Tableciary plotkary V - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-14, 07:27   #361
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

Cześć Kochane ,a co tu tak cicho

ja już w pracy i kawkę popijam

miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 07:38   #362
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane ,a co tu tak cicho

ja już w pracy i kawkę popijam

miłego dnia
No właśnie cisza nastała chciałam sobie wieczorem posiedziec i z wami popisac ale nie było z kim a samej ze soba to tak nie bardzo

Karolinko dołanczam sie do ciebie ale z herbatka

Dzisiaj zamierzam iść do auchana na małe zakupy ciekawe czy plany mi wyjdą

dziewczyny a wy macie jakies plany na ten długi weekend?

ja nie za bardzo bo w sobote o 12.30 pod mostem odbieram młodego a wieczorkiem rodzice przyjeżdzaja, a w niedziele bedziemy spac a wieczorkiem M juz będzie z nami
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 07:50   #363
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
No właśnie cisza nastała chciałam sobie wieczorem posiedziec i z wami popisac ale nie było z kim a samej ze soba to tak nie bardzo

Karolinko dołanczam sie do ciebie ale z herbatka

Dzisiaj zamierzam iść do auchana na małe zakupy ciekawe czy plany mi wyjdą

dziewczyny a wy macie jakies plany na ten długi weekend?

ja nie za bardzo bo w sobote o 12.30 pod mostem odbieram młodego a wieczorkiem rodzice przyjeżdzaja, a w niedziele bedziemy spac a wieczorkiem M juz będzie z nami
Nikitko smacznej herbatki

my dziś z TŻtem idziemy odebrać jego garnitur, bo mieli poprawki zrobić,a później do rodziców jedziemy, ja zostaję na weekend u mamy i wracam dopiero w niedzielę do Szczecina,a TŻ przyjeżdża w sobotę, bo urządza w naszym mieszkanku swój wieczór kawalerski

wczoraj byłam u kosmetyczki i się super zrelaksowałam, zrobiła mi brwi i nałożyła na buzię maseczkę algową o zapachu cappuccino, mniammmm, aha i będę 27 sierpnia, podczas ostatniej wizyty u niej przed ślubem doklejać kępki rzęs, mają się trzymać do dwóch tygodni

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 08:02   #364
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc kcohane,
maly o dziwo jeszcze spi, wiec szybko wcinam sniadanie i sie melduje

Za to od 4 rano Edzio jak to on, nie spal. Udawal niedzwiadka, pomrukiwal i pojekiwal tak glosno, ze nie dalo rady spac. W koncu o 7 padl i spi...

Plany na weekend- w sobote przyjezdza do nas brat meza z ferajna ( czyli 4 dzieci)
Na szczescie tym razem tylko na obiad na jeden dzien

W niedziele za to my jestesmy zaproszeni do kolegi meza na grilla , tudziez obiadek , zalezy od pogody....

lece zrobic sobie mala kawusie, bo skonam!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:07   #365
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko smacznej herbatki

my dziś z TŻtem idziemy odebrać jego garnitur, bo mieli poprawki zrobić,a później do rodziców jedziemy, ja zostaję na weekend u mamy i wracam dopiero w niedzielę do Szczecina,a TŻ przyjeżdża w sobotę, bo urządza w naszym mieszkanku swój wieczór kawalerski

wczoraj byłam u kosmetyczki i się super zrelaksowałam, zrobiła mi brwi i nałożyła na buzię maseczkę algową o zapachu cappuccino, mniammmm, aha i będę 27 sierpnia, podczas ostatniej wizyty u niej przed ślubem doklejać kępki rzęs, mają się trzymać do dwóch tygodni
wow to super Karolinko że sie tak zrelaksowałaś ja uwielbiam chodzić do kosmetyczki a maseczke algową miałam nakładaną na ciałko i potem kosmetyki Clarena i tez jest capuccino chyba a ja sobie kupie ich mus ale kawiorowy tez super jest bo mam w domku próbki
No no wieczór kawalrski będzie sie pewnie działo he he. mam nadzieje ze nie zdemolują wam mieszkania na tym wieczorku
Karolinko a ile sobie liczą za te kępki rzęs?
Stary 2008-08-14, 08:08   #366
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc kcohane,

Za to od 4 rano Edzio jak to on, nie spal. Udawal niedzwiadka, pomrukiwal i pojekiwal tak glosno, ze nie dalo rady spac. W koncu o 7 padl i spi...

Plany na weekend- w sobote przyjezdza do nas brat meza z ferajna ( czyli 4 dzieci)

W niedziele za to my jestesmy zaproszeni do kolegi meza na grilla , tudziez obiadek , zalezy od pogody....

Madziu pogoda powinna chyba dopisać bo deszcze zapowiadaja na piątek i sobote a od niedzieli słoneczko ma wrócić
Stary 2008-08-14, 08:10   #367
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu pogoda powinna chyba dopisać bo deszcze zapowiadaja na piątek i sobote a od niedzieli słoneczko ma wrócić
Mam nadzieje, ze tutaj tez sie sprawdzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 08:20   #368
Ray
Zakorzenienie

hej dziewczyny

a ja mam dzis kiepski dzien a jeszcze dobrze sie nie zaczal...

okres mnie dobija a do tego moja corka ktora od rana krzyczy i piszczy.... juz ledwo wytrzymuje te wrzaski zastanwiam sie jak sasiedzi to znosza... straszna nerwuska z niej.... echhh do tego upal

mam dosc tych upalow chcialabym jakas chlodniejsza pogode echh

chyba tez sobie zrobie jakas kawe

do tego czeka mnie sprzatanie, gotowanie itp rzeczy codziennosc dnia brrr

kinia fajne musza by takie kiepki tez jestem ciekawa ceny... ja z koleji mam swoje dlugie rzesy i mialam raz robina trwala na rzesy super sprawa... ale nie moge znalesc salonu ktory to robi.
Stary 2008-08-14, 08:22   #369
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje, ze tutaj tez sie sprawdzi
Też mam taka nadzieje

Madziu , mam taki plan wyjechac na wiosne z młodym do Niemiec do Legolandu i zastanawiam sie czy skorzystać z ofert hoteli niedaleko Legolandu dla 3 osób 2 noclegi ze śniadaniem + bilet wstepu do Legolandu + parking dla samochodu kosztuje ok 330 euro dla naszje trójki taki wyjazd ok. 1100zł + dojazd oczywiście na dwa dni czy to jest korzystna oferta? Czy moze lepiej poszukac gdzies dalej od miasta tańszego hotelu?
Stary 2008-08-14, 08:24   #370
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc kcohane,

Madziu to ciekawy weekend się Wam zapowiada
Cytat:
wow to super Karolinko że sie tak zrelaksowałaś ja uwielbiam chodzić do kosmetyczki a maseczke algową miałam nakładaną na ciałko i potem kosmetyki Clarena i tez jest capuccino chyba a ja sobie kupie ich mus ale kawiorowy tez super jest bo mam w domku próbki
No no wieczór kawalrski będzie sie pewnie działo he he. mam nadzieje ze nie zdemolują wam mieszkania na tym wieczorku
Karolinko a ile sobie liczą za te kępki rzęs?
oj pewnie będzie się działo, ale mój TŻ to porządny chłopak i nie pozwoli nam mieszkanka zdemolować
Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
kinia fajne musza by takie kiepki tez jestem ciekawa ceny... ja z koleji mam swoje dlugie rzesy i mialam raz robina trwala na rzesy super sprawa... ale nie moge znalesc salonu ktory to robi.
Nikitko, Justynko jedna kępka kosztuje 2 zł, a będę miała po 5 na każdym oku, więc 20 zł zapłacę

Justyś mam nadzieję, że humorek Ci się poprawi i mała nie będzie tak hałasować, śpiewaczka

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 08:35   #371
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu to ciekawy weekend się Wam zapowiada

oj pewnie będzie się działo, ale mój TŻ to porządny chłopak i nie pozwoli nam mieszkanka zdemolować

Nikitko, Justynko jedna kępka kosztuje 2 zł, a będę miała po 5 na każdym oku, więc 20 zł zapłacę

Justyś mam nadzieję, że humorek Ci się poprawi i mała nie będzie tak hałasować, śpiewaczka

No to nie jest tak duzo

Justys mam nadzieje ze humorek sie poprawi, a Alusia bedzie mniej hałaśliwa

to jest link do Legolandu w Niemczech http://www.parki.sunkisstravel.com/legoland2.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 08:51   #372
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzie dobry kobietki

dziekuje za zyczenia i gratulacjekochane jesescie
dzisiaj ostatni dzien rodzicowwieczorem idziemy na indyjskie jedzonko
a teraz zmykam do pracy
milego dnia wam zycze
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:56   #373
m0nia1986
Wtajemniczenie

Witam was dziewczyny
Ja jeszcze dosyć zaspana jestem ale mam nadzieję, że to już wkrótce minie
Godzinke temu rozpoczełam kolejny juz 3 dzien pracy hehe .

No to miłego dnia wam wszystkim życze

Kiniu a przez te kępki to bedziesz miała gęstsze i dłuższe rzęsy?
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 09:06   #374
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
dzie dobry kobietki

dziekuje za zyczenia i gratulacjekochane jesescie
dzisiaj ostatni dzien rodzicowwieczorem idziemy na indyjskie jedzonko
a teraz zmykam do pracy
milego dnia wam zycze
Misiu to życzę, żebyście bardzo miło spędzili ten dzień
Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny
Ja jeszcze dosyć zaspana jestem ale mam nadzieję, że to już wkrótce minie
Godzinke temu rozpoczełam kolejny juz 3 dzien pracy hehe .

No to miłego dnia wam wszystkim życze

Kiniu a przez te kępki to bedziesz miała gęstsze i dłuższe rzęsy?
Moniu, pobudka
te kępki to przed wszystkim zagęszczenie, a w zewnętrznych kącikach będą dłuższe rzęsy doklejone, żeby kształt oka ładnie wydobyć

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 09:13   #375
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam taka nadzieje

Madziu , mam taki plan wyjechac na wiosne z młodym do Niemiec do Legolandu i zastanawiam sie czy skorzystać z ofert hoteli niedaleko Legolandu dla 3 osób 2 noclegi ze śniadaniem + bilet wstepu do Legolandu + parking dla samochodu kosztuje ok 330 euro dla naszje trójki taki wyjazd ok. 1100zł + dojazd oczywiście na dwa dni czy to jest korzystna oferta? Czy moze lepiej poszukac gdzies dalej od miasta tańszego hotelu?
Nikitko, trudno powiedziec. Nie wiem ile w tej sumie wynosi hotel, a ile Legoland, a najlepiej popatrz na stronce hotele.de w jakich cenach sie plasuja hotele w tej okolicy
W razie co pomoge

Stary 2008-08-14, 09:13   #376
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczyny

Ja juz zaliczylam poranna przejazdzke na rowere... jedzilam prawie godzinke i tyleczek czulam az za bardzo...

Kinia to bedziesz trzepotac rzeskami i tworzyc sztuczny podmuch wiaterku Ja musze jeszcze z tymi swoimi pocwiczyc zeby pozniej sie nie zestresowac za bardzo...
Misia milego dnia i przyjemnego wieczorku z rodzicami i siostra
Ray oby malej szybko te piski minely, bo tylko sie denerwowac bedziesz niepotrzebnie...

Wczoraj brat mnie zaprosil na swoj slub i tak opisze Wam , jak to wygladalo...
Dzwoni dzwonek dpo drzwi, mowie J zeby otworzyl, bo to brat... Poszedl otworzyc, wraca i mowi, ze brat mnie wola... Ide... Pytam sie co chce?? a on: "Zaprosic Cie".. Wchodze za nim do pokoju, a on wyjezdza z tekstem " Zapraszam Cie..." przy tym patrzy na zlecenia i malo brakowalo zaczal by mi mowic o pracy... Pytam sie czy to wszystko, bo zawsze mi sie wydawalo, ze zaprszane jakos dluzej trwalo, a on znowu" No zapraszam Cie"... Po chwili przyszla bratowa mowi "Was"

Do czego zmierzam, to jego "Zaprszam Cie" dla mnie oznaczalo "Sluchaj, zostajesz w domu i mam pilnowac chaty, a na weselu mam Cie nie widziec"... Z wieksza lacha przez przyszla pare mloda nie zostalam zaproszona... Malo tego, wiedzieli, ze J jest w domu, czy nie mogli powiedziec zebysmy przyszli razem?? Ja rozumiem,przyjezdza jakas kuzynka/sasiadka ktokolwiek i nie wie nic o J, ale brat, ktory wie, ze jestem z J, ba J jest w domu, a on wyjezdza z tekstem "zaprszam CIE"...

