|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IX !
Cytat:
Zas w Jysku podoba mnie sie jedna poszewka, ta z HOHO Nareszcie chłodniej ![]() U mnie zero prezentów, ale cos juz tam wiem, co komu
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj tż mnie zaskoczył pytaniem o prezent na mikołaja
to skorzystałam z okazji i zaczęłam temat czy obchodzi mikołajki, jak to u niego wygląda z prezentami na gwiazdkę i miło mi się zrobiło jak powiedział, że ze mną to by chciał wszystko świętować |
|
|
|
#4863 | |
|
Rozeznanie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;86006112]Co rok marzę o kalendarzu adwentowym z kosmetykami
![]() Kusi mnie ten Glade orzechowy. Chyba sobie kupię po wypłacie ![]() I po co ja kliknęłam w ten link?! Chcę!! Bierz tą świecę, jest mega! Co do kalendarzy kosmetycznych, to mnie lekko intryguje TBS i Rituals, bo kosmetyki są naprawdę fajne i dobrej jakości. Ale . Zawsze do zakupów dostaję dużo próbek, albo miniaturki dołączone do pełnowymiarowych opakowań, albo sama sobie nakupuję tego tyle, że nie zużyję szybko, że kalendarz jest dla mnie zbędnym wydatkiem, niezależnie od tego, czy kupiłabym sobie sama, czy dostała. W okienkach znajdują się miniaturki, czego mam naprawdę ogrom w domu i staram się zużywać (które de facto dostaję za darmo! Także cena zestawu miniaturek w formie kalendarza to kosmos) Druga sprawa to fakt, że w kalendarzach typu "różne firmy" albo Avon/ Loreal czy cokolwiek, zazwyczaj wrzucają "zapychacze" czyli cienie do powiek (nie używam), próbki pomadek/ zapachów/ kremów- , czyli trochę cienko. Macie jakieś typy kalendarzy, które warto sobie zafundować/ dostać? Cytat:
Też chciałam zameldować, że u mnie także od 15-go aktywowali świąteczne zakładki w sklepach . I jest już świąteczna składanka moods od Spotify ![]() Jeżu, ostatnio w takim fajnym gadżeciarskim sklepie znalazłam cudowną owieczkę- blocker do drzwi . Ale drzwi w łazience nie używamy, a do salonu i kuchni nie mamy wcale, więc ten ![]() I piękny owieczkowy kocyk! Z jednej strony biały z kędziorkami owczymi , a z drugiej sweterkowy biało-czerwony z motywem skandynawskim- paski, gwiazdki i reniferki
|
|
#4864 |
|
Raczkowanie
|
Melduję, że w Aldi też już pojawiają się świąteczne akcenty
Widziałam grzańce w pięknych dekorowanych świątecznie butelkach, wszelakie pierniczki, migdały... No oczka mi się świeciły.W moim rossmannie przyszła też pierwsza świąteczna dostawa, ale jeszcze sama nie widziałam tych wszystkich cudowności
|
|
|
|
#4865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skusiłam się wczoraj na mandarynki.. takie dobre były i tak mi zapachniało świętami, że jestem zła że jeszcze tyle do świąt ![]() Mój ostatnio był w sklepie i mi mówił że wystawiają tam już świąteczne ozdoby, bombki i cała reszta. Aż byłam w szoku że zauważył i powiedział. Bo Jego to zawsze ani trochę nie obchodzi Ja ogólnie wymyśliłam prezent dla męża, dla mamy, dla teściowej się waham czy to może być, dla malucha powoli szukam. Przeglądałam katalog z zabawkami to dla roczników jakoś szału nie ma. Znalazłam fajne drewniane klocki z literami. A Ty Justyna masz już jakiś plan?? No a największy problem co dla taty i brata |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie same problemy z prezentami, bez problemów kupuję prezenty dla mamy, ona jest wspaniała i cieszy się ze wszystkiego zwłaszcza gdy to jest biżuteria albo perfumy. Mąż pisze ostatnio list do mikołaja
czyli wysyła mi np 10 rzeczy które by chciał i których jeszcze sam sobie nie kupił . Teściowie mnie nie interesują niech im mąż prezentu szuka. Niestety tata i dziadkowie to wielkie białe karty które są zawsze problemem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ostatnio przeszły mi przez myśl sanki, ale po pierwsze nie wiem czy to zda egzamin, a po drugie czy będzie śnieg ![]() Ja ogólnie największy problem mam zawsze z facetami co im kupić. Teścia ogarnia mój mąż, wiec spoko. Także został mi tata, mąż i brat. Dla brata mam dwa pomysły: 1. Myszka specjalna dla graczy 2. Model samochodu do składania czy sklejania tylko musze znaleźć model jego auta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czaję się na paletkę Too Faced, foto w załączniku
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
||
