![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
![]() Ja się będę z wami powoli żegnać, bo w domu internetu brak (już to pisałam), więc zobaczymy się dopiero - o ile się uda - w następnym tygodniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() raczej nie walnę się spac, bo w nocy nie zasnę ![]() będę jak zombie wyglądać..
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
wróciłam od lekarza... mam angine ropną
![]() maue dobrze mówisz... ![]()
#154 |
Zakorzenienie
|
to tak jak mój brat teraz, tylko że on ma dodatkowo zapalenie jamy ustnej i nie może jeść;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Adwokat diabła
|
![]() a powiedz jak tam Twój bąbel na nodze?
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po tej maści od p. dermatolog zeszło..! ![]()
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
no i sie udało
![]() ![]() ![]() chociaż siatkarzom dobrze idzie ![]() Cytat:
![]() ale to dopiero za rok albo i za dwa, więc mam jeszcze duużo czasu na decyzje ![]() oj... ![]() ja przed chwilą wróciłam z zakupów ![]() ![]()
![]() |
#158 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na mnie nigdy instruktor nie krzyczał (a gdyby krzyczał, to bym mu podziękowała za współpracę i zaczęła jeździć z innym - zawsze jest więcej pracowników w każdym ośrodku w końcu). do tej pory nie udało mi się zdać egzaminu praktycznego - oblałam już trzy razy, na początku września podchodzę do czwartego. pierwszy egzaminator był nieprzyjemny, w sensie: mało rozmowny, zamknięty, itd. pozostała dwójka, facet i kobieta, byli bardzo sympatyczni i jak mnie oblali, to w taki sposób, że nie dało się na nich zdenerwować. tak się złożyło, że za każdym razem, kiedy podchodziłam do egzaminu, byłam prawie ostatnia na liście i przyglądałam się egzaminom na placyku. fakt - czasami egzaminatorzy krzyczeli, ale wcale im się nie dziwię. kiedy przychodzi taka (biedna przecież, ojej) małolata na egzamin, żuje gumę, podnosi maskę i łapie się za głowę, bo nie wie gdzie jest chłodnica, a potem wsiada do samochodu i pyta, czy musi na placyku zapinać pasy... to nie dziwię się, że egzaminatorzy nie są za bardzo zadowoleni. biedactwo; * |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
bo Vill pod wplywem naglego impulsu.. wyslala wszystko w kosmos
![]() ale to nic strasznego , juz dobrze wszystko... ja to sobie poukladam bo silna i duza dziewczynka ze mnie ; )) ale im wiecej ludzi spotykam tym mniej mam zaufania do swiata ![]() no to.... co dzisiaj robimy? ![]() a co do prawka ja je chyba bede robic we Wroclawiu ![]() aaaa xD
#160 |
Zakorzenienie
|
Ja to nie mam ochoty już do niczego, straciłam wiarę we wszystko, na niczym mi niezależy....
Nie mam ochoty przeprowadzać się, najchętniej zostałabym w domu i poszła tu na studia, tylko szkoda, że nasza uczelnia nie ma interesujących mnie kierunków. Czytałam o stypendiach socjalnych, mieszkaniowych ale co z tego jak się nie kwalifikuje;/ O socjalnym to na pewno nie bo Tato zarabia o wiele więcej, zresztą ma własną firmę więc skarbówka by tego "nie przecierpiała" Natomiast na mieszkaniowe trzeba miec tymczasowe zameldowanie i tam jakieś inne pierdoły a więc odpada. Nienawidze tego, że w życiu tak bardzo liczy się pieniądz ![]() Już niewarto starać się o lepsze jutro bo w jedej chwili można stracić wszystko.... I tak wiem, że mi nic nie wyjdzie, najwyżej dam sobie spokój z moim pie*****nym życiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny spokojnie!!1
wszystko sie da! mam dzisiaj tak duzo duzo duzo sily i moge gory przenosic ! ![]() ktos chce skorzystac z uslugi? XD
#163 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8589262]no pewnie, najlepiej usiądź na dupci i czekaj aż wszystko samo się za Ciebie zrobi
![]() Niestety nie zrozumiesz tego o co mi chodzi....Ja teraz zrozumiałam, że niewarto przejmować się tym co dzieje się w naszym życiu, wyjdzie to dobrze, nie wyjdzie też ok. Trzeba być obojetnym, przynajmniej tak wrażliwa osoba jak ja. bo poprostu tacy ludzie nie dadzą rady w dzisiejszym świecie. Chyba muszę pogadać z psychologiem albo z kimś kto obiektywnie oceni to co się ze mną dzieje. Nie radze już sobie, wkólko płaczę, mama znowu mówi mi, że schudłam. Nie śpie, budze się o 4-5 nad ranem i przewracam się z boku na bok. Nie potrafie sobie pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja chcę wiedzieć o co chodzi z tym Internetem :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Vill, a czy Ty wiesz, że za niszczenie zawartości forum grozi ban?
