Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-10-18, 08:29   #871
kamilaohio
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32

Cytat:
Napisane przez maleficenta Pokaż wiadomość
No widzisz aż dziwne , że przy tak dwóch różnych implantach mamy praktycznie tyle samo w biuście wszystko zależy id wyjściówki, wymiarów, gabarytów Kochana nie sądzę, aby doktorek w ogóle wziął pod uwagę wymianę 290cc na 330cc-toż to różnica żadna! Jeśli Ci warunki pozwolą ( a pewnie pozwolą) to startuj od razu z wielkością 400cc! Ja bym na wejściu krzyczała nawet 450cc a co Na 50ml więcej to szkoda bólu, kasy i zachodu 100-150ml więcej to już będzie zmiana widoczna. Dziewczyny tu wymieniały np. z 460cc na 610cc lub 410cc na 600cc a nawet pamiętam z 350cc na 475cc.
Także wiesz, jak chcesz być zadowolona to zaczynaj rozmowę od +100cc co najmniej

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Helołł myślisz, że cycki odpadną? Albo implanty przesuną się na plecy? Ja tak myślałam i w związku z tym ciągle podtrzymywałam je rękoma
Mi nawet doktorek powiedział, że 2/3 razy dziennie tak po godzinie śmigać na golasa a cyckom to dobrze zrobi. Dać im odpocząć a nawet grawitacja im trochę pomoże zejść i się ułożyć. Także myślę, że śmiało możesz pancerz zrzucić

Boję się, że pod pachy wejdą No dobra, to dziś zadziałam, ale na Twoją odpowiedzialność!
kamilaohio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-18, 09:10   #872
maleficenta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamilaohio Pokaż wiadomość
Boję się, że pod pachy wejdą No dobra, to dziś zadziałam, ale na Twoją odpowiedzialność!
Spoko jak wejdą pod pachy to się dorobi 3 cyc na środku

No dziewczyny mówię Wam kocham te moje cyce miłością bezwarunkową Nie są pewnie jeszcze idealne,ale dla mnie są czadreskie!
Kto ma ochotę zapraszam do albumu, wrzuciłam kilka zdjęć cyców w staniczkach I to jest kuerwa szok. W staniczkach które są wycinkami koronek, żadnych gąbek, protez, pseudo cycków tylko koroneczki oplatające moje cycuszki. Nigdy w życiu nie sądziłam, że coś takiego założę! Kiedyś szukałam staniorów z największą ilością gąbek, dzisiaj w sklepach macam te staniki i wkurzam się, że prawie wszystkie staniki mają gąbki

22.11.2016r A.Z anatomy 375cc hp
31.01.2017r A.B anatomy 475cc xhp
Operacja: 10.09.2018r A.B anatomy 535 xhp
maleficenta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-18, 09:54   #873
kamilaohio
Rozeznanie

Cytat:
Spoko jak wejdą pod pachy to się dorobi 3 cyc na środku

No dziewczyny mówię Wam kocham te moje cyce miłością bezwarunkową Nie są pewnie jeszcze idealne,ale dla mnie są czadreskie!
Kto ma ochotę zapraszam do albumu, wrzuciłam kilka zdjęć cyców w staniczkach I to jest kuerwa szok. W staniczkach które są wycinkami koronek, żadnych gąbek, protez, pseudo cycków tylko koroneczki oplatające moje cycuszki. Nigdy w życiu nie sądziłam, że coś takiego założę! Kiedyś szukałam staniorów z największą ilością gąbek, dzisiaj w sklepach macam te staniki i wkurzam się, że prawie wszystkie staniki mają gąbki

W wolnej chwili chętnie popatrzę Bo teraz w pracy siedzę, to ciężko Ale zaj***sty masz avatar no bomba! A raczej dwie
Stary 2018-10-18, 10:06   #874
maleficenta
Zadomowienie

Cytat:
W wolnej chwili chętnie popatrzę Bo teraz w pracy siedzę, to ciężko Ale zaj***sty masz avatar no bomba! A raczej dwie
I to qrwa już nie zapożyczony avatar a mój własny,osobisty
Miłego dnia!

Stary 2018-10-18, 11:24   #875
kamilaohio
Rozeznanie

Cytat:
Miłego dnia!

No dobra. Byłam. Widziałam. Nie lubię Cię.

