|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !
Cytat:
![]() wczoraj nie daliśmy rady bo ogólnie humory były kiepskie ale dziś może jeszcze poprawimy![]() ![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce latać co chwila zdejmować suknie i bawić się z tamponem ;p już wolę rzygać całe wesele ;p gorzej jak w kościele by mi się zebralo hahaWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4233 | ||
|
Żona
|
Cytat:
Cytat:
no i miło że nie zostałam olana "bo jesteście młodzi" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli nie dostanę @ do 5.10 to rano i tak pójdę na bete, a potem w razie co w niedzielę powtórzę. Albo może środa i piątek zrobić? Żeby faktycznie było 2 dni?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No rozumiem burza, placz dziecka, ale zeby trzesienia ziemi nie poczuc? ![]() Swoja droga, to skad jestes, bo chyba cos mi umknelo, a trzesienia ziemi kojarza mi sie z jakims cieplejszym klimatem... Cytat:
Trzymam kciuki, zeby jednak tej @ nie bylo ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
||
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, kciuki za wizyty! ![]() Paulina ![]() MrsSeductive, super! Oby jak najszybciej zaradzili Waszemu problemowi, żebyś niedługo mogła się cieszyć ciążą i , w dalszej kolejności, nieprzespanymi nocami z potomstwem ![]() W nocy był koniec świata! Zresztą nadal jest. Nad ranem wzięłam malucha do wyra i dospaliśmy jeszcze oboje aż do 7:00. Wstawanie przy takiej pogodzie to dramat, ale 2h spaceru za nami ![]() Powiem Wam, że mam cudowne dziecko! Był taki grzeczniutki i kochany wczoraj u teściów. Aniołeczek! dzis zresztą wcale nie gorzej. Chyba tfu tfu odpukać wychodzimy na prostą - mały rośnie, poznajemy się coraz lepiej i mamy ze wspólnego obcowania coraz więcej frajdy ![]() Rozważam też zakup używanego dziadkowoza wózkowego po lesie. Nasz nie dał rady. Widziałam takie czołgi za 200 zł na allegro. Szkoda by rezygnować ze spacerów tylko dlatego, że dzieckiem trzęsie. Stał by sobie u teściów i na nas czekał. Ech, ech, także ten. Joie spoko, sprawdza się, ale niekoniecznie po lesie pełnym korzeni i kamyków
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie
jakoś to idzie już tylko dwie na poczekalni a jedna w gabinecie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4239 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
czytam i czytam was, ale coś nie mogę się wbić ostatnio. Gdzie te 2 kreski? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam wyniki glukozy:
Na czczo: 84 Po 1 h: 117 Po 2h: 93 Reszta wyników (morfologia i mocz) też super Mogę iść jutro na wizytę ![]() Wracając ze szpitala nazbieralam kasztanów ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzęsienie ziemi było u nas w połowie wakacji.Nie takie mocne ale obrazki z półek pospadały.A mój mąż wszystko przespał ma tak twardy sen że jak córka płacze to muszę go porządnie trzepnać żeby się obudził i do niej wstał ![]() Też wczoraj zbierałam z córką kasztany w tym roku jest ich naprawdę dużo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam późną owu Cytat:
Cycki mnie jedynie nie bolą, zawsze bolały jak cholera....
|
||
|
|
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
Kamilaaa0508 moja ma prawie 9 miesięcy. Jest mały wulkan energii ale dziś mamy dzień mega marudzenia i spania w wózku
![]() Mąż mega narzekający przez telefon i z takim mokrym kaszlem, że boję się środowego powrotu żeby nas nie pozarażał Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
U nas wszystko w najlepszym porzadalu. leoś ladnie współpracował i wszystko można było zobaczyć, zmierzyć itp
Wazymy 253 gr jak na 18+4 to lekarz mówił, że pięknie serduszko 145 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny!
|
|
|
#4251 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Troche mnie nie bylo. @ przyszla z opoznieniem niestety... Rozmawialam z mezem na temat badan nasienia i mielismy mala wojne... Nie chce sie zbadac, uwaza, ze jesli go o to prosze to znaczy, ze obwiniam tylko jego, ze to jemu cos "nie dziala". Ogolnie mowil, ze to ja siedze w domu, wiec moge latac po lekarzach, a on pracuje wiec nie ma narazie czasu itp. Tlumaczylam, ze lepiej zaczac od niego bo u niego zolnierzyki moga byc jedynie zle, a u mnie cala masa problemow, ale nie slucha mnie, nie dociera nic. W sumie nie wiem na czym stoimy, mecza mnie te starania. Myslalam, ze jemu zalezy tak samo na drugim dziecku jak mi. ![]() Wybaczcie, ze o sobie, ale nie mam glowy do niczego, ciagle o tym mysle i dlatego siedze cicho, musialam to z siebie wyrzucic. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a na razie tak z zaskoczenia się broni.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4254 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() jak zwykle podczytuję mało się udzielając. Zaraz Was nadrobię, na razie z tego co doczytałam Kari gratuluję , super że z Leonkiem wszystko ok ![]() U mnie niestety znowu rozczarowanie nieskazitelna biel i @ już przyszła także 1 dc
|
|
|
|
#4255 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
no my jak kiedys rozmawialismy o tym to sam mowil, ze sie zbada jak nie bedzie wychodzic, a teraz jak wspomnialam, ze moze juz czas to wielka obraza. I wez zrozum...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspaniale, że wszystko jest dobrze![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4257 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4258 |
|
Rozeznanie
|
U nas dopiero jestesmy w trakcie 3 cs, a moj luby juz stwierdzil, ze jak cos to moze sprawdzic czy ślepakami nie strzela
ale to pewnie dlatego, ze znajomi tez sie starają o dziecko i kolega opowiadl, że już badal sobie żołnierzy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4259 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wątpliwości zawsze będą, to nie jest zakup pralki tylko decyzja na całe życie. Będziesz odpowiedzialna za małego człowieka, więc nie dziw się że masz wątpliwości ![]() Cytat:
Na naszym wątku mamy przynajmniej jedną ciąże z bezowulacyjnego cyklu - wg lekarza i usg Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty możesz biegać, kłuć się, rozkładać nogi przed lekarzami a jemu ciężko się za przeproszeniem spuścić? Dla niego takie badanie to sama przyjemność, a dla Ciebie raczej nie. Dobry wieczór, nadrobiłam trochę Dziś zaczęliśmy 30 tydzień
|
|
|
#4260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

