|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2019 cz. 5
Dzień dobry
![]() Moje dzieci są zakatarzone ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj na FB na grupie ślubnej znalazłam ogłoszenie że suknia na sprzedaż ale dopiero po 6.10 bo wtedy jest wesele
|
#153 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co za dzień dziś, od rana zimno i leje a teraz 20 stopni prawie... i jak tu nie chorować jak pogoda taka zmienna Cytat:
Ja lubiłam sobie malować (zwykłymi lakierami) ale mi szybko odpryskują Poza tym u mnie to z godzinę trwa a i tak zawsze się coś odciśnie. No i oczywiście 10min po pomalowaniu zawsze mi się chce siku Cytat:
Z moim tak samoI ja Muszę to sobie gdzieś zapisać, żeby potem nie było zdziwienia jak dostaniemy zdjęcia Cytat:
Skąd w ogóle taką zabawę wytrzasnął? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam już kilka takich ogłoszeń.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze godzina i weekend
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#156 | |||||
|
Raczkowanie
|
Siedzę na zabiegach i stwierdziłam że akurat mam czas napisać
![]() Cytat:
a moja bliźniaczko u nas w kwestiach ślubnych nic się nie dzieje - ja tylko sobie oglądam różne rzeczy i nic pozatym ![]() Cytat:
wszystko spakowane? miliego urlopu, odpocznij, naladuj akumulatory i wracaj do nas zdać relacje ![]() Cytat:
ale z tego co piszesz bardzo fajna obsługa ![]() Cytat:
to u mnie (fakt faktem mała mieścina to bez porównania ) jest 800 zł plus media za kawalerkę że mogą mieszkać dwie osoby ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;85893093]Hej Dzisiaj w pracy siedzę na szkoleniu przeciwpożarowym i potem mam pierwsza pomoc, taki piątek to ja rozumiem [/QUOTE]Takie dni są najlepsze ze nie trzeba pracować, szybkie szkolenie i do domu i weekend ![]() Cytat:
u nas jak coś Europa też w zupełności nam wystarczy uuuuuu biedna a nie mogłaś przełożyć? ale może będzie dobrze i fajnie i o tym zapomnisz ![]() Uuuuuu zdrówka dla dzieciaczkow Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Szatynka89 dziękuję bardzo
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#158 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi zwykłe lakiery odpryskiwały już tego samego dnia, bez sensu malować, a już nie wposmne o tym, że zaraz coś się odgniatało i ile trzeba było czekać aż lakier wyschnie ![]() Mi paznokcie baaardzo się wzmocniły po hybrydzie, więc jeśli jest w drugą stronę, to coś jest nie tak. Co do teściów, to nie zapeszając jest dobrze Nie wiem czy coś do niej trafiło po naszym ostatnim pożegnaniu ![]() Kinguska padłam Co do tańców, ja kiedyś tańczyłam, Tż też (teściowa chciała się pochwalić synkiem, to nawet jego dyplom wyciągnęła jak tańczył u Pavlovic Wolałabym jednak żadnego układu nie robić, bo to zawsze się źle kończy i jak dla mnie wygląda sztucznie ![]() Jutro jedziemy na wesele do znajomych, oddaję Kessi do koleżanki ... ale mam stresa pierwszy raz zostaje bez nas tak długo
|
|
|
#159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Weekendzik |
||||
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
tydzień mnie tu nie było,nie pytajcie ile stron mam do nadrobienia , powoli zaczęłam czytać,bo wracamy powoli, jeszcze godzinka została![]() Ooo i widzę,że w top spamerkach byłam
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dzisiaj wichura. Siedzę już pod kołdrą i zabieramy się zaraz za jakiś serial
nic tylko herbatka i kołdra no i pies w nogach oraz TZ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
U nas też strasznie wietrznie dziś.. Ja już leżę w łóżku. Zaraz idę spać
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór. Ja tylko się pochwalić, że chyba mam już suknię ślubną
. Zamówiona przez internet. Przyszła, jest śliczna, muszę tylko delikatnie zwęzić. Dobranoc ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie chyba nie ma wiatru.:mysli:
Jutro może wyciągnę Tż na oglądanie obrączek! Co myślicie o nowej piosence Szpaka na pierwszy taniec? My chcemy coś trochę szybszego, ale mega mi się podoba! Ktoś mnie pytał o ZEA (przepraszam, ale czytałam w drodze do pracy i nie zacytowałam). Teściowie byli w Ras Al Khaimah, byli bardzo zadowoleni, pojechali też na wycieczkę do Dubaju i byli oczarowani. |
|
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Zywia dodaj załącznik, nie zdjęcie
Koniecznie!Już po sesji Powiem Wam, że ciekawe doświadczenie, mój Tż chyba nigdy tak na mnie nie patrzył jak dziś przy tej sesji Trzymajcie kciuki!Agulaa jak było w Bieszczadach, opowiadaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolega był z kumplami w Dubaju w zeszłym roku i nawet podobało mu sie, ale powiedział, ze z dziewczyna by tam nie pojechał. Mam kilka znajomych, którzy pojechali z drugimi połówkami ale nie wiem dokładnie jak było. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#169 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Herbatka, kocyk i psiak = najlepiej Cytat:
Cytat:
