![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Rozumiecie to?! Mój tż robił ostatnio u swojej mamy jakieś niewielkie remonty, zostawił tam swój sprzet-wiertarke, wkrętarkę, zestawy śrubokrętów itp... a jego 14 letni brat mu to wyniósł i sprzedał! Wiedziałam, że z tego Michała to nieźle ziółko, ale nie sądziłam że w wieku 14 lat zacznie kraść/wynosić z domu... Masakra
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
jprdl niezle
.. Cytat:
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co szanowna mamusia na to ? Takie sprzęty trochę kosztują ! (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra wynosiła tak rzeczy jak miała 16 lat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Nie ma nic gorszego jak jest złodziej w domu.
Dla mnie to złodziejstwo, nie jego a poszedł sprzedać, ale bym zrobiła jazdę (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie popuściła to nie są tanie rzeczy (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Teściowa powiedziała że odkupi, ale to nie o to chodzi tylko o sam fakt, że gówniarz takie numery odwala... Mówi tż do matki żeby się nie zdziwila jak któregoś dnia wróci z pracy a telewizora czy jakiegoś innego sprzętu nie będzie.. i jeszcze młody kręci, że nie wie komu to sprzedał, nie wie gdzie. Nawet na spokojnie z nim gadaliśmy, a on tak kręci, że głowa mała. Jak tż tam poszedł, to młody siedział z kumplem i mówi tż, że tamten kolega naćpany jak świnia był... W głowie mi się nie mieści, 14 lat i takie akcje...
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napompowałam sobie piłkę i tak się zastanawiam czy je*nie czy nie je*nie
![]() IMG_1536683741.255340.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Dews jak salma Hayek wyglądasz
![]() Sara a Twoja teściowa wie ile takie rzeczy kosztują ? Nie zazdroszczę jej bo teraz co droższe rzeczy będzie musiała chować, bo nie wiadomo kiedy odwali taka akcje (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Dews tak teraz dopatrzylam , jakie Ty masz chude raczki
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kłamał im tak w żywe oczy ? Boże co to się dzieje z tymi dziećmi ?ja doładowania za 100 miałabym na rok ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha ale jak dobrodusznie zostawił to 300zl XX Vicarika nie mam, akurat ręce mam grube! To lustro autentycznie wyszczupla haha każdy to mówi. A grzywka już mnie wkurza, w oczy włazi i w ogóle jakas taka niewygodna ale stało się xD na macierzyńskim będę zapuszczać.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
Zazdro, moja będzie rosła 2 lata
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja myślałam, że Sary męża brat to jakaś pojedyncza sytuacja, a Wy mówicie że u was było podobnie.. Normalnie szok
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
Mamy listopadowe 2018 - część IV
AnetaErr ja przez moją siostrę zawsze będę uważała, że wychowanie to jedno, ale charakter i wpływ towarzystwa to calkiem inna sprawa. Ja i moja najstarsza siostra jesteśmy takie same, w życiu nic byśmy mamie takiego nie odwaliły, byłyśmy zawsze wychowane ze rodzicom należy się największy szacunek itp... A środkowa to jakaś podmieniona w szpitalu była. Ja zawsze na nią adopt mówiłam, co ona odwalała mojej mamie to się w głowie nie mieści, a przecież wszystkie tam samo wychowane byłyśmy.. Czasami żebyś na głowie stawała, to nie przegadasz dziecku, ale to jest przejściowe. Wyrosła z tego j teraz jest inną osobą, jako pierwsza założyła rodzinę ma dom dwóch synów i dobrze jej się wiedzie ;p
Dzięki za komplement! Właśnie skakać nie zamierzam bo też widziałam że są specjalne ćwiczenia na piłkę od 37 tygodnia na wywołanie porodu, ale jest też wiele takich ćwiczeń stabilizacyjnych i na nich się narazie skupię, a gdzieś w listopadzie będę skakać i ćwiczyć oddychanie :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Wtajemniczenie
|
No ja z bratem tym 2 lata mlodszym tez nie mielismy wesolo. Ojciec alkoholik to kazdy grosz ogladany kilka razy. Opowiadalam wam juz. A ci gowniarze 2 zyja jak paczki w masle. Mamuska wyplata plus calkiem spore alimenty ( oni sa z drugiego malzenstwa mamuski ) na nich, a ojczym ( trzeci maz xd ) zarabia tez calkiem niezle. W kazdym razie hajsu im nie brakuje. Uwierzcie ze jak by moje dziecko taki numer odwalilo to by dostalo wpierdl taki ze masakra i by odrabiala pieniadze jak to jest tylko mozliwe. I mowilam mamusce ze my tu remontujemy to niech przychodzi do nas pomagac my mu normalnie bedziemy placic za godzine, bedzie pracowal 8h z przerwa 15 min i niech poczuje jak trzeba duzo pracy wlozyc zeby takie pieniadze zarobic. Ale co z tego ze jedyne co to matka sprzedala tel ale procz tego zadnych konsekfencji nie bylo. To se gowniarz pozwala jak wie ze moze
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Wtajemniczenie
|
Dews - kto z kim przystaje takim się staje jak to mówią i jest w tym dużo racji... Jak jeszcze mieszkałam w domu rodzinnym to sąsiedzi mieli syna który poszedł ledwo do podstawówki. Grzeczny chłopak, zawsze dzień dobry mówił itd. Raz poszłam z moją koleżanką do szkoły do mojej mamy (pracuje w podstawowce) i ten sam chłopczyk walnął nam tekstem przy kolegach "na c*UJ się Gapicie?". Mnie zatkało..
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Raczkowanie
|
Dews chciałabym tak wyglądać!😊 ja już przed ciąża wyglądałam gorzej😑
mogę nie dostać nic bo oni teraz ze wszystkich sił szukają że nie pracowałam a tak naprawdę wystarczy że uznają "dowody" za nie wystarczajace😑 mam nadzieję że się skończy wszystko ok. tylko że oni nic nie mówią. I mnie to stresuje. na zwolnieniu nie mogę pracować więc nie mam wypłaty a oni 3miesiace mi nie płacą i przeciagaja to w nieskończoność. masakra! nie wyobrażam sobie żeby u mnie ktoś wynosił z domu.. mam 2 starszych braci i oni coś tam nawet macali jakieś narkotyki. jednego na 3 miesiace przed matura z liceum wywalili za palenie zielska i sprawe mial w sądzie. podbierali ojcu papierosy ale to tyle. wróciłam od lekarza Olek waży 1600g a jest 30t 4d i ponoć wszystko ok w środę za tydzień 3 prenatalne a zwykla wizyta 2.10😊 a i się obrócił już blisko do pewnie dlatego teraz bardziej mnie boli😛 |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
No ja też już wiem dlaczego czuję tak małego bardziej na dole bo jest główka ułożony się dowiedziałam właśnie
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
Mamy listopadowe 2018 - część IV
Agnieszka dziękuję, ale to lustro naprawde wyszczupla, ja 2 miesiące temu już 65 ważyłam, myślę że już 70 przekroczyłam na pewno :p
Karolkowa mój ułożony główką w dół i czuję go tylko na górze pod żebrami i koło pępka, bo tam ma nogi ;p na dole nic nie czuję, także chyba nie ma zależności :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zakorzenienie
|
A to nie jest tak, ze jak dziecko jest ulozone glowkowo, to wlasnie ruchy - czyli kopniaki czuje sie wyzej, w strone zeber? Przeciez wlasnie tam ma nogii jak nimi ruszam to bije w zebra... hm?
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.