|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !
Do du** !! Ale wstretna infekcja mnie złapała
![]() akurat teraz jak nie mam nawet jak isc do gin jeden jedyny raz tak mialam jak bylam w ciąży![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- A mnie można przenieść do rozpakowanych mam Martyna, 12.09, 4020g, 57cm Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3363 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w ciąży inaczej się chyba podchodzi do tych wizyt Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przed okresem , jakoś 2 tyg przed już zaczyna mi się zbierać w nich woda , jest to taki ból okropny że po nocy wstaje tak zmęczona tym bólem że masakra, kilka razy zdarzyło mi się z 2 tabl moczopędne wziąść bo tak boli że masakra ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ktoś z Was Ćwiczy przy staraniach?? albo na początku ciąży? a jeśli tak to co?? słyszałam że jeżeli kobieta ćwiczy to jest jej łatwiej podczas porodu, wie ktoś coś na ten temat? Ktoś pisał że jak ma coś się stać to się stanie, ale gdyby tak odpukać cos się stało to nawet nie chce myśleć jakbym sobie wyrzucała że to przezemnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2018-09-15 o 19:27 |
|||||||||
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Kamila - skoro jedyny raz miałaś w ciąży to może....?
Cytat:
Ale nie brała pieniędzy ode mnie za każdym razem, szczególnie ze większość wizyt to było tylko usg żeby spojrzeć czy dziecko żyje. ☺ a druga sprawa, tyle wydalam na to żeby być w ciąży wiec teraz mogę i co tydzień płacić za wizytę. Przynajmniej wiem ze place "na cos", a wtedy nie było wiadomo czy ciąża będzie. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi ☺ Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak jestem u siebie to codziennie rano rowerek, joga, jakies cwiczenia zazwyczaj na brzuch uda i pośladki mysle ze lepiej byc aktywnym juz przed ciąża bo potem w ciazy tez mozna ćwiczyć ![]() Cytat:
ostatnio tez mialam w tamtym cyklu gin mi przepisala tabletki no ale mialam tylko uplawy a teraz doszlo jeszcze swędzenie i pieczenie no a tak to wlasnie mialam tylko raz, w ciążyPoza tym ja jestem jakies 2dpo wiec to na bank nie oznaka ciazy ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Kaamilaaa0508 Czas edycji: 2018-09-15 o 19:55 |
||
|
|
|
#3367 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam na podwórku koncert eneja
niedaleko nas jest jakiś festyn i tak się niesie![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję infekcji ![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Napisz coś o sobie
|
||
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej pokażcie sukienki no!!
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Dziewczyny ten mój okres jakoś taki skąpy jest ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba żyć normalnie, bo by człowiek zwariował. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Ja się zastanawiam czy owu w ogóle miałam. Śluz był ale jakoś nic nie bolało, nie kłuło, albo może nie zwracałam uwagi przez urlop. ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Aleee... Jakiś czas moje libido było bliskie zeru, a teraz bym mogła dwa razy dziennie.... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
Alexis ja cwiczylam na siłowni i dalej ćwiczę, choć teraz parę ćwiczeń odpuściłam i lżejszym obciążeniem ćwiczę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam serdecznie pogratulować Fortunie - Fortuna, gratulacje! Niech córeczka zdrowo rośnie, a Ty wracaj do sił
Pozdrowienia z nocno-porannego karmienia (spać!) i kciuki za wszystkie dwie kreski ![]() Pajka, to już prenatalne? Omg, przeleciało# Nem, serio 30tc? Kolejne dwie turbociąże ![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() A co tu taka cisza, tylko dwa posty? Ja tu włączam poranna prasówkę przy ściąganiu, a tu taka lipa? ehh...
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
w weekend to zawsze taka cisza ale już od jutra zaczynie się fala sikania![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie tak latwo mnie zarazić objawami ![]() ![]() Dzis juz chyba troche lepiej, zobaczymy jak bedzie później ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3381 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to Ty dużo strasznie ćwiczysz Cytat:
Cytat:
![]() Gdybym przed staraniami ćwiczyła to ok można ale jak zaczną ćwiczyć równo z zaczęciem starań to już nie wiem czy to bezpieczne, dlatego przepraszam za takie niektóre głupie pytania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie zaszkodzi ze będziesz bardziej aktywna fizycznie i bedziesz sie lepiej czula zreszta dopiero zaczynacie starania, nie wiesz ile one beda trwaly wiec zacznij juz teraz ćwiczyć, ruch to zdrowie Ja duzo ? niee, teraz mam prawie dwa miesiace przerwy ale jak wrocimy do siebie to znow bede cwiczyc ![]() W ciąży tez mam zamiar ćwiczyć (o ile nie bedzie przeciwwskazań), w pierwszej ciąży jezdzilam na rowerze i ciagle chodzilam duuuzo km, teraz to nie za bardzo mam jak jezdzic i chodzić wiec zostaja cwiczenia i rowerek w domku ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Kaamilaaa0508 Czas edycji: 2018-09-16 o 08:51 |
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fizycznie bardzo dobrze nic mnie nie boli, trochę jeszcze krwawię ale tez nie jakos bardzo. Psychicznie tez całkiem niezle myśle Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3386 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadam dać znać że jestem, podczytuje tyle ile złapie internetow
4 dzień wyjazdu i choribsko nas wzięło... Jakieś przeziębienie :/a tu jeszcze płodne za rogiem ale mąż powiedział że jak trzeba to damy radę, no to trzymajcie kciuki!! Ja tu trzymam za fale sikaczek ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole wiesz juz chociaz co bys chciala cwiczyc? Bo przy staraniach w zasadzie wszystko jest dozwolone, potem jak juz sie zajdzie to nie, ale znowuz dziala tu zasada wszystko i nic, tak samo jak z alko.
|
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wyjątkowe szczęście, ona tylko je i śpi, natomiast starsza to nie pamiętam żeby przespala w pierwszych tygodniach więcej niż 5 godzin na dobę! ![]() A jak u ciebie? Jak dzidziuś? Widzę, że nasze dzieciaki miały identyczna wagę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry dziewczyny, kto dzisiaj sika? Ja sobie trochę pospałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

ale w ciąży inaczej się chyba podchodzi do tych wizyt 
jestem mega szczęśliwa!!! Dodaje wam fote słodziaka 
w tym cyklu podbrzusze bardzo mi dokucza więc mógłby być to znak ale jacyś nieprzyjaciele powyskakiwali jak na okres. No i temperaturę mam raczej w normie...
Przed okresem , jakoś 2 tyg przed już zaczyna mi się zbierać w nich woda , jest to taki ból okropny że po nocy wstaje tak zmęczona tym bólem że masakra, kilka razy zdarzyło mi się z 2 tabl moczopędne wziąść bo tak boli że masakra
No to tyle. Koniec narzekania. Plus jest taki że koniec tej cholernej drugiej fazy i znów będę się czuć normalnie jak człowiek, przynajmniej przez najbliższe 2 i pół tygodnia
później spacer nad morze 

ale jak jestem u siebie to codziennie rano rowerek, joga, jakies cwiczenia zazwyczaj na brzuch uda i pośladki
mysle ze lepiej byc aktywnym juz przed ciąża bo potem w ciazy tez mozna ćwiczyć
a druga sprawa, tyle wydalam na to żeby być w ciąży wiec teraz mogę i co tydzień płacić za wizytę. Przynajmniej wiem ze place "na cos", a wtedy nie było wiadomo czy ciąża będzie. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi
ostatnio tez mialam w tamtym cyklu gin mi przepisala tabletki no ale mialam tylko uplawy a teraz doszlo jeszcze swędzenie i pieczenie no a tak to wlasnie mialam tylko raz, w ciąży