Mamy listopadowe 2018 - część IV - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-25, 21:55   #4321
sara3008
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie:
Jakie macie pampersy ? Zwracacie uwagę na inne marki ? Jeśli tak to na jakie?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Ja mam narazie dady i te które w Rossmanie za grosz dostałam. Jak będą dady pasowały mi i małemu, to pewnie przy nich zostanę, bo do Biedry mam najbliżej chociaż chciałabym lidlowskie przetestować, dużo dobrych opinii słyszałam przy Igorze mogłam używać tylko zielone pampersa, bo inne zaraz go odparzaly :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 21:56   #4322
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
O matko Aneta przez ciebie to wszystko się robi takie realne! ️ już niedługo!

Jajoanka mj się zdaje że mój się dziś w poprzek usadowił bo w dzień bardzo się rozpychał, a teraz dostaje serię po obu stronach brzucha. Ale czy to w ogóle możliwe, żeby dziecko się tak obracało w tym brzuchu?;p ja już głupieje

Możliwe, moja tydzień temu się obróciła głową do góry, a dziś czkawkę czuję już na dole, więc znów ma głowę na dole

Dews - ja się na porodówkę jeszcze nie wybieram i liczę na to, że pierwsza na nią nie trafię

AnetaErr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 21:59   #4323
sara3008
Zakorzenienie

Aneta ale w sensie że któryś z kolei skurcz co 12 minut?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez jajoanka Pokaż wiadomość
To ciagniecie w dol to chyba mialo byc takim sygnalem, ze to juz blisko, co?

A te pampersy z rossmanna to odbieracie po jakiejsc wiadomosci mailowej czy w apce cos sie pokazuje? Nie chcialabym przegapic takiego gratisu

Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka
Dostał email dokładnie w 34+0 tc
Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
Twarda babka
Też muszę odebrać te pampersy z Rossmanna.

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Ja żadnego maila nie dostałam więc napisałam do nich czy mi się należą czy nie, i odpisali że mogę odebrać ale właśnie nie wiem czy wystarczy że wezmę je i zapłacę grosika czy muszę coś jeszcze wziąć niech no która podpowie

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Ja przy kasie powiedziałam, że dostałam email. Pokazałam apke i spod lady wyjęła mi paczuszkę

Stary 2018-09-25, 22:02   #4324
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Aneta ale w sensie że któryś z kolei skurcz co 12 minut?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Dostał email dokładnie w 34+0 tc Ja przy kasie powiedziałam, że dostałam email. Pokazałam apke i spod lady wyjęła mi paczuszkę

Tak, już 3 takie miałam. Co 12-15 minut bo najpierw był odstęp 12 min, a później 15 i znów 12 to dlatego że się dziś nie oszczedzałam i teraz mam za swoje..

Stary 2018-09-25, 22:03   #4325
sara3008
Zakorzenienie

A to jeszcze nie regularne jak by co to kąpiel i jak nie przejdzie to porodówka

Stary 2018-09-25, 22:06   #4326
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
A to jeszcze nie regularne jak by co to kąpiel i jak nie przejdzie to porodówka

O nie, ja się na porodówkę nie wybieram jeszcze No mówiłam właśnie ze nie są regularne na szczęście ale w sumie cisną okropnie w podbrzuszu

Stary 2018-09-25, 22:24   #4327
Karolkowa_86
Zakorzenienie

A ucichły teraz czy dalej takie mocne ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-25, 22:31   #4328
fioleciasto
Zakorzenienie

Aneta po kąpieli powinny przejść jeśli to nie są porodowe. Tak nas m.in. na szkole rodzenia uczyli je odróżniać.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 22:49   #4329
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Oglądam superwizjer i nie wierzę że mamy takie państwo, aby na siłę wsadzić niewinnego człowieka za kraty na 18lat życia.

