Starania o dziecko od 2018, cz. 8 ! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-11, 17:56   #2731
promyczek83
Raczkowanie

Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !

Cytat:
Napisane przez madz88 Pokaż wiadomość
Nie podobam się sobie w sukni i jest za mała, nie wiadomo czy da się ja powiększyć bo producent zostawił kilku mm zakładki na szwach tylko

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Madz88 a to pierwszy raz jak zobaczyłaś się w sukni? Poszerzyć zawsze się da, można zrobić na szwach wstawki z materiału

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
promyczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:01   #2732
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Nie podobam się sobie w sukni i jest za mała, nie wiadomo czy da się ja powiększyć bo producent zostawił kilku mm zakładki na szwach tylko

No to jak ją wybieralas? W salonie z poszerzeniem nie powinno być problemu. A swoją drogą ona przyjechała gotową czy jak?

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:11   #2733
wynn
Zadomowienie

Ciastko tak się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze i że typują dziewuchę 😁

Co do tych przeczuć ciazowych to powiem wam, że istnieją kobiety, które naprawdę to czują (zdaje się ze nawet Ciastko czuła &#128513 ja myślałam, że też sie do tych kobiet zaliczam, bo jak udało mi sie zajść w tę pierwszą ciążę w pierwszym cyklu to miałam to magiczne przeczucie. Niestety teraz przy kolejnych staraniach a jest to juz chyba z 8 cs (?!) okazuje się ze praktycznie za każdym razem mam jakąś magiczną wkrętę raz silniejszą raz slabszą a ciąży nie ma 😜 staram się to ignorować ale to samo przychodzi 😂jestem ciekawa czy jak naprawdę zajdę to jakoś bardziej to poczuje 😂

A co do roznicy wieku miedzy dziećmi to uważam, ze dobry kontakt miedzy rodzenstwem zależy chyba od indywidualnych cech dzieci, pewnie tez od wychowania. Znam przyklady gdzie jest roznica 11 lat i jest super kontakt i siostry skocza za sobą w ogien, znam przyklady ze jest rok roznicy i nie potrafia sie dogadac i odwrotnie-no roznie bywa. Ale decyzja o dziecku jest wyłącznie decyzją rodziców i nikt nie ma prawa tutaj się wtryniać. Ale chcialabym żebyście tez nie traktowaly wszystkiego co jest tu napisane tak calkiem serio bo czasem ciezko wyczuc czy w dany tekst jest pisany z przymrużeniem oka. Jedno jest pewne nikt nikogo na tym forum umyslnie nie chcialby zranić czy obrazić czasem wychodzą takie niefortunne sformułowania

Zbieram sie zeby do tego gina sie zapisać ale powiem wam ze tak mi sie nie chce tam isc ze szok
wynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:22   #2734
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
No to jak ją wybieralas? W salonie z poszerzeniem nie powinno być problemu. A swoją drogą ona przyjechała gotową czy jak?

Czasami się nie da. Jak się zamawia projektanta lub markową to one mają tylko kilka cm zapasu w danym rozmiarze. Czasami materiał na to nie pozwala.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Madz88 jakiej firmy masz suknie?

morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:24   #2735
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
po tabletkach to dość szybko pojawiają się mocne skurcze i krwawienie. U mnie (13tc) to nastąpiło gwałtownie, ale nie ma reguły podobno. Do tego wymioty i biegunka. Można brać tabletki przeciwbólowe. A będziesz w szpitalu? brałaś progesteron?

Cześć Wam. Dawno nie pisałam, bo znowu przeżyłam stratę. Już nie jestem w ciąży. Beta zatrzymała się na 200. Tym razem obeszło się bez szpitala. Sama się oczyściłam, bez świadków i zbędnego rozczulania.

