|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !
Cytat:
![]() O właśnie, też chyba musze jakiś kupić? Nie wiem, czy mały będzie chciał, czy nie, najgorzej będzie kołderką do wózka ![]() I jeszcze kocyk do tego... jakis polarowy, ciepły i nie mechacący się - tyle wymagań, że nie wiem czy ja taki znajdę? Najgorzej, że o mechaceniu dopiero przekonam się po praniu go W szpitalu ma fajny kocyk, podoba mi sie bardzo i kolorystycznie i jakościowo, nawet myślą że to mój, bo nie podpisany oddziałowo i grzecznie odkładają go na szafkę do prania, więc grzecznie biorę i go piorę Dla mnie lepiej, bo fajnie dopełnia pralkę przy tych małych ciuszkach, a przynajmniej mały ma fajny kocyk. I pewnie nikt by nie zauważył, ale no... nie będę taka Chociaż pewnie wiele osób by wykorzystało okazję jak nie podpisane ![]() A z wózkiem... jednak ja musiałam do nich zadzwonić i maja oddzwonić i dać znać czy będzie, jak sie dodzwonią do dystrybutora... I do tego że może chcę inny w razie co? Wiem, że oni chcą sprzedać, ale ja chcę ten konkretny, no... nie lubię takich pyań
|
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kup inny kocyk i podmień Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie tak miało być. [1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;85888009]hejo ![]() przepraszam że mnie tak mało ale ciężko mi się pisze z telefonu ![]() na pocieszenie fotka brzuszka 18+0 [/QUOTE]Piękny. <3 |
|||
|
|
|
#3844 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dlatego martwiłam się że dziewczynka bo ja w ogóle dziewczyńska nie jestem ![]() Cytat:
Ja nie kupowałam rożka ![]() Cytat:
Teraz małą czuje słabiej, chyba się obróciła
|
|
|
#3845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
12+1 to już trzynasty ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nieee, nie sikałam i sikać nie będę. Robię betę, żeby mieć 100% pewności i albo odstawiam tabsy i czekam na @ albo ( w tej pozytywnej opcji)faszeruję się dalej.
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym kocykiem to właśnie bez przesady - wiem, że wiele osób by właśnie zrobiło tak jak piszesz, ale mi się cholernie takie zachowanie nie podoba. Czułabym się jakbym okradała inne dzieci z możliwości posiadania fajnego kocyka... Tym bardziej, że i tak większość tych kocyków, ciuszków, które są na oddziale, to jest poprostu pozostawiana przez rodziców dzieci wychodzących, dla "przyszłych lokatorów"... Więc może ja jestem tutaj dziwna, ale no nie... nie zrobię tak
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne macie te brzuszki
wrzucilabym Wam swój ale mam niekorzystne majciochy na zdjeciu haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tą kokardka to nie wiem, czy ona odstaje czy nie, i na ile i w czym przeszkadza? :Noniewiem: Ona chyba jest przyszyta i jest raczej na płasko, więc nie wiem w czym ma przeszkadzać? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Edytowane przez AnnLady Czas edycji: 2018-09-20 o 10:35 |
|
|
|
|
#3851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
AnnLady mi się podoba 2 i 3rozek, ale też mi coś te kokardki nie pasują Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
W sensie rodzice? A czort go wie którzy go kupili... Metka jest już tak sprana, że nie dojdziesz nawet przepisu prania, a nie tylko producenta
Nie ma też żadnej reguły, bo rzeczy tam są z firm od sasa do lasa, od tescowego F&F na Primarku kończąc... |
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Opis rożka: Wygodny rożek niemowlęcy zapinany na rzep z możliwością regulowania kształtu i wielkości. Rożek niemowlęcy służy jako miękki otulacz, w którym maleństwo może spędzać cały czas. Kiedy dziecko podrośnie, rożek niemowlęcy można wykorzystać jako matę do zabawy. Materiały z jakich tworzymy nasze rożki to wysokogatunkowe, polskie tkaniny (100% bawełna) oraz miękkie, hipoalergiczne wypełnienia poliestrowe. Można prać w pralce Wymiary: 75×75 cm Materiał: 100% bawełna, wypełnienie rożka – 100% hipoalergiczne włókno poliestrowe Produkt wykonany w całości w Polsce Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, w Rossmanie na promocji testy ciazowe Facelle paskowe za 4,99
polecam, one bardzo czułe sa , mnie juz w 28 dc na nich wyszła ładna kreseczka |
|
|
|
#3855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wolę lalki, malowanki i inne dziewczyńskie zabawy ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
A przechodziłam przed chwilą obok Rosska |
||||
|
|
|
#3856 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja kupując rożek patrzyłam żeby usztywnienie było wyciągalne bo nie wiedziałam jak będzie lepiej. Finalnie usunęłam te wkładki. Na miękko czując dziecko bylo mi lepiej nosić.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie dziewczyny te allegrowe testy faktycznie mają czułość 10 czy tylko tak w aukcji pozwolili sobie napisać? Na opakowaniu nic nie pisze a instrukcji wiadomo nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ultra z tą czułością to ja nie wiem sama, bo mnie np. duzo ciemniejsza wyszła kreska na bobotescie o czulosci 25 niz na superczulym pinku o czulosci 10 (2 zrobiłam, bo nie dowierzałam ) w ogole zasikałam chyba 6 :P testów i wychodzi na to, ze najczulszy jest bobotest z rossmana albo wlasnie ten facelle |
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Moje miały 10, nadrukowane na folijce gdzies obok numeru serii bylo
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to widoczna gołym okiem, nie jakieś cienie |
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lalek nie lubilam nigdy, malowac i rysowac jak najbardziej ale lalki i te wszystkie "dziewczenskie" zabaway to nie byly dla mnie cala podstawowke mialam jedną kolezanke i samych kolegów, z dziewczynami nie potrafilam sie dogadać ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nietypowo. Braci masz? |
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poważnie to rozumiem cię. Miałam podobnie: plastikowy karabin, samochodzik itd ale, jednak lalką czy to barbie, czy dzidziusiem też się bawiłam, nie to że nie lubiłam ale te chłopięce zabawki też mi się podobały Teraz w domu jako kobieta i matka myślę, że się sprawdzam, jednak męskie pasje pozostały do dziś Skoro ty nie lubiłaś lalek i dziewczyńskich zabaw to jak się teraz czujesz jako żona, matka i pani domu? Myślę że z psychologicznego punktu widzenia musisz być nieszczęśliwa? Bo dzieciństwo jest odbiciem dorosłości.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez UltraMarryna Czas edycji: 2018-09-20 o 12:56 |
|
|
|
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
Kamila ja też się bawiłam samochodami, klockami, w power Rangers itp.
![]() ale lalki i malowanki też lubiłam później zaczęłam rozkładać budziki bo mnie ciekawiło co jest w środku![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie dlatego cale zycie mieli mnie gdzies bo sie obrazili ze ja nie chlopak ![]() A tak serio to wiesz co ja po prostu nie lubilam tych dziewczenskich zabaw, tego jak kolezanki juz w podstawowce bawily sie w modelki, przebieranie malowanie no to bylo nie dla mnie, lalkami sie nie bawilam nawet bo nie miałam, z kolezankami dogadac sie nie umialam no to sie tez z nimi nie bawiłam ale z kolegami w piłkę czy na rowery to tak ![]() dla mnie moje dzieciństwo mimo beznadziejnej sytuacji w domu wspominam bardzo dobrze jak zaczelam dorastac to jednak jakies tam malowanie czy nie dresy zaczely mnie interesowac Nie powiedzialabym ze to sie jakos odbija teraz w moim zyciu i ze jestem nieszczęśliwa ![]() Wrecz przeciwnie bardzo ciesze sie ze moge byc matka i partnerka to dla mnie bardzo ważne Matka zostalam szybko i bardzo mi to pasuje i ciesze sie ze tak sie stało bo przed ciaza to myslalam ze nigdy nie chce nia byc Mimo wszystko jestem kobietą a kobieta zmienna jest ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

W szpitalu ma fajny kocyk, podoba mi sie bardzo i kolorystycznie i jakościowo, nawet myślą że to mój, bo nie podpisany oddziałowo i grzecznie odkładają go na szafkę do prania, więc grzecznie biorę i go piorę 

poprosze jeszcze o dopisanie mnie do staraczek, 31 lat, starania od lipca 2018
@ już się rozkręca
zrobiłam rano test też bo tak mnie tam wszystko boli, że boję się że to jednak powtórka z rozrywki z tą endomenda
test biały więc chyba ona atakuje
️

12+1 to już trzynasty 
i dodałam kilka linków na dole 

wrzucilabym Wam swój ale mam niekorzystne majciochy na zdjeciu haha

później zaczęłam rozkładać budziki bo mnie ciekawiło co jest w środku