|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obiecuję, że jutro dodam coś na Twoją prośbę, bo dziś już nie dam rady.. przepraszam. ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
MarcelinKaaa, cudne opisy
![]() ![]() 'Pójdziemy ze sobą powoli obok. Do końca wszystkiego. By zacząć na nowo.' 'A bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością.' 'I czując Cię obok opowiem o wszystkim. Jak bardzo się boję i czuję się nikim...' 'Twoje łzy miażdżą mi serce'. Zakręć mną, na uczuciowej karuzeli,która nigdy się nie zatrzymuje. <3 Dzień i noc na dnie mojego serca. Czekam tu na Ciebie. Nie pozwól marznąć łzom. Dam Ci szczęście! Możesz mnie przypiąć do kluczy, nosić ze sobą, gdziekolwiek. <3
![]() |
#4594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
heh w sumie ja też napisałam to po rusku trochę . Chodzi o to że jest pewna sprawa która nie daje mi o sobie zapomnieć np coś w stylu Przeszłość jest tatuażem...nikt jej nie zmaże;( . OK nic się nie dzieje jutro też może być . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
Kochane, potrzebuje opisów ze u mnie w rodzinie jest dziwnie;/ kazdy sobie zyje osobno
![]() ![]()
#4596 |
Raczkowanie
|
poszukuje czegoś odnośnie tego, że podoba mi się chłopak, któremu ja również nie jestem obojętna , chociaż nic o sobie nie wiemy i wogole sie nie znamy
![]() coś w stylu "obok chwil, które można przezyc się nie przebiega" * czasem słowa bolą mnie, choć zamiast serca mam dawno już głaz.. i jeśli istnieje coś, warte tego by zmienić się - zrobię to. pozwolę Mu odkryć to , czego Ty nigdy nie chciałeś mieć. nie chcę być czymś, co byś kiedyś stracić chciał. są takie oczy, których nigdy nie zapomnisz. są słowa, których nie wybaczy nigdy nikt.. więc popatrz jest raj. przyszłość jest tuż za oknem. cierpię, naprawdę cierpie, tyle, że robię to delikatnie, na paluszkach albo w szpilkach i nikt nie zauważa. niepowtarzalny zapach prawdziwej przyjaźni ![]() posiadam tylko to, co mam w tej chwili. szczęscie wraca! kiedy się nie śpieszysz znikają przeszkody. nawet winda czeka Urodzeni , aby przegrać... królowa z odyzysku ![]() Tylko skromni potrafią zadowolić się tym, co mają ![]() serce jak hamburger rzucony na rozgrzaną płytę. bo Ty słuchasz, ale tak naprawdę nie słyszysz nic... A jeśli masz miłość - spraw by nie była chwilą. na trzy podzielimy dni : moje, Twoje i Twoje z nią ! płoniesz jak ćma... pozdrawiaam kochane ![]() ![]()
#4597 |
Raczkowanie
|
już nigdy więcej nie tańcz ze mną.
on dla zasady nie całuje w usta mnie. gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów. i tylko ty i ja. szczęśliwi tym dniem. nie ma kropel deszczu na różach i dziewczyn w białych sukienkach. i dream of place. where i'll meet you once again. [śnię o miejscu, gdzie znów cię spotkam] One day we'll die
Your love will stay As long as mine You are all my life It was fine to love you You'll be on my mind Forever [Jednego dnia możemy umrzeć Twoja miłość pozostanie Długa i moja Jesteś całym moim życiem Było mi dobrze Cię kochać Będziesz w mojej pamięci Na zawsze]
![]() |
#4598 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje opisów na Dobranoc
![]() ![]() Ze Snie o Nim ![]() Licze na was! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'moje małe. niebieskie. prywatne. całkiem szczęśliwe niebo.!' 'Me niebo płonie.. wraz z mą duszą, nad wodospadem pragnień.. nad eksplozja uczuć.' 'Jak smakuje niebo? Ja już to wiem.. Jest pięknie.!' 'o taka mała wycieczka do nieba. taka jednodniowa. spontaniczna.' 'Uśmiecham się do słońca i obłoków na niebie..' 'Waniliowe niebo, gdzie trawa ma słodki smak...' 'Błękitem malowane w chmurki schowane - błękitne marzenia..' 'Z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm..' 'Błękitny nieba dach, na wyspie jak marzenia.' 'gdy jesteś w pobliżu sięgam nieba.!’ 'z nieba błękitu napij się szczerze. wlej słońca radość. weź życie do ręki.’ 'Jeśli patrzy się w górę, niebo się przybliża.' ![]() Cytat:
'uśmiech obudzę.. szczęście zaplotę.. chwile łapię jak motyle.!' ‘każdy szuka szczęścia.. choć tak często gubi gdzieś po drodze je.!’ 'Żyć tak prawdziwie aż do dna! tańczyć na deszczu, gonić wiatr!.’ 'Trochę zwariować i biec przed siebie byle gdzie.’ 'Niech sobie trwają te chwile dobre.. niech nabierają kształtów..' 'Perfekcyjne opanowane udawanie obojętności.' ![]() Cytat:
'umarł już uśmiech.. zatrzymał się pociąg w pół drogi znów.’ 'W smutku znajdę sens.. a w śmiechu skryje się.' 'Ile razy zasnę z tą myślą że nie tak miało być?!’ 'Przed siebie znów wyciągasz dłoń.. nie ma tam nikogo..' 'Dobra mina do złej gry..' '..Życie skomplikowane bardziej niż kosmos i ludzie tak przypadkowi jak rzut kostką..' 'to nic, że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień..' 'coraz częściej jest mi wszystko jedno..' ![]() Cytat:
'10 dni.. tęsknoty.. cała wieczność' 'Tęsknie 24 h na dobę.. całe 1440 minut.. oj.a tak razy 10..!' 'Czas bez dna tęsknoty.. ' 'nie ma Cię chwilę.. cała wieczność. wrócisz niedługo.. cała wieczność.!' 'a gdyby tak się teleportować.. nieee będę dzielna.. jeszcze 10 dni.. 10 tęsknot.' ![]() Cytat:
'wspomnienia we mnie mieszkają pełne niezwykłych sił' 'splątana nićmi wspomnień..' 'czarne chmury przykryły wspomnienia..’ 'rozwaliło mnie na kawałki. wspomnienia –pułapki.’ 'Stąpać po krawędzi gdzie lęk i strach..' ![]() -------------------------------------------------------------------------------- OPIS: 'szczęście pękło jak balonik..’ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Raczkowanie
|
tu jestem ;dd
pełna grzesznych myśli - ociekająca Tobą. Czasami mam ochotę sięgnąć po broń. To co wy nazywacie miłością, ja nazywam czystym kurewstwem. ;] Jeśli kochasz chłopaka, a On Cię nie, powiedz mu; ******* się ! Powiedzieć Ci coś słodkiego ? Miód, ****a ! ;DD I'm the best damn thing that your eyes have ever seen. Kocham się z Nim zatracać ! < 3
![]() |
#4601 |
Przyczajenie
|
ja tez chce ja tez ;DD ![]() opisy: ".. Co to są za dni.. kiEdy niE ma Ciebie w niCh.. ? " KC ![]() ![]() Spię... Sen mój w koszmar zmienia się... Spadam w dół mijając Cię... ![]() Bo Tylko w Snach jestem szczęsliwa "..." - to najlepiej okresli wszystko.. Kocham Jak mnie mierzysz Tym swoim wzrokiem.. ^^ Jeszcze raz czy Nigdy w życiu ?? ![]()
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Kiedy Cię widzę na swej drodze - Mam dobry dzień.' 'A gdybyśmy nigdy się nie spotkali Minęli na życia tle?' 'W wyobraźni tle zapisana twarz w galerii snu, ktoś o kim się wie że na pewno jest choć wciąż nie tu..' 'W słonecznej powodzi dnia błądzimy i Ty.. i ja..' 'jeszcze sie nie znamy choć dzieli Nas.. szerokość naszych ramion' 'Zatrzymaj się. nie przegap mnie. poznasz mnie. ja w oczach mam nas!.’ ![]() 'moje sny są pełne ciebie i w sobie Twoje serce czuje..' ‘w pościeli z marzeń zatonę. utulę nasze serce stęsknione.!’ ‘marzenie me senne Twoje serce oplata. stoję na brzegu nocy gwieździstej.!’ 'Zamykam oczy. robi się ciemno. widzę Cię.. i znów jesteś ze mną..' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Przyczajenie
|
'moje sny są pełne ciebie i w sobie Twoje serce czuje..' ‘w pościeli z marzeń zatonę. utulę nasze serce stęsknione.!’ ‘marzenie me senne Twoje serce oplata. stoję na brzegu nocy gwieździstej.!’ 'Zamykam oczy. robi się ciemno. widzę Cię.. i znów jesteś ze mną..' ![]() czerwony zabieram ![]() opis: A kiedy patrze w Twoje oczy moje nogi są jak z waty ![]() ![]() Kiedyś Naucze Sie Latac!! Nie chcialabym byc niegrzeczna ale..;D
#4604 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |||||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
1. Teraz juz wiem, szkoda, że oczy nie przejrzały wczesniej... 2. Niejednokrotnie po czasie okazuje się jakim dupkiem jest ktoś, kogo się kochało 3. Wiem juz jaką wartość masz 4. Wyszło szydło z worka ![]() 5. Oliwa zawszw wypływa. Ta związana z Tobą zalała syfem morze miłości.. kurcze takie tylko mi do głowy przychodza, może coś wybierzesz jednak ![]() ![]() Cytat:
![]() 1. Syringe's gonna shoot me down /no, że 'strzykawka zamierza mnie zastrzelić' ![]() 2. Doctor, my love, throw that syringe off and come.. ![]() /doktorze, milosci moja, wyrzuc tą strzykawkę gdzies tam ;p i chodz../ 3. I'm afraid all of that f*ucing syringes ![]() /boje sie tych wszystkich p*eprzonych strzykawek/ 4. 'Injecting' is coming soon /wkłuwania igły nadchodzą, coś jak zapowiedz kinowa.. ;p/ tylko takie wymyśliłam, ciężko coś, ale może się jakis nada ![]() glowa do gory i dzielna bądź ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 1. I już tak tańczyć mogę po świt, bo tak dobrze mi, tak wspaniale mi.. 2. Ciebie juz nie pamiętam, już nie grasz roli w żadnym śnie, nie meczysz mnie 3. Radosna jak nikt nigdy dotąd ![]() 4. Odzyskałam humor, zapomniałam o Tobie, znów oddycham pełną parą 5. I znów chce się zyć, biore więc życie garściami! 6. Już nie boli, zapomniany jestes Ty, świat stanął otworem, a ja radosna, jak nigdy takie wymyśliłam, jakiś moze wybierzesz ![]() ![]() Cytat:
1. "Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?" 2. Nie wiem jeszcze czy chcę, abyś pozystał przyjacielem, czy został miłością 3. Do tej pory wszystko było jasne, wszystko wiadome, a teraz.. Miłość? 4. Teraz nie wiem jeszcze kim dla mnie jesteś.. 5. Nie tylko ta jedna karta na stole leży.. 6. Nie jestem pewna kim chcę dla Ciebie być.. takie wymyśliłam, jakis moze wybierzesz ![]() ![]() nice, ze sie skorzystalo z nich kiedys i sie przydaly..... ![]() ![]() Cytat:
![]() 1. A w <dzien, kiedy jedziesz> wybywam sobie pozałatwiac różne cuda niewidy 2. Jedzie sobie <Twoje imię> w delegacje, podbic stolice i załatwic co nieco 3. 150 na liczniku, azymut-stolica, cel-a co Cie to ![]() 4. Wyruszam w podróż. Nie zabiore Cię ze sobą, ale stęskniony możesz zadzwonic ![]() 5. Teraz pierdoły na bok, czas załatwic wazne sprawy... 6. Zebrałam pare ciuchów, zamknelam walizke i nie ma mnie juz.. 7. Gdzies tam daleko, robie cos waznego takie mi do glowy wpadly, moze jakis sie nada ![]() ![]() Cytat:
każda inna, każda taka... lepsza niz moja.. 2. Każdy sobie, dla siebie, rodzinna rozsypka... 3. Każdy gra swoją melodie, nie ma wspólnego brzmienia... 4. Rozpadło się jakoś na tyle kawałków, ile człownków naszej rodziny.. 5. Ma ktoś klej? Rodzina mi się rostrzaskała... takie do głowy przyszły, główka do góry Mała, trzymam kciuki za 'lepsze jutro', buziaki ![]() Jutro Dziewczęta wyjeżdżam, więc od razu pisze, ze wszelkie odp. beda dopiero w poniedzialek ![]() buziam Was mocno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
Czasami gdy chcę coś powiedzieć własnymi słowami... zaczyna mi ich brakować...
Przecież to nie moja wina, że znów Ci się przyśniłam moje światło przygasa Nikt nigdy nie znajdzie się bliżej mnie niż Ty ;*
#4607 |
Raczkowanie
|
Cudne są wasze opisy.
![]() Mam prośbę. Potrzebuję tekstu o 'niby przyjaciółkach' kiedyś trzymałyśmy się razem, a teraz? Zmienione na całego, zupełnie inne osoby. Nie poznaje ich i nie chcę już ich znać. Da radę coś wykombinować ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
AnusiaPn Wielkie dzięki za opisy są super.
Parę opisow ; -- "Największa choroba, która może dotknąć człowieka to być niechcianym." -- "Każdy człowiek na świecie nawet w cierpieniu kocha życie." -- Kazda łza uczy nas jakiejs prawdy. -- Madrosc przychodzi wraz z utrata złudzen |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje. ;* ![]() Cytat:
![]() Dziękuje. ;* ![]() Cytat:
![]() Dziękuje. ;* ![]() PS Widze, że masz nowy avek. Świetny. ![]() Cytat:
Dziękuje. ;* ![]() Zabieram wszytskie! <3 ************ I'm feeling really unappreciated. // Czuję się naprawdę niedoceniona.
You don't even say I love you too. // Nigdy mi nie mówisz: Także Cię kocham. And lately it ain't been the same at all. // Ostatnio wszystko nie jest takie samo. With my heart just leave. // Moje serce chce odejść. Yea I know I'll still be missing you. // Wiem, że nadal będę za Tobą tęsknić. Don't love me no more. // Przestań mnie kochać, już nigdy więcej. All of my memories keep you near. // Wszystkie moje wspomnienia trzymaja się blisko. Your silent whispers, silent tears. // Twoje ciche szepty, ciche łzy. Darling, you know I will love you. Til' the end of time. //Kochanie, wiesz, że będę Cie kochac. Do końca czasu. You took my heart. // Zabrałeś moje serce. Deceived me right from the start. // I okłamywałeś od początku. ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki! Potzrebuje opisow o tym ze koles ktory dawal ewidentne znaki... kiedy przyjechalismy do domu przestal sie odzywac... mieszka daleko... ale tak jakos mi smutno ze nic nic... tak wicie na ta okazje... bardzo porsze
#4611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() * Moja przeszłość..moje wspomnienia. Pamiętam. * Czy nie piękniej i prościej byłoby gdybym żyła chwilą..? Nie umiem.. * Dlaczego tak trudno zapomnieć? * ..ale to już było..już więcej nie wróci.. * Dlaczego tak trudno jest wymazać z pamięci obrazy z przeszłości? * Przeszłość jest częścią mnie.. * Upchnąć wszystko w zakamarkach pamięci..zamknąć na klucz.. * Tego nie da się zapomnieć..to powraca jak bumerang. PRZESZŁOŚĆ. * Bez przeszłości nie ma przyszłośći.. * To ciągle wraca. Nie potrafię zapomnieć. Tak mi trudno.. ![]() * Może powinam wziąć nożyczki i odciąć tę nić, która łączy mnie z mnionymi chwilami? * Jak długo można oglądać się wstecz? Jak długo jeszcze będę pamiętać? * Wspomnienia wracają..nie potrafię zapomnieć. ![]() * Dlaczego tak trudno jest uporać się z tamtymi chwilami? ![]() * Wyrzucić wspomnienia. Zapomnieć. Tak bardzo bym chciała.. * Zdmuchnąć wszstkie wspomnienia niczym zaległy kurz. Ehh gdyby to było takie proste.. * Wspomnienia? Zamknięte w pudełku z napisem: 'Otwórz w razie potrzeby.' Klucz zginął.. * ..tamta chwila wraca echem.. / Pamiętam / ![]() Nie wiem czy chodziło Ci o coś takiego..ale mam nadzieję, że coś wybierzesz.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
BAN stały
|
A otoO moje zBiory:
![]() * Poraz Setny Powtarzasz, Że Świat Jest Szpetny... * A Teraz Gdy Już Wszystko Mam... Nie Ważne Jak Wyprzedzić Czas... * DoBre MoMentY jaK FOtoGrafiE ZbIeraM w SweJ GŁowIe JaK w StaRej SzaFie... * Kiedyś śniłam, wierzyłam, kochałam, dzis poprostu jestem... * Kończy się dzień, nie ma nadziei że kolejny coś jeszcze zmieni... * ChOdŹ cZaSeM cIęŻkO jeSt, To ŻyCiE tOcZy SiĘ dO pRzOdU.. ^ Każdy człowiek ma serce,tylko...Niektórzy zapominają że je mają.. * "...I choć zawiodłam wielu.. nadal słysze "Przyjacielu..." * Do Jednych Szczęście Się Śmieje... Do Innych Szczerzy Zęby... * Zabierz mnie ze sobą tam, gdzie słońce nigdy nie gaśnie... * JeDnO SŁoWo,KiLkA CHwIL.KoCHASz MNie? PoWIedz Mi... * WiemŻeNieJestŁatwo CzęstoSzybkoGaśnieŚwiatło ... * Cicho płaczę gdy nie widzi nikt, oczy gasną, uśmiech już dawno znikł! ...o kim mam dzisiaj śnić.....różowe słonie już mi się znudziły.... Ani widu, ani słychu, ani klik, klik... żyje tu jeszcze ktoś?? Więc chodź pomaluj mój swiat bo kredki mi się zgubiły ![]() ![]() * Poszybować Chociaż Raz... Ponad Śmierć... Ponad Czas...Ahh... * I Wszystko Tak Nagle Stało Się Jasne... * " nIe zAtRzYmUj łEz, nIeCh lEcĄ " * Szybko Się Uczę Ale Żyć Wciąż Nie Umiem... *To nic że pada.. we mnie świeci słońce ;]] - "Chodźbyś Sensu Nie Czuł, Musisz Iść Człowieku...!" >> Naprawde Jaka Jestem... Nie Wie Nikt << # Czemu każde szczęście musi mieć swój kres? Dlaczego tak jest ??? # Otworzyć Usta Chcę I Krzyczeć Tak By Usłyszał Mnie Świat !!! ~ MaM S!Łę! MaM W!aRę, aLe S!eB!e CzAsEm... DoŚć... =( * ByWaJą TaKiE DnI, Że MuSiSz ŚmIeChEm ZaKrYć ŁzY... ![]() * JeDnO O CzYm MaRzĘ... By ZnIkNęŁy Te FaŁsZyWe TwArZe ! ! ! * Nie będzie płaczu, Nie będzie łez. Co było, To było, Ważne co jest * Miało być tak kolorowo, ale ktoś połamał kredki ![]() Za krótki dzień, za mało słów...a z każdym krokiem mam większy smak na życie...nie umiem załamywać rąk...żałować, że już przeszło coś, gdy tyle jeszcze w nas czeka na odkrycie. - I wtedy przyszedł maj... zamieszał w moim sercu... -- >\"< Mieć nadzieje na nadzieje i wierzyc, że wiara istnieje...