Lekarz pozwolił się znowu starać po @. Czekam z niecierpliwością, żeby zapełnić tę pustkę

Przykro mi
Juz mam skierowanie do szpitala i wlasnie przyjechałam sie dowiedzieć czy jest miejsce itd.
Jak Wasi tżowie reagują na tak wczesne straty? Bo moj podchodzi dość na chłodno i mam do niego o to żal

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nurek1119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:29   #2736
CiastkoveLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nurek1119 Pokaż wiadomość
Przykro mi
Juz mam skierowanie do szpitala i wlasnie przyjechałam sie dowiedzieć czy jest miejsce itd.
Jak Wasi tżowie reagują na tak wczesne straty? Bo moj podchodzi dość na chłodno i mam do niego o to żal

Nie miej do niego żalu. Oni to przechodza po swojemu. Mój w ogóle w sumie nie komentowal, nie rozmawialiśmy na ten temat. On się rzucił w wir pracy, nie myślał o tym, ja miałam więcej czasu i się zadręczalam, miałam do niego pretensje że tak szybko sobie poradził. A tak naprawdę wcale tak nie było, faceci to w ogóle inna konstrukcja. Bądźcie po prostu razem, wspierajcie się. To, że on nie okazuje emocji to nie znaczy że nie jest mu ciezko.

CiastkoveLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:32   #2737
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
20kg mega ciężko musiało Ci być. Ja przytyłam 10kg i miałam dość. Teraz ważę 2kg mniej niż przed ciążą.

Ja przytylam prawie 20kg i biegalam jak motylek serio w ogóle nie odczuwałam tych kilogramów ani ciąży w ogóle. Tylko wielki brzuch i doopa byly oznaka dziecia w srodku.

No wlasnie ja mam dziewczynkę z seksu 2 dni przed i w dzien owulki. A ciąza była dla mjie bezproblemowa i spokojna. Na to nie ma reguły, kazda ciaza jest inna. Oby kazda konczyla się szczęśliwym porodem
Cytat:
Napisane przez promyczek83 Pokaż wiadomość
Nurek laloca tulę trzymajcie się dziewczyny
Mój mąż w nocy chciał się przytulać i nagle taki tekst puścił... Ty teraz jesteś niepłodna to szkoda marnować moje super plemniczki

Co za tekst
Cytat:
Napisane przez CiastkoveLove Pokaż wiadomość
Już po strachu. Wszystko wygląda w porządku nic niepokojącego nie widac. Dzieć ma ponad 6 cm, już kawał człowieka średnio dawał się zmierzyć bo wiercipięta straszna.
A co do płci to ginka typuje dziewczynkę co by się pokrywało z moimi przeczuciami. Zobaczymy czy się nie zmieni

Gratki
Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
dzięki
Mimo ze wiem ze nie powinnam sie przejmować, złapałam dola, serio...
Kurde rok sie staramy a ktos mi powie ze mi nie zależy...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kamila nie smutaj! Uda Wam się, ja w to wierzę i trzymam za Was kciuki

Ciało ludzkie to jest zagadka jakich malo. Ostatnio rozmawialam ze znajomą, mamą trójki. Synek nr 1 i córka od strzala im się udali a o trzeciego starali się prawie rok

U mnie konczy się krwawienie i mam plana zamęczyc w tym cyklu męża jeśli by się udalo zaciążyć to będziemy mieli drugie czerwcowe dziecko

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:34   #2738
kasia1221
Zadomowienie

Cytat:
Przykro mi

Ja jak terminowalam ciążę (19 tydzień) to u mojego tż nawet łzy nie zobaczyłam i też mi było z tym cholernie źle jak mu wypłakiwałam się w ramiona...
Najgorsze było to jak zmarła jego babcia i wtedy zobaczyłam u niego taki żal i łzy, większy niż wtedy kiedy straciliśmy nasze dziecko. Do tej pory tego nie rozumiem, ale prawda jest taka że nie wiem co robił i jak się zachowywał gdy zostawiał mnie w szpitalu i wracał do domu.

kasia1221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:37   #2739
CiastkoveLove
Zakorzenienie

