|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXXII
A ja szukam bazy pod podkład, która:
a) mnie nie zapcha b) zmniejszy widoczność porów c) da radę z przetłuszczającą się skórą Polecicie coś z rossa albo i nie? Na kwc znalazłam różową L'oreal i Eveline 3w1. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie wiem czy ostatecznie coś kupię, bo chciałam w sumie jedną czy 2 pomadki i nie będę dobierać rzeczy na siłę.
Byłam dzisiaj w drogerii Jawa i kupiłam matową pomadkę Bourjois nr 07 za 25 zł. Szkoda, że tak mało kolorów było (nawet szafy nie ma) bo wzięłabym jeszcze jakąś. Może zgadaj się z koleżanką albo z mamą? |
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Jak uslyszalam o promocji to az mi sie oczy zaswiecily, ale jak spojrzalam na swoja kosmetyczke i posprawdzalam ceny w internecie to nie wiem czy jest sens isc na zakupy. Prawdopodobnie sobie odpuszcze
![]() Moglabym co prawda "na zapas" kupic tusze do rzęs albo kredki do oczu, ale w takich cenach, jak są na promocji w Rossku, to ja je znajdę w internecie i kupie wtedy, gdy faktycznie bede potrzebowac (co moze byc zarowno za miesiac, jak i za 4
Edytowane przez stotek Czas edycji: 2018-10-08 o 15:05 |
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.rossmann.pl/Produkt/Lire...ml,392240,7172 Te L'oreal to nowość, więc nie wiem czy aż dobra ta baza. Nie za dużo osób miało okazję jej używać.
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
Ja NIE polecam bazy z Jandy. Przy zeszłej promocji była tutaj polecana. Dla mnie najgorszy kosmetykowy bubel. Wysłałam do kosza bo nie mogłam na nią patrzeć
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
o ktorej promocja powinna wchodzić? równo 24?
|
|
|
|
#3547 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyna, która pisała tutaj, że BB z Bourjois to stary HM chciałam powiedzieć że Cie kocham i masz u mnie kawę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, malujecie się testerami pomadek? W sensie usta? Ja nigdy tego nie robię bo boję się czymś zarazić i tylko sprawdzam na dłoni (chociaż to też bez sensu, bo kolor na ustach wygląda zupełnie inaczej i ciężko sprawdzić czy w ogóle będzie mi pasował), z kolei moja koleżanka nie wyobraża sobie kupić pomadki bez sprawdzenia koloru na sobie.
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robi u mnie dokładnie to, czego wymagała Wizażanka pytająca o bazę Dziki niej większość podkładów u mnie wygląda dobrze. Nawet te, które już spisałam n straty. Przy upałach 30+ nie miałam żadnych problemów z błyszczeniem, nie zachała, a używałam codziennie. Mam skórę suchą, ale problematyczną, czyli lubiącą się przetłuszczać i zapychać. Trzeba testować na sobie. Są testery, więc zawsze można zapytać, czy zamiast na rękę można tę pompkę wycisnąć do słoczka i na spokojnie sprawdzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
W Galerii Katowickiej pojawiły się karteczki z informacją by używać tylko testerów.
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor sprawdzam na dloni, a jak to bedzie wygladalo na ustach sprawdzam tak, ze przykladam wysunieta pomadke do ust (ale bron boze nie za blisko) i klade poziomo w miejscu ust - nie wiem, jak to opisac
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Z jednej strony dobrze byłoby móc się pomalować, bo np byłyśmy ostatnio w Sephorze i z ciekawości pomalowała się czerwoną pomadką Chanel za 180 zł i nie dość, że zeszła w tempie błyskawicznym to brudziła dosłownie wszystko czego dotknęła ustami
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3555 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3556 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Tylko ja kupuje pimadki za max. 40 zl wiec az tak nie szkoda.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Bronzer polecacie jakiś ? Matujacy bez drobinek.
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo stwierdziłam, że oglądanie zdjęć na ustach w necie jest bez sensu bo u każdego kolor będzie wyglądał inaczej. Np ta 07 Bourjois, którą dzisiaj kupiłam - u mnie kolor jest dużo wyraźniejszy niż na zdjęciach w necie a z kolei u mojej koleżanki prawie w ogóle nie było go widać.
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
a co myslicie o bazach z Bielendy tymi z kuleczkami? Waham sie czy wziąc którąś z nich czy tą z Loreala..
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Czy z tej promocji od jutra na kolorówkę można skorzystać kilka razy? Bo chciałabym po północy część zamówić a potem jeszcze dokupić stacjonarnie tego co nie można online
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3565 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
![]() możecie mi powiedzieć ( bo Pani w sklepie nie wie ) ,czy moge wejść na rosa sklep i dodac do koszyka co potrzebuje ( i nie tylko co potrzebuje Naliczy się już rabat czy to jest od jakieś określonej godziny albo koszykować mogę dopiero jutro? |
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pomadki w płynie Lipfinity mat M.F. - pomadka AA ta nude 18lat Wizaż ![]() Albo jak ktoś czekał na promo żeby spróbować poprzednich "hitów" - palety Wibo tj. Modern i inne - paleta Burn od Eveline To niestety też nie tym razem |
|
|
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
Polecam z Lovely te w kartonowych pudełeczkach-tylko ,że ten nowszy Lovely, Creamy Chocolate, czekoladowy, matowy puder do twarzy i ciała i wkład do palety z Wibo ,ale jaśniejszy chyba ,że masz ciemniejszą karnację.
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
Mam właśnie tonującą i uważam ,że jest kiepska-kuleczki trzeba długo rozprowadzać żeby zniknęły i słabo nawilża.Te bazy z Loreal widziałam w małych drogeriach po 17zł ,więc zastanów się.Polecam na zaczerwienienia z Lovely ładnie kryła i dobrze łączyła się z podkładami.
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

. Tylko ja kupuje pimadki za max. 40 zl wiec az tak nie szkoda.
tp