przebadacie sie wzdłuż i wszerz 

nie chce latać co chwila zdejmować suknie i bawić się z tamponem ;p już wolę rzygać całe wesele ;p gorzej jak w kościele by mi się zebralo haha
Do tego jest tak zimno że musiałam córce ubrać czapkę i komin do przedszkola

mąż stracił okulary, ja też dostałam przypadkiem od kogoś 
to sie naczekasz jeszcze z 1.5h minimum

trzęsienie ziemi było u nas w połowie wakacji.Nie takie mocne ale obrazki z półek pospadały.A mój mąż wszystko przespał

)
a non stop się takich spotyka. Mi dziecko daje szczęście i choć czasem jest trudno i ciężko to wiem że jest to moja misja życia i poświęcam się jej cała. Potrzebna jest do tego cierpliwość, ogromne poświęcenie i jeszcze więcej cierpliwości. Jak ktoś ma mieć dziecko a potem z tego powodu cierpieć i nie dawać sobie rady to najwyraźniej nie powinien pchać się w rodzicielstwo (nie każdy jest do tego stworzony!!) Jak już się decyduje na dziecko to niestety klamka zapadła, odwrotu nie ma i nie będzie nigdy, więc trzeba żyć, a nie narzekać bo to nic nie daje. Czasem mam wrażenie że niektórzy decydując się na dziecko nie zdają sobie sprawy z tego z czym tak naprawdę to się wiąże. Sama do końca nie wiedziałam dopóki nie poczułam na własnej skórze. (Nie sądziłam że aby być dobrym rodzicem potrzebne jest aż takie poświęcenie, oraz że dziecko wymaga aż tak wiele twojego czasu, praktycznie zabiera cały twój czas)

tu juz była

26.08.2017