![]() |
#2491 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Vicarika, może się jednak jakoś uda załatwić przychodzenie tylko na te kroplówki ![]()
![]() |
#2492 |
Raczkowanie
|
Vica spróbuj zagadać z tym ordynatorem, przecież jakby nie było nie opłaca się im Ciebie trzymać tam tydzień tylko po to żebyś przyjęła te kroplówki. Może się uda. Trzymam kciuki.
Ja leżę cały dzień, jakoś kiepsko się czuję, głowa boli i nie mam humoru. Czekam na kuriera z gemini. A i zrobiłam zamówienie w Rossmanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
Powiem wam szczerze ze boje sie go zapytac ze zjedzoe mnie od gory do dolu a on potrafi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
U mnie wymiotowania dzień drugi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2496 |
Zadomowienie
|
Zaczelo sie
![]() Asp 76,7 (n 34) Alt 114 (n 55) Wiec pewnie bedzie szpital ![]()
![]() |
#2497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
Freya Vica Kciuki
Oby obyło się bez szpitala ! (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zadomowienie
|
Leki i dieta plus stala obserwacja w szpitalu.
I wbrew temu co pisza nie swedza mnie dlonie i stopy. Najbardziej przedramiona, dekold, uda... Rozmawialam z lekarzem, musze sie zglosic do szpitala.
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Freya a wiadomo ile taki pobyt będzie trwał ?
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zadomowienie
|
Joanka moja watroba szwankuje.
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Az wyniki beda dobre
![]() |
#2504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Raczkowanie
|
Freyka wiem dokładnie co czujesz, jestem w tej samej sytuacji. Tydzień temu wyniki podwyższone, dziś powtarzałam badanie i w piątek dowiem się jak teraz. Mój gin dopiero w środę będzie, więc idę do rodzinnego. Stosuj już dietę wątrobowe, znajdziesz na necie podstawy, lepiej od razu działac
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Mi te próby wyszły przypadkiem, nic mnie nie swędzi. Ja póki co stosuje dietę i czekam na rozwój sytuacji. Szpitala boję się jak ognia |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Zadomowienie
|
Taką listę ma mój szpital , coś ubogo dla tego dzieciaka z wyprawką
![]() MAMA:
DZIECKO:
Nie zabieraj:
A co do tematu czym się myć w miejscu intymnym po porodzie, no cóz ginekolodzy to nie dermatolodzy ani tez dietetycy, w tych dwoch waznych dla nas dziecinach szczerze NIE WIEDZA NIC. Takze jak kupujecie emolient do mycia dla dziecka , to wlasnie tym sie myjecie i kropka. Zadne mydla. Szare mydlo skladem do dobrego emolientu, w ktorym baza myjaca sa najczesciej juz micele czyli najdelikatniejsze z najdelikatniejszych, ponadto emolient lagodzi i odbudowuje skore uszkodzona, nie dajcie sobie wmowic specom pseudo ginom co innego Edytowane przez Sylvana Czas edycji: 2018-09-12 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
Freya, Miss - wspolczuje... kurcze, musicie uwazac na siebie dziewczyny.
Nie moge tylko zrozumiec jak to "przypadkiem" wyszly problemy z watroba? Musialyscie miec jakies niepokojace objawy, ze lekarze zlecili te proby watrobowe. To swedzenie to jest taki grozny objaw w ciazy? Boni te wszystkie gestozy tez sie zaczynaja od swiadu skornego, co nie? Ja jestem jednak niedoedukowana... Juz zaraz 17.00, jak ten dzien szybko ucieka... my dzis znowu na wyklad idziemy. Bedzie o pielegnacji i kapieli niemowlaka. Cos moze ciekawszego niz wczoraj. Bo wczoraj mielismy pogadanke o refluksie i alergiach u dzeci. Za wiele nie pamietam z tego spotkania... niestety... Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
Sylvana, u mnie dla dzieciaczka tylko paczka pieluch i chusteczki
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zadomowienie
|
Freya, trzymamy kciuki, oby szybko postawili Cie na nogi!
