|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
cz.II
Karii ale co masz sie tam wstawic czy jak to wygląda?
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Dzwoniłam tam, bo na piśmie piszę, że w ciągu 10 dni mam udzielić wyjaśnień na poniższe pytania i mam odpowiedzieć na piśmie i im odesłać
Już dzisiaj odpowiedziałam na pytania, w poniedziałek i mąż druknie w pracy i we wtorek im to wyślę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
cz.II
Glukoza 74 <3 jemy dalej hahahha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Nieźle! Chyba nigdy nie miałam takiej ładnej glukozy!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ja dzisiaj rano mialam 79.
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ja już teraz jestem na etapie że mam 76-85 ale długo było 95 potem 92. Najgorsze że to też jest dobrze tylko nie w ciąży
![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ cz.II
Dzień dobry ☕
U mnie zapowiada się weekend z teściami wiec pewnie rzadziej będę się odzywać ale postaram się być na bieżąco a Wy jakie macie plany??
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogoda jest straszna Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Dzień dobry
Przepraszam za chwilowa przerwę w odzywaniu się ale miałam szalone ostatnie dni. Endokrynolog, badania do pkk, urząd, egzamin, teście wyjeżdżali na wakacje, wypad do Warszawy, oglądanie wózków, Ikea i takie tam :P Za dużo... :p Postaram się Was nadrobić bo dziś nie zamierzam wychodzić z łóżka (wczoraj się tak nachodziłam, ze mnie wszystko boli :/) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Dzień dobry
do nas przyjeżdża niedługo moja siostra na weekend, dziś raczej nic konkretnego nie planujemy, no i niestety pogoda jest póki co raczej słaba mam nadzieję że jutro będzie ładnie, bo chcemy iść na jakiś dłuższy spacer Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
U nas dziś leje od rana. Ale nawet dobrze, tak mnie choroba rozlozyla że masakra :/ ból gardła, kaszel, katar. Rano wymiotowalam od tego kaszlu a nigdy tak nie miałam. Dobrze, że syn odpukac już lepiej się czuje. Tak, że u nas weekend w łóżku.
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
U mnie też pada... Siedzę właśnie w kolejce do okulisty i moze uda mi się dzisiaj kupić "nowe oczy"
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Zdrówka dziewczyny
My na szczęście jak byliśmy u okulisty wyszło ze nie osleplismy bardziej więc nie trzeba nowych szkieł, taki plus dla portfela za to tz okulary i tak już wyglądają jak idź i nie wracaj ale czeka na badania okresowe bo ma jakos niedługo i wtedy jest od pracodawcy refundacja do okularów, wybierzemy mu jakieś fajne ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
we wtorek okulary do odbioru, 500 zł nie moje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
ja jestem -1.5 i -1.75 ale ja częściej w soczewkach śmigam, okulary to na leniwe domowe dni mam nie lubię zima zwłaszcza bo parują i w autobusie czy sklepie ślepa jestem zanim odparuje ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Chociaż i tak cena spoko jak za oprawki i szkła. Baba mi chciała wrabac szkła za 300 zł jedno, a i tak wzięłam nie te najtańsze tylko z średniej polki A tu jeszcze ubezpieczenie auta w tym miesiącu, wizyta u ortodonty, dentysty, fryzjer, wizyta u ginekologa, a ZUS sobie każe wyjaśnienia składać zamiast mi kasiore wypłacać dobrze, ze chociaż jeden oddział mądry, ale tam szału nie ma bo miałam umowe w szkole na 1/2 etatu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Zusy srusy, jejku cieszę się że użerać się nie muszę, eh.
Ja pol roku przed ślubem postanowiłam sprawdzić czy soczewki mi odpowiadają i już bym za nic nie zrezygnowała, komfort mega jak dla mnie lubię siebie w okularach ale tak na co dzień to mi przeszkadzają. Jeeeej wyszło trochę słoneczka ![]() ![]() ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
A co do zusu to już byłam taka zła wczoraj bo ja tu na kase czekam, konto co chwilę sprawdzam a tu wyjaśnienia że jak po tych moich wyjaśnieniach o przepraszam w piśmie urzędowym było napisane "proszę złożyć wyjaśniania w terminie do 10 dni" dalej coś będzie nie tak, to będę chciała żeby mnie reprezentował radca prawny lub adwokat przed nimi, bo tylko się denerwuje. Wczoraj jak dzwoniłam do księgowej czy mi powysyła dokumenty to od razu żeby się uspokoiła, bo ona slyszy ze się denerwuje a to w moim stanie nie wskazane ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Zdrówka Syrop z cebuli, czosnek i imbir ;* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w soczewkach śmigam od 11lat ,okulary noszę z doskoku 😉
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
No kurde tylko jak tu się nie denerwować jak takie kwiatki odstawiają
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
My dziś w planach mamy wspólny obiad u siostry
długo u nich nie byliśmy. Młody śpi w aucie A mąż podszdl patrzeć za tanimi kanapami naroznymi. Może akurat coś fajnego będą mieli najlepiej za darmo ![]() Jutro będzie dzień sprzątania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
nasze kochane państwo polskie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Państwo niemieckie nie jest noc lepsze
dają zasiłki i dodatki A po np roku stwierdzają, że się nie należało i musisz oddać ;DWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
|
|
|
|
#956 | |
|
Wtajemniczenie
|
cz.II
Hej
my dziś z siostrą po śniadaniu w drogę. Najpierw oglądała nasze przyszłe mieszkanie, teraz oglądane centrum miasta (jest architektem wnętrz więc wiecie :p) słońce wyszło i jest przyjemnie. Niedługo mąż kończy pracę i dojedzie do nas i pójdziemy na obiad.Cytat:
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ja tez nisze okulary ale tylko do komputera i do czytania mam bardzo mala wadę.my wlasnie wrocilismy z shoppingu. Obkupilam sie w pepco.
kupilismy tez fajny zegar w brw no i oswiwtlenie do korytarza w ikei. Teraz mąż odgrzewa zupkę cebulową.❤ u nas tez zimno brr. Wiecie co w nocy naszemu sąsiadowi wybuchł samochód na parkingu. Smród nieziemski.. Dobrze ze nikomu nic sie nie stalo ale samochod obok tez sie zjarał..
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Dzień dobry
Ja się dzisiaj nie wyspałam, nie umiem chyba spać sama, bo się kręcilam i mam wrażenie, że co pół godziny się budziłam i jestem zombie...Miałam dzisiaj w planach większe sprzątanie, ale mam lenia więc pojechałam tylko na chwilę do dziadków, a teraz się bunkruję na kanapie i planuję nicnierobienie. A okulary też muszę wymienić, co prawda wada się nie zmieniła, ale tak mi się głupio szkło zarysowało, że źle mi się patrzy. Na szczęście przy pracy obok mam hurtownię optyczną i tam spokojnie za połowę ceny w porównaniu do sieciówek jestem w stanie kupić okulary
|
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
Dzień dobry! Coś mi forum szwankuje, bo mnie wywaliło
u mnie też pogoda beznadziejna, zimno, deszcz pada i na dodatek obudziłam się z bólem gardła ![]() teraz dopiero przysiadłam, bo pichciłam obiad, gulasz bulgocze, będą ziemniaczane placki po cygańsku mąż o 15 wraca, więc ucieszy się, bo to jedno z jego ulubionych dań Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#960 | |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Cytat:
ale co się nerwów najadlam przez nich to moje Ani kasy na wyprawkę ani nic. Szkoda gadać jednym słowem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

cz.II

Już dzisiaj odpowiedziałam na pytania, w poniedziałek i mąż druknie w pracy i we wtorek im to wyślę 

pogoda jest straszna
do nas przyjeżdża niedługo moja siostra na weekend, dziś raczej nic konkretnego nie planujemy, no i niestety pogoda jest póki co raczej słaba 

za to tz okulary i tak już wyglądają jak idź i nie wracaj ale czeka na badania okresowe bo ma jakos niedługo i wtedy jest od pracodawcy refundacja do okularów, wybierzemy mu jakieś fajne
lubię siebie w okularach ale tak na co dzień to mi przeszkadzają. 
najlepiej za darmo
u mnie też pogoda beznadziejna, zimno, deszcz pada i na dodatek obudziłam się z bólem gardła 
mąż o 15 wraca, więc ucieszy się, bo to jedno z jego ulubionych dań