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 23:12   #4330
tetrikk
Zakorzenienie

Ja mam Pampersy i Dady póki co, będę testować. Koleżanka poleciła mi te Dady, bo ponoć maja wycięcie na pępek. Nie mam doświadczenia w temacie :p
Stary 2018-09-26, 01:14   #4331
agnieszka68678
Raczkowanie

my dziś dostalismy łóżeczko od kolegi bo im już nie potrzebne i od razu skrecilismy. nie jest zle ale nie powiem żeby było rewelacyjne😂 wydaje mi się takie mało porządne.

co do lasagne ja zawsze makaron podgotowuje 2 min po 3-4listki bo mi słabo w piekarniku dochodził ale ja niczym nie przykrywam i piekę 25min i zawsze jest ok.

my robimy górę u teścia bo on mieszka sam w domu jednorodzinnym bo teściowa umarła prawie 2lata temu. mój Tz jest jedynakiem a jego rodzice od zawsze powtarzali że dom oni postawili dla syna bo im by starczyło mieszkanie w bloku w którym mieszkali z dziadkami tz. rozumiem Cię Karolkowa bo mój Tz też nie przyjmuje innej opcji niż tam mieszkać. raz się nawet prawie rozstalismy jak powiedziałam że nie będę tam mieszkać. ale teraz jest już ok, jak tz wytłumaczył tesciowi że to co na górze to tylko od nas zależy jak będzie bo się cały czas wtracal i pouczal naszego fachowca jak ma robić. bo on to jest taki co jest ekspertem w każdej dziedzinie. I na szczęście wyjaśnili to na samym poczatku ciazy, więc się przynajmniej nie denerwuje o to😊 moja mama faworyzuje jednego z moich braci i też mu w dupke wkłada i wszystko za niego robi i na wszystko mu pozwala i doprowadza mnie to do szewskiej pasji, dlatego nawet lepiej jakbyśmy się wyprowadzili. brakuje nam jakiś 30 tyś żeby tam się wyprowadzić więc może powinniśmy zacząć myśleć o jakiejś pozyczce.. teraz przerwalismy wykańczanie tam bo wiadomo dzidzius. ale moim największym problemem przeprowadzenia się tam jest mój kot. nie wiem czy któraś zrozumie, może jestem wariatka ale musiałabym go zostawić u rodziców a ja nie potrafię tego zrobić.😭

w końcu zakończyli postępowanie w ZUSie przeciwko mnie i wszystko wyszło ok i jutro mają mi zapłacić za 2 miesiace😁 strasznie się ciesze😊

mam jeszcze takie pytanie.. jak dołączyć do waszej grupy na fb? bo też bym chciała zobaczyć Wasze Kruszynki jak już zaczną się rodzić albo inne fotki😊 wstawilabym Wam ta jedna jedyna fotke mojego z usg😊
agnieszka68678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-26, 01:31   #4332
smileska
Zadomowienie

Jest godzina 2.30 a Smileska już nie spi. Raz ze bezsenność. Dwa ze ściska ją głód. Trzy siedzi na brzegu i przeklina biodra, moze fajne są bo widac talie ale w ciąży to czyste ☠☠☠☠☠☠☠☠ ...

Ślub cywilny 11.12.2010
Ślub kościelny 09.09.2017
Syn w drodze
smileska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-26, 02:44   #4333
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka68678 Pokaż wiadomość
my dziś dostalismy łóżeczko od kolegi bo im już nie potrzebne i od razu skrecilismy. nie jest zle ale nie powiem żeby było rewelacyjne😂 wydaje mi się takie mało porządne.

co do lasagne ja zawsze makaron podgotowuje 2 min po 3-4listki bo mi słabo w piekarniku dochodził ale ja niczym nie przykrywam i piekę 25min i zawsze jest ok.