Mówię tu o edycji postów. Tak ku pamięci. ![]() Co do prawa jazdy ![]() Widziałam dziś babkę, która w ogóle nie umiała zaparkować, a miejsca miała wystarczająco dużo. I taka prawo jazdy dostała ![]() A tak poza tym, mój angielski pokoik jest prawie gotowy na przyjęcie gościa ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Deborah, w dzisiejszym swiecie trzeba miec duzo sily
[zreszta nie tylko w dzisiejszym] ja mam.. a reszte sobie wmowilam ze mam i bylo wiele razy tak ze moglam sie zalamac.. ale nigdy tak sie nie zrobilo szukalam rozwiazan, szlam do ludzi, zajmwoalam sie czyms, dazylam do celow swiat jest piekny ; )) Inde, PW ![]() Wen, wiem ; (( ale tamtam nie napisalam a tu... no... zeszta juz nie chce o tym myslec a tam to siedzialo... wiec ciiiiii... ![]()
#168 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Małam tyle rzeczy zaznaczonych do cytowania a zamknełam soebie strone wiec pisze co pamietam. Pretty karnet na silownie mam od brata z pracy. Ale tam gdzie chodzę kosztuje 50 zł i jest wazny 30 dni + 5 dni. Ta silownia jaest taka bardziej kobieca dużo fajnych sprzetów. Nie jest to typowa pakernia ![]() Zetka Hula gratuluje znaezienia mieszkania. JA w naszym pokoju tez chce z robic remont jest tam tapeat w myszkę micky wogóle pokój jest wąski a długi. Tż troche niechce bo bedziemy tam mieszkać prawdopodobnie do roku i ze toche szkoda kasy. No ale zobaczymy. Kurcze wiem że mialam więcej napisać. JAk mi się przypomnie to dopisze później.
#169 |
Zakorzenienie
|
mamprzerwe:P do mek juz prawie sprzatniety salatki 2 zrobione ale pewnie sie wszystko i tak do wieczora przeciagnie...
moje 8 letnie kuzynki zlapalam jak wchodzily na jakies seks strony u mnie na kompie <szok> ale zianie bylo z nich ![]()
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Ojj zdrowiej
![]() ![]() Co do prawa jazdy jestem czasami załamana jakie totalne łamagi dostają prawo jazdy, a osoby które jeżdzą bardzo dobrze robią prawko 3 , 4 razy ![]() Zdałam za 2 razem, pierwszy oblałam z mojej winy, z nerwów, ale egzaminator powiedział, że bardzo dobrze jeżdze i za 2 razem zdam. No i zdałam. Też nasłuchalam się opowiastek jacy to egzaminatorzy są źli i wogle, a ja trafiłam na 2 bardzo kompetentnych, nie krzyczeli, nie fochali się po prostu było prosze w lewo, prosze w prawo na skrzyżowaniu itp. Nie wszyscy egazaminatorzy są źli, jeśli potrafisz jeździć i opanujesz nerwy to zdasz , nawet u tzw "złego" egzaminatora ( mój tż trafił na takiego i jako jedyny z grupy u niego zdał). W dodatku powiedzmy sobie szczerze każdy moze mieć zły dzień ,nawet egzaminator, no i nie dziwmy się jak egzaminator krzyczy ( przykład moja koleżanka na egzaminie sama ustała na środku drogi i wyszla z samochodu, no i się nie dziwie, że facet się zdenerwował) Lele: Mam kisielek o smaku coli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zadomowienie
|
wróciłam z pracy ;]
gorąco jak cholerka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczęta mam mały dylemat ![]() sam Tż mi kazał w zartach cos na ten temat napisac ![]() no to napiszę ;] zaproponowano mi parę dno wolnego, Tż wyjzedza z rodzicami, bratem szwagierką itp na działkę pod kraków, no i zaproponowali mi zebym zaś jechala.. ale jakoś kurczę nie dam rady chyba.. czyli nie dosc ze tydzień bez Tż, to jeszcze część nie pracuje... dla kogos moze byc to dziwne ale chyba srednio sie ciesze z urlopu :O bo wyjechac jak nie mam i tak... po primo czeka mnie chyba TROCHE sprzatnia domu.. na dodatek kolejny problem nie mam kiecki na wesele, bylam w krk nie mialam czasu szukac ;/ w ck nie wiem czy cos jeszcze znajde ;/ nie pojde w czyms co mam, bo juz w tym towarzystwie, albo w podobnym bylam a tez nie chce dać za nią nie wiadomo ile - wiadomo - studia.. no i nie wiem jak spr tego mieszkania sie w sobote rozegra.. i tym sposobem siedze i mysle o glupotach, ktoe w jakims sensie są troche "problemem"... myśle o pierdołach , a tymczasem ludzie na świecie mają naprawdę powazne problemy. nawet obiadu nie zjadłam z gorąca... nie chce mi sie jeść w taka pogode :P
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
biedna jesteś. Gdzie Ty się tak urządziłaś?
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8589422]to zamów mi ładną pogodę na wyjazd.[/quote] i mnie też ![]() maue - dokąd jedziesz i kiedy bo chyba przegapiłam Cytat:
![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chce
![]() ![]() Zetko czekam na fotki mieszkania, Hulcia jak bedziesz miala to tez z checia obejrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
pretty,to Ci wysle ; ))
#175 |
Adwokat diabła
|
Wracam z miasta, jestem zmęczona
![]() kupiłam sobie baleriny ![]() a dziś Dodzia, ludzi w mieście od groma.. dziżys! nastawiam się na jutro, mam nadzieję że będzie dobrze ;/
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() I trzymaj sie kochana bo nie warto sie tym przejmowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8589422]to zamów mi ładną pogodę na wyjazd.[/quote]
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak poważnie - nie tylko w dzisiejszych czasach. mówisz tak, bo żyjesz dzisiaj, gdybyś żyła sto lat temu miałabyś ten sam problem, ale w innych kategoriach rozpatrywany. ludziom nadwrażliwym i przewrażliwionym zawsze jest trudniej, zwłaszcza tym, którzy starają się rozumieć świat i znaleźć w nim jakąś logikę. chyba nawet nie napisałam. w niedzielę, na Mazury z TŻ. // ![]() ![]() Edytowane przez 3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b Czas edycji: 2008-08-14 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Ja Ci dam śpiochy
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
maue, trzeba było nogi w gorącej wodzie wymoczyć,. to by wcześniej przyszedł. Ja tka zrobiłam i zadziałał. Albo wiara czyni cuda
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.