Trzeba wziąć po uwagę że do facetów trochę później dochodzi że zostaną ojcami, może to też od tego zależy. Kobieta od początku wie, że nosi w sobie życie, że jest za nie odpowiedzialna, dużo czyta, rozmawia na ten temat, podgląda dziecko na USG u lekarza a facet? Facet tak tego nie odczuwa. Wie że dziecko jest i tyle. Może dopiero jak poczuje ruchy, czy ciąża jest widoczna to sobie uświadamia. Może z tego powodu jest im lżej radzić sobie ze strata. Ale tak naprawdę niewiadomo co w nich siedzi w środku i jak oni to odbierają.

CiastkoveLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:39   #2740
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie wiem czy mi coś w nocy z piersi nie poleciało bo miałam plamkę na piżamie muszę zakupić wkładki na wszelki wypadek

Współczuję ja juz się mecze tyle tygodni [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;85853325]Dziewczyny, co może oznaczać ból dość intensywny, ale krótki, takie kłucie głęboko w pochwie? Nie wiem czy to szyjka macicy czy co, ale mocno mnie dziś bolało kilkanaście razy...[/QUOTE]Może wiazadla się rozciągają? Mnie tez czasem zakluje mocno tak właśnie w pochwie. Gin mówi ze wszystko się rozciąga wiec ma prawo kluc i boleć. ☺
Cytat:
Już po strachu. Wszystko wygląda w porządku nic niepokojącego nie widac. Dzieć ma ponad 6 cm, już kawał człowieka średnio dawał się zmierzyć bo wiercipięta straszna.
A co do płci to ginka typuje dziewczynkę co by się pokrywało z moimi przeczuciami. Zobaczymy czy się nie zmieni

Pięknie, gratulacje
Cytat:
Przykro mi

My pierwsza ciążę straciliśmy w 10tyg, a druga w 6tyg. Druga sama poronilam wiec nie musialam leżeć w szpitalu i się męczyć. Pierwsza niestety tabletki + zabieg. Mój tż tez raczej na chłodno, było minęło i nie ma o czym rozmawiać. Nie okazywal raczej po sobie nic. Jedynie tego samego dnia co się dowiedziałam ze maluch umarl, to wrócił z pracy i razem lezelismy w łóżku, ja płacząc a on po prostu był. Czasem jak chciałam wrócić do tego co było to zmieniał temat, nie wiem, może tak sobie radzi z tym co się stało. Mężczyźni są inni, oni tego aż tak nie przechodza albo przynajmniej nie okazują.

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:43   #2741
kasia1221
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Współczuję ja juz się mecze tyle tygodni Może wiazadla się rozciągają? Mnie tez czasem zakluje mocno tak właśnie w pochwie. Gin mówi ze wszystko się rozciąga wiec ma prawo kluc i boleć. ☺Pięknie, gratulacje My pierwsza ciążę straciliśmy w 10tyg, a druga w 6tyg. Druga sama poronilam wiec nie musialam leżeć w szpitalu i się męczyć. Pierwsza niestety tabletki + zabieg. Mój tż tez raczej na chłodno, było minęło i nie ma o czym rozmawiać. Nie okazywal raczej po sobie nic. Jedynie tego samego dnia co się dowiedziałam ze maluch umarl, to wrócił z pracy i razem lezelismy w łóżku, ja płacząc a on po prostu był. Czasem jak chciałam wrócić do tego co było to zmieniał temat, nie wiem, może tak sobie radzi z tym co się stało. Mężczyźni są inni, oni tego aż tak nie przechodza albo przynajmniej nie okazują.

Właśnie to było też dla mnie ważne jak już miałam wyniki amniopunkcji i zadzwoniłam do męża to przyjechał z pracy i był ze mną.

kasia1221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 18:46   #2742
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Ja przytylam prawie 20kg i biegalam jak motylek serio w ogóle nie odczuwałam tych kilogramów ani ciąży w ogóle. Tylko wielki brzuch i doopa byly oznaka dziecia w srodku.

