|
|
#31 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Zadzwonić i zapytać czy jest nadal zainteresowany spotkaniem? A może się rozmyś
Cytat:
Cytat:
Co uważasz, że różni Cię od desperatki? Że jak nie wypisujesz do niego, tylko czekasz niecierpliwie na jakikolwiek znak, zadręczając się możliwymi scenariuszami i zakładając wątek już na następny dzień(!), martwiąc się, że się nie odezwie, to nią nie jesteś?Cytat:
To o czym wątek w ogóle Przecież wyraźnie napisałaś, że szukasz związku, a teraz nagle zapomniałaś?Cytat:
|
||||
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zadzwonić i zapytać czy jest nadal zainteresowany spotkaniem? A może się rozmyś
Cytat:
Taaak, faktycznie... Strach się bać ![]() Ooo, fajnie, że mnie lepiej znasz ode mnie ![]() Nie dam mu wcale bo kopnę w tyłek, nie będę zainteresowana kontaktem, mogę nawet uciąć kontakt, który gdzieś tam jest. Więc nie mów mi, że mnie znasz lepiej ode mnie bo to jest delikatnie mówiąc, śmieszne. Nie, nie jestem desperatką, ale nie będę się już więcej powtarzać. Jak tak bardzo tobie czy innym przeszkadza - prosze zgłosić, że mój wątek to troll i po sprawie. Zresztą i tak będzie zamknięty, chyba, że ktoś wcześniej zgłosi, że jest on trollem. |
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() Skoro sama dobrze wiesz, czego chcesz, a czego nie i jesteś świadoma zagrożeń to po prostu zrób co uważasz za słuszne. Nie wiem jakim cudem zamierzasz ocenić przy kawie czy zależy mu na związku czy tylko na seksie. Ale skoro uważasz, że to możliwe, to tym lepiej. |
||
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Zamykam na prośbę autorki.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

Co uważasz, że różni Cię od desperatki? Że jak nie wypisujesz do niego, tylko czekasz niecierpliwie na jakikolwiek znak, zadręczając się możliwymi scenariuszami i zakładając wątek już na następny dzień(!), martwiąc się, że się nie odezwie, to nią nie jesteś?
Przecież wyraźnie napisałaś, że szukasz związku, a teraz nagle zapomniałaś?