![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Koszmar wczoraj przeszliśmy. Na aplikacji pokazało mi ze weszliśmy w kolejny skok rozwojowy... E wczoraj cały dzien oka nie zmozyl. Był tak marudny jak nigdy. Tz wrocil o 20 kazał mi isc Sue przespać i przyniósł go nakarmionego o 22 i tak spaliśmy do 24. Pozniej piers do 2 oboje orzysnelismy, druga piers do 3 No i o 5 juz był znowu głodny bo z tej drugiej to chyba nic nie zjadl. Nakarmiłam butla i o 7 to juz syrena. Migiem wstawać bo juz za długo ciemno było.
On zawsze ma tak ze budzi mnie rano rykiem a jak odsłonię rolety to jest nagle taki szczęśliwy i Sue sam bawi i sobie gaworzy. Zreszta on wczoraj trzy razy jak przysnął mi na kolanach to nagle Sue przebudził z takim rykiem jakby jakis koszmar mu Sue śnił. Nigdy tak wczesniej Sue nie budził. Zwykle nawet w wózku postekuje zaczyna Sue ruszać i stopniowo dopiero zaczyna płakać a wczoraj to ja nie wiem co to było. Ten skok ma potrwać az dwa tygodnie ![]() Cytat:
Musze sprawdzić Twoj patent z wózkiem! Wydaje sie logiczny ![]() Pewnie kolejny dzien taki sam ale musze jechać do sklepy bo kilku rzeczy mi zabrakło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Nasza nocka też względnie dobra, zasnela o 20, o polnocy pobudka, potem 4.30
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
A mój mały dalej śpi- a ja z nim leze i czytam książkę- a co tam. Pewnie męczący dzień nas czeka to się relaksuje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
U nas noc nie specjalna.. Poszedł spać o 22 wstał o 1. Później pobudka o 2.20 i marudzeniem do 4. Później zasnął i wstał 5.20, napil się i pospaliśmy do 7.30. Myślę, że to przez te przeziębienie... Rano poodkurzałam mu nos, to ciągle się uśmiechał i w ogóle nie płakał on wręcz to lubi.
![]() ![]() Lekarka wczoraj przepisała małemu krople, które mam mu podawać dwa razy dziennie ale wczoraj zauważyłam że na opakowaniu pisze, że krople są powyżej 1 roku życia i nie podałam mu.. To chyba trochę przesada takie krople dla takiego maluszka? Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sandam a jakie to kropelki- na opakowaniach czasem różne rzeczy piszą- wymagania unijne i te sprawy. Kiedyś na vibowicie dla niemowląt przeczytałam ze od 3 rż bo t suplement a suplementy tylko od 3 rż. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Sandam dużo zdrówka
![]() Aniama chrzciny przed urodzeniem kierownika to myślałam zrobić już na początku września :-D ale życie zweryfikowalo plany. Teraz nie wiem czy październik będzie dobry, ale nawet na rękach jak będzie trzymany to w miarę nie płacze więc liczę, że przetrwamy. Bardziej się boję że z rodziny tż znowu teście i bratowa będą młodego chcieli brać na ręce i przekładać no, a on akurat typ wrażliwy i woli u jednej osoby dłużej być jak już się uspokoi a nie być przerzucany wtedy. W końcu mały sikal na przewijaku (nawet nie myślałam że będę się cieszyć z tego że osikuje mi wszystko) dzięki czemu widziałam reakcje i kolor moczu. Nie miał żadnego grymasu, ładny strumień przezroczysty bezwonny, więc może to tylko coś skornego. Ogólnie u Nas nocka ciężka zasnął o 22 wstał 24:10 i udało mi się odłożyć go o 4:30 do 6:30. Więc spałam 4 godziny w sumie. Niestety w związku z tym że ciągne tak już druga noc to moja laktacja ucierpiała na tym, ale się nie katuje już nie mam siły go męczyć po prostu jak widzę że je ponad godzinę i nie może się najeść tylko byśmy tak siedzieli do rana to dałam w końcu butle potem odbiłam i uspilam i wtedy mi padł w końcu spać wlssnie o 4:30. Mąż wieczorem pomagal i dał mi trochę czasu dla siebie, w nocy wstał zrobić nam butelkę ale też ma teraz w pracy stresujący czas i ogólnie parę dni gorsze go czekają to próbuje całe nocki przetrwać sama bez pomocy, a potem jeszcze jak jest w pracy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejku, współczuje nocy. Mój na szczęście noce ma fajne, choć czasem ewidentnie brzuszek boli i pojękuje, popłakuje ale cichutko. Przytułe, podkarmie i przechodzi. Teraz ciagle śpi jeszcze, obecnie u mnie na brzuchu. A śpi od 21 bez jakiś większych przerw. Szczerze na Twoim miejscu to dużo szybciej bym to mm podała. Ale ja jestem straszny śpioch i takie 2 godz lulania to byłaby dla mnie katorga. A co do chrzcin to on ma ataki płaczu czasem i dłużej niż godzinę i wtedy nic nie działa. A o porach różnych wiec nie przewidze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Staszek waży podobnie ![]() Jak karmiłam tylko piersią to nie szedł do odbicia, ale wtedy sporo spał na brzuszku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Aniama u nas jeszcze takie ataki się zdarzają zwykle późnym wieczorem do 16 zwykle jest w miarę ok. Co prawda mało śpi sam ale dużo wtedy bawić się chce i na rękach będzie spał raczej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas jak 2 x mieliśmy takie wyjazdowe niedziele- i kościół i kawiarnia i podjechać autem i spacer tez był bezproblemowy. Ale chrzest jeszcze mam obawy, chciałabym żeby to tez i dla mnie było fajne wydarzenie wiec wole poczekać. Oczywiście starszy tez może płakać, tylko ze teraz ma poprostu ataki takiego płaczu ze wszyscy uciekają haha. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Ogolnie to buszuje po grupach sprzedażowych na fb- teraz mam na oku kombinezon taki misiek jesienny, jakieś bluzy grubsze jesień zima itp. Strasznie kusi bo fajne rzeczy, np newbe moje ulubione czy next w cenach powiedzmy Pepco- jak tu nie kupić. Ale staram się tylko to co potrzebne a nie dwudzieste body. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja w ogole nie sledze skoków ![]() Musze Wam powiedziec, ze Kropek juz tak na 90% zazegnal problemy 4trymestru. Wiec jest dla Was wszystkich z kolkami nadzieja! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O właśnie Kropka, napisz jak to jest po tum czwartym trymestrze i wlej nadzieje w serce chodźby moje i innych mam problemowych dzieci. Choć ja oczywiście tez postępy widzę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Kropka, będę dziś próbować na kolanie, dzięki!
U mojego też ciężko powiedzieć kiedy skoki, bo ma często jeden dzień dobry a następny marudny i tak w kółko. Za to budzi się prawie zawsze z płaczem, bo jakim prawem w sekundę się księciem nie zajął nikt? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Dobry ! Ale pospalam haha do 10
![]() Norcia ja jem wszystko, ale jajecznicy jeszcze nie jadlam od narodzin Małej ![]() Karolinko wspolczuje meczacego dnia ! Na pewno skok nie bedzie trwal dwa tygodnie ! Trzymam kciuki aby to bylo kilka dni. W butli podajesz mm ? Sandam a moze Bażancik po prostu lubi odkurzacz ? ![]() U nas noc względna ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie że się udało kupię zrobić bez czopka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Moje dziecko w końcu polubiło mate
![]() Myślę że to zasługa paczki zabawek które pożyczyła nam siostra, większość z nich wydaje dźwięki i te właśnie ja interesują ![]() ![]() Dzisiaj był u mnie tata bo mężu robił im komputer.. Dzisiaj się na stałe przeprowadzają na Podkarpacie ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A Staszek zaczął więcej w bujaczku czasu spędzać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też pójdziemy na spacer ale po kolejnym karmienii bo pogoda jest super ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Będziesz czesciej na Podkarpacie jezdzic. Lada dzień wyremontujemy nasze „ pałace”to i nas odwiedzicie. Tymciu miał godzinę czuwania i znów od 12 śpi. A do mnie koleżanka z niezapowiedziana wizytą wpadła na chwile. Oj brakuje mi towarzystwa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Sandam, oby Bażancik dał Ci troche pochorowac !
Ja właśnie zbietam sie do zakupu maty. Cami, jaką masz ? Ja planuje kupic tą co ma Blanka, ten tropikalny las. A moze pokażcie linki do mat ktore macie dziewczyny ???? Jezrli byl ten temat juz i przegapilam - co bardzo mozliwe, to przepraszam ![]() Cami rozumiem smutek z powodu przeprowadzki rodziców. Trzymaj sie cieplutko ![]() Anima ! Pamietaj, że my tez sie piszemy na odwiedziny u Was ! ![]() Moj kochany Szogun spal dwie godzinki, wlasnie sie budzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to dobrze pospalas! Tak podaje mm i odciągnięte w butelce. Na początku podawałam z kubeczka ale to sie połowa wylewała zawsze. Dzis sukces. Karmiłam z obi piersi w nocą a rano taka niespodzianka ![]() ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1537272172.256863.jpg Cytat:
Z tym odkurzaniem mieszkania to mi sie spodobało 🤣🤣🤣. Moj tez w taki razie i jeszcze włosy mi bedzie układał ![]() Cytat:
Camelitos współczuje samotności ale sie przyzwyczaisz szybko i spotkania docenisz jeszcze bardziej. J atex daleko od rodziny ale teraz mamy messengery to mozna sie komunikować. Cytat:
Cytat:
Zazdroszcze pogody! U nas brzydko. Pojechaliśmy do miasta dzis nie było wcale marudzeni. Chyba był po wczorajszym tak wykończony se spał w obie strony. Wróciliśmy położyłam go pod mata zeby rozpakować zakupyz auta a on na tej ma ie 30 minut sobie leżał. Teraz nakarmiłam i juz nawet nie marę ze zaśnie. Ale samo wyjście złomu do mista ju nam duzo dało... Dostałam lusterko do auta na siedzenie bo nie widze go ja jade. Czy spi czy płacze czy czasem sie nie dławi. Koleżanka poleciła takie grające i mówiące 🤣. Zaraz otworze. Podobno ma miec pilota. ImageUploadedByWizaz Forum1537272970.303481.jpg |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.