No wlasnie ja mam dziewczynkę z seksu 2 dni przed i w dzien owulki. A ciąza była dla mjie bezproblemowa i spokojna. Na to nie ma reguły, kazda ciaza jest inna. Oby kazda konczyla się szczęśliwym porodem Co za tekst Gratki Kamila nie smutaj! Uda Wam się, ja w to wierzę i trzymam za Was kciuki

Ciało ludzkie to jest zagadka jakich malo. Ostatnio rozmawialam ze znajomą, mamą trójki. Synek nr 1 i córka od strzala im się udali a o trzeciego starali się prawie rok

U mnie konczy się krwawienie i mam plana zamęczyc w tym cyklu męża jeśli by się udalo zaciążyć to będziemy mieli drugie czerwcowe dziecko

Dokładnie

Stary 2018-09-11, 19:02   #2743
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to ja jestem w szoku czytając ten wątek. Nam to zajęło niecałe 2 Mc. A oboje byliśmy po 30.
Teraz tez tyle się staramy, ale z małą częstotliwoscią. Dostałam w ndz @.

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

To tez. Aczkolwiek nie ma nad nic zasady.
Mimo to ja wolę małą różnicę wieku.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Kciuki!

To wychodź z tego szoku i powiedz nam jak to zrobić żeby się udało :P
Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
Ja nie starałam się o dziecko tak długo jak niektóre dziewczyny tutaj. Pod koniec lutego przestałam zażywać tabletki placebo, a w czerwcu zaszłam w ciążę. Ale przez pierwsze miesiące było mierzenie temperatury, seks na zawołanie. Przed cyklem, w którym się nam udało termoter do szuflady, seks kiedy my chcieliśmy i się udało. Chociaż też były mysli, ze przerywamy starania bo ja dostałam super oferty pracy, a tutaj test pokazał drugą blada krechę a na drugi dzień beta i wszystko było jasne

U mnie zachowanie termometru nie pomogło
Cytat:

Gratulacje!
Cytat:
Byłam wczoraj na pierwszej przymiarce sukni...

A co jest?
Cytat:

Ok doczytałam. Spokojnie! Do ślubu jeszcze schudniesz gwarantuje Ci. Stres itd przed ślubem robią swoje to raz. A dwa ja np myślałam że nie pójdę w swojej sukni do ślubu tylko w tej z poprawin bo tak była kiepsko zrobina, ale Panie w salonie podołały jednak.

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 19:47   #2744
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
To wychodź z tego szoku i powiedz nam jak to zrobić żeby się udało :PU mnie zachowanie termometru nie pomogło Gratulacje!A co jest?Ok doczytałam. Spokojnie! Do ślubu jeszcze schudniesz gwarantuje Ci. Stres itd przed ślubem robią swoje to raz. A dwa ja np myślałam że nie pójdę w swojej sukni do ślubu tylko w tej z poprawin bo tak była kiepsko zrobina, ale Panie w salonie podołały jednak.

Jakbym wiedziała to bym już była drugi raz
A tak serio to pojechaliśmy na wakacje. Głowa przewietrzona i jak wróciliśmy to się udało

Kurcze a w tym roku nie było wakacji! Heh
Za to stres mam teraz duży.

Stary 2018-09-11, 20:18   #2745
Paulina 87
Wtajemniczenie

Ciastko.. gratuluje córci cos duzo dziołszek.na naszym wątku..

Nurku.. eh zgadzam sie z dziewczynami.. faceci inaczej to wszyskk przezywaja.. jak bylam w koncu w ciąży to tez myslalam ze mnue tż bedzie na rekach nosił no a nie było tak...

Ja juz czekam na tą @... jutro pewnie zgodnie z planem zawita... juz mam tempke niską, od wczoraj w zasadzie.. nowego testu nie robilam bo nie ma sensu.. chociaz mam ich 25 jeszcze 😂😂
Stary 2018-09-11, 20:20   #2746
morelle_
Zakorzenienie

Ile?!

