|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Hrabia Jan Zbigniew Potocki
zakładam temat o Hrabim Janie Zbigniewie Potockim,
jak o sobie twierdzi Prezydent II RP, znacie Go ? co myślicie o tej postaci ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Hrabia Jan Zbigniew Potocki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie znam go. Dzięki Tobie poczytałam sobie na wikipedii o nim i o innych samozwańczych prezydentach i pretendentach do polskiego tronu. Zastanawiam się, czy jest z nimi wszystko w porządku.
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
szczegóły są na youtube, dużo jest filmów z nim,
podobno nie wiedzieli kto Wałęsie ma przekazać insygnia władzy - jakoś tam wybrali Kaczorowskiego, który to podobno nie był Prezentem Polski, podobno jest Prezydentem II RP na podstawie Konstytucji z 1935 roku która trwa, a my niemnie mamy III RP czyli wychodzi na to, że inne Państwo, według Hrabiego do odszkodowań wojennych uprawniona jest II RP którą On reprezentuje, a nie III RP ktorą rządzą politycy których wszyscy świetnie znamy, Polska do dziś z Niemcami formalnie jest w stanie wojny bo nigdy po wojnie nie były podpisane traktaty pokojowe, https://youtu.be/BMrVPEbWc7U https://youtu.be/tq081a1JpcA https://youtu.be/KV8M9GJSUgE Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez userrr Czas edycji: 2018-10-20 o 02:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
co myślicie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(coś pomiędzy "mam to gdzieś", a "nie mam czasu na ludzi oderwanych od rzeczywistości") Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ja bym sobie pooglądała, ale wszystkie filmiki na ten temat są strasznie długie, a nie mam ochoty tracić tyle czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.