>\"< - Nigdy Nikt Nie Mówił, że Będzie Łatwo, że Życie Pójdzie Gładko... "JuZ nIe bEdZiE tAk JaK KiEdYs, jUz nIe bEdZiE TaK jAk WtEdY" ![]() *DziekujeTymCoZeMnąSąIByl i... *******eTychKtórzySięOdwr ócili... *KuRczee... połżyłam gdzieś SZCZĘŚCIE i nie mogę znaleźć.. ;// *Nie chcesz,nie rozumiesz.. tego co pragne niestety nie pojmujesz.. *..Przeszłosc jest tatuażem...Nikt jej nie zmarze.. *Oddam zły humor ![]() *TYLkO jEdNo MnIE DOłUjE Ja NiEbArDzO wIeM cO CZuJe. *"(...) może to wszystko robie dla ciebie i gdzies tam jestes i o tym nie wiesz.. Może to wszystko polega na tym by kogoś kochać.. by żyć dla kogoś?" *Bajerujesz... Kokietujesz... co Ty Sobą prezentujesz ...[?] *Boli mnie serduszko. Boli - to wszystko. *Pewne słowa mam w pamięci wyryte,choć słyszałam to dawno,nie zapomnę żadnej z liter . . . *Chroń to co masz ,gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej ! *Bo kochać to jedno jest A drugie kochanym być *... a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką... * słowa mają siłe *WypijmyDoDna ZaTeSercaZłamane, Oszukane,ZaMiłoscI StraconyPrzezNiąCzas *..Miało w oczy nie wiac nam, miało byc Sto Lat Sto Lat.. * . . wmawiaj mi że szczęście mam . . . *Ktoś Za Ręke 3ma Mnie Może Nawet Kochać Chce ..Ja Udaje ŻeJuż Śpie... * NiKt Mi NiE oDbIeRzE tEgO cO w SeRcU mAm Ty ZaWsZe BęDzIeSz TaM *NicNieMożePrzecieżWieczn ieTrwać, ZaMiłośćTeżPrzyjdzieKiedy śNamZapłacić *...jak wybrany z setek dni, wspomnien posklejany film... *Może trzeba przejsc przez piekło by zrozumiec czym jest szczescie :'( *"Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia" *Jesteś Aniołkiem, Który Chowa Mnie Pod Swoimi Skrzydełkami, Gdy Jest Mi Źle ... ![]() *sŁySzĘ PuKaNiE Do DrZwI ... oTwIeRaM ... aŁć To ZnOwU NiE Ty =( *So take my hand and come with me we will change reality *"zapałki Marzeń Gasi Wiatr...w Pudełku Pare Jeszcze Mam." *Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony! Mam nadzieję, że się spodobały. xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnieze o to są super wielkie dzięki Piorę wszystkie . Uwielbiam te twoje opisy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Raczkowanie
|
A kiedy żegnam się zawisam pod nim by
ciasno uczepić się jego ust. Udeptane słowa. To na Twój widok totalnie mnie mdli. To właśnie Ty, malutki iloraz. ![]() Kiedy chcę mogę mieć w życiu całkiem nowy sens. Nienawidzę kiedy mówisz, że mnie znasz. Do wczoraj miałeś mnie codziennie . Chcę poczuć to tak mocno chociaż raz O tysiąc lat chcę cofnąć dzisiaj czas.. Lecz gdy zadzwonisz jeszcze raz przyjdę by oddać ci mój czas. Wyglądasz tak nierozsądnie, to nieistotne. (: Uczucia w promocji, na wyprzedaży. Mam pokrzyżowane plany i poglądy do wymiany. Nakręcasz cały mój czas.Spróbuj, sięgniemy gwiazd.
![]() |
#4615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() * Nie wierzę, że tak po prostu przestało Ci zależeć.. * Ja i Ty...już nie ma takiej opcji? Wydawało mi się, że.. * Czy coś zrobiłam nie tak? ..a może, może po prostu to dla Ciebie nic nie znaczyło..? * To było dla mnie wyjątkowe..dla Ciebie chyba nic nie znaczące.. * ..przecież dawałeś wyraźne znaki..dlaczego teraz... ![]() * Ehh wkońcu każdy facet jest TYLKO FACETEM.! * Mówiłeś wiele pięknych rzeczy, dawałeś wyraźne znaki..i co, tak szybko Ci przeszło? * Znowu miłość przeszła obok zamiast stanąc blisko mnie..a miałam nadzieję.. ![]() Może coś wybierzesz. ![]() ![]() Nie zamartwiaj się. Nie warto. Są takie typy. Widocznie nie był Ciebie wart. Główka do góry. ;* Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-15 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zadomowienie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wzbiła się ponad ziemię, doleciała do Twoich ramion, a ty ją opuściłeś. I moja nadzeja prysła. ;( Wiesz, myślałam, że ja i Ty .. że My .. niestety. Karmiłeś mnie kłamstwami. Wiesz co to znaczy wiara? a właściwie jej brak...? Everything is different and everything has change. // Wszystko jest inaczej i wszystko się zmieniło. Będzie dobrze. ;* Ci co mówią, że nie mam historii i hulam Będą ją pisać własną krwią na murach..
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
* złam to serce na pół, przeżuwaj i spluń.
* skaż to ciało na śmierć, przez zapomnienie. * idź, wycieraj mną pysk. * błyszcz, promieniuj i świeć. * drżysz, chyba lekko drżysz. * mówisz cicho coś, nie słyszę nic. * te chwile w pamięci, mieć jak zdjęcie. * w mojej głowie tylko Ty. * nie mogę spać, nie mogę jeść, a życie - paranoja. * chyba ze mną źle, znajomi śmieją się. * oczy dziwną zaszły mgłą. * zatonęłam w dźwiękach. * złap mnie jeśli chcesz, jutro już nie będzie mnie. * czarno-czarny marny świat. * wszystko podaruję Ci. * przypadku kołem znów zakręci los. * na marzeniach stoi świat. * odnajdę drogę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _______________________ Pamiętasz te piękne obrazy, których razem dotykaliśmy, zamykając je pod powiekami ? alergiczna miłość. złamać można czaszkę nogi ręce nie serce tam nie ma kości... resztką sił bolesne powietrze chwytam przecięłam nadgarstek wspomnień Twój uśmiech jest jak dziurawe koło ratunkowe Pestkami pluję życiu w twarz Marzenia ładują baterie mocą ... Czas teraźniejszy, wiecznie niedokonany. miał takie piękne zamglone oczy... Przestań pieprzyć o anonimowych porywach serca ![]()
![]() |
#4620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* ..tak zwyczajnie patrzeć w niebo.. ![]() * Słodko jest tak patrzyć w niebo.. ![]() * Patrzeć w niebo, podziwiać jego błękit i liczyć obłoczki.. ![]() * Śledzić wzrokiem płynące chmury i podziwiać ich rozmaite kształty.. ![]() * Śledzić wzrokiem każdy błękitny obłoczek.. ![]() * Ktoś na bezkresnym błękicie nieba rozsypał srebrny pył.. ![]() * .a na niebie rysuję tęczę.! ![]() * .koolooroowe niebo.! ![]() * ..a niebo dziś ma zapach wanilii.. ![]() * ..niebo pachnie dzisiaj miętą.. ![]() * .wanioliowe niebo. ![]() * ..a niebo pachnie cynamonem.. ![]() * .niebo pachnie dziś inaczej.. ![]() Yyy tylko to mi przychodzi do głowy. ![]() ![]() ![]() Może coś się przyda.. ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.