|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
.No to szerokiej drogi, trzymam kciuki za bezpieczną podróż . W końcu się dowiem czy w Chorwacji jest wystarczająco ciepło ![]() edit. A pamiętacie jak na n-k nawiązałam znajomość z pewnym absolwentem mojego lo? A właściwie to on nawiązał ze mną . Wczoraj doszło do spotkania . A właściwie do minięcia . Ponoć przechodził z psem gdy wychodziłam ze sklepu, poznał mnie i wyśledził do jakiego samochodu wsiadam po czym mi o tym napisał na n-k . Jego komentarz odnośnie mojej osoby na żywo "wysoka jesteś" i "niemożliwe jest mieć takie ciemne włosy".
Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-08-13 o 18:15 |
|
|
|
|
#2102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest przepiękna ![]() Cytat:
Poemi, czy on na pewno jest normalny?
|
||
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że tak
. Z tego co mówił wynika, że był na spacerze z psem i dłużej mi się przyglądał gdyż nie był pewnien czy ja to ja . Ja w ogóle nie zwróciłam na niego uwagi . Powiedział, że gdyby miał pewność to podszedłby i zagadał .Ja jestem bardziej nienormalna . W tych wakacyjnych powtórkach Klubu kwadransowych grubasów widziałam dziewczynę z mojego miasta... Drugiego dnia rozglądanie się na boki ją znalazłam . Bardzo mi się podobała i stwierdziłam, że nie spocznę zanim jej nie zobaczę na żywo . Albo raz śledziłam z TŻ-em jakąś dziewczynę, a zaczęło się od tego, że stała sama w centurm miasta i wysyłała smsy. Stwierdziłam, że chłopak ją wystawił albo się spóźnił i musiałam sprawdzić swoją teorię
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Wtajemniczenie
|
Inses,udanego urlopu i bezpiecznej drogi
Wróć tu do nas opalona i wypoczęta![]() Kto ogląda dzisiaj mecz?
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
musze nauczyć się asertywności, musze nauczyć się asertywności..
tylko..jak to zrobić?
|
#2107 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym jak byłam na zajęciach to strasznie demolował mi pokój z tęsknoty. Wszystko pogryzione. A jak wieczorem chciałam gdzieś wyjść ze znajomymi to były głupie komentarze współlokatorów... Tak, wczoraj miałam imieniny. Ponieważ mój Tż jest od kilku dni u rodziców i sie tam nimi opiekuje myślałam, że nie przyjedzie i na wszelki wielki byłam zrozpaczona. Stwierdziłam, że skoro mam dzień wolny od pracy i mam go spędzić w samotności nie wychodzę z łóżka i śpię cały dzień. Ale po 10.00 drzwi sie otworzyły wlazł z wielkim bukieciorem róż i zabrał mnie na zakupy do Olsztyna. No ma szczęście ![]() Cytat:
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
Hey
Jak dobrze ze jutro wolne ![]() Moze jakis spacerek po kosciele, albo film dobry obejrze ![]() Bo odkad przychodze z pracy to chwila oddechu i caly czas testy trzaskam przed wewnetrznym Choc pewnie jutro znajac siebie tez do nich zajrze ![]() Diana swietnie sie Tz zachowal bardzo dobrze, widac ze Cie kocha i pamieta o swojej kobietce
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Helo, co tu taka cisza?
Anitka, ja też jestem wręcz wniebowzięta, że jutro wolne ![]() Mój główny plan, to się wyspać ;-) Mam nadzieję, że pogoda będzie przynajmniej znośna, bo chętnie bym też pojeździła na rowerze
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2111 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odkad zalozylam sobie rolety u siebie w pokoju, zaslaniam je na noc i potem tak mi sie rano blogo spi ze nie chce mi sie wstawac do pracy Wiec jutro sobie pospie dluzej, co u mnie oznacza do 9 tej max ha ha Cytat:
Choc moj raczej pamieta Choc o rocznicy pamietal juz kilka dni przed skubaniec ![]() Ale za to jaka ci niespodziewanke zrobil :d i to sie liczy
|
||
|
|
|
#2112 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Piękne
![]() Widzę, że nastroje dopisują przez to, że jutro wolne u mnie w dodatku 'mały' bonus w postaci rozpoczęcia weekendu z TŻtem
|
#2114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
hehe
Ten, TEN ;-) Dzisiaj ide na zakupy, chcę TŻ rozłożyć na łopatki opakowując się w jakąś ładną bieliznę
|
#2116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamiast koronek opakowałam sie w wielkie majtochy
|
|
#2117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak swoją drogą, o co chodzi z tym okresem, że zawsze się pojawia w najgorszym momencie?!?!
|
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś czytałam, że damskie hormony sie kumulują czy cuś takiego i dlatego jest to takie częste zjawisko.
|
|
#2121 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to mi przypomina moja historie Na szczescie mialy sznurek to nie spadly Teraz wygoda przede wszystkim No i faktycznie wielkie majciochy do tego tez zalozylam i mialam duuuzo luzu Cytat:
To cudownie, ze spedzicie go razem No to Tzt na pewno widzac Ciebie nie bedzie dlugo zwlekal z odpakowaniem prezentu Edit: Ja juz w niedziele swojego skarbienka zobacze na skype
|
||
|
|
|
#2122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może po prostu nie wie co innego powiedziec ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki!
Mój TŻ jest uparty jak głupi osioł. Wczoraj kupilismy Raid przeciwko osom i szerszeniom, bo okazało się, że T. ma gniazdo os na strychu knajpy (domu przyjęć od jego rodziny). Wcześniej dzwonił do straży pożarnej w tej sprawie i kazali mu właśnie kupić ów specyfik. Przyjechaliśmy do domu, to oczywiście T. się nakręcił, że sam to zrobi. Wziął to bardzo "honorowo" aż mi się teraz nasuwają wredne hasła pod jego adresem ). 15 minut przepychanki słownej, że ja nie chcę, żeby tam właził itp. W koncu powiedział, że tylko to zobaczy z drabiny, jak wygląda gniazdo. Wszedł na górę, z trudem zapalił światło na strychu. I jak zobaczył to gniazdo, od razu potulnie zlazł na dół i zadzwonił na straż
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No coz jak kazdy facet musial sie sam przekonac na wlasnej skorze Dobrze ze zadzwoniliscie po straz![]() Cytat:
![]() Pracowalam jakis czas temu w sklepie z samymi kobietami, ale wszystkie kilkanasce nie mialo w tym samym czasie Moze dlatego ze na rozne zmiany pracowaly ![]() Ale tez o tym gdzies slyszalam, o ciazy tez tak mowia, ze jak jedna w duzym gronie to zaraz kolejne niedlugo
|
||
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, widzę że nastroje dzisiaj mamy weekendowe, ja też mam świetne plany na weekend, grill u znajomych i takie tam szaleństwa
![]() Ines życzę Ci cudownego urlopu, wypocznij, naładuj swoje bateryjki i wracaj do nas. Bezpiecznej drogi
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
To ja w odróznieniu od Was zrobię -BUUUU nie chcę weekendu!!!!!.
Mąż dziś w srodku nocy wyjeżdza i wraca w niedzielę ![]() Wolałabym iść jutro do pracy. Wczoraj był na szczęscie milusi dzień i dziś pewnie tez będzie ![]() Zrobilismy niezlą akcję . Zepsół nam sie pilot od TV...więc pojechalismy kupić telewizor.Świrami jestesmy .Stwierdzilismy ze trzeba to oblać i zrobilismy sobie wypasioną krewetkowa kolację o godz 22 popijając winkiem i podniecając sie naszym nowym duuuzym TV (znaczy taki duzy nie jest ale w porownaniu z naszymi wczesniejszymi 15 calami wydaje sie mega ogromny )
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

. Ale po drodze zamierzamy troszke pozwiedzac i może zanocujemy w Słowenii, więc zanim znajdę się w Chorwacji to jeszcze trochę czasu minie.
.
. A właściwie do minięcia 
. Powiedział, że gdyby miał pewność to podszedłby i zagadał 

:roll eyes:
Poza tym jak byłam na zajęciach to strasznie demolował mi pokój z tęsknoty. Wszystko pogryzione. A jak wieczorem chciałam gdzieś wyjść ze znajomymi to były głupie komentarze współlokatorów...