my robimy górę u teścia bo on mieszka sam w domu jednorodzinnym bo teściowa umarła prawie 2lata temu. mój Tz jest jedynakiem a jego rodzice od zawsze powtarzali że dom oni postawili dla syna bo im by starczyło mieszkanie w bloku w którym mieszkali z dziadkami tz. rozumiem Cię Karolkowa bo mój Tz też nie przyjmuje innej opcji niż tam mieszkać. raz się nawet prawie rozstalismy jak powiedziałam że nie będę tam mieszkać. ale teraz jest już ok, jak tz wytłumaczył tesciowi że to co na górze to tylko od nas zależy jak będzie bo się cały czas wtracal i pouczal naszego fachowca jak ma robić. bo on to jest taki co jest ekspertem w każdej dziedzinie. I na szczęście wyjaśnili to na samym poczatku ciazy, więc się przynajmniej nie denerwuje o to😊 moja mama faworyzuje jednego z moich braci i też mu w dupke wkłada i wszystko za niego robi i na wszystko mu pozwala i doprowadza mnie to do szewskiej pasji, dlatego nawet lepiej jakbyśmy się wyprowadzili. brakuje nam jakiś 30 tyś żeby tam się wyprowadzić więc może powinniśmy zacząć myśleć o jakiejś pozyczce.. teraz przerwalismy wykańczanie tam bo wiadomo dzidzius. ale moim największym problemem przeprowadzenia się tam jest mój kot. nie wiem czy któraś zrozumie, może jestem wariatka ale musiałabym go zostawić u rodziców a ja nie potrafię tego zrobić.😭

w końcu zakończyli postępowanie w ZUSie przeciwko mnie i wszystko wyszło ok i jutro mają mi zapłacić za 2 miesiace😁 strasznie się ciesze😊

mam jeszcze takie pytanie.. jak dołączyć do waszej grupy na fb? bo też bym chciała zobaczyć Wasze Kruszynki jak już zaczną się rodzić albo inne fotki😊 wstawilabym Wam ta jedna jedyna fotke mojego z usg😊
Musisz napisac do Fiole ona wysle Ci zaproszenie na fb i zaprosi na grupe

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ----------

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
Jest godzina 2.30 a Smileska już nie spi. Raz ze bezsenność. Dwa ze ściska ją głód. Trzy siedzi na brzegu i przeklina biodra, moze fajne są bo widac talie ale w ciąży to czyste ☠☠☠☠☠☠☠☠ ...

3:30 Vica nie spi bo dziecku jesc sie zachcialo, a bylo tak fajnie w szpitalu

Vicarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-26, 03:06   #4334
lady isss
Wtajemniczenie

Ja od 3.30 tez nie spie jakies bzdury mi sie snily i sie z kims klocilam. Nawet przez sen sie kloce pozatym chcialo mi sie pic, boli mnie glowa i ten skubaniec wali mi prosto w twarz 1537927488388.jpeg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
lady isss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-26, 03:26   #4335
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Lady skądś to znam. Ja tez chodze od rana wiona i sama nie wiem na co. Na wszystkich burcze, najbardziej zbiera sie TZtowi ktory jest niewinny ale dzisiaj wkurzalo mnie jak głośno oddycha o zebral za oddychanie ... tez dzielnie to znosi ale chyba powoli traci cierpliwosc. Zebralo siie tez mlodej porządnie dzisiaj, nie dosc ze jestem nabuzowana i rozdrazniona to ona mnie doprowadza do szału. W tamtym tyg siedziałam z nia dwa dni nad angielskim uczyla sie na kartkowke. Dostala 5. Dzis uczylysmy sie i powtarzalalysmy do spr te same tematy co na kartkowke i ona nic nie umie ... nosz a!

U mnie wszystkim sie obrywa, nawet kotu, ze za smierdzaco sra. Mloda wczoraj lezy kolo mnie i gada do brzucha " Igor wez wyjdz juz z mamy, bo nas wszystkich wykonczy ta baba". Pawla nie ma caly tydzien to potrafie do niego zadzwonic z bomby i nawet obudzic tylko po to zeby go o☠☠☠☠☠☠☠ic albo plakac ze jestem tak bardzo zmeczona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-09-26, 04:39   #4336
smileska
Zadomowienie

Wykoncza nas te ciążę ...
TZ wczoraj lezy kolo mnie i mowi co Ci jest kochanie?
- gorąco Ci? Moze wiatrak Ci wlacze albo okno otworze?
- nogi Ci dokuczaja moze daj wymasuje
- jak glodna jestes to kolacje Ci zrobie
A ja lezalam obrazona na caly swiat, nie odzywalam sie do nikogo a on biedny zgadywal. A mi wszystko przeszkadzało. Bylo mi gorąco na gorze a zimno na dole, nogi mnie bolaly, ale masaz chcialam na plecach, glodna to ja jestem cale dnie ... i tysiąc innych rzeczy.

