![]() |
#361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Kurcze dziewczyny byłam zważyć młodą w przychodni i za 9 dni przybrała mi tylko 140 gram nie wiem czy się mam już martwić i zacząć dokarmiać? Ostatnio ważyła 5650 a dziś 5780.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bursztynek jakby była głodna to by pewnie dawała znać. A lekarz cos mówił? U nas dzis śpiący dzien. Cały dzien spał u mnie na kolanach bo nie dał sie odłożyć. Juz całkiem przestałam odkładać bo sie budził co 10-20 minut... wiec mysle No juz dam mu wreszcie odpocząć. I tak przesiedzieliśmy prawie cały dzien. W koncu godzine temu dałam jedzenie znowu zasnął. A musiałam isc do toalety wiwc go szybko na śpiocha obwinelam i włożyłam do wózka i tak spi juz godzine... wczesniej zrobiłam mu kąpiel i strasznie mu sie podobało bo az sie do mnie cały czas uśmiechał. Moze ta kąpiel pomogła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Elcia super przyrost!
Bursztynku a może po kupie i po siku była i dlatego. Byłam dzisiaj z moją na spacerze,wykończyła mnie,droga przez mękę i obiecuję sobie,że bez męża lub syna się nie ruszam,koleżanka pchała mój i swój wózek,a moja na rękach,jeść nie chciała ech.....A i idę na podyplomówkę,przez pół roku online,więc powinnam dać radę,zastanawiam się,czy nie zrobić sobie dwóch na raz,bo jest zniżka 50% na drugi keirunek Aniama też mam plan,aby schudnąć,bo spory brzuch mi został i chcę zrzucić ok 4-5 kg,narazie mój plan jest nirealizowany,bo chrzciny,w najbliższą ndz kolejne chrzciny... Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-09-20 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pedagogika specjalna |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Ovejita pytałaś o TSH miałam niedoczynność i junior był badany w szpitalu na TSH A następnie miesiąc po urodzeniu też miał powtórkę miałam takie wskazanie na wypisie że szpitala i pediatra prowadzący dał skierowanie. Podobnie zresztą miał w szpitalu monitorowana glikemie że względu na moją cukrzycę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
Mój nie wiem czy ma jakiś kolejny skok rozwojowy czy te pierdy tak go męczą, ale dał się odłożyć trzy razy do 20 - 30minut. Chwilę się bawimy, cieszymy a potem Marudka płaczę noszenie i przechodzi . Zaczynam się obawiać chrzcin. Jeszxze dziś w sumie do teraz byliśmy sami więc trochę padam.
My w sb mamy zaproszenie do znajomych na imprezę, ale młody źle znosi głośne towarzystwo i Jeszce jakieś gorsze dni ma z powrotem więc zaoszczędze sobie i jemu stresu. Znowu lekka deprecha i wątpię, że te płaczę i brak odkładania się skończą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Odmrozilam porcję mleka dla świętego spokoju i po cycu zjadła jeszcze 60 z butli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Wtajemniczenie
|
Monya a macie jakies dalsze zalecenia co do badania poziomu cukru ?
Asska trzymaj sie, na pewno w koncu bedzie lepiej i krzyki sie skończą ![]() Moja wlasnie usunęła, wypila 140 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Ambitna Polcia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
Bursztynku ile masz zamrozonego mleka ? Sciagasz laktatorem zeby troche pobudzic produkcje ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pochwal się ![]() Ja właśnie dziś odkryłam, że mamy dwa kombinezony - jeden na 3-6msc, a drugi na 6-9msc - najwidoczniej były w paczce od kuzyna ![]() Ale śpiworek też chyba dokupię, bo mega mi się podobają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas nie badali małemu tsh po porodzie ![]() No nic, dziś pobraliśmy krew na morfologię to przy okazji poprosiłam o zbadanie tsh, ft3 i ft4. ![]() Cytat:
![]() jeszcze ew. mozesz spróbować devikap, ale on jest na receptę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wydzwaniałam dzis do przychodni i udało mi się przełożyć wizytę kwalifikującą na szczepienie na jutro, bo u lekarza zwolniło się miejsce ![]() Dziś pojechaliśmy zbadać morfologie i crp, jutro z tana tż zawiezie mocz do badania ![]() Jak wszystko będzie ok, to jutro szczepimy na rota i pneumokoki. Skłaniam się ku płatnym pneumokokom, a wy jakie brałyście/ planujecie brać? Edytowane przez ovejita Czas edycji: 2018-09-20 o 22:10 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
Zua dla juniora nie mam zaleceń co do mnie to było mierzenie glikemii po porodzie i 3 miesiące po krzywą cukrową powtarzam.
I tak wracam na ścisłą dietę bo mam fatalny wynik lipidogramu. Ovejita co do szczepień to kupiłam na pbeumokoki prewenar 13 tyle że junior ma katar i dziś nie został dopuszczony do szczepienia robię badania jutro morfologia i crp i w przyszłym tygodniu podchodzimy na pneumokoki. Wczesniej szczepilam 6w 1 hexacima i rotawirusy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Eh... Za każdym razem jak myje włosy to mam ochotę usiąść i płakać...
![]() Jedna Reka włosów w wannie, jedna na grzebieniu, następna w rękach podczas mycia... A ostania na podłodze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Wtajemniczenie
|
A jak walczycie z zimnymi rączkami ? Bo ja tez mam spiworek no ale zimą nawet jak Młoda w nim wyląduje, to rączki pozostaną nieopatulone :/
Wczoraj na olx ktos wystawil dwie paczki pieluch pakpers 3 po 90 sztuk za darmo !!! Tryb Graża uruchomiony, ale w roznowie wyszło że koles chce za nie 100 zl, to po co wystawia "za darmo" ? :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To z niego to dopiero Janusz biznesu ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Wtajemniczenie
|
Dziendobry !
U nas dzis rekord spania pobity... od 22 do 6 ![]() ![]() ![]() Bursztynku ten spiworek to tsk, taki na ramionka mamy. Dzisiaj ostatni ciwply dzien wiec trzeba isc na jakis spacerek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj w smyku kupiłam taki śpiworek za 40 zł był w promocji. No racja trzeba pospacerowa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja spała od 18 do 6.45,z przerwami na karmienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zua ale noc ![]() U nas znowu było 4 godziny pod rząd to juz cos. Ale... ale uwaga! Spał wczoraj ciągiem od 17 i juz o 4:30 myslalam Żr to koniec. Położyłam go o 6 u mnie na brzuchu i tak spaliśmy do 8:20 dla E to prawdziwy wyczyn ![]() Cytat:
Bursztynek super urodziny beda! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak różnica wieku jest duża to pewnie dlatego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.