|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
cz.II
Cytat:
A jak byłam po zwolnienie w rejestracji obok gabinetu gin to takie starsze baby komentowały że ciężarne wstrzymują kolejki i powinny być przyjmowane tylko popołudniami bo same problemy z nimi są 😁
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Nasze społeczeństwo pozostawiam bez komentarza
pomijam już że sporo ciężarnych pracuje niemal do końca ale co tam, niech przychodza po południu ![]() Anuszka my mamy takie moim zdaniem średnie. No w porównaniu do domu 200m to maleństwo ale myślę że jeszcze kilka lat się pomieścimy. Mamy 50m i mały balkon. Z tego mieszkania już tylko do domku bym się przeniosła. Za oknem jest las, okolica cicha, to granica miasta bo mamy 5 minut już do pierszej wsi a pieszo do centrum miasta 20 minut. Sąsiedzi w porządku, sklepy ogólnospożywcze do wyboru do koloru, bardzo blisko Lidl i biedronka. Szkola, żłobki, przedszkola też najblizsze są na 10minut pieszo. Klub malucha w bloku obok a ulice dalej prywatny niedrogi żłobek. Mieszkanie mamy po babci męża. Nie mamy na głowę kredytu bo po studiach po prostu wzięliśmy się za remont który swoje trwał bo poprzedni lokatorzy doprowadzili je do ruiny (teść odstąpił za samo placenie czynszu ale nawet tego nie robili, szkoda gadać) więc musieliśmy zrobić w miarę surowy stan zeby potem dopiero zacząć coś z tego tworzyć od początku. No dobrze mi się tu mieszka, jak dziewczynki zaczną rosnąć jeśli zrobi się ciasno to pomyślimy o kredycie na dom ale łatwo mi nie będzie ;D wolę chyba stracić sypialnie i spać na kanapie w salonie ale lubię to mieszkanie, to takie moje dziecko ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
jeśli zdecydujemy się na bloki w mieście to na pewno będę niezależna i będę miała wszędzie blisko. A na tym osiedlu bez auta ani rusz. Zobaczymy,w przyszłym tygodniu złożymy zaświadczenia o zarobkach i poczekamy na odpowiedź z banku ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Dokładnie tak
![]() Jakie plany na weekend ?? Mój mąż spotyka się dziś z kumplami z liceum więc przede mną samotny wieczór i pewnie trochę noc jutro rodzice zapraszają nas na obiad do restauracji w podziękowaniu za prezent na rocznicę ślubu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Za to w poniedziałek idę z moją 13 letnia kuzynka na zdjecia w jesienny plener. Aparat mam dośc dobry jak na początek, statyw też, kiedyś nawet chciałam się zdjeciami zajmować dodatkowo a później mi minęło, więc trzeba odkurzyć pasje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ cz.II
My jutro jedziemy po podłogę do salonu do ...Biłgoraja, czyli czeka nas 270 km w jedną stronę . Jedziemy o ile dziś mi potweirdzą że podłoga bedzie jutro dla nas gotowa.
W niedziele mąż znów idzie do pracy oprocz tego na pewno trochę się pouczę.
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Anuszka to faktycznie sie zastanowcie..
Karla domyslam się jaki byl wzrok starszych osób. Do Bilgoraja jedziecie? Tego lubelskiego? Dziewczyny bylam w h&m upolowalam 2pak bodziakow za 20zl hyhy. Wrzuce Wam później fotkę. Dzisiaj pani mnie poprosiła wlasnie w h&m bez kolejki a jedna pani w toalecie mnie przepuscila! Chyba dzien dobroci dzisiaj ale miło miło. Aaaa i bylam na takim spotlaniu z polozna - temat pologu. Bylo sporo dziewczyn z maluszkami i wymienialy się doświadczeniami. Bardzo fajnie było posłuchać.
|
#2439 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w ogóle ciążowego działu już nie widziałam :/
|
|
#2440 | |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Heheh. Tauron jest fajny. Ja ostatnio załatwiałam gaz w Galerii Kato, 2 stanowiska, 3 osoby już czekają, ja 4 wiec myśle- poczekam. Po 30 min czekania brak zmian, wiec pytam pracujących w biurze obsługi czy kobiety w ciąży mają jakieś przywileje- ale okazuje się że nie. Moja kolej nadeszła pi 1,5 h oczekiwania, obsługiwana byłam 30min, bo chcieli jakieś bzdurne papiery. Dramat. Nie polecam. A chciałam tylko zapisać na nas umowę do obecnego łącza. Strach myśleć jakby to miało być całkiem nowe przyłącze. Jak tylko będę mogła to przenoszę gaz do taurona ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
U nas dziś w końcu ładna pogoda, byliśmy trochę na spacerze. Teraz odpoczywam, ostatnio ciągle jestem strasznie zmęczona. Miałam brać się za sprzątanie, ale nie mam siły. Chyba zostawię to na jutro. Jeszcze jutro mamy zamiar jechać do sklepy obejrzeć jakiś stół i krzesła, bo nasze już wołają o pomstę do nieba. Mam nadzieję, że trafi się coś sensownego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2442 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my mieliśmy wymagania żeby jak najbliżej mojej uczelni, że koniecznie w mieście, nowe budownictwo, metrażowo 50-60m,. No i mamy 62 m + duuza loggia, spokojne małe zamknięte osiedle, niskie budownictwo, jest tylko parter i dwa piętra, no i garaż podziemny chcieliśmy i mamy. Także jest wszystko czego szukaliśmy na pewno coś dla siebie znajdziecie.Cytat:
![]() Lekarka mi napisała że wymaz z pochwy co mi robiła dwa tygodnie temu na wizycie bez zmian ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
cz.II
Pojechaliśmy na pizzę. Wracamy do auta auto nie odpala, i nie jest to akumulator ale coś innego z elektrykiem. A jutro mieliśmy jechać do Biłgoraja po podłogę do salonu bo mąż ma w końcu wolne...dwa miesiące temu daliśmy 2 tysiące za jego naprawę...
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Karla to super że z wymazem ok a z autem kiepska sprawa😑
Ja zawiozłam męża do kolegów i szukam czegoś w tv ale jak za złość nic nie ma ciekawego
|
|
#2445 | |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Fatalnie. Szkoda;( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Dzień dobry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2448 |
|
Konto usunięte
|
cz.II
Dzien dobry Ja nie Wiem mam czasu na nic walczymy z remontem
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Dzien dobry. Poprosze kawe dozylnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Dzień dobry
wczoraj kupiliśmy wózek, jestem mega zadowolona, bo to był zdecydowanie największy i najdroższy zakup, a mamy już z głowy wybraliśmy espiro next flow, udało nam się kupić w promocji za 1800 długo zastanawialiśmy się czy kupić nowy czy używany, ostatecznie mamy nowy, kupiony z nadzieją, że posłuży nie tylko na pierwsze, ale i na drugie a może i trzecie dziecko, ale zobaczymy jak to wyjdzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Pinacolada Czas edycji: 2018-10-06 o 08:48 |
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
obczaje na necie z nazwy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Myśleliśmy też nad kupnem fotelika, ale fizycznie nie byłoby co z nim zrobić
mąż musi dorobić w dwóch szafach parę półek, to wtedy będzie można poprzekładać rzeczy i schować wózek w dwóch częściach i fotelik a teraz musi zostać tak jak jest i muszę pocieszyć się samą myślą, że wózek jest już kupiony i czeka na złożenie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
No u nas cały ten Majdan wozkowy zapakowany w piwnicy w strecz a akcesoria typu osłonki, moskitiery, torba, śpiworki mamy w folii pod łóżkiem
a u nas to wygląda jak dla szescioraczkow bo 2 gondole, 2 foteliki i 2 spacerówki, przerażająco ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#2456 | ||
|
Rozeznanie
|
cz.II
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;85955036]Dzien dobry Ja nie Wiem mam czasu na nic walczymy z remontem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dobry dobry U nas to samo tylko wczoraj się tak nagimnastykowalam przy detalach i listwach z miniwaleczkiem, ze coś mi wlazło w biodro i krzyż a teraz chodzę jak emerytka :p Wgl pokoj chyba będzie trzeba malować 3-4 razy bo zachciało mi się białego po ciemnym brązie A ze mamy jeszcze skosy to Maz bardzo zadowolony ale nie marudzi :p Cytat:
Swoją droga tak się zastanawiam czy do bliźniaczego wózka dają dwie torby czy jedna duża ? Cytat:
Bardzo fajnie wyglada i gratulacje co do upolowania ceny bo z tego co widziałam w necie była ona sporo wyższa ![]() My tez chcemy koniecznie nowy wiec jeszcze chwilkę zaczekamy bo ceny powinny powoli spadać po targach wózkowych gdzie pokazują wszystkie nowości. Jak już model jest wybrany to kwestia kliknięcia zostaje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Jedna torbę mamy ale jest tez spory kosz na dole
my mamy taki wózek jeden za drugim więc kierowca jest normalnej szerokości ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
Ja tez poproszę kawę dożylnie... sąsiad w budynku obok zrobił sobie mega imprezę z muzyka na żywo, i jak o 1 w nocy jeszcze ostro dawali czadu, to Mąż zadzwonił na policję, bardzo miły pan karabinier się śmiał, ze postara się rozwiązać ten konflikt międzynarodowy
i rozwiązał, bo chłopaki przyjechały po 10 minutach i impreza się skończyła dziwi mnie tylko, ze Włosi nie maja postawy obywatelskiej i my jako jedyni zadzwoniliśmy, a inni tylko potrafili krzyczeć przez okna, żeby się zamknęli a moja Zoszka oczywiście miała wszystko gdzieś i smacznie spała ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2459 | |||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;85955036]Dzien dobry Ja nie Wiem mam czasu na nic walczymy z remontem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jak idzie? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2460 | |
|
Konto usunięte
|
cz.II
Cytat:
wszystko rozwalone I robota stoi bo problem z kominem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

cz.II

gdybyście widziały te sfrustrowane miny starszych ludzi 
pomijam już że sporo ciężarnych pracuje niemal do końca ale co tam, niech przychodza po południu 

jeśli zdecydujemy się na bloki w mieście to na pewno będę niezależna i będę miała wszędzie blisko. A na tym osiedlu bez auta ani rusz. Zobaczymy,w przyszłym tygodniu złożymy zaświadczenia o zarobkach i poczekamy na odpowiedź z banku 
oprocz tego na pewno trochę się pouczę.

w ogóle ciążowego działu już nie widziałam :/

wczoraj kupiliśmy wózek, jestem mega zadowolona, bo to był zdecydowanie największy i najdroższy zakup, a mamy już z głowy
dziwi mnie tylko, ze Włosi nie maja postawy obywatelskiej i my jako jedyni zadzwoniliśmy, a inni tylko potrafili krzyczeć przez okna, żeby się zamknęli
a moja Zoszka oczywiście miała wszystko gdzieś i smacznie spała