![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Cześć Kochane
![]() ![]() ja już w pracy i kawkę popijam ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Karolinko dołanczam sie do ciebie ale z herbatka ![]() Dzisiaj zamierzam iść do auchana na małe zakupy ciekawe czy plany mi wyjdą ![]() dziewczyny a wy macie jakies plany na ten długi weekend? ja nie za bardzo bo w sobote o 12.30 pod mostem odbieram młodego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my dziś z TŻtem idziemy odebrać jego garnitur, bo mieli poprawki zrobić,a później do rodziców jedziemy, ja zostaję na weekend u mamy i wracam dopiero w niedzielę do Szczecina,a TŻ przyjeżdża w sobotę, bo urządza w naszym mieszkanku swój wieczór kawalerski ![]() wczoraj byłam u kosmetyczki i się super zrelaksowałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Czesc kcohane,
maly o dziwo jeszcze spi, wiec szybko wcinam sniadanie i sie melduje Za to od 4 rano Edzio jak to on, nie spal. Udawal niedzwiadka, pomrukiwal i pojekiwal tak glosno, ze nie dalo rady spac. W koncu o 7 padl i spi... Plany na weekend- w sobote przyjezdza do nas brat meza z ferajna ( czyli 4 dzieci) ![]() Na szczescie tym razem tylko na obiad ![]() W niedziele za to my jestesmy zaproszeni do kolegi meza na grilla , tudziez obiadek , zalezy od pogody.... lece zrobic sobie mala kawusie, bo skonam! |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No no wieczór kawalrski będzie sie pewnie działo he he. mam nadzieje ze nie zdemolują wam mieszkania na tym wieczorku ![]() Karolinko a ile sobie liczą za te kępki rzęs? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu pogoda powinna chyba dopisać bo deszcze zapowiadaja na piątek i sobote a od niedzieli słoneczko ma wrócić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
a ja mam dzis kiepski dzien a jeszcze dobrze sie nie zaczal... okres mnie dobija a do tego moja corka ktora od rana krzyczy i piszczy.... juz ledwo wytrzymuje te wrzaski zastanwiam sie jak sasiedzi to znosza... straszna nerwuska z niej.... echhh do tego upal mam dosc tych upalow chcialabym jakas chlodniejsza pogode echh chyba tez sobie zrobie jakas kawe do tego czeka mnie sprzatanie, gotowanie itp rzeczy codziennosc dnia brrr kinia fajne musza by takie kiepki tez jestem ciekawa ceny... ja z koleji mam swoje dlugie rzesy i mialam raz robina trwala na rzesy super sprawa... ale nie moge znalesc salonu ktory to robi.
#369 |
Zakorzenienie
|
Też mam taka nadzieje
![]() Madziu , mam taki plan wyjechac na wiosne z młodym do Niemiec do Legolandu i zastanawiam sie czy skorzystać z ofert hoteli niedaleko Legolandu dla 3 osób 2 noclegi ze śniadaniem + bilet wstepu do Legolandu + parking dla samochodu kosztuje ok 330 euro dla naszje trójki taki wyjazd ok. 1100zł + dojazd oczywiście na dwa dni czy to jest korzystna oferta? Czy moze lepiej poszukac gdzies dalej od miasta tańszego hotelu? |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Justyś mam nadzieję, że humorek Ci się poprawi i mała nie będzie tak hałasować, śpiewaczka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nie jest tak duzo ![]() Justys mam nadzieje ze humorek sie poprawi, a Alusia bedzie mniej hałaśliwa ![]() to jest link do Legolandu w Niemczech http://www.parki.sunkisstravel.com/legoland2.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Wtajemniczenie
|
dzie dobry kobietki
![]() dziekuje za zyczenia i gratulacje ![]() ![]() dzisiaj ostatni dzien rodzicow ![]() ![]() a teraz zmykam do pracy ![]() milego dnia wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
Witam was dziewczyny
![]() Ja jeszcze dosyć zaspana jestem ![]() ![]() Godzinke temu rozpoczełam kolejny juz 3 dzien pracy ![]() No to miłego dnia wam wszystkim życze ![]() Kiniu a przez te kępki to bedziesz miała gęstsze i dłuższe rzęsy?
![]() |
#374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() te kępki to przed wszystkim zagęszczenie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W razie co pomoge |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Ja juz zaliczylam poranna przejazdzke na rowere... jedzilam prawie godzinke i tyleczek czulam az za bardzo... Kinia to bedziesz trzepotac rzeskami ![]() ![]() ![]() Misia milego dnia i przyjemnego wieczorku z rodzicami i siostra ![]() Ray oby malej szybko te piski minely, bo tylko sie denerwowac bedziesz niepotrzebnie... Wczoraj brat mnie zaprosil na swoj slub i tak opisze Wam , jak to wygladalo... Dzwoni dzwonek dpo drzwi, mowie J zeby otworzyl, bo to brat... Poszedl otworzyc, wraca i mowi, ze brat mnie wola... Ide... Pytam sie co chce?? a on: "Zaprosic Cie".. Wchodze za nim do pokoju, a on wyjezdza z tekstem " Zapraszam Cie..." przy tym patrzy na zlecenia i malo brakowalo zaczal by mi mowic o pracy... Pytam sie czy to wszystko, bo zawsze mi sie wydawalo, ze zaprszane jakos dluzej trwalo, a on znowu" No zapraszam Cie" ![]() ![]() Do czego zmierzam, to jego "Zaprszam Cie" dla mnie oznaczalo "Sluchaj, zostajesz w domu i mam pilnowac chaty, a na weselu mam Cie nie widziec"... Z wieksza lacha przez przyszla pare mloda nie zostalam zaproszona... Malo tego, wiedzieli, ze J jest w domu, czy nie mogli powiedziec zebysmy przyszli razem?? Ja rozumiem,przyjezdza jakas kuzynka/sasiadka ktokolwiek i nie wie nic o J, ale brat, ktory wie, ze jestem z J, ba J jest w domu, a on wyjezdza z tekstem "zaprszam CIE"... Czy ja jestem przerazliwiona??
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do brata, to na prawdę dziwne zachowanie, ale nie masz się co nim przejmować, widać, że chłopak nie umie się chyba w takich sytuacjach odnaleźć, ale J powinien z Tobą poprosić do pokoju, no ale jego zachowanie świadczy tylko o nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze to pewnie super te Twoje oczy będą wyglądać ![]() Cytat:
![]() Nie Twoja wina, że masz takiego brata. Ja bym się na złość 'wypięła' na te jego 'zapraszam Cie'. No sorry, ale rodzony brat i taka łaska? Moja rodzina też psychiczna, dołączyli niedawno do ich grona nawet moi rodzice. Juz mam dosyć po prostu tej tępoty ludzkiej ![]() Ale nie miejsce na takie opowieści. Wkurza mnie tylko fakt jak można życ w takim zakłamaniu i to w rodzinie własniej? Żeby każdy robił sobie na złość i od nikogo nigdy pomocy.
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też mam nadzieję, że ładnie będą wyglądać, bo jak nie to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Wtajemniczenie
|
Muszą ładnie wyglądać
![]() Bez obaw , pewnie efekt będzie powalający ![]()
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
zgadnij
![]() to faktycznie masz braciszka ![]() monia z rodzina tak czesto bywa u mnie np. z mojej strony wszyscy zyja razem, czesto sie wuduja spotykaja, jest ok za to u meza hm... prawie nikt z nikim sie nie widuje jedynie jesli musi tak kazdy samemu kinia ja jestem ciekawa czy one faktycznie beda sie 2 tyg trzymac ![]() ![]()
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a trwałej nie robią w tym salonie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
ja kilka razy sama sobie kepki probowalam przykleic ale mi to nie idzie heheh ja mam akurat geste rzesy wiec duzej straty nie bylo hehe
masz juz stress przedslubny? ![]()
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stresa jeszcze nie mam, aż dziwne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam gdzieś takie układy. To, że jestem czyims dzieckiem, wnuczką itd nie znaczy, że jestem byle kim i można mi zawsze wszystko wytykać. Ta trwała na rzęsy mnie zainteresowała ![]() Ja jak pomaluje to mam fajne rzesy, ale bez tuszu to one wyblakłe są na końcach i takie jakieś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Rozeznanie
|
Cześć kochane
![]() Ostatnio nie dołączyłam fotek mojej pociechy więc teraz to robię. No i na prośbę Kachuli ![]() Zgadnij na zachowanie Twego brata to brak słów po prostu. Widać, że nie umie się zachować i brakuje mu kultury. Ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ale na pewno bym rozważyła czy naprawdę chcę iśc na wesele. A gdybym nie poszła to na pewno nie pilnowałabym domu tylko gdzieś pojechała. Cześć Moniu ![]() ![]() Kiniu wklejaj foteczki rzęs jak będziesz miała. Ciekawa jestem jak to wygląda. Najlepiej gdyby były dwa, przed zabiegiem i po hehe ![]() Nikitko ale super pomysł z tym Legolandem ![]() ![]() Madziu mnie rozstępy też nie ominęły ale mnie dopadły już w ciąży pomimo, że od samego początku się smarowałam:/ Teraz nie robię nic bo uważam tak jak Ray, że to mało pomoże. Smaruję się za to kremem antycellulitowym i wyszczuplającym. Pomimo, że do wagi wróciłam to nad brzuchem trzeba popracować. Stare spodnie wchodzą tylko właśnie niebardzo chcą się zapiąć hehe ![]() Miłego dnia kobitki. My dziś robimy wypad nad jeziorko. Tylko czekam aż mąż troszke odeśpi bo miał nockę. A długi weekend w domku. Za to mamy wolną chatę bo rodzice jadą nad morze ![]() Właśnie mam pytanie do Was. Była któraś z Was tam ostatnio? Chodzi mi o to czy na Morskie Oko można jakoś wjechać. To znaczy wiem, że swoim autem to nie ale może tam coś jest? I jeżeli tak to jaka cena? Ja byłam tam kilka lat temu i byli górale, którzy wwozili bryczkami, nie wiem czy tak jest też teraz?
#387 |
Zakorzenienie
|
boshe wstal moj terrorysta
![]()
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Gusiu, jaka duza juz ta twoja corcia...a niedawno chodzilas z brzuszkiem - ja zreszta tez
![]() Moj maly to aniolek, oby tak zostalo...w nocy budzi sie 2 razy na jedzonko, ale czekam az sie to unormuje..., w ciagu dnia je, spi, jest grzeczny i co najwazniejsze wogole nie placze ![]() ![]() Co do rozstepow, ja wiem, ze na nie nie ma rady, ale chce kupic cos ujedrniajacego, dla poprawienia stanu brzuszka ![]() Wczoraj byla polozna, maly znowu przytbral w tydzien 300 gr i ma juz 4700!! A od urodzenia urosl 6cm |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() śliczna córcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
gusia ja na morskim oku bylam 3 lata temu... ja szlam co prawda piechota hehehe ale jezdzily takie gondolki czy jak to anzwac na koniach a cena z tego co wiem 50 zl przejazd...
ty chcesz z mala na te morskie oko pojechac???? wiesz hm... nie proponowalabym tego bo jednak to jest bardzo wysoko i cisnienie troszkie sie zmienia i pogoda tam na dole np bylo slonecznie a na gorze zaczelo padac.... i chyba dzidzia sie umeczy ja osobiscie moge polecic Karpacz mniej turystow jest i tloku i duzo atrakcji.. jak was tam czytam to zazdroszcze wakacji... ![]() za to za rok sie na pewno gdzies juz wybierzemy mala bedzie juz sama chodzic wiec bedzie latwiej ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.