|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
![]() Jak wszystko dobrze pójdzie to i my z TŻ będziemy w Zakopanem (lub innej podtarzańskiej miejscowości) od poniedziałku. Tylko jeszcze nie mamy noclegów, bo właśnie to sobie wymyśliliśmy
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu to ja już teraz życzę Ci wspaniałego urlopowania, słonka, dobrego humoru, wspaniałych ludzi wokoło no i oczywiście aby wszystko szło po waszej mysli
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko, Irko, Zuziu - udanego wypoczynku
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gris Clair na jednej łapie, na drugiej My Insolence pomieszane z Black XS a Gucia od Ciebie też już testowałam
![]() Cytat:
Cytat:
ale oprócz gór są jeszcze jakieś baseny na Słowacji ![]() ooo, Irka też będziesz tam gdzie ja Cytat:
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu uwielbiam Gris Clair
a jak Gucio? na tak czy raczej na nie jesteś?
|
|
|
|
#1476 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
nie przeczytam sensacyjnego artykulu
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki madziczko
Mam nadzieję, że uda nam się nocleg zorganizować. Cytat:
![]() Ja mam nadzieję, że będziemy, ale to jeszcze nic pewnego dopóki nie zarezerwujemy noclegów, a może być ciężko tak z dnia na dzień
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Irko Tobie także życze udanego wypoczynku, co by wom górole dobrą pogodę zapowiedzieli
bawcie się dobrze
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie można mu odmówić tego, że jest jakiś, bardzo trwały i mocny ![]() dziękuję trzymam kciuki
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie od poniedziałku do środy ma być ładna, mam nadzieję, że to się nie zmieni. Już się nie mogę doczekać. Jeden dzień na pewno zrobimy Świnicę i Zawrat, a kolejne muszę jeszcze zaplanować.
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj coś dziś jestem nie do życia
ostatnio dobrze mi sie wszystko układa ale tak jakby mi czegoś brakowało siedze i sie smucę choć powinnam skakać z radości... głupie... od jutra pozatym ide na diete, trzeba w końcu postawić sprawe jasno, tzn. już od teraz bo ni będzie kolacji :P
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Teza, wracaj szybko do zdrowia
Cytat:
|
|
|
|
|
#1483 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff, fajnie
(choć "miłe" wydaje mi się tu w sumie kiepskim określeniem )Moniko, Irko, Zuziu, bawcie się dobrze ![]() Ja nigdzie nie wyjeżdżam na ten weekend - nie miałabym z kim zostawić Kociann Za tydzień, owszem, wyjadę do rodziców, bo kumpela zajmie się futrzakami.Strasznie senna jestem - kurczę, przed każdym weekendem tak jest, chyba non stop niedospana jestem. Miałam robić coś konstruktywnego, a tymczasem mam ochotę wleźć do łóżka, puścić cichutko DCD i usnąć
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tymeno, przy okazji się pochwalę, że od wczoraj ponadziewana kawą i posypana cukrem pomarańcza dryfuje w słoju z wódką Jeszcze raz wielkie dzięki za ten przepis(Słój postawiłam wysoko na półce w kuchni. Muszę się wspinać na drabinę, żeby do niego zajrzeć )
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Czekam na Ragnarok
|
To ja mam takie właśnie, ale miedziane
Wikińskie smoki.A co do firmy Akces, to tak jak Aragonte, mam irlandzkie baletki - świetne, wygodne, dobrze wykonane. Tylko trochę drogie. Byłam nad jeziorem niedaleko Gdańska od soboty, wróciłam dzisiaj. Wypoczęłam, popływałam na kajaku (zdarłam kciuki, ale opłynęłam jezioro dookoła ), pojeździłam na rowerze wyczynowym po lesie (rozbite kolano ) no i tyle. Jeziorko przejrzyste, powietrze czyste, czego więcej chcieć. Żałuję, że musiałam wracać, w sobotę idę do pracy... :/Dzisiaj w końcu doszło moje Funny i Pure Poison ![]() A co do japonek, to ja lubię japonki, szczególnie Inblu. Są wygodne i przewiewne Do pracy, żeby się nogi nie zapacały, w sam raz.Edit: Doczytałam do końca. Tezo - szybkiego dojścia do siebie Hecate - ale masz dwa kłębuchy Pasują Ci. I nosa na Twoim miejscu i kości policzkowych bym nie zmieniała. Stracisz urok ![]() Ja w sumie nie chciałabym nic zmieniać w wyglądzie mojej twarzy, tylko wrócić kilka lat wstecz. Miałam ładną, szczupłą buzię, kości policzkowe i żuchwę, no i właśnie ten urok. A teraz nic nie pozostało. Natomiast z ciałkiem to bym coś porobiła. Piersi o połowę zmniejszyła... i tak dalej ![]() Blue - masakra z tą sukienką :/ Wszystkim wyjeżdżającym życzę udanego urlopu. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-08-15 o 00:42 |
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żadna z plam nie zeszła. Sprzedająca nie skontaktowała się ze mną, na maile nie odpowiada. Napisałam z rana kolejnego maila, że oczekuję zwrotu poniesionych kosztów, nie tylko kosztu sukni, ale kosztów na które zostałam przez tą oszustkę narażona czyli koszt pralni, cekiny, które napisałam że dorzucę jej do paczki z odsyłaną suknią, bo może ona kiedyś będzie chciała w tak brudnej sukni iść kiedyś na wesele, to sobie uzupełni brakujące cekiny o których też mnie nie poinformowała. Mam suknię w której byłam na poprzednim weselu, nie chciałam w niej iść bo zbyt balowa jest, i byłam już w niej na weselu u tej samej rodziny .Jednak nie mam już wyboru. Raz na 4 lata mam wesele i wcale mnie ono już nie cieszy Nie odpuszczę. Zrobię dziś zdjęcia plam przy włączonej telegazecie z wyświetlającą się datą, żeby mi nie zarzuciła że byłam w niej na weselu, poplamiłam ją i chcę odesłać po weselu. Napisze do Allegro jeśli będzie trzeba, z tym ze nie wiem czy oni pomogą mi odzyskac te pieniądze.
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Blue, zrób koniecznie tak jak mówisz
Współczuję Ci, bo trzy dni przed weselem taka akcja to nie jest przyjemna sprawa.Dziewczyny którym udało się upolować tą nieszczęsną Galę, może któraś z Was zrobiłaby skan jeśli to możliwe? Skoro ta Gala jest tak trudno dostępna
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Blue teraz dopiero doczytałam, współczuję sytuacji
Ja bym babie nie odpuściła ![]() Pamiętaj żeby pisać do niej przez formularz allegro, wtedy w razie gdybyś potrzebowała ich interwencji, łatwo będzie udowodnić, że taka korespondencja się odbyła.
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Korespondencję z nimi prowadzę od maila potwierdzającego zakończenie aukcji, niestety ostatnie moje 3 maile pozostają bez odpowiedzi. To że dziś jest święto nie będzie dla mnie żadną przeszkodą i zadzwonię do nich o 13 jeśli do tej pory się nie odezwą. W ostatnim mailu zażądałam zwrotu wszystkich kosztów jakie poniosłam z oszukanym opisem sukni na aukcji, bo czemu ja mam teraz płacić za pralnię, dżety, podszycie i koszt wysyłki zwrotnej. Zostałam oszukana, ale nie odpuszczę i ja dokładać do tego nie zamierzam. Chciała zarobić oszukując kogoś to niech ona ponosi tego konsekwencje nie ja. Co za ludzie, jak tak można. Edit: Odpisała ze opowiadam niestworzone historie, że jak mi się suknia nie podobała to mogłam ją od razu odesłać, ze ona nie będzie zwracać takich kosztów. No ręce mi opadły
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Blue wal negatywa, bez skrupułów
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zostawię tak tego. Z negatywem zaczekam, w poniedziałek napisze do Allegro. Odechciało mi się tego wesela.
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie psuj sobie wesela przez ten incydent
|
|
#1495 |
|
Wtajemniczenie
|
Blue, trzymam kciuki, żeby przynajmniej udało Ci się odzyskać pieniądze. I baw się dobrze na tym weselu - mimo wszystko.
A u mnie powtórka z rozrywki... Znowu mam galopującego PMS-a Drobiazgi wytrącają mnie z równowagi, wyobraźnia szaleje, chce mi się na przemian płakać i gryźć. Super ![]() A propos tej wyobraźni - kiedy wczoraj nad Centrum W-wy przeleciało ileś tam samolotów i śmigłowców, odniosłam wrażenie, że zaczyna się wojna... No dobra, idę po herbatę, zagryzę ją jakimiś tabletkami uspokajającymi i świat zrobi się bardziej przyjaznym miejscem. Mam nadzieję
|
|
|
|
#1496 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny help
zgodnie z imieniem zresztą Niemieckiego nie umiem na tyle, żeby się odnaleźć, a zależy mi na tym ![]() Z góry dziękuję za pomoc
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Huraaaaaaaa jestem juz w domku
Ale w niedziele znow powrot do szpitala Jest ze mna coraz lepiej dali mi do domu leki:Permazyna 25mg;Paxtin 20mg;Relanium 5mg Nie wiem po co mi to relanium jak dobrze spie Chyba go nie bede brac zebym sie tylko czasem od niego nie uzaleznil Dziekuje wszystkim za dobre slowa!!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
Teza-trzymaj się,jesteśmy z Tobą,miłej niedzieli
![]() Blue-współczuję sytuacji, mimo wszystko baw się dobrze ![]() Irko,Zuziu,Moniko-udanego wyjazdu |
|
|
|
#1500 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A co jest w tej Gali, że ją kupujecie? Nie doczytałam :/
Blue - może załatw to tak, że odeślesz suknię, a oni zwrócą pieniądze, za którą ją kupiłaś - zawsze to jakieś rozwiązanie. W sumie naprawę robiłaś na własną, niestety, rękę. Szkoda, że nie masz jeszcze kilku dni, żeby coś kupić. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Będę w Zakopanem i na Słowacji moczyć się w jakiś basenach 

W Gali
He!
Za tydzień, owszem, wyjadę do rodziców, bo kumpela zajmie się futrzakami.

Współczuję Ci, bo trzy dni przed weselem taka akcja to nie jest przyjemna sprawa.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Chyba go nie bede brac zebym sie tylko czasem od niego nie uzaleznil