Stary 2018-09-11, 20:36   #2747
carmelove_03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wynn Pokaż wiadomość
A co do roznicy wieku miedzy dziećmi to uważam, ze dobry kontakt miedzy rodzenstwem zależy chyba od indywidualnych cech dzieci, pewnie tez od wychowania. Znam przyklady gdzie jest roznica 11 lat i jest super kontakt i siostry skocza za sobą w ogien, znam przyklady ze jest rok roznicy i nie potrafia sie dogadac i odwrotnie-no roznie bywa.
Idealnie napisane, podpisuję się obiema rękami Nie da się jednoznacznie stwierdzić czy lepsza będzie duża różnica wieku czy mała, bo tutaj nie ma reguły Sam wiek to nie wszystko
carmelove_03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 20:45   #2748
morelle_
Zakorzenienie

Tak. Można jedynie określić czy dla nas jako rodziców będzie lepiej, gorzej lub jest nam to obojętne.

Stary 2018-09-11, 20:46   #2749
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cleanna Pokaż wiadomość
Spoko dziewczyny wiem, że mogę mieć ciążę urojoną ale zawsze to ciąża żart oczywiście
Okaże się ale nie sądzę, że mój organizm aż tak by oszalał...

Duphaston też wiem ale nie chce mi się wierzyć,że aż tak...

Już nie raz wkręcałam sobie ciąże doszukując się wszystkiego, właściwie przez 5 lat co miesiąc... ale tym razem czuje, że jest inaczej a jeśli nie to znaczy, że muszę iść do wariatkowa :P
Kiedy testujesz?
Cytat:
Napisane przez wynn Pokaż wiadomość
Ciastko tak się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze i że typują dziewuchę

Co do tych przeczuć ciazowych to powiem wam, że istnieją kobiety, które naprawdę to czują (zdaje się ze nawet Ciastko czuła ) ja myślałam, że też sie do tych kobiet zaliczam, bo jak udało mi sie zajść w tę pierwszą ciążę w pierwszym cyklu to miałam to magiczne przeczucie. Niestety teraz przy kolejnych staraniach a jest to juz chyba z 8 cs (?!) okazuje się ze praktycznie za każdym razem mam jakąś magiczną wkrętę raz silniejszą raz slabszą a ciąży nie ma staram się to ignorować ale to samo przychodzi jestem ciekawa czy jak naprawdę zajdę to jakoś bardziej to poczuje

A co do roznicy wieku miedzy dziećmi to uważam, ze dobry kontakt miedzy rodzenstwem zależy chyba od indywidualnych cech dzieci, pewnie tez od wychowania. Znam przyklady gdzie jest roznica 11 lat i jest super kontakt i siostry skocza za sobą w ogien, znam przyklady ze jest rok roznicy i nie potrafia sie dogadac i odwrotnie-no roznie bywa. Ale decyzja o dziecku jest wyłącznie decyzją rodziców i nikt nie ma prawa tutaj się wtryniać. Ale chcialabym żebyście tez nie traktowaly wszystkiego co jest tu napisane tak calkiem serio bo czasem ciezko wyczuc czy w dany tekst jest pisany z przymrużeniem oka. Jedno jest pewne nikt nikogo na tym forum umyslnie nie chcialby zranić czy obrazić czasem wychodzą takie niefortunne sformułowania

Zbieram sie zeby do tego gina sie zapisać ale powiem wam ze tak mi sie nie chce tam isc ze szok
Też muszę iść i też mi się nie chce 🤬

UltraMarryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 21:08   #2750
carmelove_03
Zakorzenienie

Cytat:
Super Cieszę się, że wszystko w porządku
carmelove_03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 21:13   #2751
Nemmireth_
Zakorzenienie

Ja z żadnym z rodzeństwa nie mam jakiegoś dobrego kontaktu. A mam siostrę starsza o 13 lat, brata o 12, brata o 6 i młodszego brata o 5 lat. Z siostra nigdy się nie dogadywalam bo ja byłam mała (6 lat) a ona już dziecko miała, z braćmi tez jakoś nie bardzo. ☺
Ale sama dla swoich dzieci nie chciałabym dużej różnicy wieku bo to by znaczyło ze bym rodziła kolo 35-40 urodzin, a to dla mnie, podkreślam DLA MNIE ☺ za późno.

