![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lancome, Clarins, Smashbox, Shiseido... kosmetyki i nie tylko...
Witam
![]() moze znalazlabys cos u mnie za: 8. Smashbox, baza matująca w kompakcie Compact Anti-Shine, poj. 7g, ubytek minimalny, użyta 3 razy, gąbeczka nieużywana, bez kartonika. 13. Helena Rubinstein, cień w kolorze 33 Aspiration, 3g., bardzo delikatny chłodny róż łamany wrzosem z milionem drobinek, ubytek ok. 15%, bez kartonika. (-> z wymiany z taiwa) 16. Bourjois, róż w kolorze 15 Rose Eclat, 2,5g., świeżutki kupiony w czerwcu 2008, użyty 2 razy dołączonym pędzelkiem. (na zdjęciu wpada w czerwień, w rzeczywistości to róż) nie muszą być to wszystkie 3 rzeczy, chętnie wymienię się za którąkolwiek z nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
vanesia1, niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za bazę Smashbox?
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
witaj, niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstepnie bylabym zainteresowana, ale wlasnie leci do mnie komplet pedzli maca. takze ostateczna odpowiedz dalabym w najblizszych dniach, ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Rozeznanie
|
Manhattan Clearface, Compact powder ( Puder prasowany) Nowy. Odcien 79 toffee
Mleko w proszku do kąpieli. Proteiny mleka koziego. Skóra sucha i normalna. Po kapieli zostaje wspaniały zapach ![]() U Ciebie znalazłam tlyko chanel no 5, ale jezeli Ci sie podobaja moze znajdziesz cos z mojej wishlisty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
marta0055, przykro mi, ale manhattan raczej nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Mam do zaoferowania za smashboxa nowe nie używane, ani otwierane z pudełka perfumy Jovan White musk, sprowadzone z USA pól roku temu (mam jeszcze dwa, wiec jedno zdecydowałam sie oddac)
ponadto: bazę pod cienie firmy LR - jakies 2/3 pojemniczka, Cienie IsaDora 16 Ocean - użyte 3 razy (kolor okazał sie źle dobrany) Cień Bourjois 34 Rose `tentation 3 cienie AVON Precision Glimmer - BRONZE, SUNSHINE, LIMESTONE (kazdy użyty tylko kilka razy) Puder brązujący w kamieniu - Max Factor Sun-Kissed do ciała i twarzy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Elweerka, z proponowanych przez Ciebie kosmetykow tylko ewentualnie baza pod cienie by mnie interesowala. takze to za malo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
czekam na info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
iwcia74, bardzo dziekuje. mysle ze do jutra (mam taka nadzieje
![]() a jeszcze pytanko: jaki jest "stopien zuzycia" pedzla? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko wczesniej jeszcze moglabys wkleic jego zdjecie? (wiem, wiem upierdliwa jestem, ale jakos tak ostatnio jestem ostrozniejsza...) oddalabym Tobie wszystkie probki nuxe, oprocz jednej pozycji - "Exfoliant Doux Aromatique". Czyli to by bylo: Nuxe: Creme Merveillance (zmarszczki mimiczne - cera normalna), 2 ml NOWOŚĆ Nuxe: Serum Merveillance (wszystkie typy skóry), 2x2 ml Nuxe: Creme Etincelante Soin Peeling Eclat, 2 ml Nuxe: Emulsion Etincelante (cera normalna), 4x2 ml Nuxe: Reve de Miel, Ultra comfortable Body Cream, 2x7 ml Nuxe: Reve de Miel, Ultra comfortable Face Cream, 4x2 ml Nuxe: Reve de Miel, Fondant Exfoliating Shower Cream, 3x7 ml Nuxe: Creme Nirvanesque Enrichie, 3x2 ml Nuxe: Aroma - Vaillance, Nourishing Anti-Wrinkle Cream (cera sucha i b. sucha), 2 ml Nuxe: Creme Fraiche Concentree de Beaute Suractivee (cera sucha i b. sucha), 7x2 ml Nuxe: Creme Fraiche de Beaute (cera normalna), 5 ml Nuxe: Contour des Yeux (przeciwzmarszczokwy krem pod oczy), 5x2 ml Nuxe: Phytochoc, Lifting Serum, 2x2 ml Nuxe: Tonific Nutrition, 24-HR Nutri-Hydrating Body Lotion (cera sucha i bardzo sucha), 7 ml Nuxe: Tonific Exfoliation, Soft-Skin Booster Body Scrub, 4x7 ml Nuxe: Tonific Fermete, Intensive Firming Cream, 2x7 ml (jeszcze w domu sprawdze, czy cos mi sie po drodze nie zuzylo... ale raczej wszystko co tu wypisalam powinnam miec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
oj, nie zauwazylam ze juz odpisalas
![]() ![]() wobec tego tutaj jeszcze spytam, czy znalazlabys cos za piatke urbanity? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
iwcia, widzialam fotki. czyli tak naprawde niewiele widzialam
![]() ja jestem za wymianka: pedzel za probki nuxe wypisane powyzej. jesli Tobie odpowiada to zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za zieloną torbę Zary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
irsin, przejrzalam dokladnie. no i tylko ewentualnie amorek... ale musialabym jeszcze sobie podumac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Byłaś zainteresowana u mnie paletką do brwi.
Ja u Ciebie widzę Bourjois, róż w kolorze 15 Rose Eclat, Czy to by była dobra wymianka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() interesuje mnie Juicy tubes i próbki Nuxe znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajde na pewno, bo masz duzo fajnych rzeczy ![]() probki nuxe niby nieaktualne, ale wizazanka nie odpisuje na moje PW wiec poki co mozemy negocjowac... wymieniam rzeczy ktore mi sie wstepnie podobaja: Paula Dorf baza pod cienie do powiek, zużycie małe Palmer's Cocoa Butter Formula Bust Firming Cream - ujędrniajacy krem do biustu, nowy Alfaparf Cristalli liquidi- Illuminating serum ( kryształki do włosów) 16ml Palmer's Cocoa Butter Formula Moisturizing Body Oil, nowy nie znam ich cen, wiec bedziemy cos dopiero konfigurowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://glomineralsdirect.com/product...rimer_6081.htm baza Paula Dorf była trochę używana choć cała górna warstwa jeszcze nie została 'upaćkana' palcami ![]() Palmer's kosztuje w Anglii w przybliżeniu 5-8 funtów w zależności od kosmetyku, wiec ok 30-40zl max a tu właśnie znalazłam kryształki w sklepie fryzjerskim: http://www.kalamis.pl/product-pol-31...li-Liquid.html
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
sleepy, baza interesuje mnie baaardzo
![]() wiec najlepiej byloby: ktoras baza pod cienie (ta, ktora jest najbardziej transparentna i daje najmniej koloru) + cos jeszcze (z kysztalkow narazie moge zrezygnowac) za juicy tuba. z probkami nuxe wolalabym sie jeszcze chwilke wstrzymac... acha, musisz wiedziec ze JT ma kod 7C094 (przed chwila sprawdzilam), czyli wg decalculatora pochodzi z 04.2006 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
ok
mi by pasowała wymiana JT za bazę i np krem do biustu i czekam jeszcze na info w sprawie nuxe bo też chętnie przyjmę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.