Pochwal się jak będą gotowe!U nas prawie gotowe save the dates, będę pisała o ostatnie poprawki za chwilę, jeszcze tylko magnesy domówię i będziemy mieli z głowy W zasadzie to tak trochę dziwnie bo idziemy jak burza i tak nie wiadomo za co się teraz zabrać ![]() Mam weekend! Mam nadzieję, że kurierzy pracują w sobotę i dostanę dziś nowe kolorki do paznokci to się będę bawić. A jak nie to dołączę do klubu Animki i zawinę się w kocyk z psem i herbatką
|
|||
|
|
|
#170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Kolejny sen ślubny za mną, obudziłam się przerażona. Śniło mi się, że florystka zapomniała o naszym weselu i miała wyłączony telefon, a ja że stresu zapomnialam o makijażu i ogólnie wyglądałam srednio... W końcu kwiaty na szybko zrobiła jakaś znajoma, ale nic nie było tak jak sobie wymarzylam I zamiast w naszej sali mieliśmy wesele w jakimś nieladnym, ciemnym lokalu A i jeszcze ktoś transmitowal na zywo wesele na fb i byliśmy tacy wkurzeni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też co jakiś czas nachodzą takie sny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Meggie dzięki, że pytasz było super pierwszy dzień spoko, ale drugi i trzeci były momenty kryzysowe, zwłaszcza te podejścia , ale i tak warto, na pewno wrócimy, dla samych widoków, tej natury, dzikości, ludzi, polecam ![]() Ooo konieczie się pochwal zdjęciami może ja mojego namówię na wiosnę, zobaczymy, ale ciężki temat ![]() Leleczka |
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Meggie super ,ze sesja udana
Angel ja byłam w pracy jeszcze dzisiaj ale już w domu Chciałabym zrobić sama winetki dla naszych gości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- I super, że wyjazd się udał, Bieszczady są piękne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś dzień sprzątania ![]() Myślę że w przyszłym tygodniu zamówię już zaproszenia.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
W końcu jest weekend i trochę się wyspalam a nie codziennie 4,5 godziny snu ![]() kizdaM no ja mam stempel i płytkę z Avonu, ale jak napisałaś że lakier musi być gesty to na szybko spróbowałam jakimś innym i się udało ale na necie widziałam że dziewczyny mają do tego taka przezroczysta elastyczna kulkę ale mi po hybrydzie jak zdejme robią się na początku giętkie a później pękają i się rozdwajaja robię na jakieś okazję ale jak mam to jest ok albo jak zrobię z miesiąc przerwy to też jest w miarę ok super że teście się już prawie ogarnęli i mieli odwracacza uwagi - ach ta Kessi uuuuuu to widzę że wy wykwalifikowani po kursach i taniec wam gładko pójdzie udanego wesela, bawcie się dobrze i czekamy na relacje agulaaaa wróciłaś no po tygodniu na pewno miałaś duuuużo do nadrobienia super że wyjazd się udał, pogoda dopisała, odpoczeliscie, pochodziliscie, naładowaliscie akumulatory i zero telefonów ja w Bieszczady też chcę kiedyś wrócić Zywia1 koniecznie pokaż suknie ![]() _Pixie_ co do piosenki Szpaka to słowa nawet ładne i ten fortepian, ale jakoś do mnie nie przemawia i też wolałabym szybsze ![]() meggie94 super że jesteś zadowolona i sesja się udała skoro podobało Ci się to co Ci pokazała w czym w końcu poszłaś? trzymam kciuki i nie mogę doczekać się efektów może jak pokaże Tż to się zdecyduje a to ona tak normalnie bierze czy wtedy szukała do portfolio? ![]() leleczka te ślubne koszmary to masakra - czy w nich chociaż raz nie może być wszystko ok ![]() Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na efekty Cytat:
![]() Byłam dzisiaj z teściową na zakupach, bo chciała żebym jej doradziła. Ciekawe, czemu Milejdi nie chciała wziąć? Ale spoko, ona sobie kupiła, ja też kupiłam buty do pracy i jeszcze wstąpiłyśmy do Selgrosa i kupiłyśmy wino na wesele Może powiecie że wcześnie, ale Mogen David po 17 zł to naprawdę okazja i koleżanka, która miała wesele w tym roku mówiła żeby brać. Stwierdziłam że 12 butelek wystarczy, zwłaszcza że będzie jeszcze wino mojego kolegi, drink bar, piwo, nalewki i bimber. Alkoholu nie zabraknie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopóki nie wyrobi sobie renomy i nie zbuduje zadowalającego portfolio to więcej nie bierze ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
|
|
#179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pochwal się! Cytat:
![]() Cytat:
Hej dziołszki ![]() Nadrabiałam Was 2 dni Ale fajnie, że w końcu nasz wątek odżywa![]() Ja zaraz przedzwonię do makijażystki i fryzjerki już zaklepać godziny. I chyba zacznę szukać zaproszeń. I do stycznia już nic więcej nie będę załatwiać. Zresztą i zaproszenia możemy i w styczniu ogarnąć, bo dopiero od marca zaczniemy rozdawać. Tylko najgorzej, że ze strony TŻta chyba będą musieli mu pomóc rodzice w rozdawaniu, bo teraz on zmienia pracę i nie dostanie tyle wolnego... Pewnie cały wykorzysta przed i po naszym ślubie. I w drugą stronę też będę musiała sama rozdać lub jeździć z rodzicami. |
||||
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
IMG_20180921_223835.jpg
Działa? Zdjęcie robione kalkulatorem Powodzenia wszystkim że sprzątaniem. Ja cały tydzień chora byłam i dzisiaj powoli wracam do życia. Ja najchętniej wszystko na raz bym załatwiła tak się nie mogę doczekać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