Obłędnie wyglądasz, cycki są świetne, bardzo zazdraszczam
Narobiłaś mi Kochana takiego apetytu na staniki z koronki... A tu tyle jeszcze czekać, aż się te moje skałki ułożą, wybiją ehh. Zazdro razy milion
Stary 2018-10-18, 11:50   #876
kasiateacher
Raczkowanie

Cytat:
Miłego dnia!

są piękne
kasiateacher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-18, 12:17   #877
Matti
Zadomowienie

Cytat:
No widzisz aż dziwne , że przy tak dwóch różnych implantach mamy praktycznie tyle samo w biuście wszystko zależy id wyjściówki, wymiarów, gabarytów Kochana nie sądzę, aby doktorek w ogóle wziął pod uwagę wymianę 290cc na 330cc-toż to różnica żadna! Jeśli Ci warunki pozwolą ( a pewnie pozwolą) to startuj od razu z wielkością 400cc! Ja bym na wejściu krzyczała nawet 450cc a co Na 50ml więcej to szkoda bólu, kasy i zachodu 100-150ml więcej to już będzie zmiana widoczna. Dziewczyny tu wymieniały np. z 460cc na 610cc lub 410cc na 600cc a nawet pamiętam z 350cc na 475cc.
Także wiesz, jak chcesz być zadowolona to zaczynaj rozmowę od +100cc co najmniej

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Masz rację te 400 min

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-18, 18:35   #878
maleficenta
Zadomowienie

Cytat:
No dobra. Byłam. Widziałam. Nie lubię Cię.

Obłędnie wyglądasz, cycki są świetne, bardzo zazdraszczam
Narobiłaś mi Kochana takiego apetytu na staniki z koronki... A tu tyle jeszcze czekać, aż się te moje skałki ułożą, wybiją ehh. Zazdro razy milion
Hihihihi
Moje też jeszcze niedawno były też takie kamienie i ciężko było ich ruszyć a teraz rowek robię na igłę aż sama sobie zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez kasiateacher Pokaż wiadomość
są piękne
Dziękuwa
Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Masz rację te 400 min
Pamiętaj minimum 400 a najlepiej pińcety od razu jak nic! To będzie moc! hehe a tak naprawdę to A.B Ci doradzi najlepiej,on to oko ma idealne a w rękach ma magie jak Kaszpirowski

Stary 2018-10-18, 18:52   #879
kasiateacher
Raczkowanie

Cytat:
Hihihihi
Moje też jeszcze niedawno były też takie kamienie i ciężko było ich ruszyć a teraz rowek robię na igłę aż sama sobie zazdroszczę Dziękuwa Pamiętaj minimum 400 a najlepiej pińcety od razu jak nic! To będzie moc! hehe a tak naprawdę to A.B Ci doradzi najlepiej,on to oko ma idealne a w rękach ma magie jak Kaszpirowski

A "powiedz" jak samopoczucie, nie ma uczucia ciała obcego w ciele?

Stary 2018-10-18, 19:07   #880
maleficenta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiateacher Pokaż wiadomość
A "powiedz" jak samopoczucie, nie ma uczucia ciała obcego w ciele?

Już na szczęście nie!
Ale przez pierwszy tydzień to tragedia normalnie. Jak dwa stukilowe kamienie przyczepione do klaty zaraz po zabiegu i dzień po błagałam lekarza, aby mi to natychmiast wyciągnął i dał żyć normalnie. Jedyna moja myśl: "ja pier****olę co ja narobiłam" Później przez tydzień no dwa twarde głazy. Myślałam " jak qrwa żyć?" i tylko pisałam na FB do starych forumowiczek tych z cyckami, czy to przejdzie, czy one będą jak moje czy tą krzywdę zrobiłam sobie na zawsze każda pisała: czekaj z dnia na dzień będzie lepiej! I jest! Są mięciutkie, ruchome, idealne do macania

Edytowane przez maleficenta
Czas edycji: 2018-10-18 o 19:09
Stary 2018-10-18, 19:14   #881
kasiateacher
Raczkowanie

