|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Ja już po wizycie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zadomowienie
|
LADY ISS popieram w 100%, podpisuje sie pod tym co powiedziałaś i zgadzam sie na milion procent! Przytakuje w kazdym zdaniu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Aneta, super że wizyta udana
![]() Lady, jak przeczytałam o tych gnojownikach i szambach to aż mi się warzyw odechciało ![]() Karolkowa, a Ty jak po wizycie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn jeśli chodzi o końcówkę twojej wypowiedzi to też nie jest tak, że nie ma diety kobiety karmiącej i kropka. Ja np bardzo sugeruje się komentarzami mamy ginekolog, która mówi, że trzeba jeść wszystko CHYBA ŻE dziecko zaczyna mieć alergie/kolki itp. Wtedy należy odstawić jedną grupę produktów np produkty mleczne i obserwować czy jest poprawa. Tak samo podkreśla, że przyprawy mogą zmienić smak mleka itp, więc to nie jest tak, że jedzenie nie ma żadnego wpływu na mleko, tego nikt nie neguję, ale nie ma sensu żyć o ryzu z marchewka. Co do tego jak było kiedyś a jak teraz.. Poniekąd się z tobą zgadzam, teraz wszędzie tłucze się, że to normalne jest mieć np problemy w nauce ze względu na dysortografie i tym podobne i o ile się z tym zgadzam, to uważam, że niektórzy leniwi rodzice wykorzystują to, jako wymówkę, zamiast spróbować po prostu takiemu dziecku pomóc, poświęcić mi więcej czasu, załatwić korepetycje itp itd. Także kiedyś może nie było dobrze, bo dzieci, które naprawdę potrzebowały pomocy, nie otrzymywały jej, a teraz znowu dzieci, które potrzebują trochę więcej zaangażowania że strony rodziców, są od razu szufladkowane jako dysortograf itp itd. Także ze skrajności w skrajność. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- AnetaErr nie wierzę że już zaraz będziesz miała wszystko za sobą i będziesz tuliła swoje maleństwo! Ale ci zazdroszczę mega Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja
Wygląda na to że będę miała co raz częściej ktg robione . Dziś obyło się bez badania we wtorek znowu ktg i po południu wizyta. Mały ruchliwy ale zakazał leżeć na prawym boku bo małemu tętno skacze wtedy. Ale kazał się nie przejmować (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Wtajemniczenie
|
Jejku, oglądam Uwagę i ryczę...
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Też oglądam to ona nie wie że mała zmarła ?
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Popłakałam się ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sara - w parku spadło drzewo na matkę z 6 miesięcznym dzieckiem. Dziecko nie żyje, a matka jest kaleką.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
Boże..
A ci z Warszawy problemu nie widzą. No bo po co (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, każdy teraz umywa ręce...
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, ze nie mam telewizji :-P
Chwalilam sie, ze mam juz lozeczko? Wczoraj skrecismy, dzis dotarl materac i przewijak. Mam tez komplet koldry z poduszka i wszystkie te przescieradla ![]() Aha, no i wlasnie popralam wszystkie pieluchy i te rzeczy "lozeczkowe" jakie mam. Oby kolory zostaly :-P Ide rozwieszac ![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Do szafy spoko mozna sie dostac, bo w tej czesci "zastawionej" sa glownie wieszaki, a na dole jakies moje barachlo do szycia, ktorego az tak czesto nie potrzebuje. Do lozka tez jest jak wlezc. Pod lozkiem mam duza szuflade z recznikami, ale narazie wyjelam sobie kilka recznikow na wymiane, zeby do niej nie zagladac. A szuflade od lozeczka mam dostepna i tam ukladalam wlasnie kocyki i inne szpargaly. Nie jest zle ![]() Gorzej, ze maz ma katar... i do tego kaszel... i mierzyl temperature! Pewnie ma z 37 stopni. Smarka i tylko przeklina. Wkurza mnie........... Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Kochana ! Bo jak ma 37 to tak jakby miał 40 °
![]() Cytat:
Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zadomowienie
|
Sluchajcie jaki skandal
Chodzę o lux medu na pakiet pracowniczy prowadzenie ciąży, i lekarz juz dawno na moje marudzenie o cc powiedzial ze nie ma problemu zrobimy wskazanie ze sie pani boi i tyle. Dzisiaj mówię, doktorze szyjka juz taka króka boję się, że to już niedługo się stanie, wole mieć to zaświadczenie juz na pismie w razie WU. A on dobrze Pani Sylwio to teraz porozmawiajmy o kosztach. Gnojek przyjmuje tez jako lekarz na nfz na oddziale w moim miescie w szpitalu gdzie wlasnie mialam miec to cc przez niego skierowane. I do mnie mowi, koszt cc to 6000 zl.Czujecie to, 6 tysięcy złotych!!! NAwet jak biora w lape to mowia max 3000 zl, co on mysli ze jestem dziewczyną piłkarza................. ............ kużwa normalnie mnie załamal, a ja do niego cyz prywatny kucharz tez jest w tej cenie a on no bedzie pani miala termin zaplanowany z góry. Jakby to jakis cud byl, termin zaplanowany z gory i cc kuzwa pogielo go , to jest nielegalne co on zrobil w tym momencie, siedzielismy w placowce lux med a on kaske na bok i szpital cc propozycja no szok, szkoda ze nie zapytalam czy mi fakture wystawi i czy to kwota brutto czy netto. Dziecka mi nie obejrzal spojrzla na nie przez dwie sekundy i powiedzial ze wszystko ok ja juz od 1,5 miesiaca nie wiem ile dzieciak wazy bo tylko moja szyjke mi sprawdza, na kolejna wizyte ide z TZ za tydzien jestem tak w☠☠☠☠iona moj tez. I juz umowilam sie do psychiatry, wystawi mi zaswiadczenie o tokofobii, i pojde z tym do niego za tydzien i powiem czy moge liczyc na wpis do karty ciazy o wskazanie od specjalisty tego bo mam problem z ktorym nie dam sobie rady i nie ma opcji na porod naturalny, bedzie wojna, mam nadzieje, ze nie odbije sie to na badaniach jakosci i dziecku, ale normalnie cala kipię jak mnie wyrolował |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
Matko Sylvana co za koleś ;/ jakieś kosmiczne te koszta
Ja poszłam sobie na spacer, sama bo tż był na siłowni, a chciałam się poruszać, później poćwiczyłam a przed chwilą zjadłam omleta i już jestem głodna.. No studnia bez dna ostatnio Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mozesz tego gdzies zglosic? A musisz rodzic w szpitalu? Nie ma u Was jakiejs np. prywatnej kliniki? Jakiejs innej, lepszej "opcji"? Staraj sie uspokoic, bo Twoje nerwy i stres nie sa dobre dla dziecka. Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Cytat:
Ciekawe co moj zakichany maz na to... jemu na pewno nic nie zrobie, o nie! :-P Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
Asia, współczuję chorego męża. Nie ma nic gorszego od chłopa z gorączką :/
Sylvana, masakra z tym lekarzem. Cena kosmos. Mam nadzieję, że nie zrobi problemu jak pokażesz zaświadczenie od psychiatry. Dews, ja zjadlam dziś 2 kanapeczki na śniadanie, jednego banana, talerz zupy i miseczkę płatków i ja się ciągle czuję pełna ;p chyba mi dzidzia żołądek uciska ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Sylwia
![]() ![]() Masz pakiet medyczny a on wołał od Ciebie 6 tysi? Ja ☠☠☠☠☠☠☠e ! Szkoda że nie nagralas tego jak Ci sumował koszty ! ☠☠☠☠a u mnie jest tak naczy w Krakowie że jak chcesz CC na żądanie na własne widzi mi się, bo się boisz rodzić naturalnie to ponoć CC 2000 tys. Ja ☠☠☠ie co się dzieje z tym światem ? (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
Karolkowa, sorry że pytam ale ty na codzien tak klniesz?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Praca w handlu wychodzi
![]() A dziś szczególnie będzie chyba mam biomet nie korzystny hehe (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.