![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Aniu ja miałam robione tipsy przed weselem w czwartek. Mi osobiście dość szybko rosną paznokcie i po tygodniu już miałam bardzo duży odrost. Na twoim miejscu zastanowiłabym się nad robieniem paznokci na miejscu jakieś dwa, trzy dni przed weselem. Ty masz jeszcze prawie rok do wesela wiec możesz sobie teraz na próbę pokryć paznokcie samym żelem - swoje naturalne, bez tipsa i sprawdzisz jak szybko pojawi ci się odrost.
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
ewelko 6 czerwca 2009
![]() azakowana dobry pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
Coś mi sie pokićkało i myślałam, że niedługo idziesz gdzieś na wesele i chcesz zrobić tipsy
![]() Na swoje to oczywiście zrób w Ostrowcu ![]()
#904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Aniu to może w ogóle nie niszcz sobie płytki tipsami tylko zapuść swoje i pokryj je żelem. Wzmocnisz je, a przy ewentualnym spiłowywaniu żelu nie zniszczą się tak jak przy zdejmowaniu tipsa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
Azakowana a ty jak masz jeszcze tipsy czy już zdjęłaś?
Linaaaa na pewno warto potwierdzić, koleżanka była u tej pani tydzień przed ślubem zmienić wiązankę dla starszej i potwierdziła inne zamówione kwiaty i wszystko było ok.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-08-13 o 17:49 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Już zdjęłam jakiś czas temu. Po zdjęciu miałam bardzo przepiłowaną płytkę - były tak cienkie, że przy lekkim dotknięciu bolało ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-08-13 o 17:38 Powód: domknięcie cytatu |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
Angelinka Mi sie wydaje ze jesli sa pecherze to musi byc troche zle nalozony, ale nie jestem w 100% pewna, a cena w salonach jest chyba rozna jakos 120-140zl
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za żel na tipsie płaciłam w Ostrowcu w jednym zakładzie 100 zł a w innym 125 - w zależności od tego jakiego żelu używały dziewczyny. A za sam żel i zdobienie tu gdzie teraz mieszkam płacę 45 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja jednak zdecyduje sie na tipsy w końcu chociaż raz można spróbować
![]() ![]()
#913 |
Zadomowienie
|
Co do tipsow to ja nie jestem zwolenniczka ich robienia. Sama mialam naturalne i musze przyznac, ze na kasecie wygladaja genialnie
![]() No wlasnie, odebralam kasete ![]() ![]() ![]() Bedac perfekcjonistka weselna moge polecic Gorczynskiego. Jestem szczesliwa ![]() p.s. czy wy tez nie mozecie pisac z polskimi znakami na wizazu? Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-08-13 o 18:16 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zadomowienie
|
Ale ruch ,ile mam zaległości!
WITAM NOWE DZIEWCZYNY!!!! katalinka17 fajnie ze kaseta Ci się podoba, ja też zawsze ich polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, czytam właśnie o tipsach i żelu i zazdroszczę wszystkim, tym, którym to się trzyma na paznokciach. Ja mam taki problem, że jak zrobie w czwartek żel to muszę rękoma nie ruszac, żeby się do soboty odpryski nie porobiły i wogule żeby to jakoś wyglądało. Normalnie katastrofa. Juz o tipsach nie mówię. Najdłużej trzymały mi się 4 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Ostrowcu jestem średnio raz w miesiącu, czasem dwa razy. W tym tygodniu wlasnie byłam bo musze sobie paszpotr wyrobić i kurcze wszystko osobiście trzeba załatwiać i na dodatek w Kielcach. Debilizm. Dowiedziałam się też od mamy, że u nas na ulicy (Ulica niewielka 20 domów) jest w tym roku 7 ślubów ![]() ![]() My byliśmy z mężem pierwsi a w tym tygodniu były dwa śluby ![]() Ninuska może kosmetyczka, która robiła Ci ten żel robi to niepoprawnie. Może źle oczyszcza płytkę i jest ona nierówna - wtedy może podejśc chyba powietrze. Może żel nakłada nieumiejętnie. Pewnie przyczyn może być wiele. Spróbuj zrobić w innym salonie i przyjrzyj się pracy innych pań. Może zauważysz różnicę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
azakowana faktycznie gorlice sa podobno fajnym miastem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
jeszcze takie;)
Myślicie, że wypada mieć czerwone paznokcie, jeśli suknia skromna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Macie namiary na dom weselny w Smykowie i Kałkowie?Nigdzie nie mogę ich znaleźć a nie chce jechać w ciemno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
azakowana ale Ci zazdroszczę
![]() ![]() ![]() dzięki za wszystkie rady dotyczące paznokci katalinka ja moge pisać polskie znaki (czasem tylko zapominam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
Kiana jesli chodzi o Smyków to podaje nr 0412627957 a na kom 0604202085 lub 0698167920 te numery sa rowniez na sale na bokycce, bo to jest tej samej właścicielki, a do Kałkowa nie znam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ywanka witam ponownie, dawno Cię nie było ![]() ![]() Monikinda musisz być odważna, skoro chcesz wybrać czerwone paznokcie ![]() ![]() Azakowana wybraliście bardzo ładną miejscowość, Gorlice podobno są urocze (tak twierdzi mój narzeczony) ![]()
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Gorlice i Ostrowiec łączy jakaś dziwna więź, bo już poznałam co najmniej 20 osób, które są z Gorlic i mają rodzinę w Ostrowcu lub w Okolicach. Mój mąż jest właśnie z Gorlic ![]() ![]() A co do okolicy, to rzeczywiście jest cudownie, i na Słowację bliziuteńko. Wczoraj właśnie po pracy sobie skoczyliśmy po migdały w czekoladzie mlecznej, które uwielbiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
no właśnie to są plusy mieszkania w tamtych okolicach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zadomowienie
|
ewelka111 byłam z córeczką u mojej rodzinki i dlatego tu nie zaglądałam.
Do fryzjera jeszcze sie nie wybrałam, czekam na męża wypłatę. ![]() Co do tipsów to nie wiem czemu tak krótko niektórym sie trzymają. Ja bardzo długo mogę ich nie uzupełniać i trzymają się. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
no to miłego długiego weekendu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
Nawzajem, trzeba dobrze wypocząć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
witam, jeśli chodzi o paznokcie (tipsy) to można je zrobić zarówno dwa tyg, przed slubem i ze dwa dni przed uzupelnić, dzięki temu nie będzie problemu z przyzwyczajeniem do dluższych pazurków...
a odpadanie tipsów to już poważniejszcy problem, czasami winna jest osoba nakładająca, bo żle przygotuje płytkę, a czasami klijentka, która nie stosuje sie do zalaeceń manikiurzystki, no i ważna jest też jakość materiałów, a także płytka, nie każdej trzyma się żel, a wtedy warto spróbować akryli-jeśli są dobrze założone też wyglądają bardzo ładnie, zresztą jeśli ktos chce żeby się ładnie błyszczały jak żele można na akryl nałożyć żel i efekt jest podobny, wtedy można też zatapiać ozdoby itp...... Paniętajcie że tipsy to nie stal, należy o nie dbać tak samo jak o naturalne paznokcie. mam nadzieję że pomogłam, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.