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-26, 06:13   #4337
sara3008
Zakorzenienie

Widzę ciężkie noce.... Ciąża taka piękna przecież

Stary 2018-09-26, 06:24   #4338
lady isss
Wtajemniczenie

No ja juz nie zasnelam xd takze od 3.30 oczy jak 5 ziko. Jak spojrzalam ze jest 4.30, po tem 5, 6 to doazlam do wniosku, ze nie probuje zasnac bo i tak musze leciec zanies probke na badanie gbs. Wlasnie sie ubralam, zaanonsowalam mamusce ze za pol godziny bede na kawie takze tego. Najwyzej znowu bede mulic jak mloda pojdzie do szkoly, a dzis ma na 12 wiec moze zdarze sie zmeczyc

Stary 2018-09-26, 06:29   #4339
smileska
Zadomowienie

Ja lezalam lezalam az usnelam. Wstalam o 5.30 razem z TZtem, on poszedl do pracy, ja zjadlam sniadanie, powtorzylam angielski i wyprawilam młoda do szkoly. W miedzy czasie lezalam 3 razy bo taki mnie "skurcz" jak lydki tylko w brzuchu złapał ze aż oddychać nie mogłam... teraz dalej sciagam filmy na przyszłość do jazdy rowerem. Obiad mam z wczoraj, tylko ryz ugotować. Nie wiem co ja bede dzis robic

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-26, 06:36   #4340
jajoanka
Zakorzenienie

Hejo, wspolczuje nocnych przezyc... ja spalam calkiem niezle :-P

Powiedzcie mi, jak monitorowac ruchy dziecka? Mam liczyc je przez caly dzien?

Od 7.20 poruszyl sie jakies 17 razy... a jest dopiero 7.35.

Jak to notowac?

Sciagnelam nowa apke - ciaza+ mam tam licznik kopniec i licznik skurczy. Tylko kiedy klikac? Przeciez caly dzien nie bede wisiec na telefonie...

jajoanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-26, 06:39   #4341
Vicarika
Zakorzenienie

Ja zasnelam 4:30 i wstalam dopiero 6:50 z corka , jak juz narzekamy to ja tez chce . Wszystko mnie boli , myslalam ze to z przemeczenia ale w szpitalu lezalam i tez mnie biodra nogi pachwiny bolały , jestem wkurzona na wszystko , wkurzs mnie nawet to ze pies chodzi i pazurami wytwarza dzwiek . A najgorsze jest to ze strasznie chce mi sie palic 😬😬😭😭. aha forum tez mnie wkirwia bo cos sie popsula , wywala odrazu na pierwsza strone musze szukac nowego postu , mam ochote odinstalowac i zainstalowac od nowa ale nie pamietam hasla 😕

---------- Dopisano o 05:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:37 ----------

Cytat:
Hejo, wspolczuje nocnych przezyc... ja spalam calkiem niezle :-P

Powiedzcie mi, jak monitorowac ruchy dziecka? Mam liczyc je przez caly dzien?

Od 7.20 poruszyl sie jakies 17 razy... a jest dopiero 7.35.

Jak to notowac?

Sciagnelam nowa apke - ciaza+ mam tam licznik kopniec i licznik skurczy. Tylko kiedy klikac? Przeciez caly dzien nie bede wisiec na telefonie...

Ja mam zeby od 9-21 . Ale to jest 10 ruchow czyli rusza sie rusza sie i cisza wiec mamy pierwszy ruch . I tak liczymy jeszcze 9 razy ;-) tak mi w szpitalu tlumaczyla polozna . Jak juz zapiszemy te 10 ruchow to nie musimy zwracac uwagi na reszte

