|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !
Niestety nie doczekalysmy sie wyniku bety
to chyba przez to ze tak serio niedowierzalysmy, to sie nie chciala pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3243 | |
|
Żona
|
Cytat:
więc nie wiem. Dziś jeszcze ide do ginekologa pewnie nie zbada ale nie wiem co dalej robić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Też wczoraj szukałam wyników bety ale nie znalazłam. ![]() Wczoraj mieliśmy plener poślubny ile śmiechu było teraz czekamy na fotki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3245 |
|
Przyczajenie
|
U mnie też pada. W dodatku trzeba siedzieć w pracy do 18. Dobrze że weekend wolny. Dziewczyny po ilu miesiącach nieudanych prób powinno się przebadać siebie i faceta itd?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mysle ze na samym poczatku nie ma co szalec z badaniami ale po kilku cyklach mozna sie za to wziąć. Sama zaluje ze zaczniemy badania pewnie dopiero w przyszłym miesiącu ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie jesteśmy już na jakiejś grupie typu "beka ze staraczek na wizażu" czy coś
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 18dc juz czuc objawy ciąży... no sorry, wiem ze część tutaj juz nie raz sobie objawy wmawiala (w tym ja ) ale kurde zeby tak wcześnie ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrobiłam tylko morfologię i TSH. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3253 | |
|
Żona
|
Cytat:
o 15.40 mam lekarza i zobaczymy co powie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3254 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadla tu ostatnio laska ktora ponoc juz od 18dc czuje sie ciazowo, ze jest pewna ze sie udalo, w 21dc ponoc na bete poszła i zdziwiona była ze my tak nie dowierzamy w te wszystkie wczesne objawy i w ogóle
bo przeciez takich objawow nie da sie sobie wkręcić ![]() ![]() No i beta miala byc przedwczoraj wieczorem ale nie było ![]() No i mysle jak reszta, ktos sobie z nas slaby zart zrobil ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Żarty są śmieszne a trolle wścibskie. W tej legendarnej już postaci nie było ani nic śmiesznego ani wścibskiego. Słabe to było!! Jedyne co wyraźnie da się zauważyć to próbowała nam zaimplikować, abyśmy wszystkie z tym testowaniem i objawami udały się do wariatkowa, bo powtarzane to było w kółko.
Czytałam te jej posty wszystkie jeszcze raz wczoraj i przyglądne się im jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale te pisane przez tego trolla posty byly w stylu "ja wiem ze jestem w ciazy, jesli to nie ciąża to chyba musialam oszalec" itp ![]() Tak jakby nam ktos chcial przekazac ze my tez oszalalysmy skoro mamy objawy przed @ Tak jak napisala ciastko, pewnie sie juz gdzies z nas śmieją na zdrowie! ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie że śmieją. Są wątki takie typu "o wszystkim i o niczym" na których dziewczyny wyszukują na wizażu "ciekawych" wątków i mają polewkę. A to z jakiejś dziewczyny która nie wie czy zerwać z chłopakiem i prosi o rady a to z jakiejś innej która ma "dziwny" problem itp. Wchodzą tam, odpisują jej, robią sobie jaja a później maja śmiechawe z tego na osobnym wątku.
Ale dziewczyny nic w tym dziwnego. Jesteśmy na forum! Piszemy o intymnych sprawach i każdy może to przeczytać, przecież trzeba się z tym liczyć, że dla kogoś kto nie jest w twojej skórze twój problem może być śmieszny. Oczywiście wynika to z totalnego bruractwa i barku empatii. Jakoś zwisa mi to i powiewa. Jestem tu bo was lubię. Pocieszycie kiedy trzeba, nie wstydzę się marudzić na jakiś tam temat bo nikt mnie nie zna... i w zasadzie są tu same miłe osoby, nie ma jakiegoś wytykania, kłótni tak jak na innych wątkach. Bardzo zgrana ekipa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3261 |
|
Przyczajenie
|
A może to właśnie w druga stronę czyli była pewna że jest w ciąży ale beta tego nie potwierdziła i teraz dziewczyna jest rozczarowana i wstydzi się napisać.
Sama wiem po sobie, pierwszy raz mam takie dziwne objawy przed okresem i myślę sobie kurde chyba się udało ale z drugiej strony czytając inne historie i opowieści koleżanek staram się zbytnio nie nakręcać... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytaj sobie to co pisała.Co innego mieć przeczucia (każda z nas chyba je miala) a co innego być pewnym i to niby po 5 latach starań w 19tc??? Sikać na 3 testy na raz??? To jest przerost formy nad treścią. Jeśli to rzeczywista historia to sfiksowała dziewczyna po tych 5 latach ![]() Pisze to bo akurat nie wydaje mi się żeby to była realna postać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc tak jak piszesz dla mnie to tez totalne buractwo, zupelny brak kultury... no ale smiech to zdrowie to niech sie śmieją ![]() Cytat:
![]() ![]() No jak widac po info ze czeka na wyniki przestala pisać takze no ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Raczkowanie
|
Kto wie czy za jakiś czas tu nie wróci jak będzie się naprawdę starać o dziecko
![]() ![]() U mnie zbliża się burza,już grzmi i chce mi się spać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
przepraszam, że tak zniknęłam, ale pracuję po 11 h dziennie i po prostu nie mam czasu nawet z Mężem pobyć za co dopiero na forum być oby od poniedziałku było lepiej.Stresci mi któraś co się działo? Jakieś nowe ciążę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciąż brak ale miałyśmy trolla ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciepło i słonecznie jest. Cytat:
my nie mieliśmy opcji.dowiezienia do badania wiec nawet o tym nie myslelismy. Pamiętaj ze jak wieziesz to musisz kubeczek mieć przy ciele, żeby zachował temperaturę ciała. No i max w godzinę dowieźć ☺ Cytat:
Hej hej. Byłam dziś w biedrze bo promka na produkty z loveli była. A od mamy dostałam sterte pieluch tetrowych i flanelowych, pampersy, parę paczek chusteczek, kremy do pupy, do buzi.itp itd. Kolejny zakup z głowy Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3269 |
|
Raczkowanie
|
Ja pamiętam jak przy pierwszym nieudanym cyklu zaczęłam płakać jak @ przyszła
aż sama byłam na siebie zła. A teraz jest tylko rozczarowanie ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3270 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- A właśnie mam jeszcze jeden dylemat. Czy podczas starań chodzicie normalnie na zajęcia sportowe? Pół roku chodziłam na trampoliny. Dzięki nim dobrze się czułam i sporo schudłam. Teraz przestałam bo gdzieś z tylu głowy mam myśl że jak jednak się uda i będę we wczesnej ciąży to tym skakaniem mogę zaszkodzić dziecku. Jak wy do tego podchodzicie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

to chyba przez to ze tak serio niedowierzalysmy, to sie nie chciala pochwalić 

więc nie wiem. Dziś jeszcze ide do ginekologa pewnie nie zbada ale nie wiem co dalej robić
teraz czekamy na fotki 

na zdrowie!

Przeczytaj sobie to co pisała.
przepraszam, że tak zniknęłam, ale pracuję po 11 h dziennie i po prostu nie mam czasu nawet z Mężem pobyć za co dopiero na forum być
oby od poniedziałku było lepiej.
Jakieś nowe ciążę? 

prolaktyna, tsh i fsh..
my nie mieliśmy opcji.dowiezienia do badania wiec nawet o tym nie myslelismy.
️