Cytat:
Już na szczęście nie!
Ale przez pierwszy tydzień to tragedia normalnie. Jak dwa stukilowe kamienie przyczepione do klaty zaraz po zabiegu i dzień po błagałam lekarza, aby mi to natychmiast wyciągnął i dał żyć normalnie. Jedyna moja myśl: "ja pier****olę co ja narobiłam" Później przez tydzień no dwa twarde głazy. Myślałam " jak qrwa żyć?" i tylko pisałam na FB do starych forumowiczek tych z cyckami, czy to przejdzie, czy one będą jak moje czy tą krzywdę zrobiłam sobie na zawsze każda pisała: czekaj z dnia na dzień będzie lepiej! I jest! Są mięciutkie, ruchome, idealne do macania

Super pozytywnie zazdroszczę

Stary 2018-10-20, 01:32   #882
serena001
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny

Jestem tu po raz pierwszy. Chciałabym delikatnie powiększyć piersi, a przede wszystkim wyrównać, bo mam sporą asymetrię.
Jestem umówiona za miesiąc na konsultację do dr. P.Sz. w Warszawie. I tu moje pytanie, widziałam, że pan doktor przyjmuje jeszcze w innej klinice w Warszawie, poza tym w Gdańsku, Bydgoszczy i Toruniu... Czy wybór kliniki ma znaczenie? Czy któraś z was może miała do czynienia z dr?

Pozdrawiam
serena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-20, 19:10   #883
NocnaFuriia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Czy ktoś się orientuje gdzie w Poznaniu można wykonać usg z implantami? Wiem, że są punkty, ale chcę do dr który naprawdę zna się na rzeczy.

USG piersi w Poznaniu dr Skrzywanek gabinet na Placu Kolegiackim

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2018-10-22, 10:55   #884
karoli7
Przyczajenie

Kobietki, czy to jest mozliwe z implantem pod miesniem?? Troche sie zmartwilam, bo specjalnie bralam Xtra zeby moc smigac bez..

Wiele kobiet po zabiegu korekcji piersi uważa, że nie musi nosić stanika. To jest bzdura, ponieważ biust będzie ładnie wyglądał przez parę miesięcy, a później skóra zacznie po prostu się naciągać, w rezultacie prowadząc do tzw. „efektu gruszki”, czyli sytuacji, kiedy biust opada pod wpływem grawitacji i zaczyna nam ciążyć – mówi agencji informacyjnej Newseria Lifestyle Izabela Sakutova z firmy Panache.

karoli7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-22, 11:55   #885
kamilaohio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karoli7 Pokaż wiadomość
Kobietki, czy to jest mozliwe z implantem pod miesniem?? Troche sie zmartwilam, bo specjalnie bralam Xtra zeby moc smigac bez..

Wiele kobiet po zabiegu korekcji piersi uważa, że nie musi nosić stanika. To jest bzdura, ponieważ biust będzie ładnie wyglądał przez parę miesięcy, a później skóra zacznie po prostu się naciągać, w rezultacie prowadząc do tzw. „efektu gruszki”, czyli sytuacji, kiedy biust opada pod wpływem grawitacji i zaczyna nam ciążyć – mówi agencji informacyjnej Newseria Lifestyle Izabela Sakutova z firmy Panache.

Właśnie też ostatnio o tym czytam, no i zaleca się, by stanik nosić, bo mimo wszystko grawitacja działa... Ja tam stanik będę nosić, ale nie push up, tylko same koronkowe, miękkie, a od czasu do czasu, do sukienki z mega dekoltem, czy latem przy upale, będę pozwalać sobie na chodzenie bez cyckonosza
Stary 2018-10-22, 12:43   #886
emthings
Raczkowanie

Hej kasiateacher u mnie piersi szybko zaczęły dochodzić do siebie, w sensie takim, że w dotyku i odczuciu nie sprawiają problemów, już właściwie od 3 miesiąca miałam wrażenie, że nic sobie nie robiłam. Teraz mija 6 miesiąc i jest znacznie lepiej, ułożyły się też nieco inaczej, są bardziej miękkie, już tak nie przylegają do ciała jak dwie kule

Ogólnie w 4 miesiącu kupiłam sobie w H&M stanik 75C i wydawał się być dobry, zwykłe trójąciki. Ale teraz mi z nich cycki dosłownie wypadają Po ułożeniu się wydają się mi nieco większe niż były I zdecydowanie bliżej siebie, co uważam na plus. Do dzisiaj czasem zakładam ten pooperacyjny na noc ale zazwyczaj stanik sportowy. Na co dzień różnie. Niedługo dodam foty, to będziecie mogły zobaczyć jak tam moje maleństwa.