Stary 2018-09-26, 06:42   #4342
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vicarika Pokaż wiadomość
Ja zasnelam 4:30 i wstalam dopiero 6:50 z corka , jak juz narzekamy to ja tez chce . Wszystko mnie boli , myslalam ze to z przemeczenia ale w szpitalu lezalam i tez mnie biodra nogi pachwiny bolały , jestem wkurzona na wszystko , wkurzs mnie nawet to ze pies chodzi i pazurami wytwarza dzwiek . A najgorsze jest to ze strasznie chce mi sie palic . aha forum tez mnie wkirwia bo cos sie popsula , wywala odrazu na pierwsza strone musze szukac nowego postu , mam ochote odinstalowac i zainstalowac od nowa ale nie pamietam hasla

---------- Dopisano o 05:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:37 ----------

Ja mam zeby od 9-21 . Ale to jest 10 ruchow czyli rusza sie rusza sie i cisza wiec mamy pierwszy ruch . I tak liczymy jeszcze 9 razy ;-) tak mi w szpitalu tlumaczyla polozna . Jak juz zapiszemy te 10 ruchow to nie musimy zwracac uwagi na reszte

Czyli od g.9.00 liczysz, tak? I np. Jednego dnia 10 ruchow zrobi do g.10.20, a drugiego dnia zrobi 10 ruchow do g.13.10. No i co z takiego liczenia wynika? W czym to pomaga? Rusza sie? = Rusza. I chyba tyle, co? Kiedy wiedziec, ze cos nie tak? I czemu akurat od 9.00 masz liczyc?

Stary 2018-09-26, 06:42   #4343
smileska
Zadomowienie

Tak jak Vica mowi ja mam monitorowac od 9 do 21. I jak bedzie 10 ruchow to reszte brzydko mówiąc mam olac. Ale mi lekarz mowil ze jak ma faze ruszania sie w jednej godzinie to juz mam 10 ... ale chyba zle mi mowil. Bo czasami o 9.15 juz mialabym 10 ruchow.
Dzisiaj moje dziecko ma w dupie matke i jakies ruchy. Spi i w nosie ma zeby sie przywitać.
Vica widze ze my wszystkie pod☠☠☠☠ione

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-26, 06:45   #4344
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak Vica mowi ja mam monitorowac od 9 do 21. I jak bedzie 10 ruchow to reszte brzydko mówiąc mam olac. Ale mi lekarz mowil ze jak ma faze ruszania sie w jednej godzinie to juz mam 10 ... ale chyba zle mi mowil. Bo czasami o 9.15 juz mialabym 10 ruchow.
Dzisiaj moje dziecko ma w dupie matke i jakies ruchy. Spi i w nosie ma zeby sie przywitać.
Vica widze ze my wszystkie podione

No to tak samo jak ja. Tylko zaczelam sie "skupiac na tym" i w ciagu 15 min mialam 17 ruchow. Teraz tez go czuje. Caly czas cos tam jednak plywa i sie wygina...

Sprobuje zobaczyc jak bedzie po 9.00 sie zachowywal.

A Wy te ruchu liczycie np.lezac? Czy jak cos robicie, w ruchu?

Stary 2018-09-26, 06:45   #4345
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli od g.9.00 liczysz, tak? I np. Jednego dnia 10 ruchow zrobi do g.10.20, a drugiego dnia zrobi 10 ruchow do g.13.10. No i co z takiego liczenia wynika? W czym to pomaga? Rusza sie? = Rusza. I chyba tyle, co? Kiedy wiedziec, ze cos nie tak? I czemu akurat od 9.00 masz liczyc?

Taka mi kartke dali i tam mam zapisywac dopiero od 9 . Ale to jest tak ze te Twoje 17 kopniakow jezeli bylo za jednym razem bez ciszy to zaliczasz jako 1 ruch . no chyba ze kopal kopal przestal na minute i znowu kopal kopal . Mi lekarz mowil ze jak jest 10 ruchow to znaczy ze z dzieckiem wszystko ok i nie zagraza mu pępowina , mi troche to smierdzi bo co do 14 bede czula ruchy pozniej kompletnie nic i mam nie panikowac ? Ja tak za bardzo nie licze , poprostu go czuje caly czas i ewentualnie jak by bylo slabiej czy faktycznie malo ruchliwy to odrazy ip a nie zapisywanie czy to byl 10 ruch czy nie