a zdecydowałam się na robienie i stóp i dłoni to już w ogóle cały dzień z głowy 
wstawałam w nocy chyba z milion razy i jestem mega niewyspana 
Boję się dać mu do posłuchania Eda bo jak powie, że to też jest ble to chyba wpadnę w depresję 

Straszny pozer i "co to ja nie jestem", nie cierpię takich.. 

a moja bliźniaczko u nas w kwestiach ślubnych nic się nie dzieje - ja tylko sobie oglądam różne rzeczy i nic pozatym 
Na szczęście jutro trochę odeśpimy, bo lot po południu. Spróbuję jeszcze do Was zajrzeć przed wylotem, zależy od tego, jak bardzo będziemy w
to u mnie (fakt faktem mała mieścina to bez porównania
u nas jak coś Europa też w zupełności nam wystarczy
a nie mogłaś przełożyć? ale może będzie dobrze i fajnie i o tym zapomnisz

a te wzorki/stempelki to czym robisz? Bo ja raz zamówiłam jedno fakt faktem firma żadna od paznokci i nie dało się tego zrobić, a widziałam też na filmikach w necie i dziewczyny robiły takie cuda i zastanawiam się jak to zrobić/co kupić
daj znać jak tam po wizycie teściów
ale przed ślubem na pewno zrobię u kogoś bo sama bym się tylko owkurzala bo zawsze gdzieś wyjeżdżam na skórki
tylko ciekawe ile by to kosztowało
tydzień mnie tu nie było,nie pytajcie ile stron mam do nadrobienia

I zamiast w naszej sali mieliśmy wesele w jakimś nieladnym, ciemnym lokalu
może ja mojego namówię na wiosnę, zobaczymy, ale ciężki temat 
robię na jakieś okazję ale jak mam to jest ok albo jak zrobię z miesiąc przerwy to też jest w miarę ok