|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolczyki (piercing)- tu wklejajcie zdjęcia swoich kolczyków
Cytat:
![]() Gratulacje.
|
|
|
#1322 |
|
Konto usunięte
|
gratuluje rowniez
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Wtajemniczenie
|
Malenka146, sprobuj szukac na tej stronie:
http://www.tatuaz.lublin.pl/index.php Cennika tam nie widze, ale pisza ze przekluwaja wszystko (http://www.tatuaz.lublin.pl/piercing.php), wiec pewnie z napem nie bedzie problemu Miss Venflon, bardzo ladnie wygladasz na tym zdjeciu Gratuluje artykulu.
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
"W naszym studiu przekłuwamy dosłownie wszystko, począwszy od pępka i uszu poprzez części twarzy: brew, usta, język, nos a skończywszy na intymnych częściach ciała lub tak nietypowych miejscach przekłuć jak dłoń czy kark."
Także, dziękuję, czarna_maciejko za link. Mam nadzieję, że niedługo będę mogła się pochwalić moim nabytkiem ![]() miss venflon, bardzo bardzo gratuluję artykułu! <brawo>
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, gratulacje
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wam bardzo
a gazetkę warto kupić bo jest w niej jeszcze wywiad z moim kochanym XRonimX-dotyczacy jego dorgi zawodowej
|
|
#1327 |
|
Raczkowanie
|
Miss..no pogratulowac serdecznie tylko mi pozostaje
)) ogolnie przeczytalam ten calutki watek i stwierdzam ze masz ogromna wiedze na temat kolczykow i przebijania.. na wage zlota poprostu ) Pozdrawiam goraco!
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Miss ja także gratuluję Ci z całego serca
A gazetę będe miała niedługo i już się cieszę
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj próbowałam odkręcić kolczyk w brwi i za chiny ludowe nie mogę
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Przyczajenie
|
no to ja sie pochwale ;P dzisiaj robiony, jakies 2-3godziny temu ;D
![]() a od wczoraj mam jeszcze industrial'a ale foto nie mam niestety .
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mam pytanko będę wdzięczna za odpowiedz...
chcę kolezance zrobić prezent i kupić jej kolczyka do tragusa ![]() ale przyznam się że nie znam się na piercingu a chciałabym zakupić coś fajnego... jaki typ kolczyka polecacie?? obecnie nie mam możliwości iść do salonu piercingu więc chciałabym skorzystać z waszej pomocy
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
|
|
|
|
#1332 |
|
Raczkowanie
|
hejka czy ma ktos moze foto z madonną/monroe z kolczykiem z kulką o średnicy 3mm? bo chciałam zobaczyc jaka to ielkoścjest i jak sie prezentuje, ponieważslyszałam ze nie mozna mniejszej kulki na przebicie niz 3mm..
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Przyczajenie
|
nner labie-wargi zromowe mniejsze
tam nizej tuz obok "otworu" :Pto mnie bardzo zainteresowało bo chciała bym sobie zrobić ![]() tylko myślałam bardziej o miejscu wyżej na wargach większych czy jest na to fachowe określenie ![]() jeśli któraś ma niech powie coś o tym?? wiele czytałam i na niektórych forach piszą że można sobie uszkodzić jakieś nerwy czy to prawda a może któraś zna jakąś pierserkę z Piły było by mi lepiej iść do kobiety u mnie jest facet i to znajomy więc głupio przed znajomym nogi rozłożyć hehe.....
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś, po 9 tygodniach od przekłucia, wymieniłam labret w tragusie na śliczną błękitną sztangę (anodyzowany tytan). Właściwie to pan piercer mi wymienił, bo nie mogłam w tamtym labrecie kulki odkręcić
![]() Jak się podoba? Bo ja go uwielbiam, teraz wygląda jeszcze śliczniej
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
Mój kolczyk w pępku
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
a oto mój :P
Zrobiony 10 września tamtego roku ![]() Planuje (albo raczej chce xD) zrobić sobie tragusa, ale mieszkam w wałbrzychu i nie wiem czy gdzies coś takiego robią
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Raczkowanie
|
hmm a jak Ci ją załozyli to ni wydawała się wielka? :P:P bo zawsze mozna sie przyzwyczaic co nie:P? bo ja co pytam piercerów to mówią ze aa na przebicie to ie mniejsza niz 3mm, ze 2,5 albo 2 mm nie moge:P ale no ok moge zrobic ze na przebicie 3mm a o tym jak juz nie bedzie puchłó powiedzmy po tygodniu zmienic na 2mm:P?
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Mam pytanie. Osiemnastkę mam w styczniu. W domu jestem tylko z rodzeństwem, bo mama wyjechała za granicę a z tatem już nie mieszkam.
Chciałabym zrobić kolczyk w karku. Dużo czytałam, bardzo mi się podoba, mam pieniądze już, nie jest to chwilowa zachcianka. Wobec tej sytuacji pytanie- jeśli udałabym się do salonu, to czy w tym wieku prosiliby mnie jeszcze o dowód lub zgodę rodziców? Jeśli tak, to co robić? Możliwości zdobycia podpisu któregoś rodzica nie mam, podrabianie nawet w grę nie wchodzi. Niezbyt chcę czekać te pięć miesięcy, do urodzin
|
|
#1342 |
|
Przyczajenie
|
Witam . Mam pytanie do Miss Venflon.
Znasz może jakieś dobre studio w Opolu, albo Wrocławiu gdzie mogłabym zrobić sobie nap'a ? Lub czy mogłabyś mi kogoś polecić ? Aaa.. i jeszcze jedno ..Czy nape przeszkadza podczas robienia przewrotów w przód ? Bo niestety , ale z wf to ja nie umiałabym zrezygnować ![]() Pozdrawiam ;]
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Kolczyki (piercing)- tu wklejajcie zdjęcia swoich kolczyków
A umnie niema żdnych salonów profesjonalnych wole pojechać do trujmiasta niz zrobic sobie u kosmetyczki nawet przekucie w uchu .Polecił by mi ktoś jakieś profesjonalne studio w gdańsku? mnie interesuje w chrząstce na początku chciałam język ale się naczytałam o powikłaniach i dochodzę do wniosku że jednak nie, nie znam sie na tym więc mogłam cos palnać nie tak interesuje mnie takie coś:
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2013-07-28 o 14:31 |
|
|
|
|
#1344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikt na forum nie poda Ci odpowiedzi, bo to zależy tylko i wyłącznie od piercera w salonie. Jeśli niedługo masz 18tkę, to radziłabym nie zgrywać głupa, tylko zwyczajnie powiedzieć, jaka jest sytuacja, pokazać legitymację i poprosić o kłucie, jeśli naprawdę zależy Ci na kolczyku.
Kiedy szłam do salonu pierwszy raz i zapytano mnie o wiek, powiedziałam, że kończę 18 lat za niedługo, ale jeszcze nie mam dowodu i przekłuli bez problemu. Być może nieodpowiedzialnie się zachowali, ale ja byłam wówczas szczęśliwa, że będę miała kolca:) Aczkolwiek uważam, że najlepszym rozwiązaniem byłoby poczekanie tych kilku miesięcy, chociażby ze względu na dobro samej ranki - kiedy jest chłodniej na zewnątrz, na pewno gojenie będzie przebiegało sprawniej. Chociaż wiem, że trudno czekać, kiedy jesteś napalona na niego już teraz;) |
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ile razy mozna mowic, ze ten watek sluzy temu, zebysmy pokazywaly tu zdjecia swoich kolczykow!
Wystarczy spojrzec na tytul.Pytania zadaje sie w innych. Jest watek pod kazde klucie-i chrzastke, i pepek, i jezyk, wiec pytajcie TAM, i nie robcie balaganu. |
|
|
|
|
#1347 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam 17 za 3 miesiace mieszkam z mama, a mama nie miala czasu zeby ze mna pojechac i podpisac zgode, wiec powiedzialam ze rodzice nie zyja.... Nie bylo to zbyt madre ale innego wyjscia nie bylo. Pierwszy kolczyk zrobilam pol roku temu, teraz mam ich juz 8, po pierwszym juz nawet nie pytali o zgode ;P kAZDY SPOSOB JEST dOBRY ;p
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Przyczajenie
|
a I CHCIALALAM dodac ze mama wiedziala ze robie i na dodatek dala mi kase ;P
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
a ja posiadam industriala i tragusa.
![]() No i tam standardowo.. jeden helix i 4 razy lobe. Odrazu przepraszam, za jakość zdjęć. ^^. W planach mam smileya i język. Jak narazie, później... Zobaczymy na jaki pomysł wpadnę .Każdy kolczyk jest fajny, dopóki robimy to dla siebie. Jak przychodze do znajomego piercera to opowiada mi, że przychodza do niego takie 'HOT 14-16' i pytają się go, jaki kolczyk mają sobie zrobić, żeby sie podobac ludziom... Czy to nie jest żenujące? Sytuacja z dziś: dziewczyna w sklepie miała przebity nos i język (tak standardowo). Kolczyka w nosie miała ohydnie pociapanego fluidem, a język... No przepraszam bardzo, ale chodziła z językiem wywalonym na wierzchu... I śmieje sie do wszystkich... wymachuje tym jęzorem... przykre. Ja to pozostawiam bez komentarza. A do tych co też maja industriala... Też sie bałyście tak strasznie, a po wszystkim stwierdziłyście, że nic nie bolało ^^? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

więc chciałabym skorzystać z waszej pomocy

czy to prawda
Wystarczy spojrzec na tytul.