|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teksty kobietek
Rozmowa na gg z koleżanką :
D: co mam mu napisać w sms? ja: no nie wiem np. cześc co słychac?;> D: żenada... ja: no troszku xD D: ku**a Olka głupieje do reszty ... ja: toz Ty nie wiesz, że ja nie doświadcozna i nie wiem jak sie psize ? ![]() D: ja w sumie doswiadczona ale przy takim chlopie to nawet cala redakcja BravoLove wymieka xD ja: lol2 uczysz sie jak pisac sms'y do chłopów przez BravoLove? D: nieeeee. ja: tiaaa D: no tak tlyko napisałam ![]()
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzimy z kuzynką na kanapie. Chyba nam kolacja zaszkodziła. Po kolejnym ataku śmiechu pukam się w czoło
- Muuuuuuuuuuuuuuuusk! Pukam w czoło kuzynki - Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic! - Lepszy nic niż rydz.
|
|
#273 |
|
... choć nie Westwood
|
Siedzę z mamą, oglądamy jakiś film.
MAMA: Patrz, jakie fajne ma łóżko wodne JA: "...taki bajer, choć do seksu trochę niewygodne..." *cytuję za WWO* MAMA *zdziwiona*: To K. ma łóżko wodne? JA: Hę? ![]() MAMA: No bo mówisz, że do seksu niewygodne Padłam...
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Spalanie kawałów to moja specjalność. Opowiadam dowcip mamie.
Ja : Jest słoń i boli go łapka. Boli go, boli... (tak go bolała z minutę:P) (chwila konsternacji, widać że myślę A może jednak to był tygrys...? Po piwku do koleżanki, która coś tam mi marudziła Ja: Bujaj koksa... (skąd mi się to wzięło nie mam pojęcia)
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mało co ze śmiechu tu nie padłam jak was tak czytam
![]()
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uśmiałam się bo wiem o jaką piosenkę chodzi
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
cytuję koleżance kawałek książki {był o miłości itp,}:
Ja-(...) Czy to działa w obie strony ? Oczywiście, że nie. A jednak... Ona-ostroo.. Ja-nie rozumiesz, prawda ? Ona-no nie... ![]() nie ma to jak zrozumienie się nawzajem.
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
wyjasnienie: Kiedys trzymałysmy sie 4 przyjaciólki. ale od kiedy jedna [S. ]poznała swego księcia [P.] to przestała sie z nami kontaktowac. w ogóle od 3 miesiecy mamy z nia zero kontaktu a odzywa sie tylko jak cos chce.. kazda z nas to denerwuje bo zawsze była dla nas takim oparciem a od kiedy sie wyłamała to postepuje dosyć dziwnie i kazdy jak patrzy co ona robi to łapie sie za głowe i mówi 'co sie z ta dziewczyna zrobiło
'. no ale to inna historia. mianowicie, siedzimy ostatnio, juz po 0,7 czy tam wiecej i tak sie wlasnie bulwersujemy na S. w pewnym momencie moja kolezanka z ogromnym bulwersem stwierdza: - tak a jak P. bedzie szedł do woja to S. pójdzie do kibla jak P. bedzie s.r.a.ł. , podetrze mu d.u.p.e włosami. potem to g.ó.w.n.o oprawi w ramki, podzieli na cztery i rozda swoim dzieciom jako relikwiarz jak P. umrze. śmiałysmy sie chyba z godzine, ale potem kazda przestała jak dosżło do niej , że S. naprawde byłaby zdolna zrobic coś takiego.. ![]() ![]()
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Na lekcji rozmawiam z kumpela:
Ja: w sobote jade do mojego Skarba ![]() Ona: bedziecie sami? Ja: Tak Ona: to Nogi trzymaj razem! ![]() Cała klasa nas usłyszała i buchła smiechem ![]() Albo zdenerwowana na facetow gadam z sis na gg: Ja: Wytlumacz mi czemu faceci są tak ciezko kapujący?;/ Sis: Bo oni C*ujem myśla
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
M 20:47:43
aa to dobrze że twój facet taki jest M 20:48:29 ze wiesz ze nie wchodzi na balety nie poprawia sobie palcem brwi i nie robo czegos w stylu kowboja " hej laki chvcesie pojezdzic na koniku??' M 20:48:31 czaisz Ja3 20:48:40 nooo ![]() M 20:48:41 mile widizany smiech Ja3 20:50:40 o boze umieram Ja3 20:50:43 no nie robi ![]() Ja3 20:50:46 szuka mnie wzrokiem ![]() Ja3 20:50:49 a ja wtedy mowie;D Ja3 20:51:00 chodzmy dosiade twojego kucyka pony ![]() M 20:51:12 hahhahhahaahh M 20:51:14 o nieeee M 20:51:23 to ponizej kucyka pony Ja3 20:51:30 cooo? M 20:51:48 ojj nic Ja3 20:51:48 jak to kucyki pony tez sa rozowe;D _________________________ _____ i zrozum tu kobitki
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszy poranek, budzi mnie dźwięk (kwik) dziecka przy domofonie.
Dziecko: (pomijając wszystkie jęki, skowyty i płacze) Wpuść mnie, maaamooo. Matka: Kręcisz się, raz góra raz dół. D: Już nie będę, maaaaamo. (Tu zatacza się po ścianie pochlipując) M: Dobrze. (otwiera drzwi) ...cisza... M: Wchodzisz? D: (uśmiech na buźce, rozpogodzona) Nie. ![]() Jak nie zwariować przy takiej sytuacji powtarzającej się średnio 3 razy dziennie? ![]() W ogóle to polecam obejrzeć genialny skecz (też na temat takiego darcia się pod czyimś oknem ) http://www.youtube.com/watch?v=tamoNSsZPvM |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmowa z dawno niewidzana kolezanka z podstawowki.
Ja - gdzie wybierasz sie do szkoly? Ona - kolobrzeg Ja - Kopernik czy Sienkiewicz (patroni dwoch roznych szkol) Ona - nie wiem na jakiej ulicy to jest
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj:
Ja: Hm... Coś złego chodzi Ci po głowie, masz jakąś... Ona: ZDEJMIJ TO! ZDEJMIJ TO ROBACTWO! ZDEJMIIIJ! Ja: ...myśl.
|
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Z kumplemami pod skuterem:
Kolezanka blondynka, probuje postawic skuter na stopce, ale jej to nie wychodzi bo stawia do przodu. Wlascicielka skutera juz leje. Pierwsze haslo to 'ale to sie pcha do tylu!',a drugie chwile po tym - ' tak to jest jak sie blondynka bierze za stawianie' xdd Kupa smiechu xd |
|
|
|
|
#287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Umarłam Ostatnio popisałam się przed sąsiadką: Wzięłam sobie wolne, żeby zregenerować siły bo dość męczącej górskiej wycieczce, na której dodatkowo obtarły mnie buty, więc chodziłam nieco śmiesznie ![]() Rano dzwoni do wszystkich sąsiadów dozorczyni z pisemkami, wychodzimy na korytarz, a sąsiadka zdziwiona że jestem w domu. Na co ja: - Wziełam sobie wolne, bo spędziłam upojny weekend w górach i ledwo chodzę. Upojny miało zabrzmieć z przekąsem, ale jakkolwiek zabrzmiałao sąsiadka dziwnie na mnie spojrzała i nie skomentowała
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
Buhaha ale się uśmiałam
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Pracuję na kolei i rozmawiam właśnie z dyspozytorem o jakiejś błahostce. Dochodzimy do wniosku, że nie ma się co przejmować, bo problem jest małej wagi; nie dotyczy bezpośrednio prowadzenia ruchu. Błysnęłam:
- to nie pociąg, z tego się nie strzela... ![]() Może to nie jest takie śmieszne, ale dawno mi się nie zdarzył równie głupi tekst
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() świetne
|
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
moja siorka jest na pielgrzymce...pisze mi sms'a :
M-co robicie? ja-ja susze włosy a reszta je a Ty?M- byłam w toi toiu zmienić sobie tampona. Hardcore poległam
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
4 w nocy, budzi mnie dźwięk przychodzącego sms-a.
Ona: Chodź na spacerek! |
|
|
|
|
#293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<U mnie w liceum podczas recytacji wstępu do "Pana Tadeusza"> kolezanka wychodzi na środek cały czas ze stoickim spokojem bez usmiechu 100% powagi i zaczyna:"Litwo ojczyzno moja,ty jestes jak zdrowie yyyyyy... dalej nie pamiętam niech kto inny powie"
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
TŻ opowiada:
- to było w Niemczech, pływałem sobie w jeziorze, gdy nagle złapał mnie kurcz. Byłoby ze mną źle, ale na szczęście obok przepływała jakaś łodka. Coś tam do niej krzyknąłem... yyyyy... po niemiecku... (żadne z nas nie zna niemieckiego) Ja, domyślnie: - heil Hitler?
|
|
#295 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
to mnie tym rozwaliłaś
|
|
|
|
#296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#299 |
|
... choć nie Westwood
|
E, u mnie w szkole to było popularne
więc sama raczej tego nie wymyśliła ;P
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.