![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Blanka kurcze teraz to będę myślała o tym zeby sobie zapalić, ale mąż to by mnie chyba zabił za taki pomysł
![]() Cami powodzenia na bioderkach ! Moj Szogun dzis konczy dwa miesiące ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
Ovejita nie poważni są z tym przekładniem ja już bym nerwicy dostała chyba.
Camelitos powodzenia na bioderkach. Zua jeszcze na palenie przyjdzie czas. Póki dajesz radę bez to tak trzymaj dla malucha to jest zdrowsze. My mieliśmy wczoraj bioderka wszystko ok i żadnej przepukliny nie ma na pepku. Za to po dwóch dniach z rzędu u lekarza mały wieczorem kolke chyba miał takie darcie ewidentnie ma po stresie. Dziadek akurat wpadł i pierwszy Raz był świadkiem awantury małego i chyba w końcu dotarło jak mówimy że z. Nim nie zawsze się da odwiedzix ich, albo że jak za duzo się dzieje to potem my mamy w domu z nim wieczorem ciezko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez marze o wyjściu do lumpexu, może za tydzień. Wczoraj wygrała biedronka- musiałam slodziaka odebrać. Co do wyjść zimowych to narazie nie myślałam o śpiworku tylko kombinezon i kocyk. A do śpiworów to jak się dziecko ubiera? Widziała ktoras może kombinezony dla chłopców w jakimś ładnym kolorze? Niekoniecznie granat? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Zua chcesz zaprzepaścić to 9 miesiecy??? Nie chce Cie namawiać bo wiem ze decyzja całkowicie musi należeć do Ciebie ale teraz jest najlepszy czas zeby z tym skończyć.
Mi w styczniu stuknie 6 lat bez papierosa i juz mnie wcale nie ciagnie. Uwazam to za słabość i zreszta palenie jest naprawde bardzo nienowoczesne. U nas przy IVF to sprawdzają czy palisz i czy Twoje BMI jest w normie, jesli nie to najpierw musisz rzucić palenie i pozbyć sie dodatkowych kg lub je zdobyć jesli masz niedowagę ![]() Witamy sie w dobrym nastroju. Noc całkiem całkiem. Mezus kochany pozwala mi isc do lozka juz o 21 a sam czeka z młodym do ostatniego karmienia i dopiero potem mi go przynosi, a potem wybywa do sypialni gościnnej. Dzis pobudka o 24 kolejna o 4 i od 6 pospal u mnie na brzuchu jedynie do 7. Brzydko dzis u nas, deszcz pada. Piesie chyba beda bez spaceru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Ovejita, Cami w pzu zdrowie też kaszana, raz nas umówili do ortopedy dziecięcego który przyjmuje dzieci od 5 r.ż
![]() ![]() Zua - nie szkoda Ci tylu miesięcy nie palenia? Mnie czasem korci na papierosa ale wiem że jak kupię paczkę to szybko wypale całą i kupię kolejną i suma summarum wrócę do palenia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
Hej! U nas noc w miarę OK, za to mnie chyba przeziębienie bierze. Całkiem rozbita jestem. A mąż wcześniej narzekał na gardło i trochę był osłabiony. A jutro mały ma mieć szczepienia. Oczywiście powiem pediatrze co i jak, ale zaczynam się martwić czy może być szczepiony, jeśli jest ryzyko że mógł od nas coś złapać. Jak myślicie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lecimy dziś do pediatry, bo mały nadal charczy już mnie to niepokoi wolę żeby to osłuchała. A i tak potrzebujemy skierowanie na badania, załatwimy to od razu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Karolina a ciągnie cię jeszcze czasem do papierosów? Czy po tylu latach już nie? Julianna- moim zdaniem jak dziecko nie ma objawów choroby to można szczepić ale ciekawe co powie pediatra. Zdrówka życzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
A my musimy umówić się do pediatry... Nie podoba mi się problem z kupa... Po 2 dniach gdy nie robi kupy mała już nie ogarnia, płacze, próbuje zrobić i nic... A widać, że chce. Ja nie mogę na to patrzeć. Już myślę czy to nie przez witaminę D3... Może zmienię, bo ta jest na oleju roślinnym, może zmienię na vigantol... To jest lek, a nie suplement.
Na nią nic nie działa prócz czopka, albo termometru.. Masaże nie, ciepły termofor nie... Leżenie na brzuszku nie... Boje się, że to ma związek z moim mlekiem... I bede musiała ja odstawić.. Ale prócz tego ze ma problem z kupa to nic, żadnej wysypki itp.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ela ten zimowy to hm? Mam okazje chyba taki sam używkę kupić ale nie wiem czy czegoś bardziej kolorowego bym nie chciała. Ten nasz to brąz. Emma pokaz jaki ty masz kombinezon - jedli już masz? Bo mi się twoje ubranka dla Stasia zawsze podobały. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ciagnie mnie wcale, nie mysle zupelnie o paleniu. Czasami jak widze palaczy to sobie mysle jak dobrze ze juz nie pale i smutno mi sie robi ze oni musza palić.Ale mam od czasu do czasu koszmary... śni mi sie ze zapomniałam ze przecież rzuciłam palenie i zapalam papierosa... wtedy budzę sie z ogromnym żalem do siebie do momentu kiedy zdaje sobie sprawę ze to był tylko sen. Przez sen żałuje ze zaprzepaściła tyle lat niepalenia jednym papierosem ![]() Poza tym pracuje w warunkach dosyc stresujących i zawsze moi współpracownicy pała. Nie wiem jakim sposobem... ale pracowałam juz w roznych miejscach i zawsze wszyscy z działu palili. Wiec sobie mysle ze skoro tyle lat potrafiłam sie powstrzymać i nie zpalić do towarzystwa to nie zrobie juz tego. A czesto na przerwie czy podczas lunchu czy spotkań towarzyskich czy party pala. Ja zawsze jedynie dotrzymuje towarzystwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na jesień mam podobne jak Elaa, jeden dresowy, a drugi misiowy. Na zimę zależało mi na czymś puchowym i jedyny jaki znalazłam to na zalando z Gapa ![]() ![]() https://www.zalando.pl/gap-baby-komb...4l02c-c11.html ![]() jesteście już na pieluchach 3? Staszek ma ponad 6kg, ale jak założyłam mu ostatnio trójki z pampersa to jakieś duże mi się wydawały.. z ubranek to 62-68 bo wolę aby miał je dopasowane ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-09-20 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaż najbardziej kocha swoje rączki i namiętnie je pcha do buzi ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My 6 kg, jesteśmy na 2, ubranka nosimy 62, a z hm i newbe 56 i są całkiem dobre. 68 jeszcze żadnych nie zakładaliśmy. A co do pieluch to myśle ze 2 jeszcze ponosimy. Kombinezon chyba zamowie z nexta bardziej wzorzysty, tak hak nie przepadam za pstrokacizna tak ich kombinezon w dinozaury mi się podoba. A czapy jakie macie? Wiem ze to problemy trzeciego świata haha, ale przez ostatnie dni to sobie wyszukuje garderobę zimowa dla Tymka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
Aniama ja mam na jesień taki kombinezon z pluszu w panterkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
Uff ja skończyłam z paleniem w listopadzie 2011 gdy wylądowałam w szpitalu z zapaleniem żołądka. Palenie nie miało z tym związku ale jakoś tak się złożyło że rzuciłam. Cieszę się z tego ogromnie, człowiek nie zdawał sobie sprawy jak wszystko śmierdzi tymi fajami.
Emma mamy jeszcze 2 z pampersa bo z dady są już za małe, a z kolei z dady 3 jeszcze troszkę za duże, przecieka bokiem. Chociaż u nas dopiero coś ok. 6 kilo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Wtajemniczenie
|
Ratunku..
Wczoraj mąż przyniósł z pracy zupę chińska z kurczakiem no i głupia się skusilam.. A dzisiaj już chyba 7 raz od rana siedzę w kiblu :/ co mogę wziąć przy KP? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakie rozmiary tych zimowych kombinezonow zamawiacie? Bo to jeszcze ze 2-3 miesiące do poważne zimy. Na jesień mamy 5kombinezonow, część od siostry a reszta z lupka, no bo jak tu nie kupic jak takie ładne i tanie ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę pojechać zaraz na to usg i modlę się żeby mnie nie złapalo tam.. :/ Ja też teraz kupiłam vigantol jak przyjdzie zobaczę czy jest różnica ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.