Od wczoraj nie daje mi jeden temat spokoju. Juz za duzo czytam o tych porodach i cc. Sa opinie , ze w szpitalach klinicznych , uniwersyteckich itp gdzie sa studenci, no moj jest kliniczny wiec tam pisza, ze sa. No i tu temat dla mnie obrzydliwy po prostu ze strony personelu medycznego. O godzinie 8 00 obchód standardowy, kobieta pacjentka nie ma mieć bielizny zeby byc gotowa na badania, pisza , ze niestety duze prawdopodobienstwo zalapania sie na obchod z banda studentow i teraz laski albo sie krepuja odmowic tego badania i wbrew sobie świecą kroczem na swoim łózku szpitalnym gdy lekarz robi jakies badanie a studenciaki wykorzystuja nas jako eksponat pokazowy, ktory w praktyce niewiele wniesie do ich edukacji. Sluchajcie, czy mialyscie takie sytuacje? Pisza, ze w moim szpitalu tak bywa, i teraz konkluzja taka, ze sory ale nie mam zamiaru sie rozkraczać przy obecnosci zadnego ale to zadnego studenta, mysl ideologiczna, ze musza sie na kims uczyc, niech lepiej nie wypowiadaja tego argumentu przy mnie na tej sali. Pytanie czy mialyscie dziewczyny juz takie sytuacje na swoich oddzialach ? Innego szpitala niz ten nie moge wybrac bo moj prowadzacy lekarz tez jest tutaj, jestem zbulwersowana taka wizja i niepotrzebnymi dyskusjami bo jak wiemy ordynatorzy zazwyczaj mili nie sa i na pewno na odmowe nie zareaguja dobrze i milo. Powiem, ze jest RODO mam prawo do prywatnosci i ma przyjsc sam i kropka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Wtajemniczenie
|
Vica, Miss, Freya - mam nadzieję, że szpital was ominie..
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jak bedziesz opracowywac plan porodu to tam tez zawrzyj taki zapis? Ze osoby przy Twoim porodzie i opiece poporodowej to ma byc tylko niezbedny personel medyczny, a nie studenciaki. Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
|
Przechodziłam dziś koło lombardu, patrzę przez wystawkę a tam wkrętarka i wiertarka męża. Poszedł tam ale nic nie zdziałał, bo nie ma na to paragonu/faktury a gościu z lombardu powiedział, że wyda dopiero jak z policją przyjdzie, a wiadomo że nie pójdzie i nie zgłosi, że go brat okradł... Póki co poszedł wykupic, teściowa mówi że odda kasę, ale my nadal uważamy, że nie tędy droga, bo takim czymś pobłaża tylko młodemu... A i w ogóle dowiedzieliśmy się, że wyniósł już z domu laptopa, sprzedał swój telefon , jakieś ubrania, które twierdził że ktoś mu ukradł i telewizor(zepsuty co prawda, no ale sprzedał)... Coś mi tu śmierdzi narkotykami normalnie, bo na co innego nastolatek może tak pieniędzy potrzebować? Tym bardziej, że dostaje od matki regularnie kieszonkowe i wyciąga też zawsze jakieś drobne od mojego tż czy od szwagierki...
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e ! Ile sobie facet zażyczył za to ?
Sara a nie można mu zrobić testu na obecność narkotyków we krwi ? Ściemniać mu że badania trzeba zrobić a w labo powiedzieć że chcecie na narkotyki będziecie wiedzieć przynajmniej.. Bo jak sprzedaje nawet ubrania to już źle (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
Karolkowa, ja myślę że teściowa woli nie wiedzieć.. bo i co zrobi? Przecież i tak nie upilnuje... Dla mnie tylko głupotą jest to, że ona chce zapłacić za to co ukradł.pokaze mu w ten sposób, że może sobie robić co chce. Bo teraz trafiło na rodzine, rodzina nic z tym nie zrobi, a co jak pójdzie i za tydzień okradnie np sklep? Matka poleci i spłaci? Ja już chyba dam sobie spokój z myśleniem o nim, powiedziałam mężowi tylko, że jak przyjdzie gnojek i zawola pieniadze, a ten mu da, to się bardzo pogniewam.
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
Masz rację nie masz co się przejmować nim.
Podejrzewam że skończy nie zaciekawie :-( Ale wiesz co mama wiecznie żyć nie będzie, i nie będzie mu pomagała nie wiadomo ile. A Twój TŻ nie może z mamą pogadać ? Że takie zachowanie mu nie pomoże ? (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauczyłby się gnój ( sorry Sara ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.