Stary 2018-09-26, 06:48   #4346
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Taka mi kartke dali i tam mam zapisywac dopiero od 9 . Ale to jest tak ze te Twoje 17 kopniakow jezeli bylo za jednym razem bez ciszy to zaliczasz jako 1 ruch . no chyba ze kopal kopal przestal na minute i znowu kopal kopal . Mi lekarz mowil ze jak jest 10 ruchow to znaczy ze z dzieckiem wszystko ok i nie zagraza mu pępowina , mi troche to smierdzi bo co do 14 bede czula ruchy pozniej kompletnie nic i mam nie panikowac ? Ja tak za bardzo nie licze , poprostu go czuje caly czas i ewentualnie jak by bylo slabiej czy faktycznie malo ruchliwy to odrazy ip a nie zapisywanie czy to byl 10 ruch czy nie

U mnie to jest mniej wiecej tak: puk - nic - puk, puk - nic - wygiecie - kop - nic - machnie noga - nic - zatrzesie caly brzuch - nic - puk, puk - nic - nic - nic - KOP - nic - czkawka (pomasuje) - nic... i tak w kolko

Stary 2018-09-26, 06:50   #4347
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to jest mniej wiecej tak: puk - nic - puk, puk - nic - wygiecie - kop - nic - machnie noga - nic - zatrzesie caly brzuch - nic - puk, puk - nic - nic - nic - KOP - nic - czkawka (pomasuje) - nic... i tak w kolko

No wlasnie masz ruchliwego dzidziusia wiec juz bys mogla nie liczyc ruchow bo niby 10 jest . Ale nic bys nie zrobila jakby przez caly dzien sie nie ruszal ? Dlatego ja podchodze tak z dystansem do tych ruchow

Stary 2018-09-26, 06:52   #4348
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie masz ruchliwego dzidziusia wiec juz bys mogla nie liczyc ruchow bo niby 10 jest . Ale nic bys nie zrobila jakby przez caly dzien sie nie ruszal ? Dlatego ja podchodze tak z dystansem do tych ruchow

No wlasnie caly dzien jakos mnie tam smyra, dlatego nie wiem co i jak mam notowac :-P

Jakbym nic nic nie czula przez caly dzien, albo nawet pol dnia, czy chociaz wieczorem, kiedy on jest ewidentnie bardziej pobudzony, to na pewno bym spanikowala.

Stary 2018-09-26, 06:53   #4349
smileska
Zadomowienie

Haha Asia wyobrazilam sobie jak to lekarzowi opowiadasz
Moje dziecie ma dni kiedy rusza sie non stop az brzuch boli, a ma dni kiedy rusza sie sporadycznie raz na kilka godzin ... wtedy trzęse brzuchem i budzę gnoma małego to łaskawie mnie smyrnie.
1 pazdziernika w dzien matki pieniężnej TZta zamawiam firanki. Nie moge sie doczekac az pozbede sie swoich obskornych pozaciaganych szmat z okien...

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-26, 06:55   #4350
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie caly dzien jakos mnie tam smyra, dlatego nie wiem co i jak mam notowac :-P

Jakbym nic nic nie czula przez caly dzien, albo nawet pol dnia, czy chociaz wieczorem, kiedy on jest ewidentnie bardziej pobudzony, to na pewno bym spanikowala.

Jezeli chcesz zapisywac to zapisz tylko te 10 a reszte kontroluj w glowie ja to mam wrazenie ze od 7 do teraz to juz z 30 razy mi przywalil

---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ----------

Cytat:
Haha Asia wyobrazilam sobie jak to lekarzowi opowiadasz
Moje dziecie ma dni kiedy rusza sie non stop az brzuch boli, a ma dni kiedy rusza sie sporadycznie raz na kilka godzin ... wtedy trzęse brzuchem i budzę gnoma małego to łaskawie mnie smyrnie.
1 pazdziernika w dzien matki pieniężnej TZta zamawiam firanki. Nie moge sie doczekac az pozbede sie swoich obskornych pozaciaganych szmat z okien...

Ja mam firanke w kuchni i u dzieci w pokoju a u siebie w salonie nie mam , bo potrzebuje 8 metrow a to takie drogie 😂

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości