|
|
#2131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Czesc dziewczyny, ja z tz dzis tez wyjezdzamy nad jezioro. Gdyby taka pogoda zostala, bylabym mega szczesliwa. Udanego weekendu wszystkim , tobie tez haniu, na pewno cos sobie znjadziesz ciekawego
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :roll eyes:Co do TV to mój jest walnięty na tym punkcie (zboczenie zawodowe) i aktualnie w dwóch pokojach mamy dwa TV po 42 cale ![]() Aha i jeszcze jeden ale taki tradycyjny TV 40 cali czeka na pokój małego czyli na nowe mieszkanie
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam niezły prezent dla Tadzika jak wróci
|
#2134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaki?
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i moze w koncu okna wymyję![]() Cytat:
. Sam bilet w tym momencie kosztuję duzoo pieniędzy, pewnie z tysiaka euro, także podziekuję.![]() Daj spokuj 42 cale to jakis potwór. Musiałbym z przed pomu TV oglądac zeby ekran ogarnąć . Mamy za male mieszkanie na takie bydle.
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
dziś wstałam wcześniej z zamiarem rozłożenia się koło domu póki jeszcze tam słońce nie świeci (bo uwielbiam spać na powietrzu), ale oczywiście dziś też gdzieś ktoś coś ostro piłuje, czy tnie jakieś drzewo, nie wiem. W każdym razie nici ze spania, więc się snuję po domu. Jadę jutro do Poznania na weekend, mam nadzieję na jakieś zakupy a w poniedziałek już wracam do pracy. Chociaż nie miałam jakiegoś super urlopu, to i tak nie chce mi się znów pracować i myśleć, że do następnego dłuższego wolnego aż rok. |
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo 42 cale to bydle na nasze mieszkanie też, ale mój mąż nie da sobie tego wytłumaczyć, więc oglądamy a oczy wychodzą nam za uszy Do wszystkiego można się przyzwyczaić
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko dobrze. Znowu moge się pochwalić ze wygrałam
więc teraz koktaile, musy, kremy... mniam ![]() Po za tym, podpisaliśmy umowę z kamerzystą- pakiet pełny (full service ). 4 godziny siedzieliśmy u niego i omawialiśmy , a na koniec usłyszeliśmy: no ale z Państwem to będę musiał się spotkać jeszcze z tydzień przed slubem, celem umówienia szczegółów a nasze pomysły to były po prostu sugesie ze na ,,przejściach" między scenami na filmie nie chcemy np. skaczących kwadratów albo wirów- tylko jakieś najprostsze motywy, najlepiej obraz nachodzący na obraz. To tyle. Byliśmy też podpatrzeć wesele na ,,naszej" sali i uspokoiłam się. Ludzie sie dobrze bawili, kelnerzy uśmiechnięci, więc się cieszę. a oprócz tego to moja mama znowu odstawia jakieś cyrki wcześniej przez rok gadała że w naszej sytuacji koscielny to ściema i cyrk, że nie przyjdzie do koscioła na to patrzeć. Potem że cywilny to tylko kontrakt i tez nie przyjdzie a teraz TŻ powiedział że jeszcze nie wie czy chce cywilny czy kosciół, bo chce wysłuchać tego co ksiądz mówi na naukach. Na co mama że nie rozumie. A tak się składa że te jego wątpliwości wzięły się z jej gadania- chociaż nie miłą tego zamiaru. A mi sie z tego juz chce śmiać. Na szczęście
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co oni nam ostatnio opowiedzili w glowie mi sie nie miesci. Ksiadz wyglaszal teorie ze mężczyźni myslą tylko o jednym i trzeba uważać. Najpierw uprawiają seks z zoną, poźniej z prostytutką, poźniej z samym soba, a poźniej ze zwierzętami. Do tego dowiedzieli sie ze mężczyźni dlatego piją tyle piwa zeby ciagle chodzić do toalety i tam uprawiac seks z samym soba ![]() Jedyne o czym pomyslalm słuchając tego -"Każdy sądzi wedlug siebie"
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomi się dowiedzieli, że uprawiając sex z zabezpieczeniem morduje się nienarodzone dzieci. Dlatego każdą porcję 'zmarnowanej' spermy należy wlać do słoika, zakopać w ziemi i postawić krzyżyk. Dla mnie to jakiś absurd, że takie rzeczy można opowiadać. A żyjemy w XXI wieku...
|
|
|
|
|
#2143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Normalnie ciemnogród , ci pseudoklerycy naprawdę wierzą że ludzie sa tacy tępi i to kupią ????Ja wymiękam i zdania o klerze i ich praktykach nigdy nie zmienię |
||
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogole Butter to kochac się mozna TYLKO w dni plodne bo przeciez seks ma slużyc tylko do rozmnażania
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko Ci moi znajomi, to takie perwersy, że myśleli, że w dni niepłodne też można
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2147 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję. W czym tym razem? ![]() Cytat:
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz uciekam i zaczynam weekend
Życzę Wszystkim fajnego weekendu i żeby nie lało non stop (tfu)
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I lubię na nie chodzić- nie słysząłm ani jednego zdania o aborcji przez antykoncepcję, o zwierzętach , o grzechu w dni niepłodne. Wręcz przeciwnie, mówi o miłosci, mówi np. że on to się śmieje ja słyszy list do koryntian ,,miłość cierpliwa jest... itd"- bo myśli- to jest NIE MOŻLIWE DO WYKONANIA.To jest ideał. Cytat:
a o tej ,,trumnie" na spermę to naprawdę dobre. normalnie leję ![]() Butter , wygrałam w promocji Tchibo |
||
|
|
|
#2151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie bedzie mozna spotkac na wizazu, zapewne, wieczorami z piwem lub lampką wina w ręce ![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie- fajnie ze normalni księża też sie zdarzają ![]() Teraz mi sie przypomnialo. Mojego męża najlepszy przyjaciel z dziecinstwa , lat szkolnych i licealnych został ksiedzem i wlasnie przedwczoraj nas zaprosil do siebie bo jest teraz proboszczem w Szczecinie. Powidzialam TZowi że fajnie i miło z jego strony, ale ja chyba nie umialabym mieszkać na plebanii.
|
|
#2152 |
|
Wtajemniczenie
|
No przeczytalam sobie prognoze pogody na weekend, zalamka, trzymajcie kciuki zeby sie nam nic nie stalo na tym wyjezdzie
![]() http://www.twojapogoda.pl/ |
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
uhu..a ja miałam w weekend świętować w powsinie (powsin to taki las w warszawie) urodziny przyjaciółki..a tu taka pogoda ma być. ciekawe :/
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy się nie sprawdza, także bez stresu...może bedzie OK
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro o świcie uderzam w góry i też załamałam się nieco po prognozie pogody
ale wszystkie stacje podają, że ma lać...
|
|
|
|
#2156 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze nie prognozy 16dniowe, ale sprawdzane tego samego dnia, na pewno sie sprawdzi, przynajmniej w wawie Cytat:
Pa!
|
||
|
|
|
#2157 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haniu moge sie przylaczyc?? Bedziemy pic obie do monitora a jednoczesnie ze soba ![]() Spytaj Tzta w jakiej parafii albo dzielnicy Szczecina Kto wie moze go znam ![]() Cytat:
Edit: Dzis mialam tak dodatkowo 2 godziny z kims innym i powiedzial ze jazda po miescie ok.. ale pierwszy raz mialam jazde po luku, do przodu daje rade ale do tylu to w moim wykonaniu tragedia poki co A mi tak kurde jest wygodnie..ale doopa musze tak jak on pokazywal.... ech... sporo pracy przede mna ...ale coz jakby bylo za prosto to byloby nudno Dobrze ze poczucie humoru mnie nie opuszczaKurde jeszcze gardlo mnie boli bo mial wentylacje wlaczono i okna pootwierane...jak mu powiedzialam to zamknal..ale zrobilam to za pozno
|
||
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze przez te 7 tygodni się trzymałam bez Tadzika a teraz im bliżej tym gorzej
chcę miec go już przy sobie żeby mnie przytulił
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wstręciuch już się odmeldował. Z niespodzianki się ucieszył, znalazł sobie pracę (rzut kamieniem od mojego domu ) i jest taki opalony, że aż ma białe brwi . Aj!
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dorinka dodała zdjęcia. Piękne!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

. Zepsół nam sie pilot od TV...więc pojechalismy kupić telewizor.
)

a teraz TŻ powiedział że jeszcze nie wie czy chce cywilny czy kosciół, bo chce wysłuchać tego co ksiądz mówi na naukach. Na co mama że nie rozumie. A tak się składa że te jego wątpliwości wzięły się z jej gadania- chociaż nie miłą tego zamiaru. A mi sie z tego juz chce śmiać. Na szczęście 
, ci pseudoklerycy naprawdę wierzą że ludzie sa tacy tępi i to kupią ????

musze tak jak on pokazywal.... ech...
sporo pracy przede mna ...ale coz jakby bylo za prosto to byloby nudno
) i jest taki opalony, że aż ma białe brwi