Co do aktywności fizycznej - wróciłam do niej na 100% uważam jedynie na ciężkie ćwiczenia z odpychaniem ciężaru albo przyciąganiem do siebie - to mi jeszcze potrafi sprawiać dyskomfort. Ale unoszenie 6kg hantelek, bieganie, steper - wszystko OK, jedynie trzeba mieć faktycznie dobry stanik sportowy żeby tych piersi nie narażać na zbyt duże skakanie (ja ciągle obchodzę się z moimi delikatnie)
Stary 2018-10-22, 16:09   #887
Panciusia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez serena001 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Jestem tu po raz pierwszy. Chciałabym delikatnie powiększyć piersi, a przede wszystkim wyrównać, bo mam sporą asymetrię.
Jestem umówiona za miesiąc na konsultację do dr. P.Sz. w Warszawie. I tu moje pytanie, widziałam, że pan doktor przyjmuje jeszcze w innej klinice w Warszawie, poza tym w Gdańsku, Bydgoszczy i Toruniu... Czy wybór kliniki ma znaczenie? Czy któraś z was może miała do czynienia z dr?

Pozdrawiam
Witaj, też jestem absolutną nowicjuszką i również umówiłam się do doktora P.Sz na konsultację do Bydgoszczy, ale już za tydzień . Ogólnie jestem z 3-miasta więc czeka mnie podróż, ale mam nadzieję że warto. Są tu może dziewczyny, które robiły piersi i doktora?
Panciusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-22, 19:15   #888
kasiateacher
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emthings Pokaż wiadomość
Hej kasiateacher u mnie piersi szybko zaczęły dochodzić do siebie, w sensie takim, że w dotyku i odczuciu nie sprawiają problemów, już właściwie od 3 miesiąca miałam wrażenie, że nic sobie nie robiłam. Teraz mija 6 miesiąc i jest znacznie lepiej, ułożyły się też nieco inaczej, są bardziej miękkie, już tak nie przylegają do ciała jak dwie kule

Ogólnie w 4 miesiącu kupiłam sobie w H&M stanik 75C i wydawał się być dobry, zwykłe trójąciki. Ale teraz mi z nich cycki dosłownie wypadają Po ułożeniu się wydają się mi nieco większe niż były I zdecydowanie bliżej siebie, co uważam na plus. Do dzisiaj czasem zakładam ten pooperacyjny na noc ale zazwyczaj stanik sportowy. Na co dzień różnie. Niedługo dodam foty, to będziecie mogły zobaczyć jak tam moje maleństwa.

Co do aktywności fizycznej - wróciłam do niej na 100% uważam jedynie na ciężkie ćwiczenia z odpychaniem ciężaru albo przyciąganiem do siebie - to mi jeszcze potrafi sprawiać dyskomfort. Ale unoszenie 6kg hantelek, bieganie, steper - wszystko OK, jedynie trzeba mieć faktycznie dobry stanik sportowy żeby tych piersi nie narażać na zbyt duże skakanie (ja ciągle obchodzę się z moimi delikatnie)
Dziękuję za odpowiedź.

Stary 2018-10-22, 21:59   #889
a23d519289bd35408b93801df16417b742c06f87_6848b8fa390ef
Konto usunięte

Dołączam się do pytania , czy są tu jakieś dziewczyny po operacji u P.Sz.?

Ja byłam na konsultacji w Gdańsku miesiąc temu i od razu zdecydowałam się, mam termin na początek stycznia. Doktor Sz.wzbudzil moje zaufanie już zanim przekroczyłam próg kliniki , przewertowałem cały internet i jestem przekonana, że jest wybitnym specjalistą Siedzialam nieco zdenerwowana zadając sobie pytanie co ja w ogóle robię... Wtedy zaczepiła mnie Pani która wyszła z gabinetu doktora,miała już operację przeprowadzana przez niego i bardzo zachwalała i pocieszała mnie, że nie mam się czego bać. I faktycznie, doktor wywarł na mnie ogromne pozytywne wrażenie. Czekam na wieści jak będzie u Was
a23d519289bd35408b93801df16417b742c06f87_6848b8fa390ef jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-10-23, 09:28   #890
Panciusia
Przyczajenie

[1=a23d519289bd35408b93801 df16417b742c06f87_6848b8f a390ef;86027678]Dołączam się do pytania , czy są tu jakieś dziewczyny po operacji u P.Sz.?

Ja byłam na konsultacji w Gdańsku miesiąc temu i od razu zdecydowałam się, mam termin na początek stycznia. Doktor Sz.wzbudzil moje zaufanie już zanim przekroczyłam próg kliniki , przewertowałem cały internet i jestem przekonana, że jest wybitnym specjalistą Siedzialam nieco zdenerwowana zadając sobie pytanie co ja w ogóle robię... Wtedy zaczepiła mnie Pani która wyszła z gabinetu doktora,miała już operację przeprowadzana przez niego i bardzo zachwalała i pocieszała mnie, że nie mam się czego bać. I faktycznie, doktor wywarł na mnie ogromne pozytywne wrażenie. Czekam na wieści jak będzie u Was [/QUOTE]

Witaj, ja też jestem z 3-miasta, ale dzwoniąc do kliniki w Bydgoszczy poinformowano mnie, ze doktor nie konsultuje w Gdańsku, a jedynie raz w miesiącu w Gdyni jest doktor W.B., z którym pracuje doktor P.Sz.
Skoro byłaś już na konsultacji, może uchylisz rąbka tajemnicy jak to wszystko wygląda, jakie implanty doktor preferuje i przede wszystkim jaki jest zakres cenowy? Ja byłam już na jednej konsultacji w Gda u M.M-K, ale nie jestem przekonana, więc szukam dalej i stąd mój wyjazd do Bydgoszczy. Mam jakieś dobre przeczucia, a Twój wpis mnie dodatkowo przekonał, że nie będzie to czas zmarnowany. Nie ukrywam też, że liczę na termin pod koniec stycznia . A gdzie będziesz operowana? Też Bydgoszcz czy może W-wa?
Stary 2018-10-23, 16:36   #891
slaaave13
Zadomowienie

Hej dziewczyny. 😀 Podczytuje Was juz długo, o operacji marze jeszcze dłużej...

No i chyba postanowione, ze po nowym roku - nowa Ja/nowe cycki 😂. A w listopadzie chcialabym sie juz umowic gdzieś na jakąś konsultacje. Czy macie do polecenia kogoś moze ze Szczecina?

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Ściągnęłam tez sobie apke Wizazu, wcześniej przeglądałam ze zwyklej przeglądarki, w ogole dawno nie udzielalam sie na wizazu i nie wiem czemu - nie moge zobaczyc Waszych zdjęć? Ani nawet dodac do 'znajomych'? Jeeju, kilka lat przerwy i nie ogarniam.

Stary 2018-10-23, 19:31   #892
Konto usunięte

Hej Ja również chciałam udać się do MMK, ale zupelnie przez przypadek natknęłam się na opinie o P.Sz. i wszystko przebiegło u mnie ekspresowo Zapisałam się on line na wizytę wlasnie w gdańskiej klinice , nie podam nazwy, bo chyba tu nie wolno, ale na portalu o lekarzach jest taki adres również podany, ale doktor konsultuje w Gdańsku chyba tylko raz w miesiącu. Sprawdzałam jednak dzisiaj i strona internetowa kliniki nie działa, ale na FB jak najbardziej i na Google, jest nr tel więc może sprawdź, miałabyś bliżej niż do Bydgoszczy Ale może niekoniecznie szybciej. Ja jestem z Gdańska wiec tymbardziej się ucieszyłam ze wszystko szybko, na miejscu i już nie mogę się doczekać, choć nieraz panikuję i zastanawiam się czy dobrze robię.. ale to trwa na szczęście moment

Sama konsultacja przebiegla bardzo szybko (albo może mi się wydaje, bo byłam w wielkich emocjach aż z tych emocji po wyjściu nie pamiętałam już prawie nic co doktor mówił, a mówił w sumie sporo, ale mi już w głowie kolotalo ze będę miała cycki

Doktor zrobił mi pomiary , wyjasnil przebieg operacji , troszkę luźno porozmawialiśmy. Powiedziałam ze chcialabym mieć C (teraz mam ledwo A) , najpierw zaproponował Motivy 275 a potem zdecydowaliśmy ze będą to 300ml. Cenowo 13500 operacja i 4500 implanty. Dosyć sporo,ale czuję że to był dobry wybór . Waham się jeszcze z rozmiarem. Ja mam wąska klatkę i jestem u góry drobna , wiec nie chce przesadzić, ale boje się ze te 300 mi nie wystarcza Ale jak robiłam sobie test z woreczków z ryżem to 325 wydawały mi się jakieś takie wielkie. Na szczęście jeszcze trochę czasu na przemyślenia !
a23d519289bd35408b93801df16417b742c06f87_6848b8fa390ef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 07:13   #893
kamilaohio
Rozeznanie

Dzień dobry Cycolinki Dziś mija 15 dzień i dziś mam pierwszą konsultację po operacji, mam nadzieję, że wszystko jest ok

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. 😀 Podczytuje Was juz długo, o operacji marze jeszcze dłużej...

No i chyba postanowione, ze po nowym roku - nowa Ja/nowe cycki 😂. A w listopadzie chcialabym sie juz umowic gdzieś na jakąś konsultacje. Czy macie do polecenia kogoś moze ze Szczecina?

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Ściągnęłam tez sobie apke Wizazu, wcześniej przeglądałam ze zwyklej przeglądarki, w ogole dawno nie udzielalam sie na wizazu i nie wiem czemu - nie moge zobaczyc Waszych zdjęć? Ani nawet dodac do 'znajomych'? Jeeju, kilka lat przerwy i nie ogarniam.

Cześć! Pozwoliłam sobie dodać Ciebie do przyjaciół, tylko musisz potwierdzić. Moje albumy już pewnie możesz zobaczyć, robiłam w Szczecinie u dr M.Pi. ale jeszcze nie mogę oceniać jego pracy, bo to dopiero 15 dni
Stary 2018-10-24, 09:05   #894
Panciusia
Przyczajenie

[1=a23d519289bd35408b93801 df16417b742c06f87_6848b8f a390ef;86031115]Hej Ja również chciałam udać się do MMK, ale zupelnie przez przypadek natknęłam się na opinie o P.Sz. i wszystko przebiegło u mnie ekspresowo Zapisałam się on line na wizytę wlasnie w gdańskiej klinice , nie podam nazwy, bo chyba tu nie wolno, ale na portalu o lekarzach jest taki adres również podany, ale doktor konsultuje w Gdańsku chyba tylko raz w miesiącu. Sprawdzałam jednak dzisiaj i strona internetowa kliniki nie działa, ale na FB jak najbardziej i na Google, jest nr tel więc może sprawdź, miałabyś bliżej niż do Bydgoszczy Ale może niekoniecznie szybciej. Ja jestem z Gdańska wiec tymbardziej się ucieszyłam ze wszystko szybko, na miejscu i już nie mogę się doczekać, choć nieraz panikuję i zastanawiam się czy dobrze robię.. ale to trwa na szczęście moment

Sama konsultacja przebiegla bardzo szybko (albo może mi się wydaje, bo byłam w wielkich emocjach aż z tych emocji po wyjściu nie pamiętałam już prawie nic co doktor mówił, a mówił w sumie sporo, ale mi już w głowie kolotalo ze będę miała cycki

Doktor zrobił mi pomiary , wyjasnil przebieg operacji , troszkę luźno porozmawialiśmy. Powiedziałam ze chcialabym mieć C (teraz mam ledwo A) , najpierw zaproponował Motivy 275 a potem zdecydowaliśmy ze będą to 300ml. Cenowo 13500 operacja i 4500 implanty. Dosyć sporo,ale czuję że to był dobry wybór . Waham się jeszcze z rozmiarem. Ja mam wąska klatkę i jestem u góry drobna , wiec nie chce przesadzić, ale boje się ze te 300 mi nie wystarcza Ale jak robiłam sobie test z woreczków z ryżem to 325 wydawały mi się jakieś takie wielkie. Na szczęście jeszcze trochę czasu na przemyślenia ![/QUOTE]

Widzę, że rozmiarowo też idziemy podobnie, bo na pierwszej konsultacji M.M-K zaproponował mi 300ml, średni profil i teraz raczej też będę ku temu dążyła (164 cm, 52kg). Próbę ryżową jeszcze mam przed sobą, ale chciałabym żeby piesi wyglądały w miarę możliwości naturalnie. Jestem zdecydowana na okrągły implant, bo z racji 2-ki dzieci w górnej części piersi mam ubytki

Nie ukrywam, że cieszą mnie Twoje słowa nt. doktora, bo po pierwszej konsultacji byłam jakaś niespokojna i niepewna, więc mam nadzieję, ze tym razem będzie inaczej - ustalę termin i będę cierpliwie czekała.

Ja jakoś bólu się nie boję, bo dużo już się naczytałam i tu i ja innych forach i wiem, że najgorsze będą pierwsze 3 dni, potem już tylko lepiej. Jestem po dwóch cc i wiem co oznacza ograniczony zakres ruchów i ból, a nie ukrywam, że po cc szybko dochodziłam do siebie i liczę że teraz będzie podobnie - chyba że jestem w błędzie, to niech mnie ktoś prostuje

Zazdroszczę dziewczynom już po i nie mogę się doczekać, kiedy i u mnie będzie po wszystkim..lubię mieć takie akcje szybko z głowy żeby za dużo nie rozmyślać i kombinować. Na razie czekam z niecierpliwością na przyszły tydzień i konsultację
Stary 2018-10-24, 09:12   #895
mindless
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja mam dzis konsultacje u MMK. Nie moge sie doczekac!

Sent from my iPhone
mindless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 09:28   #896
aprilla86
Raczkowanie

GG do aprilla86

Naprawdę kaza z Was musi to obejrzeć przed decyzją o powiekszaniu!
Mi to zmieniło myslenie!!!

https://www.youtube.com/watch?v=hdrnkhiNF6M

aprilla86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 15:01   #897
Panciusia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mindless Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja mam dzis konsultacje u MMK. Nie moge sie doczekac!

Sent from my iPhone
Daj koniecznie znać jak poszło i czy doktor wzbudził Twoje zaufanie. Jak dla mnie sama konsultacja przebiegła pomyślnie i byłam zadowolona, ale zaczęły do mnie docierać różne "informacje" i stwierdziłam, że poszukam dalej
Stary 2018-10-24, 15:59   #898
Konto usunięte

Panciusia ja mam tez koło 164cm a waga mi się waha 51-53 kg , z tym ze nie rodziłam dzieci i piersi po prostu nie mam prawie żadnych

I miałam dokładnie to samo - chcialam iść do MMK, ale znam osoby po operacjach u niego i nie będę się rozpisywać ani oczerniać,bo mimo wszystko jest pewnie dobrym chirurgiem,ale ja po tym co usłyszałam nie dałabym się mu pokroić.Ciesze się ze już po pierwszej konsultacji u P.Sz. czułam ze to odpowiednia osoba. Może jakbym musiała jeździć i szukać to bym się rozmyśliła całkiem z tego mętliku w głowie

Czekam na wieści jak Wasze reakcje po konsultacji u P.Sz
Stary 2018-10-24, 16:27   #899
mindless
Zakorzenienie

Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32

Jestem po konsultacji! Beda Mentory okragle 340 lub 365cc wysokiej projekcji. Operacje mam 14 stycznia. Jestem bardzo zadowolona, bo to byl ostatni wolny termin na styczen, a potem dopiero doktor mial dostepne terminy na kwiecien. MMK wzbudzil we mnie zaufanie. Wszystko wytlumaczyl dokladnie. Odpowiadal na moje pytania. Ja jestem zachwycona! Nie moge sie doczekac i juz odliczam. Moja wyjsciowka to zero. Nic tam prawie nie mam.

Mozecie napisac co wam nie pasowalo w MMK? Nie uwazam, ze wyrazanie swojej opinii to oczernianie kogos. Chetnie poczytam i te dobre opinie i te zle.

Sent from my iPhone

Edytowane przez mindless
Czas edycji: 2018-10-24 o 16:30
mindless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 20:39   #900
kamilaohio
Rozeznanie

Byłam dziś na ściągnięciu szwow, wszystko jest ok, choć mocno są opuchnięte. Doktor stwierdził, że jak widział mnie pierwszy dzień po operacji, to zastanawiał się, czy dobrze zrobił, że zgodził się na 390cc. Zdychałam nawet na morfinie. A ja tego efektu wcale nie widzę, jak dla mnie, to są nie za duże. No ale ok. Więcej doktor by nie włożył, bo mówi, że obawial się zerwania mięśni. A i ponoc sie jeszcze wybija i nabiora ksztaltu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości