|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
Sylwusiach oj nie raz się na tym przejechałam ;/ albo załatwiałam pracę, gdzie obiecywali, że nie zrezygnują po chwili, a zaraz zmieniali zdanie i wracali do Polski i udawali, że wcale tego nie mieli w planach.. Albo robiłam znajomym cv nad którym siedziałam cały dzien+list motywacyjny którego a i razu nie wysłali, albo pomagaliśmy w przerowadzce znajomemu, 2 dni mu autem rzeczy zwoziliśmy, nie chcąc żadnej kasy za paliwo, a 3 dnia poprosił żeby mój tż mu kogoś z lotniska za free przywiozl(80km) ale mój tż pracować, więc ten kolega się śmiertelnie obraził i więcej do niego nie odezwał xD serio takich historii z uk mamy tyle, że książkę można napisać, bo my zawsze chętni do pomocy, a ludzie są niewdzięczni i roszczeniowi ;/
Ladyisss mój leży identycznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze wziac prysznic, umyc wlosy i troche dom ogarnac. dzis chce wszystko popakowac i jutro jechac juz do nowego domu ogarniac wszystko ![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
#3965 |
Rozeznanie
|
Freya ale masz słodziaka
![]() Zaczynam dzisiaj 39tc Od 4 do 6 nie mogłam spać, tak mi brzuch twardniał i ciążył :/ chyba pierwszy raz czułam co oznaczają skurcze przepowiadające :/ Pisałam Wam jakiś czas temu o mojej szwagierce, że też w ciąży i przy usg połówkowym okazało się, że szyjki totalnie brak.. Więc od tamtej pory leży w szpitalu (4 tyg) wstawanie tylko raz dziennie do wc.. psychicznie bardzo słabo.. ale co się dziwić ![]() Wczoraj z nią rozmawiałam, że już bliżej jak dalej- jeszcze 3 tyg i bedzie już bezpieczniej bo skończy 28tc.. Dzisiaj dzwoni do mnie mój mąż, że w nocy dostała skurczy, zrobili cesarkę i małe nie przeżyło ![]() Jest mi tak cholernie przykro ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3966 |
Zakorzenienie
|
Rozkład mieszkania też zależy od budownictwa, bo u mnie rodzice mają 58m² i 3 pokoje mają dwa średnie, a jeden malutki i w tym malutkim za dzieciaka byliśmy my w sensie dzieci
![]() Zjadłam śniadanie wypiłam herbatę idę ogarniać kuchnie i chyba zrobię sobie herbatę z mięty na te mdłości, choć nie ukrywam są mniejsze niż były ![]() I jest południe, a mój do mnie nie dzwonił jeszcze ! Zapomniał że ma żonę w ciąży ? No na końcówce w sumie ? A to menda ! (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boże popłakałam się ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
#3974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Zadomowienie
|
Rybka! Bardzo bardzo przykro!!
![]() 25 tc, to już coś , to juz 5 miesiąc więc strata w takim póżnym terminie to tragedia, jeszcze biedna tyle w szpitalu na podtrzymaniu się męczyła. . Ja mialam w 26 tc szyjke już zagrazajaca i mimo, że nie planowalam tej ciąży to ta myśl urodzenia martwego dziecka jest naprawdę okropna, także współczuje dziewczynie bardzo, żadne slowa nie pomogą, musi sama uporać się z tym w głowie ... Laski u mnie skandal kolejny z doktorkiem z lux medu 6tysięcy ![]() Składam skargę do dyrekcji placówki. Byla przede mna kobieta, ktora nie byla w ciązy, wchodzila tylko po recepte na jakis lek. Rozmawialysmy. Wychodzi i trzyma gołe ramie z watą, nie skumalam jeszcze o co chodzi i zdziwilam sie , ze wychodzi z jakims szczepieniem od ginekologa a nie z zabiegowego. To wszystko dzialo sie w placowce lux med. I mówi, przepraszam, ze jednak tak dlugo ale nie spodziewalam sie takiego obrotu sytuacji i mowi to z usmiechem, ja mowie spoko. Leze na kozetce a doktorek biznesmen mowi pani sylwio zrobimy dzisiaj pani szczepienie pko tezcowi blonnicy i krztuścowi, pani partner tez bedzie musial sie zasczepic na to, dzieci to maja pozniej w kalendarzu szczepien ale warto w pani przypadku to juz teraz zrobic. Zadnego wywiadu czy jestem chora, czy nie mam przeciwskazan, uczulen, chorob neurologicznych ☠☠☠☠a nic!!!!!!!!! Ja az sie poderwlam i mowie slucham a to obowiazkowe??!! a on , ze nie. Ja mowie to ja sie nie zgadzam, nie widze podstawy do takiego szczepienia w moim przypadku, on sto argumentow, ze tak super sie jest szczepic nawet w ciazy, wpisal mi nazwe tego szczepienia ze zaleca w komentarzu, potem sprawdzam tego producenta a to koncern Glaxo czyli kuzwa najwiecej placi lekarzom za sprzedawanie ich produktow pacjentom bo nie sa refundowani oczywiscie. Mowie ale gosc trafil. Musi miec kontrakt z przedstawicielem na przepisywanie tej konkretnej szczepionki i od kazdej ma oczywiscie zaplacone. Dal ja kobiecie przede mna, mi chcial w 9 miesiacu ciazy i pytanie ile jeszcze głupich bab upoluje na ta szczepionke. Skladam skargę dzisiaj do dyrekcji placowki. Malo tego, czytam ulotke tego gowna. Kobietom w ciąży ze względu na niezbadane ryzyko dla płpodu, podaje sie tylko w szczegolnych przypadkach, kiedy jest w grupie ryzyka i korzysc dla plofdu przewyzsza skutki uboczne. Ta szczepionke mozna podac dziecku dopiero od 4 roku zycia co mowi sam producent a on chcial mojemu dziecku ja podawac w wieku plodowym w 36 tc. Macie przyklad jak dzialaj koncerny. Ciulowo gosc trafil, bo na mnie, nie daruje mu tego. W srode mam wizyte u nieog jak co tydzien i koncze z nim , nie pojde wiecej do niego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
O matko rybka ale smutna historia ;(( strasznie współczuję szwagierce, nie wyobrażam sobie takiej straty, szczególnie teraz ;(
Boże Sylvana co za "lekarze" ;/ w głowie się nie mieści jak można nie mieć tak sumienia! Składaj skargę koniecznie!:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
Sylvana, zbieram szczękę z podłogi! Serio!
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko w co ty za pałacu mieszkasz? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak uważam.. My np nigdy nie bierzemy za paliwo od ludzi jak ich wozimy gdzies czy coś, pomagamy zawsze jak tylko możemy i nie chce całowania po rękach za to, w końcu kurde każdy powinien sobie pomagać, ale jak ktoś później ci nóż w plecy wbija i nie dość że nie potrafi docenić to jeszcze ma pretensje i chce więcej to mi się coś robi.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Rozeznanie
|
Jajoanka jasne, że możliwe, że Ci się brzuch obniżył! A Ty widzisz różnice?
Piękny synuś Freya! ![]() ![]() ![]() Rybka straszne. Okropnie współczuję. Też bym się bała odezwać w naszej sytuacji, bo niby jak ma pocieszyć kobieta, która zaraz będzie miała swoje dziecko ![]() Sylvana koniecznie napisz skargę na tego gina i jeszcze w necie go opisz co wyprawia, to zaraz ludzie przestaną do niego chodzić. Masakra. Ja dzisiaj oddałam syna do teściowej na noc, idę sprzątać, zrobić obiad, wyjść z psem, a potem cieszę się wolnym wieczorem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Zakorzenienie
|
Ja mam super sąsiadów
![]() A jego żona była przy porodzie z nią, ona ją widziała jako jedyna i ją chrzciła . Jak oni potrzebują pomocy, to wiadomo też jesteśmy. Najlepsze jest to że to małżeństwo w wieku moich rodziców ja im mówię na Ty, bo tak chcieli a tematy do rozmów nam się nie kończą ![]() ![]() ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Zakorzenienie
|
Rybka - o matko, jaka straszna historia
![]() Sylvana - nie wierze aż. Masakra z tymi lekarzami! Złóż skargę koniecznie.
#3989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Boję się odezwać, w żaden sposób nie będę w stanie jej pocieszyć, nawet nie wiem co miałabym powiedzieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Sylvana, no nie wierzę :/ ile jeszcze taka 'przyjemnosc' mialaby kosztowac? Też chodze do lekarza w Luxmedzie, ale takich cyrkow to nie ma.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3990 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.