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Stary 2018-09-11, 21:15   #2752
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez promyczek83 Pokaż wiadomość
Madz88 a to pierwszy raz jak zobaczyłaś się w sukni? Poszerzyć zawsze się da, można zrobić na szwach wstawki z materiału

Ale tego materialu już nie ma. Suknie mierzylam jak wybieralam ją

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:

Tak gotowa

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 21:18   #2753
cleanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
Kiedy testujesz?Też muszę iść i też mi się nie chce 🤬

Testuje od jutro przez 3 dni a później beta.
cleanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 21:18   #2754
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Czasami się nie da. Jak się zamawia projektanta lub markową to one mają tylko kilka cm zapasu w danym rozmiarze. Czasami materiał na to nie pozwala.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Madz88 jakiej firmy masz suknie?

Ms moda

Stary 2018-09-11, 21:18   #2755
Nemmireth_
Zakorzenienie

Madz no ale chyba wybieralas dawno. W salonach przeważnie wiedzą że w ciągu iluś miesięcy figura i waga może się zmniejszyć lub zwiększyć? Ja przytylam przed ślubem i normalnie mi poszerzyli suknie.
Co mówili w salonie?

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Stary 2018-09-11, 21:21   #2756
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tego materialu już nie ma. Suknie mierzylam jak wybieralam ją

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Tak gotowa

W sumie to salon musi się martwić aby ja dopasować.
Poradzą sobie, spokojnie

AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 21:25   #2757
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cleanna Pokaż wiadomość
Testuje od jutro przez 3 dni a później beta.
A termin @ na kiedy? Jestem bardzo bardzo ciekawa co to z tego wyjdzie

UltraMarryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 21:26   #2758
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
To wychodź z tego szoku i powiedz nam jak to zrobić żeby się udało :PU mnie zachowanie termometru nie pomogło Gratulacje!A co jest?Ok doczytałam. Spokojnie! Do ślubu jeszcze schudniesz gwarantuje Ci. Stres itd przed ślubem robią swoje to raz. A dwa ja np myślałam że nie pójdę w swojej sukni do ślubu tylko w tej z poprawin bo tak była kiepsko zrobina, ale Panie w salonie podołały jednak.

Nie ma szans że schudne, bo mimo że jestem na diecie, że jestem aktywna fizycznie i przyjmuje leki to tyje...

Stary 2018-09-11, 21:27   #2759
Nurek1119
Zakorzenienie

Madz tez myśle ze sobie poradzą głowa do góry!

Ja nie mam rodzeństwa a zawsze chciałam

Jutro ide na oddział na 7:30

Nurek1119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-11, 21:32   #2760
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Madz no ale chyba wybieralas dawno. W salonach przeważnie wiedzą że w ciągu iluś miesięcy figura i waga może się zmniejszyć lub zwiększyć? Ja przytylam przed ślubem i normalnie mi poszerzyli suknie.
Co mówili w salonie?

Suknie wybierała 1,5 roku temu, miarę miałam zdjetą na początku lipca.
No krawcowa się wkurzyla i powiedziała że znowu to zrobili, że ona zawsze im mówi że mają większe zakładki robić a oni swoje. Powiedziała że zrobi co może i mam przyjść w piątek. No a jak się nie uda to odesla suknię ale nie wiem co to będzie znaczyło. Bo wiem że tego materialu już nie ma bo jak ja ja kupowałam to musiałam sie decydować szybko bo wtedy mieli materiał na 2-3 suknie tylko.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości