|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Frizelicious i inne kochane panie jeszcze jedna prosba ... macie moze cos o tym ze bede teraz inna "twarda" pewna siebie , nowa , ze mam zamiar sie zmienic ....
i kilka moich Jeszcze zobaczysz na co Mnie stac ... bedziesz zalowal swoich klamstw "..bo tak to jest kiedy marzysz o Kobiecie -której nie możesz mieć.. "opis kolegi .. ...bo to co jest najważniejsze w nas głęboko tkwi... i nie boj sie deszczu bo ja jestem deszczem ... Ci, których najtrudniej kochać, najbardziej potrzebują naszej miłości.
![]() |
#4532 |
xoxo
|
nie potrzebuję rady, potrzebuję tylko wyrzucić to z siebie, podzielić problem na dwóch
Ty ja i jeszcze ktoś sklejam poczaskanego Mojego Anioła Stróża Czy ze mną jest coś nie tak ? laczego tak pięknej miłości nie potrafisz mi dać Nie okłamuj mnie, nie zniosę tego więcej. Czuję się jak pluszowy miś, któremu ktoś urwał łapkę.
#4533 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to twój blog ? http://moonligh.blog.interia.pl bo cytaty z niego ![]()
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
styrana, colds <- jakoś mi się od was ukradło ostatnio, świetne opisy
![]() ![]() can you come and get me from the phone booth? // czy możesz przyjść i zabrać mnie z tej budki telefonicznej? must keep on trying. // trzeba wciąż próbować it's that heat, that heat, that heat. // to jest ten żar, ten żar, ten żar you're my six in the morning when the clock rings. // jesteś moją szóstą rano, kiedy dzwoni budzik szprycuję się słońcem. .. a czas przelatuje przez palce. wegetuję. nad Wisłą, ładuję baterie. robiąc wszystko, aby nie robic nic. on the go. // w biegu the sunshine fills my hair. // słońce wypełnia moje włosy kontemplacja i afirmacja przyrody. tonę w lokach pełnych sierpniowej erotyki. jadę na rowerze, słuchaj, do byle gdzie. rower mam różowy. .. anywhere I roam, where I lay my head is home. // gdziekolwiek zawędruję, gdzie się znajdę, tam jest mój dom bo na tym świecie trzeba mieć ciepło w nogi. the incredible way she is. // niesamowity sposób, w jaki się zachowuje a idź pan w cholerę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
jak wyżej
![]() wcisnęło mi się nerwowo dwa razy. przepraszam za dubla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
budowanie domku z kart, który co chwilę się zawala męczy mnie już. boli mnie już.
Nie psikam się tanimi perfumami, nie zajadam fast-food'ami i nie wiążę z kretynami. ;] Kiedy w końcu uwierzyłam w bajkowe 'dawno dawno temu' Ty uświadomiłeś mi, że nie ma 'długo i szczęśliwie'. ![]() Nie jestem nowym modelem komórki ani autem z napędem na 4 koła. nie możesz mnie mieć. Jestem zbyt wspaniała by oddać się jednemu mężczyźnie. to byłaby zbrodnia na narodzie! ![]() że też imiona i adresy Ci się nie pomyliły zasrańcu! dlaczego bajki są takie piękne? bo księżniczka zawsze była jedyną piękną kobietą w swojej dolinie. książę więc nie miał jej jak zdradzić. nie wierzę w UFO, nie wierzę w cuda tak jak i nie wierzę że potrafisz się zmienić.
![]() |
#4537 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
She's gonna shatter you ![]() /Pani Zemsta <po ang lepiej jakos brzmi ![]() ona Cie roztrzaska/ 2. W torebce magnum, w duszy gra zemsta.. 3. Pewna siebie, krocze do przodu, byle dupek, byle drań, nie ma szans 4. ..and I ain't gonna be yours Angel of the City... /i nie będę twoim aniolem miasta/ 5. A hug..? I can at least kick your asssssss! /Uscisk? Mogę co najwyzej kopnąc Cie w d*pe!/ 6. Tough nut to crack /twardy orzech do zrgyzienia/ 7. Diehard hoyden /twarda łobuzica, coś pod ten rodzaj ![]() 8. Pewna siebie, nic nie stoi na mej drodze 9. Z bojowym nastrojem, silna, nie do zniszczenia.. Nowa JA. 10. Nowa, odmieniona, nauczona doświadczeniem, nie do zniszczenia.. takie wymyśliłam, może coś z nich wybierzesz ![]() ![]() buźka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Raczkowanie
|
Rebelious, bierz ile chcesz. ;p _________________________ _______ Opuszczony i bardzo stęskniony. Umierająca niepewność. Dusi się upojeniem. Powiedziałem Ci, że chcę być z Tobą po drugiej stronie tych pustych ścian. Te puste ściany, Kiedy podupadamy, Od ograniczeń naszego umysłu. Nie marnuj swojego czasu. ...Czy nie widzisz, że ich ciała palą się?... Nigdy nie okazuj emocji, pamiętaj. Jestem bardzo wysoko. Słyszę niebo. Och, ale niebo, nie. Niebo nie słyszy mnie. Ktoś mi powiedział, że miłość nas uratuje. Kochanie, proszę. Powiedz, że to wszystko dla mnie.Ale jak, popatrz tylko, co miłość nam daje. Świat pełen zabijania i krwi rozlewania. Dobry świat nigdy nie przyjdzie... Wtedy będę w stanie porzucić wszystko i pójść za Tobą nawet do piekła... Nie chcę zamykać moich oczu, Nie chcę zasypiać, Bo będę tęsknił, Kochanie. I nie chcę nic stracić, Bo nawet kiedy śnię o Tobie, Najsłodszy sen może się nigdy nie spełnić. Tęskniłbym, Kochanie, A nie chcę Cię stracić… Nasz świat nie jest wart tego całego zachodu... Ona jest córką Boga i kochanką diabła... Tak się boję… O siebie, Że zostanę sam, O swój psychiczny stan. Skąd to wiedzieć mam, co to może się stać? Bo tyle siebie znam ile z ust twych usłyszę, Ile obliczę sam z czarnych plam życiorysu. Bo tyle siebie znam ile z oczu twych wypatrzeć zdołam, Ile zrozumiem z szeptu pod stołem. Tak się boję… Kochanie, dlaczego dzwonisz do mnie tak późno? Twe milczenie paranoidalnie przeraża mnie... Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo mnie przerażasz... Nasza miłość wyschła na wiór... Gdy odchodziłeś - milczałam, choć serce pękało... Jeśli odejdziesz, zabierz oddech... bez ciebie jest mi niepotrzebny... Kiedyś spotkamy się tam, gdzie nie będzie smutku i nie będzie łez... Nic złego się nie stanie dopóki trzymamy się za ręce. Już muszę odejść, odejść na zawsze, zostawić serce naznaczone Tobą i udawać od jutra, że mogę żyć bez Ciebie, bez serca... Nadzieja jest jak cukier w herbacie - nawet jeśli jej niewiele, osładza ona wszystko... Ci ludzie nawet kochają tak, jakby nienawidzili... Słowa tańczące na wietrze... Pustka zaokienna... Bo każdy ma chwile, że patrzy w lustro i widzi jak łzy mu ciekną... A może ja jestem opowieścią zmęczonych ust... Wszyscy jesteśmy beznadziejnie zakochani... - A ty jak mnie widzisz? - Jak tajemnicę. Spojrzeliśmy na siebie, szukając słów, które nie istniały... Bijąca z niej samotność wręcz parzyła...
#4540 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Rozeznanie
|
aaa, wróciła moja Rebelious! <3 ;*
Styrana- Twoje opisy kradnę nałogowo ![]() Ode mnie: Pomóż mi. Rozerwij na pół. Uwolnij. Odwiązuję liny, opuszczam bezpieczną przystań. ona cała i ze wszystkim co jej. Jesteś niepraktyczny. Jesteś niepotrzebny. Jesteś zbędny. Czemu jesteś? krwawi, a tobie ciągle mało. "mam to w dupie!" tym razem nie ma zdolności ucinana problemu. a szkoda. ja się nie zmieniam. to tylko tuning osobowości. Czasami mam ochotę kopnąć cię w dupę za to, że oddychasz. aluzja stulecia. rozważam to. w życiu też można się pogubić. a jakoś nikt nie produkuje map. Uważaj na siebie. Mimo wszystko... Chcę Cię tak bardzo, że powoli przestaję Cię chcieć. na skos na wspak, ale do przodu. czysta komercja codzienności. ja i ty? niekoniecznie.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() * i chyba jestem już inna, jakaś taka silna, bardziej odważna, mobilna... ![]() opisy: * czy już nawet cisza musi mówić Twoimi ustami...? * spływasz mi po policzkach... * przestaję być sobą, gdy za dużo o Tobie myślę... * nie potrafię sie zaspokoić samym Twym słodkim istnieniem... * w próżni moich myśli tylko jedna Istota... ![]() * wbijasz się w pamięć jak kula w łeb postrzelonemu * ja już oddałam w to całą siebie * nie mam zamiaru szukać jutra zaplatana w przedwczorajszy dzień... jeżeli coś sie powtórzyło to przepraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
1.Wiara czyni cuda. A ja wierze że się uda . Mam w sobie wiarę, kiedy się zdajde że nie wyjdzie nic . Czasem wystarczy uwierzyć, by poczuć się lepiej a wiec cała wiara mocno znami buja sie parami machając rękami... ...czas w coś uwierzyć... ta wiara pierwsza, lepsza...czasami czyni cud... wiara-to jedyna rzecz która trzyma mnie przy życiu-ale na jak długo? "wiara jest to pewność bez dowodu." Cytat:
"...dziś jestem silna, zupełnie inna-gotowa by dalej żyć..." od dzis będe silna,twarda nic już nie złamie mnie! silna jak anioł obłoki tnę. Od teraz całkiem inna , lepsza wersja mnie . nie mam zamiaru oglądać się za siebie ode mnie : ja czekam wciąż na miłość twą...i nie mów mi,ze szkoda łez my dwoje i cały przed nami świat pełen kolorowych barw... ` bo każdy czasem ma złe dni, gdy nie uklada sie nic... ` Nie ma nic co mogłoby sprawić, że znów popłyną łzy ` Trudno wierzyć w przyjaźń, kiedy egoizm triumfuje... ' zwolniłam krok, byś mógł za mną zdążyć .. ' ' dokładnie pamiętam dzień w którym odszedłeś .. ' 'Tyle myśli, snute plany, kawał szczęścia rozdeptany..' 'Patrzę ludzie na ulicy idą sobie tak beztrosko ' ' byłeś jedynym błędem, który popełniłam .. '
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pieniądze szczęścia nie dają... dopiero udane zakupy udane zakupy... to co kobiety lubią najbardziej zakupy na całego... zakupowe szaleństwo zakończone sukcesem udane zakupy... teraz muszę zainwestować w większa szafę^^ zakupy... mój ulubiony nałóg... ten kto powiedział, że zycie nie jest cudowne chyba nigdy nie był na zakupach a w szafie nowa porcja szczęścia^^ ode mnie tylko cos takiego, sorki, ale weny brak i pewnie sie spóźniłam, sorki ale wczoraj prawie w ogóle mnie w domku nie było^^ wakacje sie kończą wiec muszę korzystać^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Raczkowanie
|
_Anusia_ bierz co chcesz i ile chcesz : )
Jajek , jak zawsze dzięki. ; D Cytat:
Duchowa rewolucja, nie babilońska propaganda. I nie znałam siebie odważnej tak, bez zbędnych krzyków... Zmienić siebie i zmienić ten świat... Nie czas na łzy i smutek. Czas na zmiany i doznanie siebie! Jeśli wiara czyni cuda, muszę wierzyć, że się uda! Metamorfoza. Femme Fatale? Nie dzisiaj. Trzeba zacząć żyć na nowo! Nie chcę się nad sobą użalać. Pora zacząć działać! Bez zbędnych słów i obietnic. Czas na zmiany w moim życiu. ' Złośliwi mówili na nią naiwna'...teraz to przeszłość! Nie będę ociekać, bo uciekałam już nie raz. Teraz mówię PAS! ......................... ......................... ......................... ................. Chcę umieć to, co Ty umiesz! Wiesz, Ty umiesz kochać... Chyba przeziębiła się, plącząc całą noc w tej pizgawicy przed czyimś domem...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Rozeznanie
|
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...Śpiąc w płomieniu - J. Carroll
#4547 | |
BAN stały
|
Cytat:
no alez proszę:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Przyczajenie
|
Witam drogie panie mam prosbe skierowana najbardziej do PLOTKARY I FRIZZ o jakies deyskretniejsze opisy ze przejzalam na oczy ze facet okazal sie zwyklym dupkiem i ze nie wiem gdzie ja mialam swoje oczy taaa wlasnie tak ha no z gory bardzo dziekuje a opis na dzis: Mogłes mnie miec ale czas nie ten ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zadomowienie
|
Zapachem przypominasz
ten dzień miłości początek. Wiesz modlę się by kiedy wstanie dzień sprawił cud dla ciebie. Obecność sama teraz nie wystarczy szczęściu mojemu. Bieg po szary medal Nigdy nie ustanie. Dłubię w ścianach i wycinam korytarze. Lubie tak bo moge tylko patrzeć. btw... FRIZZ ogromna prośba, opisy o tym, że za niedługo idę na badania i trochę się boję, mam obawy. najlepiej po angielsku... ;*
#4550 |
BAN stały
|
a ja z taką mała wielka prośbą... czy ktoś może mi ten tekst przetłumaczyć??
![]() Okropnie wdzieczna będę ![]() This goes out to someone that was Once the most important person in my life I didn’t realize it at the time I can’t forgive myself for the way I treated you so I don’t really expect you to either It’s just... I don’t even know Just listen… You’re the one that I want, the one that I need The one that I gotta have just to succeed When I first saw you, I knew it was real I’m sorry about the pain I made you feel That wasn’t me; let me show you the way I looked for the sun, but it’s raining today I remember when I first looked into your eyes It was like God was there, heaven in the skies I wore a disguise 'cause I didn’t want to get hurt But I didn’t know I made everything worse You told me we were crazy in love But you didn’t care when push came to shove If you loved me as much as you said you did Then you wouldn’t have hurt me like I ain’t shit Now you pushed me away like you never even knew me I loved you with my heart, really and truly I guess you forgot about the times that we shared When I would run my fingers through your hair Late nights, just holding you in my arms I don’t know how I could do you so wrong I really wanna show you I really need to hold you I really wanna know you like no one could else know you You’re number one, always in my heart And now I can’t believe that our love is torn apart Chorus I need you and I miss you and I want you and I love you ‘cause I wanna hold you, I wanna kiss you You were my everything And I really miss you [2x] I knew you gonna sit and play this with your new man And then sit and laugh as you’re holding his hand The thought of that just shatters my heart It breaks in my soul and it tears me apart At times we was off I was scared to show you Now I wanna hold you until I can’t hold you Without you, everything seems strange Your name is forever planted in my brain Damn it, I’m insane, Take away the pain Take away the hurt Baby, we can make it work What about when you Looked into my eyes Told me you loved me As you would hugged me I guess everything you said was a lie I think about it, it brings tears to my eyes Now I’m not even a thought in your mind I can see clearly, my love is not blind Chorus I need you and I miss you and I want you and I love you ‘cause I wanna hold you, I wanna kiss you You were my everything And I really miss you [2x] [Talking] I just wish everything could have turned out differently I had a special feeling about you I thought maybe you did too You would understand, but… No matter what, you’ll always be in my heart You’ll always be my baby Our first day, it seemed so magical I remember all the time that I had with you Remember when you first came to my house? You looked like an angel wearing that blouse We hit it off, I knew it was real But now I can’t take all the pain that I feel Reach in your heart, I know I’m still there I don’t wanna hear that you no longer care Remember the times? Remember when we kissed? I didn’t think you would ever do me like this I didn’t think you’d wanna see me depressed I thought you’d be there for me, this I confess You said you were my best friend, was that a lie? Now I’m nothing to you, you’re with another guy I tried, I tried, I tried, and I’m trying Now on the inside it feels like I’m dying Chorus I need you and I miss you and I want you and I love you ‘cause I wanna hold you, I wanna kiss you You were my everything And I really miss you [2x] [Talking] And I do miss you I just thought we were meant to be I guess now, we’ll never know The only thing I want is for you to be happy Whether it be with me, or without me I just want you to be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
'zalane łzami ulice. lodem serc rany zagoi.!'
'umarł już uśmiech.. zatrzymał się pociąg w pół drogi znów.' 'trzepocą wszystkie skrzydła motyli świata. szczęścia łzy migocą. miłość szczęściem oplata.' 'blisko bądź przy mnie gdy z oczu mi spłynie łza.' 'nie zgubię swego dnia, ludzi którzy tak blisko są.' 'Bez optymizmu choć za grosz.!' z nutek różnistych.. wierszy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Raczkowanie
|
elokwentnie niedojrzała . bo ja mam swój kod kreskowy . takiej nie kupisz w najdroższym sklepie, nawet na najwyższej półce . ironicznie kradnę sny. Twoje, moje, ich. chociaż cierpię na bezsenność . Znam miejsce, gdzie spełniają się marzenia . Zagrajmy w grę, Zabawmy się, jak w bajkach. Ty udawaj, że mnie kochasz, ja, że dotrzymuję swojej obietnicy . darmowe przytulanie. Dwa składniki mojego życia to: 1) Myślenie o Nim. 2) Unikanie myślenia o Nim. nie, nie jesteś sam, tylko czasem zdaje Ci się, że znika cały świat . do Ciebie zbyt długa droga. zbyt kręta i burzliwa. zbyt ostra i niepewna. nieprawdziwa i bajkowo piękna. Nie moja. Nie dla mnie. Nie ze mną. hmm . a może spełnicie moją dziwną prośbę o opisy że ostatnio jestem jakaś zakręcona , że wczoraj po prostu weszłam w drzwi i mam taakiego guza ; ) wiem że to idiotyczne ; ) no ale każdy ma chwile słabości , nie ? ; ) pomożecie ? ; * |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Wtajemniczenie
|
i troszkę English'a z rożnych piosenek:P
I'll be thinkin' 'bout you everyday Będę myślała o Tobie każdego dnia I'm not afraid to cry Nie boję się płakać There are days Every now and again i pretend i'm okay Są dni W których wciąż udaję, że jest OK And having so much to say Miałam tak dużo do powiedzenia And watchin you walk away I patrzyłam jak odchodzisz Never knowing, what could have been |Nigdy się nie dowiesz, co mogło być It's hard to deal with the pain of losing you e Ciężko uporać się z bólem, że Cię straciłam Is this the way it's meant to be? Czy to tak być powinno? Only dreaming that you're missing me Marzyć o tym, że Ty też za mną tęsknisz There's an empty place in my heart Zostało puste miejsce w moim sercu I don't know what to say Nie wiem co powiedzieć I've never felt this way Nigdy wcześniej tak się nie czułam I don't want anything to do with you Nie chcę mieć z Tobą nic do czynienia ''You are sweet but it was just a game'' "Jesteś słodki ale to była tylko gra" Now I know what a fool I've been Teraaz wiem jakim byłam głupcem Somebody dreams about you every single night. Ktoś marzy o Tobie każdej samotnej nocy. That somebody's me. ten ktoś to jam. My world don't make no sense Moje życie nie ma sensu You'll see me in the clouds Zobaczysz mnie w chmurach Laughing a bit too loud Śmiejącą się troszkę za głośnosprawiłaś, że |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Rozeznanie
|
Gdyby całą nienawiść zamknąć w szafie …
Gromadka aniołów może tańczyć na ostrzu szpilki. Niepotrzebny jesteś w mojej głowie. Dzisiaj chcę wymazać Cię z pamięci, choć wszystkiego nie da się odkręcić. Dialogów gra. Lojalność, szczerość, przyjaźń. Sprawdź lepiej w słowniku. Życie jest pokręcone. Miłość jeszcze bardziej. A w oczach nienazwany lęk.
#4555 |
Raczkowanie
|
PaciQ gdzie jesteś ! xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
cudne jak zawsze ;** . Cytat:
jezu . boskie ;* Cytat:
przesliczne . przepraszam ale jakoś pomoc nie umiem ![]() Cytat:
odemnie ; " to nie telenowela w stylu Ona i On " .. nie chcę brać w tym udziału " ' jak raz się na Tobie przejade to już.. dla Mnie nie istniejesz !.. ' najpierw to przemyśl.. Potem o mnie mów .! " Może w sercu to masz? . ' a ja pójdę przed siebie ... drogą, którą Ty nie kroczysz ' ' bo czy to JA wychujałem Cię kolejny raz ? . ' ja summienie mam czyste . ' Braci się nie zdradza' Musiała mu przypomnieć, że miał się z nią zapomnieć. Łatwo ci zachować twarz, gdy kilka na zmianę masz. moze się przydadzą . ![]()
![]() |
#4557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie spóźniłaś się! ![]() ![]() ![]() *** Bo miłość jak ogień rozpala nasze serca Gdy płonie tak co dzień by zgasnąć nagle nie w czas Tak trudno zrozumieć lecz to tylko złudzenie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Wtajemniczenie
|
kochane, a znalazłoby się cos o niebie?? może byc nawet cos dłuższego, potrzebuje jakiegos tekstu do fotki na tle błękitnego nieba*błagam ;*
może 3martyna3 agatee AnusiaPn bowszystkotoiluzjajest cysiia destinyxB Domiiniisiia dziendobry Frizz happysadowa kee Maggie93 MartYyYsia1 Plotkaraaa r0zunia steri styrana TwOjaImaginaCja xxedkaxx i reszta prosze;* opis na dziś;Nie słucham już jego rad, oszukało mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nieco przydługie, ale może coś wybierzesz i nada sie na opis ![]() To już jest koniec! Nie będę tłumiła w sobie tego co czuję! Ze spuszczoną głową odmawiam różaniec I życie swoje zmienić usiłuję! Wykrzyczę całemu światu czego chcę! I właśnie to sobie z niego wezmę! nie będę już się chować jak tchórz po kątach I całe swoje życie spędzać na dąsach. nie będę uciekać i zacierać za sobą śladów, Kim naprawdę jestem pokażę całemu światu! Zamiast ciągle udowadniać, ze jestem beznadziejna Pokażę wam, ze tak nie jest! Nie pozwolę już z siebie kpić, Nie pozwolę wam ze mnie wciąż drwić! Bo nie jestem szmatą, po której możesz deptać każdego dnia jestem człowiekiem, który swoją wartość ma! W tej małej osobie, którą z pozoru jestem Skrywa się wielka siła, którą pokazać wam niedługo zechce! I udowodnię, że życie należy do mnie, Zawiążę z całym światem rozejm! Bo nie chcę być już tą szarą myszką, co po kątach siedziała. Tą co przez innych ludzi płakała. Zmieniłam się. Dzięki wam. Dzięki wyzwiskom odporność już mam. Bo nie warto myśleć o tym, co powiedział chłopak z trzeciej ławki, Nie warto na samą myśl o nim dostawać czkawki! Udowodnię, że jestem silna i kocham to życie! Chcę być szczęśliwa i nie marzyć o tym skrycie! Nie będę niczego już bała się I nikt nigdy nie powie: Weź <imię> się zmień! Będę jak wolny ptak, I polecę tam gdzie tylko będę chciała. I nie ma siły, która powstrzymać by mnie zdołała. Bo siłą teraz jestem ja! Ogromny pałer w sobie mam! Kiedyś usłyszysz moje nazwisko, Z którym kojarzy ci się moje podwórkowe przezwisko. I nie uwierzysz, że coś osiągnęłam, Że się nie ugięłam. Że dotarłam do wyznaczonego sobie celu, Bo takich dzisiaj jest naprawdę niewielu. I pożałujesz tego co mi ciągle powtarzałeś. Że mi moją beznadziejność wmawiałeś. Zrozumiesz to, co mi zrobiłeś. jak bardzo mnie tym krzywdziłeś. Ale to już nie będzie miało dla mnie znaczenia. każdy człowiek się kiedyś zmienia. Wierzę, ze za te kilka lat się jednak spotkamy I śmiejąc się o tym wszystkim porozmawiamy. ___________ W twoich rękach cały świat. Jest, jak chcesz. Czemu więc przed swoim być ukrywasz się? Możesz iść, możesz stać. Możesz dawać, możesz brać. Możesz słuchać, możesz brzmieć. Możesz nie chcieć, możesz chcieć. Wszystko kiedyś skończy się. Pewności brak, co sie stanie. Jedno wiesz!- Twój nadszedł czas. Możesz iść, możesz stać. Możesz dawać, możesz brać. Możesz słuchać, możesz brzmieć. Możesz nie chcieć, możesz chcieć. Możesz strzelać, możesz kraść. Możesz też ofiarą sam sie stać. Możesz gardzić, możesz kpić. Lub kogoś kochać i kochanym przez kogoś być. Idę podwórkiem i nagle podbiega do mnie sześcioletni chłopczyk z uśmiechem na twarzy. W ręce trzyma drewniany pistolet. -Paf pif paf!- strzela w moim kierunku, a potem chowa broń do kieszeni.- Robota skończona- mówi i odchodzi. Zawiadamiam rodzinę, przyjaciół. Dzwonię na policję, zgłaszam swoją śmierć. Ale wszyscy rozkładają rece: - Takie czasy- mówią i odchodzą... Nigdy nie powiem ci, jak bardzo cię kocham. Nawet teraz, gdy miliony krwiożerczych sępów myślą, że jesteś Prometeuszem, bo przecież dałeś ogień tysiącom serc. Ja tak bardzo chciałam latać! Ale ty, jedyny dla mnie, odebrałeś mi skrzydła i sam odleciałeś. Sposób na przerwanie- MILCZENIE Sposób na życie-PRZETRWANIE Sposób na milczenie-ŚMIERĆ Spódniczka to kurtyna najmniejszego teatru świata, gdzie tylko raz odbywa się premiera, a co miesiąc krwawy dramat; pomieści tylko jednego widza i to na stojąco! ![]() Chciałam o Tobie zapomnieć, ale gdzieś na dnie serca leży okruszek miłości kropelka nadziei milimetr szansy deczko wiary grosik wspomnień sekunda tęsknoty Każdego wieczoru modlę się, żeby jakoś przetrwać kolejny dzień. Wierze w Boga. Ale czasami, kiedy budzę się rano... żałuję, że nie zabrał mnie jeszcze do siebie. Zdrada, to cios, którego nie oczekujesz. Biegniesz naprzód, ponieważ czeka na ciebie świat... Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, choć nadal dwoje. Cii... zamknij oczy. Tam wszystko wygląda inaczej... Oni chcieli mnie zabić! tak samo jak ty...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.