|
|
#2461 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Cytat:
chyba pora zmienić mu nick na "zięć" ![]() i gratuluje zaręczyn Cytat:
![]() Yovi co Ty opowiadasz? jaka czarna owca? Może i gdzieś jest ale napewno Ty nią nie jesteś żyjesz już ponad 20 lat bez niego, to przezyjesz jeszcze pare szczęśliwych lat.. bo potem to tylko kapcie, ciepłe kluchy i telewizorek co noc ![]() (wyobraziłam sobie Ciebie z wałkami na głowie, w ciepłym domowym szlafroczku i takich dużych puchowych papuciach na stópkach u boku męża z piwem w ręku ) jesteś młoda i piękna i całe długie życie przed Tobą i musisz się nim cieszyć ! a czekając na księcia tracisz cenne chwile ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uff chyba się troche napisałam, wiec dobranoc i jednoczesnie DZIEŃ DOBRY bo już po pierwszej więc nowy dzień nastał !
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodki był ![]() Jeju! ja już dawno powinnam spać!
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
melduje sie
pierwsza ![]() wczoraj pierwszy raz od dłuzszego czasu poszłam bardzo wczesnie spac... ale i tak leniuchowałam do 9 ![]() Cytat:
mój brat jest świetnym informatykiem, siostra ma piekne włosy nad ktorymi wszyscy sie zachwycaja a ja? cale zyce popełniam jakieś błędy... ![]() ![]() wałóki, szlafroczek i papucie
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-08-15 o 10:23 |
|
|
|
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
U mnie dzis sennie, Mk dosypia na kanapie w gościnnym a ja na wizażu ![]() Koncert mi sie podobał tylko nieco za bardzo cuntry zalatywało ale w większości bardziej jezzowe i rockowe kawałki no i solówki Erica na gitarze..... Bardziej jestem rozczarowana znajomymi. Po koncercie weszliśmy do 4 lokali ale w żadnym sie koleżance nie podobało. W.....mnie takie muchy w nosie. Ona chciała na potańcówe ale nie wzieła tego pod uwage że wracamy z koncertu i jesteśmy nie bardzo na impreze ubrani i nikt nas nie wpuści. Och..... Mieli zostac na noc a dziś mieliśmy jechac na deske ale chyba jednak byli rozczarowani i pojechali do domu. Moze i dobrze bo nie ma dziś wiatru i znowu byśmy słuchali marudzeń ......A do tego sie wczoraj dowiedzieliśmy ze inni znajomi z 2 dzieci sie do nas wybiera na weekend. Ja rozumiem odwiedziny ale nie gościna 2 dniowa. Nikt nawet nie zadzwonil a juz sobie zaplanowali. Normalie mam doła. Dobrze że w sobote wyjeżdzamy odpoczniemy od wszystkich.Dziękuje wam za gratulacje ale to rodzicom należa sie gratulki. Ciekawa jestem jacy oni będą ![]() Puchatko Ty jesteś normalnie sam miód ciągle patrzec sie chce na ten avek ,tyle radości Co do waszych mam to faktycznie ciężka sprawa..... Blush wysyłam link projekt będzie nieco zmieniony ale ogólnie to taki http://www.dom-jednorodzinny.pl/file.../91/LK-471.pdf Może to żadna rewelacja ale chcemy domek funkcjonalny. Wykończenie bedzie zupełnie nie takie, bardziej nowoczesne ale to chyba na gotowym zobaczycie jak sie tego doczekacie na wizażu ![]() miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#2466 |
|
Wtajemniczenie
|
tak długo pisałam że sie spóżniłam. druga
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a domek wygląda bardzo... "ciepło" klasycznie z gustem i nowoczesnie... bardzo ladny
|
|
#2468 |
|
AGA :)
|
puchatko jestem blondyną, tj myślałaś, tyle że raczej ciemny blond
![]() nie taki jak na poprzednim avie ![]() a tamtego starego rzeczywiście nigdy nie zmieniałam ale już mi się trochę opatrzył i zdecydowałam się na zmianę. a twój i tak ładniejszy ![]() może i ja wsadze kiedyś siebie na avka ? ![]() Alicjo oj znam ten ból dot znajomych którym nic się nigdy nie podoba. Uważam osobiście że tak wybrzydzają jedynie ludzie którzy na codzień nie mają takich rzeczy i jak już się do czegoś dorwą to nie wiedzą co z tym zrobić i wielkie ą ę się w nich budzi. a projekt domu bardzo ładny !!!! ![]() Yovi też widze zmiana av ![]() Ale kochana widziałam takie 2 na wizażu już
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
he he he ale mój pewnie nie pobędzie tu długo
kobieta zmienną jest... szukam jakiegos wesołego aniołka na av ale nie moge znależć nic ciekawego ![]() wszystkie sa takie smutaśne.... właśnie zapatrzyłam sie na pewien klip ![]() http://firstmc.wrzuta.pl/film/pM8Lds..._me_if_you_can ciacho ![]()
|
#2470 | |
|
|
Cytat:
![]() U was tez dziś tak szaro buro ? i pada?
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
aniolka.. cos tak na przekór...
oj szaro... deszcz pada, wieje, zimno... dziś nie wystawie nosa za drzwi ![]()
|
#2472 |
|
|
o ja też raczej się dziś nigdzie nie wybieram.
Jutro może pojade na zakupy, ale będzie taka pogoda to nie bardzo będzie mi się chciało
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe Mmm a ładne włosy to zaleta? bo nie rozumiem... nad czym tu się zachwycać ![]() Brat informatyk? Co drugi chłopak zna się na komputerach a co trzeci jest informatykiem To nie są zalety, to nie jest nic specjalnego... zwykła praca , i ładne włosy ( )... i przez to myślisz, że jesteś czarną owcą w rodzinie ? no nie.. nalezy Ci się Cytat:
porażka.. ! A ta znajoma która kręci nosem, kurcze... nie można tak... takich ludzi tez nie trawię... no i to tyle Miłego dnia Alicjo Melduje się nie wiem która Miałam iść do pracy na 11 ale szefowa mi o 5 nad ranem sms napisała, żebym przyszła na 13 i otworzyła bar o 14... bo jest święto... ehh zakręcona kobietka i wróciłam spać.
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moj brat... pracuje w jednej z najwiekszych firm w Polsce, podróżuje za granice, oprocz tego prowadzi wlasne pogotowe komputerowe i pol zawodowo jezdzi na rowerze, studiuje elektronike... no coz taki cwaniaczek... to ja zawsze zadawalam sie z niewlasciwym towarzystwem, nie zdalam prawka, nie mam pracy, jestem nerwowa i wybuchowa... uzalezniona od kosmetykow... ![]() zobaczcie jakiego znalazlam ava
|
|
#2475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Yovitko mamy ten sam gust co do facetów
![]() Cytat:
Cytat:
ale to dobrze bo masz chwile na wizaż
|
||
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chwile na wizaż mam zawsze jestem już prawie uzależniona ![]() Yovi, ale to nie są powody aby oni byli lepsi od Ciebie... liczy się to jakim się jest człowiekiem ). Kurczę wbije Ci do główki to, że jesteś wartościowym człowiekiem, który może osiągnąc wszystko czego chce, muszę tylko pomyśleć jak... bo Twoje argumenty do mnie nie przemawiają i nie są powodami aby czuć się czarną owca w rodzinie. Czarną owcą może być, ktoś uciążliwy, ktoś kto choruje na alkoholizm... lub inne rzeczy robi, kradnie czy cudzołoży, ale bez przesady złe towarzystwo? każdy je ma
|
|
#2477 |
|
|
Yovi twoj avek przesłodki
![]() a ten z kozłem to powala ![]() Alicjo ale swoją droga to zwyczajna bezczelność wpaść na pomysł że się do kogoś pojedzie na weekend nieuzogodniając tego... Może jeszcze się rozmyślą i nie przyjadą
|
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
Yovitko nie ważne co inni ważne co Ty
|
|
|
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
Ag4 masz racje też to tak odbieram jeszcze nie dzwonili więc może pojechali do innych zanjomych
nie mam zamiaru psóc sobie nimi krwi, jak przyjadą to ich ugoszcze kawka ale wieczorem wychodzimy więc grzecznie im to powiem i pożegnam
|
|
|
|
#2480 | |
|
|
Cytat:
przecież nie będziecie zmieniać swoich planów. Tymbardziej że nie poinformowali Was wcześniej. Ahh takie coś jest bardzo denerwujące.
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolegujecie ?
![]() Fajne określenie na chłopaka z 7-letnim stażem [chyba się nie pomyliłam ? ] ![]() U mnie nad ranem była tak straszliwa burza, że co grzmot, to myślałam, że w moje okno trafi ![]() Padał deszcz tak straszliwie, no wszystko zalane było. A teraz znowu słońce i bardzo duszno... Co za pogoda. Allicjo piękny domek Kurde jakbym kiedyś taki własny chciała mieć ![]() marzenia ... A ja do pracy dzisiaj miałam na 11 ![]() I o 20 juz zamykam ![]() Co tam Koziołki ?
|
|
#2482 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Skasowało mi właśnie całego posta! Ależ się zeźliłam! Wrrr....
Czasem się już tak zdarzało, więc zawsze kopiuję sobie posta przed wysłaniem. Ale ten normalnie gdzieś zniknął ![]() Cytat:
Dziękuję Cytat:
Super rozkład pomieszczeń. Podoba mi się też ogólny widok domu z zewnątrz taki jak w projekcie. Ale Wasz na pewno będzie jeszcze piękniejszy Sama bym chciała taki domek kiedyś z TŻtem mieć ![]() Cytat:
Bo tak właściwie to ja nie kojarzę prawdziwej Ciebie ![]() Tamten Twój poprzedni był świetny - i słodki i kobiecy zarazem Ale ten też jest fajny, taki ostrzejszy ![]() Cytat:
![]() Jak dla mnie troszkę zbyt wytatuowane to ciacho ![]() Cytat:
![]() Idealny na Koziołkowe Dziewczyny mam prośbę, a propo włosów Wiele tu było o różnych tabletkach na ich poprawę. A ja szukam jakiejś sprawdzonej, działającej odżywki, maseczki, czegoś co wzmocni włosy. Może być taka co trzeba z nią troszkę posiedzieć na głowie w ręczniku Znacie coś takiego
|
|||||
|
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam niegrzecznych chłopców
...z takim "cwaniaczkiem" w oczach (wypisz wymaluj Ex-dupek)\ Cytat:
może powinnaś zostać prawnikiem właśnie o takiego aniołak mi chodzilo... te inne w necie sa takie smutaśne i mroczne.. brr a koziołek rewelacja ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki niegrzeczny...mrrrrrr o co do wlosow to chyba zostane tu ekspertem... tabletki to tylko Capivit piekne włosy szampon z Eve wzmacniajcy odzywka/maseczka to wax spray Radical i cala seria Loreal z cementem...cudo PS1. sorki za post pod postem PS2. Ex-dupek wpada na kawe..wrrr
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Osobiście uważam, że nie ma co uzależniać swojego życia, planów od poznania (lub nie) 'tego jedynego'. A co, jeśli nie spotkasz go przez najbliższe 10 lat? (oczywiście tego Ci nie życzę). Ale wtedy nadal będziesz mieszkać z mamą i nie pójdziesz 'na swoje'? Wiadomo, że razem, we 2 jest łatwiej, ale samemu nie jest to niemożliwe.
![]() Osobiście nie mam zamiaru czekać na faceta z wyprowadzką. ;] Zamierzam po powrocie z UK już nie wracać do domu rodziców. Ewentualnie tylko na pierwszych kilka miesięcy, ale będę robić wszystko, by się usamodzielnić. Już pora. Mam bardzo fajnych rodziców, uważam, ze dobrze mnie wychowali. Miałam dużo swobody, przez co może popełniłam trochę błędów, ale one dużo mnie nauczyły. A gdy zabrnęłam w ślepą uliczkę, mama podawała mi rękę i wracałam na prostą. Z tatą nigdy szczególnie blisko nie byłam. Za to teraz z tatą dogaduję się wręcz super, lubię z nim spędzać czas. A z mamą jest niestety, gorzej.. Zdarzają nam się kłótnie, często poważne. Czasami nie mogę jej znieść. Czytałam na studiach pewną książkę o relacjach matka-córka, ojciec-syn. I tam znalazłam wytłumaczenie na moje pogarszające się stosunki z mamą. Po prostu w pewnym wieku dorastająca córka chce za wszelką cenę odnaleźć swoją tożsamość, stać się samodzielną jednostką. Mamy często nie potrafią tego zaakceptować, choćby podświadomie. Zaczynają się kłótnie, ścieranie charakterów. Bo matka chce mieć nadal swoją małą córeczkę, a córka widzi wady matki i za wszelką cenę nie chce być taka, jak ona. W książce wyraźnie napisane było, ze w takiej sytuacji córka powinna się wyprowadzić, rozpocząć życie na własny rachunek. Wtedy będą miały ogromne szanse na zbudowanie trwałych, silnych relacji z mamą. Gdy będą się tak dalej ścierać, może dojść do tego, że się wręcz nienawidzą. (ale się rozpisałam). Tak. I zimno. 16 stopni! ![]() Tez z chęcią nie wychodziłabym z domu, ale idę z kolegą do kina. Powoli zaczynam się żegnać ze znajomymi i to właśnie będzie moje pożegnania z nim.
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10 najblizszych lat z moja mama ![]() tak wlasciwie to czekam na skonczenie studiow i jakas dobra prace... jesli nie znajde jej u mnie wyjezdzam do bełchatowa... tak o wiele szybciej znajde prace i pojde na swoje...
|
|
#2487 |
|
|
puchatko jesli chodzi o włosy to polecam Waxa
![]() Wpisz Wax w wyszukiwarkę albo kwc ![]() moniu tak, z 7 letnim stażem, nie pomyliłaś się ![]() yovi a po co ci on na kawie?
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Yovi, oblej go tą kawą
Po podpalaniu spodni jesteś już specjalistką ![]() A czy ten wax to nie jest zbyt tłusty? Nie obciąży mi włosów ![]() Mówisz, że ten Loreal z cementem taki dobry Kurcze muszę o tym koniecznie poczytać ![]() I co to jest szampon Eve? Nie kojarzę niestety
|
|
|
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Też nie lubie nadmiaru tatoo na ciele
![]() Cytat:
![]() Ja mam zamiar dopiero go wypróbować ![]() Yovi ja chyba czegoś nie rozumiem ![]() Piszesz WRRR ale ktoś Exa na tą kawe zaprosić musiał. Po co w ogóle chcesz sie z nim widzieć ? Wydaje mi się, że póki co to wszystko to jakieś błedne koło, narzekasz na niego, wkurzasz się, a na kawe ma wpaść ? NiEBiE jesteśmy dokłądnie w tym samym wieku i ja marze żeby się usamodzielnić, pójść na swoje.Tylko, że szans na mieszkanie w moim mieście nie mam zadnych [ okres czekania co najmniej 10 lat ]A na kupno własnego mnie nie stać niestety ![]() Te ceny mnie przerazają po prostu... Poza tym z moimi zarobkami trudno byłoby mi przezyc miesiąc od deski do deski...
|
|
|
#2490 |
|
|
puchatko Waxa trzeba dobrze spłukać
u mne się sprawdza tylko czestojestem zbyt leniwa zeby go nakładać szampon loreal z cementem też mam i sobie chwalę polecam tez seboradin szapomn i lotion
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

żyjesz już ponad 20 lat bez niego, to przezyjesz jeszcze pare szczęśliwych lat.. bo potem to tylko kapcie, ciepłe kluchy i telewizorek co noc 

Zawsze mi się kojarzyłaś z jednym (jeszcze nawet przed Koziołkowym) i nie pamiętałam byś kiedykolwiek miała inny 

Nikt nawet nie zadzwonil a juz sobie zaplanowali. Normalie mam doła. Dobrze że w sobote wyjeżdzamy odpoczniemy od wszystkich.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)