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaliczyłam wprawdzie falstart co poskutkowało skórą węża, bo z ziemnego września zrobił się gorący październik, czego się nie spodziewałam. Ale oby było już co raz zimniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!!!
Mogę dołączyć...ponownie???
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4873 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Zrobiłam małą symulację koszyka - wrzucałam niemal wszystko co wpadło mi w oko i wyszła mi kwota w okolicach 1900zł Chciałabym pościele, figurki, lampiony, wianki itd. ![]() Chwilowo wizja pogorszenia aury mnie nie cieszy Remontują u mnie elewację - hałas od samego rana, stuki, puki, kurz, gruz, rusztowanie o które już trzy razy koncertowo przywaliłam łbem + kilku facetów bujających się po ogrodzie i właściwie wszędzie wokół Liczę, że pogoda nie popsuje się zbyt mocno i ominie nas mocny deszcz, a roboty pójdą szybko i sprawnie, bo już fioła od tego syfu i hałasu dostaję ![]() Heloł
|
|
|
|
|
#4874 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mama wspominała o gazetowniku, więc myślę że poszukam fajnego i mam nadzieję, że się Jej spodoba ![]() Teściowej spodobała się u nas maszynka do gotowania jajek. Myśłałam o tym, tylko nie do końca wiem czy to będzie ok. Wtedy bym dokupiła coś jeszcze może jakiś sweterek.. Nie wiem co bratu i szwagrowi (19 I 20lat). Tacie kupowaliśmu zazwyczaj jakąś większą flaszkę albo w zestawie z czymś. I z takich prezentów był najbardziej zadowolony No i nie wiem co narzeczonej teściowej.. Odwieczny problem co facetowi.. Cytat:
Ja też się zastanawiałam nad tym stolikiem, widziałam na grupie mamy zachwalały. Na pewno kupimy te klocki. Już teraz ma frajdę jak się coś układa a On burzy Tak naprawdę to takim maluchom nie ma szału z wyborem. Jakieś klocki, pchacze, stoliki, maskotka grająca czy też auto.. Oo choć Ci powiem że ostatnio trafiłam na fajne kule do układania i jeszcze zastanawiam się nad nimi. Co do sanek to zamierzamy kupić. Kiedyś w końcu śnieg będzie i tu w De ![]() A Wy jakie macie pomysły na prezenty świąteczne? Edytowane przez MieciowaRuda Czas edycji: 2018-10-18 o 22:42 |
||
|
|
|
#4875 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2 albo 3 lata temu miałam straszną zajawkę na kalendarz z L'occitane. Właśnie zerknęłam na tegoroczną wersję i szału nie ma ![]() Cytat:
Mnóstwo świątecznych rzeczy już się pojawia a ma być ich jeszcze więcej Hej Ja mam póki co pomysł na prezent dla samej siebie ![]() Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed Czas edycji: 2018-10-18 o 23:16 |
||
|
|
|
#4876 |
|
Rozeznanie
|
Na szczęście nie robimy sobie prezentów w rodzinie... to zawsze zbędny kłopot. Czasami prezenty są nietrafione i odeszliśmy od tego... chciałam sobie robić tylko z TŻ dla nastroju, ale TŻ jest daleki od wszelkich tradycji świątecznych
![]() Co do kalendarzy adwentowych mam już spore przemyślenia, bo choruję już 3 rok na kalendarz z Loccitane, ale... 230 zł za 24 próbki trochę dużo nooo... myślałam, żeby samemu stworzyć taki kalendarz np. kupić kilka kul do kąpieli, może jakieś skarpetki świąteczne, jakaś książka świąteczna, jakiś krem do rąk itd. zapełnić kalendarz rzeczami które wykorzystam... ale robienie sobie samemu takiego kalendarza mija się z oczekiwaniem na niespodziankę Przetestowałam już kalendarz herbaciany - totalny niewypał. Herbaty były słabe, niesmaczne... Myślałam już o umieszczeniu zadań do zrobienia - robiłam kiedyś planowanie całego miesiąca - nie wyszło. Również miałam pomysł żeby powrzucać 24 pomysły na przedświąteczne umilacze - ale nie zawsze mam czas na relaks.... Dotarłam do punktu wyjścia żeby jednak przeboleć i raz w życiu kupić, ale znowu jak spojrzałam na cenę to nieeeee.... no nie mogę tyle wydać |
|
|
|
#4877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4878 |
|
Raczkowanie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;86011470]Ja mam póki co pomysł na prezent dla samej siebie
![]() Ej to już coś! |
|
|
|
#4879 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta paletka Too Faced Gingerbread jest cudowna! Ma wszystkie moje ulubione kolory, po co ją zobaczyłam.
Ja w tamtym roku kupiłam sobie kalendarz marki Balea i byłam mega, mega zadowolona. Wyszło mnie coś ok. 90 zł z przesyłką z Allegro i nie żałuję ani złotówki ️ W tym roku też kupię, jeśli będzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4880 |
|
Konto usunięte
|
Miałam sobie zafundować tatuaż ale przełożyłam to na styczeń
a tak to na urodziny w listopadzie zażyczyłam sobie kalendarz adwentowy z kosmetykami a pod choinkę tj samo ale wersję z odliczaniem do Nowego Roku odkąd jedna dziewczyna wkleiła tu linka to przepadłam |
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weszlam sobie dzisiaj do jyska i kika kurna coś bym kupiła a w kiku spodobałmi się kubek, na który i tak nie mam miejsca moze jakiś wywalę i wtedy sobie kupię
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie mysle, ze TŻ moge kupic koszule,ale czy to dobry pomysl?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4884 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;86011470]A pamiętasz ile kosztuje? Dzisiaj u siebie w pracy odkryłam świecę o zapachu jabłka z cynamonem... No poezja po prostu
[/QUOTE] U mnie 4,95e Cytat:
Cytat:
A możesz coś dokładniej napisać? Co było, jaka jakość etc? Albo poloecić coś konkretnego od nich? W grudniu jadę do Niemiec, to może bym się skusiła ![]() Cytat:
|
|
#4885 |
|
Raczkowanie
|
Pozwolicie, że dołączę
![]() Same święta tak średnio lubię (paskudne wspomnienia), ale kocham tą całą otoczkę: dekoracje, światełka. Mimo, że mam koty to choinka zawsze stoi . W tym roku chciałabym tż i dziecku zakupić właśnie kalendarze adwentowe, no i sobie też. O ile dla kobiet jakiś tam wybór jest, tak w przypadku 10 latka i faceta dużo słabiej ![]() Więc przycupnę tu sobie u Was w kąciku i będę obserwować, czy czasem nie pojawi się jakiś fajny pomysł w temacie kalendarza .
|
|
|
|
#4886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() „Kiedy spadnie śnieg? Jak podaje TVN Meteo już w środę nasz kraj znajdzie się pod wpływem zimnego arktycznego powietrza i właśnie wtedy możemy spodziewać się przelotnych opadów śniegu z deszczem. Również możemy spodziewać się bardzo silnego wiatru, który miejscami będzie osiągał prędkość nawet do 150km/h.” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Jak znajdziecie ciekawe propozycje kalendarzy dla facetów to podzielcie się
![]() Dla siebie kusi mnie rituals. Niedługo mam urodziny, więc już mężowi podszeptuję co nieco ![]() Co do choinki i dziecka to mam te same dylematy. Też mam prawie roczne dziecko na stanie. Tz upiera się na dużą i żywa choinkę
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma się co dziwić, mamy połowę października. Ja już byłam zmęczona trochę tą pogodą. Cieszę się natomiast z tego, co aktualnie mam za oknem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Balea na mnóstwo produktów z limitowanych kolekcji, dlatego ja zawsze kupuje w ciemno i jak dla mnie to są jedne z najlepszych kosmetyków na świecie ![]() Żele pod prysznic, toniki, pianki do golenia, peelingi, kremy do rąk, mgielki, wszystko kocham ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4890 | ||||
|
Raczkowanie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;86015038]Miałam sobie zafundować tatuaż ale przełożyłam to na styczeń
a tak to na urodziny w listopadzie zażyczyłam sobie kalendarz adwentowy z kosmetykami a pod choinkę tj samo ale wersję z odliczaniem do Nowego Roku odkąd jedna dziewczyna wkleiła tu linka to przepadłam Też mi się marzy tatuaż, ale zawsze coś... Co zamierzasz zrobić? Cytat:
:hahahaCytat:
Cytat:
Patrzyłam w tamtym roku ale kurde kosztowna sprawa... Cytat:
U mnie dziś był tylko 1'! Brrr.. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

to skorzystałam z okazji i zaczęłam temat czy obchodzi mikołajki, jak to u niego wygląda z prezentami na gwiazdkę 
. Ale drzwi w łazience nie używamy, a do salonu i kuchni nie mamy wcale, więc ten
Widziałam grzańce w pięknych dekorowanych świątecznie butelkach, wszelakie pierniczki, migdały... No oczka mi się świeciły.

czyli wysyła mi np 10 rzeczy które by chciał i których jeszcze sam sobie nie kupił
. Teściowie mnie nie interesują niech im mąż prezentu szuka. Niestety tata i dziadkowie to wielkie białe karty które są zawsze problemem 

i ostatnio przeszły mi przez myśl sanki, ale po pierwsze nie wiem czy to zda egzamin, a po drugie czy będzie śnieg 

zaliczyłam wprawdzie falstart co poskutkowało skórą węża, bo z ziemnego września zrobił się gorący październik, czego się nie spodziewałam. Ale oby było już co raz zimniej. 

️ W tym roku też kupię, jeśli będzie.
moze jakiś wywalę i wtedy sobie kupię
26.08.2023