak odkryte to nie bardzo wyglądają przy blond włosach ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-13 o 20:42 Powód: Gabi |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Malutka dzieki za buziaka... teraz siedze czytam co zeście napisały i przykładam lód do policzka, pół godz temu tak mnie bolało że aż płakałam... a przytulić mnie nie ma kto bo Ł jest na wyjezdzie słuzbowym
![]() auuu boli |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#694 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się staram uspokoić. ![]() Cytat:
Co do stresu ja już sama nie wiem. Raz mnie taki stres dopada, że prawie lecę do wc a raz pałam radością i nie mogę już się doczekać. Mnie przeraża jedno. Skierowanie oczu tylko na nas ![]() ![]() Cytat:
![]() Matko jedyna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Doriso208 hejka na naszym zwariowanym wątku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
to jest fryzura próbna, więc kwiatek to taka prowizorka bo będzie prawdziwy, a wsuwki będą oczywiście jasne
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście sztuczny. A te spinki faktycznie nadają się tylko jaśniejsze. Fajny fryc.
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zadomowienie
|
Gabi fryzura mi sie podoba
![]() Właśnie się dowiedzialam ze odpada nam zaproszona para (znajomi) z powodu imprezy rodzinnej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znikam dziewczynki bo wlasnie wzielam sie za stroiki, koszyki i kieliszki .... Ciekawe ile z tego zrobie ![]() soffera ![]() Gabi fajna fryzurka, tylko te wsuwki... Moim okiem sadze, ze biale tez bedzie widac, tutaj trzeba je po prostu inaczej powpinac. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj naklejałam banderole ślubne na wódkę. Trochę się namachałam, ale efekt pożądany jest.
![]() |
#700 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Wszystko będzie pięknie..trzymam kciukaski.. ![]() Cytat:
![]() termin podglądu naszej sali i włoski w innym terminie tylko... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
MASAKRA!!!! MAM imprezę nad jeziorem!!! Szlag mnie trafił ![]() Jak będzie zimno i deszczowo to odwołuję tę cała imprezę ![]() załamana ![]() mozesz pokazać? sama rozważam banderole ale jakos nie widziałam jak to wygląda i sie zastanawiam...
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Wtajemniczenie
|
Kobietki wy to naprawdę jesteście niezastąpione
![]() malin30 ![]() ![]() ![]() daget ![]() ![]() ![]() jutro z samiutkiego ranka ![]() Pochwalę się Wam, że właśnie skończyłam robić słodkie prezenciki dla gości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To jak się pochwaliłam to się muszę trochę pożalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
hejo: ładny kolor włosów posiadasz uczesanie bardzo stylowe super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ja już na nóżkach od 7.00 nie moge jakoś spać , chociaż powiem wam że jak wróciłam do Polski to troszke stres jest mniejszy. W poniedziałek przylatuje moja mama to pomoże mi, bo już sama czasami nie daje rady z tym wszystkim.
ava80 skoro ma być 30 taka pogoda to jeszcze wyjdzie na to że będe cieszyć się z tego mojego bolerka, bo moja mama z siostra twierdzą że powinnam iść w samej sukience, ale ja nie chcę ![]()
#705 | |
Zakorzenienie
|
A ja od 6 na nogach bo mialam dzis jechac do Oswiecimia do krawcowej na druga przymiarke i co?
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: Przymiarka przesunieta na jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() a ja dzisiaj ostatni dzień w pracy przed urlopem ![]() muszę zadzwonić do orkiestry bo umówiłam sie na przyszły piątek, wtedy co przymiarka i muszę godzinę zmienić ![]() piję kawkę i jem pączka-zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jestem dziś umierająca na @... Za chwilkę będę martwa ![]() Toverku- ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie martw się! Impreza nad jeziorem?? bez zadaszenia?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
Kejti widze ze jestes... napisz cos jak sie czujesz ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Napiszę <jeśli mogę> kilka słów o Kejti!
![]() Pytanie jak się czuje... pewnie nie za dobrze, bo jest bez zmian. Cięzko jest jej pisać nam cokolwiek, widząc jak my tutaj piszemy o przygotowaniach. Czyta nas za to i wie, że się o nią martwimy! A ja osobiście wiem i wierzę w to, że Kejti sobie z tym poradzi!!! Musi być silna i obiecała mi , że będzie ![]() Tak, więc Kejtinku kochany pamiętaj, że wszyscy to przeczytali i nie możesz nam się teraz łamać, bo będziesz niesłowna. ![]() Wszystkie tu Cie lofkamy wspaniała kobietko! I pamiętaj::::: Nie łam się!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
#710 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() ja także popijam kawusię, a zaraz też wszamię kanapeczkę ![]() wczoraj byłam u kosmetyczki, zrobiła mi brwi i maseczkę algową o zapachu cappuccino ![]() pytałam się o te kępki rzęs i tą metodą, jaką ona robi nic moim rzęsom nie grozi, bo sztuczniaki są przyklejane do skóry, a nie do moich rzęs ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki Kochane ![]() ![]() podczytuje Was ale ciężko jest mi się udzielać dziękuje Wam wszystkim za wsparcie ![]() Ps. dzisiaj w nocy robimy wypad na Bieszczady ze znajomymi, może to nas troche do siebie zbliży (byle nie oddali) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Dziewczyny za opinię na temat fryzurki
W ogóle wczoraj bylam zmuszona tak wejść do centrum handlowego i ludzie patrzyli sie na mnie jak na jakąś "obcą" ![]() mieliśmy wczoraj ustalać menu ale w drodze na sale zepsol się nam samochód....
![]() |
#714 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wyobrazcie sobie ze ja do kosciola mam zaplanowany ten wlasnie plaszczyk z trenem ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej laski
![]() ![]() Dziewczyny jestem pewna, że macie linki do stron z fryzurami na kompach. Podrzućcie mi coś plis. W sobotę mam wesele u siostry ciotecznej a nie mam pojęcia co z włosami. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kasieńko nie umieraj, plis ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
smoczyca powiadasz
![]() jak ta ze Shreka? ![]() Cytat:
![]() Kasieńko, a Ty co tak cichutko dzisiaj ![]() przesyłam Ci wirtualny termoforek na bolący brzusio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie ta... ![]() Och Mili wybacz taka zakrecona jestem ze zapomnialam dac Ci buziaka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Wtajemniczenie
|
Kejti
![]() trzymam kciuki i wysyłam pozytywne fluidki w Waszą stronę ![]() Kasieńka może masażyk?nie umieraj mi ![]() KInusia to fajnie z tym rzęsiorkami ![]() katarzinka jak badania? ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-14 o 08:45 Powód: bo przypomniałam sobie o Bracie Katarzinki:) |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Wtajemniczenie
|
właśnie uzupełniłam lekturę za wczoraj i jak tak czytałam to doszłam do wniosku,że na podstawie Waszcyh doświadczeń to chyba nic mnie nie zaskoczy
![]() choć już urząd stanu cywilnego dał plamę (jak była potrzeba aktu urodzenia) bo pomieszali nazwiska (adres i imię ok, zaś nazwisko inne ![]() ![]() A WIECIE CO ![]() DZIŚ MAMY Z P. STUDNIÓWKĘ - 100 DNI DO ŚLUBU ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sukienkę mam czarną z dużym dekoldem, krótką a do tego będą czerwone dodatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.