Czy ja jestem przerazliwiona??

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 09:33   #377
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Kinia to bedziesz trzepotac rzeskami i tworzyc sztuczny podmuch wiaterku Ja musze jeszcze z tymi swoimi pocwiczyc zeby pozniej sie nie zestresowac za bardzo...

Dzwoni dzwonek dpo drzwi, mowie J zeby otworzyl, bo to brat... Poszedl otworzyc, wraca i mowi, ze brat mnie wola... Ide... Pytam sie co chce?? a on: "Zaprosic Cie".. Wchodze za nim do pokoju, a on wyjezdza z tekstem " Zapraszam Cie..." przy tym patrzy na zlecenia i malo brakowalo zaczal by mi mowic o pracy... Pytam sie czy to wszystko, bo zawsze mi sie wydawalo, ze zaprszane jakos dluzej trwalo, a on znowu" No zapraszam Cie"... Po chwili przyszla bratowa mowi "Was"

Do czego zmierzam, to jego "Zaprszam Cie" dla mnie oznaczalo "Sluchaj, zostajesz w domu i mam pilnowac chaty, a na weselu mam Cie nie widziec"... Z wieksza lacha przez przyszla pare mloda nie zostalam zaproszona... Malo tego, wiedzieli, ze J jest w domu, czy nie mogli powiedziec zebysmy przyszli razem?? Ja rozumiem,przyjezdza jakas kuzynka/sasiadka ktokolwiek i nie wie nic o J, ale brat, ktory wie, ze jestem z J, ba J jest w domu, a on wyjezdza z tekstem "zaprszam CIE"...

Marcelko tylko, żebym jakiegoś huraganu nie rozpętała tymi rzęsami

a co do brata, to na prawdę dziwne zachowanie, ale nie masz się co nim przejmować, widać, że chłopak nie umie się chyba w takich sytuacjach odnaleźć, ale J powinien z Tobą poprosić do pokoju, no ale jego zachowanie świadczy tylko o nim

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 09:55   #378
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Moniu, pobudka
te kępki to przed wszystkim zagęszczenie, a w zewnętrznych kącikach będą dłuższe rzęsy doklejone, żeby kształt oka ładnie wydobyć
Dzięki Kiniu za budzik hehe

Kurcze to pewnie super te Twoje oczy będą wyglądać

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Nie jesteś przewrażliwiona Marcelko
Nie Twoja wina, że masz takiego brata. Ja bym się na złość 'wypięła' na te jego 'zapraszam Cie'.
No sorry, ale rodzony brat i taka łaska?

Moja rodzina też psychiczna, dołączyli niedawno do ich grona nawet moi rodzice.
Juz mam dosyć po prostu tej tępoty ludzkiej

Ale nie miejsce na takie opowieści.
Wkurza mnie tylko fakt jak można życ w takim zakłamaniu i to w rodzinie własniej?
Żeby każdy robił sobie na złość i od nikogo nigdy pomocy.
Stary 2008-08-14, 10:10   #379
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Dzięki Kiniu za budzik hehe

Kurcze to pewnie super te Twoje oczy będą wyglądać
proszę
też mam nadzieję, że ładnie będą wyglądać, bo jak nie to

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 10:23   #380
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
proszę
też mam nadzieję, że ładnie będą wyglądać, bo jak nie to
Muszą ładnie wyglądać
Bez obaw , pewnie efekt będzie powalający
Stary 2008-08-14, 11:14   #381
Ray
Zakorzenienie

zgadnij no faktycznie zaproszenie pierwsza klasa.... ja jak bylam ze swoim mezem a nie mielismy jeszcze slubu i dostawalam zaproszenie a moj maz byl w domu ze mna do zawsze ktos mowil ze nas oboje zapraszaja... wiadomo na zaproszeniu byloz osoboa towarzyszaca bo ani nie bylismy nazeczenstwem ani mezem i zona ale nikt nie traktowal meza jak odrzutka...

to faktycznie masz braciszka

monia z rodzina tak czesto bywa u mnie np. z mojej strony wszyscy zyja razem, czesto sie wuduja spotykaja, jest ok za to u meza hm... prawie nikt z nikim sie nie widuje jedynie jesli musi tak kazdy samemu

kinia ja jestem ciekawa czy one faktycznie beda sie 2 tyg trzymac ale zapytaj o trwala na rzesy tez tez fajny efekt daje.... ma sie ciagle podkrecone rzeski fajnie to widac jak by ciagle umalowane byly
Stary 2008-08-14, 11:19   #382
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
kinia ja jestem ciekawa czy one faktycznie beda sie 2 tyg trzymac ale zapytaj o trwala na rzesy tez tez fajny efekt daje.... ma sie ciagle podkrecone rzeski fajnie to widac jak by ciagle umalowane byly
Justyś tak twierdzi kosmetyczka, a ona już nie raz to robiła, mam nadzieję, że u mnie trochę wytrzymają
a trwałej nie robią w tym salonie, ale mi w sumie nie potrzebna aż tak bardzo, bo mam podkręcone rzęsy, ale wiem, że są takie zabiegi

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 11:21   #383
Ray
Zakorzenienie

ja kilka razy sama sobie kepki probowalam przykleic ale mi to nie idzie heheh ja mam akurat geste rzesy wiec duzej straty nie bylo hehe

masz juz stress przedslubny?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 11:25   #384
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ja kilka razy sama sobie kepki probowalam przykleic ale mi to nie idzie heheh ja mam akurat geste rzesy wiec duzej straty nie bylo hehe

masz juz stress przedslubny?
samemu to rzeczywiście ciężko, zwłaszcza jak się człowiek już denerwować zaczyna, że coś nie wychodzi, więc wolę w profesjonalne ręce się oddać

stresa jeszcze nie mam, aż dziwne

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 11:26   #385
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
monia z rodzina tak czesto bywa u mnie np. z mojej strony wszyscy zyja razem, czesto sie wuduja spotykaja, jest ok za to u meza hm... prawie nikt z nikim sie nie widuje jedynie jesli musi tak kazdy samemu
Mi już ręcę opadają jak słysze słowo rodzina. Szacunek i te sprawy? Ale dlaczego tylko do starszych?
Mam gdzieś takie układy. To, że jestem czyims dzieckiem, wnuczką itd nie znaczy, że jestem byle kim i można mi zawsze wszystko wytykać.

Ta trwała na rzęsy mnie zainteresowała
Ja jak pomaluje to mam fajne rzesy, ale bez tuszu to one wyblakłe są na końcach i takie jakieś
Stary 2008-08-14, 11:28   #386
gusia..
Rozeznanie

Cześć kochane

Ostatnio nie dołączyłam fotek mojej pociechy więc teraz to robię. No i na prośbę Kachuli

Zgadnij na zachowanie Twego brata to brak słów po prostu. Widać, że nie umie się zachować i brakuje mu kultury. Ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ale na pewno bym rozważyła czy naprawdę chcę iśc na wesele. A gdybym nie poszła to na pewno nie pilnowałabym domu tylko gdzieś pojechała.

Cześć Moniu Co tam u Ciebie? Nie doczytałam bo to za daleko a ty miałaś wolne więc musiałabym pewnie dłuuugo czytać hehe Jak tam Twój Tz?

Kiniu wklejaj foteczki rzęs jak będziesz miała. Ciekawa jestem jak to wygląda. Najlepiej gdyby były dwa, przed zabiegiem i po hehe Ale jestem wymagająca hehe. I bardzo fajnie, że jeździsz, im więcej tym lepszy kierowca z Ciebie będzie.

Nikitko ale super pomysł z tym Legolandem Synek na pewno się ucieszy

Madziu mnie rozstępy też nie ominęły ale mnie dopadły już w ciąży pomimo, że od samego początku się smarowałam:/ Teraz nie robię nic bo uważam tak jak Ray, że to mało pomoże. Smaruję się za to kremem antycellulitowym i wyszczuplającym. Pomimo, że do wagi wróciłam to nad brzuchem trzeba popracować. Stare spodnie wchodzą tylko właśnie niebardzo chcą się zapiąć hehe A powiedz jak synek? Spokojny jest? Ładnie śpi w nocy? Przepraszam jeżeli pisałaś o tym wcześniej a ja nie doczytałam.

Miłego dnia kobitki. My dziś robimy wypad nad jeziorko. Tylko czekam aż mąż troszke odeśpi bo miał nockę. A długi weekend w domku. Za to mamy wolną chatę bo rodzice jadą nad morze My z kolei za dwa tygodnie do Tarnowa. A w międzyczasie zrobimy wypad do Krakowa na stare śmieci i do Zakopanego.
Właśnie mam pytanie do Was. Była któraś z Was tam ostatnio? Chodzi mi o to czy na Morskie Oko można jakoś wjechać. To znaczy wiem, że swoim autem to nie ale może tam coś jest? I jeżeli tak to jaka cena? Ja byłam tam kilka lat temu i byli górale, którzy wwozili bryczkami, nie wiem czy tak jest też teraz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Nikola 15 tydzień 006.jpg (47,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Nikolka 17 tydzień 005.jpg (40,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Nikolka 17 tydzień 013.jpg (45,1 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-08-14, 11:30   #387
Ray
Zakorzenienie

boshe wstal moj terrorysta wykonczy mnie zaraz znow beda piski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 11:34   #388
Mijalea
Zakorzenienie

Gusiu, jaka duza juz ta twoja corcia...a niedawno chodzilas z brzuszkiem - ja zreszta tez

Moj maly to aniolek, oby tak zostalo...w nocy budzi sie 2 razy na jedzonko, ale czekam az sie to unormuje..., w ciagu dnia je, spi, jest grzeczny i co najwazniejsze wogole nie placze jedynie marudzi jak ma problemy z kupka...poza tym slodziak taki z niego. Ja sie bardzo ciesze, ze jest spokojny, bo jestem tu samiutka caly dzien i chociaz to dodaje mi sil, jak czytam na mamusiach , jak ich pciechy daja czadu i wrzeszcza, to az sie boje co to bedzie jak i moj tak zacznie

Co do rozstepow, ja wiem, ze na nie nie ma rady, ale chce kupic cos ujedrniajacego, dla poprawienia stanu brzuszka

Wczoraj byla polozna, maly znowu przytbral w tydzien 300 gr i ma juz 4700!! A od urodzenia urosl 6cm

Stary 2008-08-14, 11:35   #389
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Kiniu wklejaj foteczki rzęs jak będziesz miała. Ciekawa jestem jak to wygląda. Najlepiej gdyby były dwa, przed zabiegiem i po hehe Ale jestem wymagająca hehe. I bardzo fajnie, że jeździsz, im więcej tym lepszy kierowca z Ciebie będzie.
hihi postaram się , jak nie zapomnę, bo to będzie 3 dni przed ślubem, więc już może będę w stresie

śliczna córcia

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 11:36   #390
Ray
Zakorzenienie

gusia ja na morskim oku bylam 3 lata temu... ja szlam co prawda piechota hehehe ale jezdzily takie gondolki czy jak to anzwac na koniach a cena z tego co wiem 50 zl przejazd...

ty chcesz z mala na te morskie oko pojechac???? wiesz hm... nie proponowalabym tego bo jednak to jest bardzo wysoko i cisnienie troszkie sie zmienia i pogoda tam na dole np bylo slonecznie a na gorze zaczelo padac.... i chyba dzidzia sie umeczy

ja osobiscie moge polecic Karpacz mniej turystow jest i tloku i duzo atrakcji..

jak was tam czytam to zazdroszcze wakacji... mnie niestety w te ominely... chetnie bym pojechala ale wydaje mi sie zamiast odpoczac bardziej sie wszyscy umeczymy... bo jednak mala sama jeszcze nie siedzi na sloncu duzo nie moze takich maluch przebywac wiec plaza odpada a nad jeziorami pelno komarow...

za to za rok sie na pewno gdzies juz wybierzemy mala bedzie juz sama chodzic wiec bedzie latwiej tak mysle przynajmniej

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości