|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No dziewczyny mówię Wam kocham te moje cyce miłością bezwarunkową ![]() ![]() ![]() Kto ma ochotę zapraszam do albumu, wrzuciłam kilka zdjęć cyców w staniczkach ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Konsultacje: 10.03.2015r T.K anatomy 360cc lub 390cc hp ![]() 14.09.2016r A.K anatomy 380cc hp ![]() 22.11.2016r A.Z anatomy 375cc hp ![]() 31.01.2017r A.B anatomy 475cc xhp ![]() Operacja: 10.09.2018r A.B anatomy 535 xhp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłego dnia! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Konsultacje: 10.03.2015r T.K anatomy 360cc lub 390cc hp ![]() 14.09.2016r A.K anatomy 380cc hp ![]() 22.11.2016r A.Z anatomy 375cc hp ![]() 31.01.2017r A.B anatomy 475cc xhp ![]() Operacja: 10.09.2018r A.B anatomy 535 xhp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Obłędnie wyglądasz, cycki są świetne, bardzo zazdraszczam ![]() Narobiłaś mi Kochana takiego apetytu na staniki z koronki... A tu tyle jeszcze czekać, aż się te moje skałki ułożą, wybiją ehh. Zazdro razy milion ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
są piękne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz rację ![]() ![]()
![]() |
#878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje też jeszcze niedawno były też takie kamienie i ciężko było ich ruszyć a teraz rowek robię na igłę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale przez pierwszy tydzień to tragedia normalnie. Jak dwa stukilowe kamienie przyczepione do klaty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Konsultacje: 10.03.2015r T.K anatomy 360cc lub 390cc hp ![]() 14.09.2016r A.K anatomy 380cc hp ![]() 22.11.2016r A.Z anatomy 375cc hp ![]() 31.01.2017r A.B anatomy 475cc xhp ![]() Operacja: 10.09.2018r A.B anatomy 535 xhp ![]() Edytowane przez maleficenta Czas edycji: 2018-10-18 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jestem tu po raz pierwszy. Chciałabym delikatnie powiększyć piersi, a przede wszystkim wyrównać, bo mam sporą asymetrię. Jestem umówiona za miesiąc na konsultację do dr. P.Sz. w Warszawie. I tu moje pytanie, widziałam, że pan doktor przyjmuje jeszcze w innej klinice w Warszawie, poza tym w Gdańsku, Bydgoszczy i Toruniu... Czy wybór kliniki ma znaczenie? Czy któraś z was może miała do czynienia z dr? ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
USG piersi w Poznaniu dr Skrzywanek gabinet na Placu Kolegiackim Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#884 |
Przyczajenie
|
Kobietki, czy to jest mozliwe z implantem pod miesniem?? Troche sie zmartwilam, bo specjalnie bralam Xtra zeby moc smigac bez..
Wiele kobiet po zabiegu korekcji piersi uważa, że nie musi nosić stanika. To jest bzdura, ponieważ biust będzie ładnie wyglądał przez parę miesięcy, a później skóra zacznie po prostu się naciągać, w rezultacie prowadząc do tzw. „efektu gruszki”, czyli sytuacji, kiedy biust opada pod wpływem grawitacji i zaczyna nam ciążyć – mówi agencji informacyjnej Newseria Lifestyle Izabela Sakutova z firmy Panache. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Ogólnie w 4 miesiącu kupiłam sobie w H&M stanik 75C i wydawał się być dobry, zwykłe trójąciki. Ale teraz mi z nich cycki dosłownie wypadają ![]() ![]() Co do aktywności fizycznej - wróciłam do niej na 100% uważam jedynie na ciężkie ćwiczenia z odpychaniem ciężaru albo przyciąganiem do siebie - to mi jeszcze potrafi sprawiać dyskomfort. Ale unoszenie 6kg hantelek, bieganie, steper - wszystko OK, jedynie trzeba mieć faktycznie dobry stanik sportowy żeby tych piersi nie narażać na zbyt duże skakanie (ja ciągle obchodzę się z moimi delikatnie)
#887 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Konto usunięte
|
Dołączam się do pytania , czy są tu jakieś dziewczyny po operacji u P.Sz.?
![]() Ja byłam na konsultacji w Gdańsku miesiąc temu i od razu zdecydowałam się, mam termin na początek stycznia. Doktor Sz.wzbudzil moje zaufanie już zanim przekroczyłam próg kliniki , przewertowałem cały internet i jestem przekonana, że jest wybitnym specjalistą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Przyczajenie
|
[1=a23d519289bd35408b93801 df16417b742c06f87_6848b8f a390ef;86027678]Dołączam się do pytania , czy są tu jakieś dziewczyny po operacji u P.Sz.?
![]() Ja byłam na konsultacji w Gdańsku miesiąc temu i od razu zdecydowałam się, mam termin na początek stycznia. Doktor Sz.wzbudzil moje zaufanie już zanim przekroczyłam próg kliniki , przewertowałem cały internet i jestem przekonana, że jest wybitnym specjalistą ![]() ![]() Witaj, ja też jestem z 3-miasta, ale dzwoniąc do kliniki w Bydgoszczy poinformowano mnie, ze doktor nie konsultuje w Gdańsku ![]() ![]() Skoro byłaś już na konsultacji, może uchylisz rąbka tajemnicy jak to wszystko wygląda, jakie implanty doktor preferuje i przede wszystkim jaki jest zakres cenowy? Ja byłam już na jednej konsultacji w Gda u M.M-K, ale nie jestem przekonana, więc szukam dalej i stąd mój wyjazd do Bydgoszczy. Mam jakieś dobre przeczucia, a Twój wpis mnie dodatkowo przekonał, że nie będzie to czas zmarnowany. Nie ukrywam też, że liczę na termin pod koniec stycznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. 😀 Podczytuje Was juz długo, o operacji marze jeszcze dłużej...
No i chyba postanowione, ze po nowym roku - nowa Ja/nowe cycki 😂. A w listopadzie chcialabym sie juz umowic gdzieś na jakąś konsultacje. Czy macie do polecenia kogoś moze ze Szczecina? ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Ściągnęłam tez sobie apke Wizazu, wcześniej przeglądałam ze zwyklej przeglądarki, w ogole dawno nie udzielalam sie na wizazu i nie wiem czemu - nie moge zobaczyc Waszych zdjęć? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#892 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sama konsultacja przebiegla bardzo szybko (albo może mi się wydaje, bo byłam w wielkich emocjach aż z tych emocji po wyjściu nie pamiętałam już prawie nic co doktor mówił, a mówił w sumie sporo, ale mi już w głowie kolotalo ze będę miała cycki ![]() Doktor zrobił mi pomiary , wyjasnil przebieg operacji , troszkę luźno porozmawialiśmy. Powiedziałam ze chcialabym mieć C (teraz mam ledwo A) , najpierw zaproponował Motivy 275 a potem zdecydowaliśmy ze będą to 300ml. Cenowo 13500 operacja i 4500 implanty. Dosyć sporo,ale czuję że to był dobry wybór . Waham się jeszcze z rozmiarem. Ja mam wąska klatkę i jestem u góry drobna , wiec nie chce przesadzić, ale boje się ze te 300 mi nie wystarcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Cycolinki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
Cześć! Pozwoliłam sobie dodać Ciebie do przyjaciół, tylko musisz potwierdzić. Moje albumy już pewnie możesz zobaczyć, robiłam w Szczecinie u dr M.Pi. ale jeszcze nie mogę oceniać jego pracy, bo to dopiero 15 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Przyczajenie
|
[1=a23d519289bd35408b93801 df16417b742c06f87_6848b8f a390ef;86031115]Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sama konsultacja przebiegla bardzo szybko (albo może mi się wydaje, bo byłam w wielkich emocjach aż z tych emocji po wyjściu nie pamiętałam już prawie nic co doktor mówił, a mówił w sumie sporo, ale mi już w głowie kolotalo ze będę miała cycki ![]() Doktor zrobił mi pomiary , wyjasnil przebieg operacji , troszkę luźno porozmawialiśmy. Powiedziałam ze chcialabym mieć C (teraz mam ledwo A) , najpierw zaproponował Motivy 275 a potem zdecydowaliśmy ze będą to 300ml. Cenowo 13500 operacja i 4500 implanty. Dosyć sporo,ale czuję że to był dobry wybór . Waham się jeszcze z rozmiarem. Ja mam wąska klatkę i jestem u góry drobna , wiec nie chce przesadzić, ale boje się ze te 300 mi nie wystarcza ![]() Widzę, że rozmiarowo też idziemy podobnie, bo na pierwszej konsultacji M.M-K zaproponował mi 300ml, średni profil i teraz raczej też będę ku temu dążyła (164 cm, 52kg). Próbę ryżową jeszcze mam przed sobą, ale chciałabym żeby piesi wyglądały w miarę możliwości naturalnie. Jestem zdecydowana na okrągły implant, bo z racji 2-ki dzieci w górnej części piersi mam ubytki ![]() Nie ukrywam, że cieszą mnie Twoje słowa nt. doktora, bo po pierwszej konsultacji byłam jakaś niespokojna i niepewna, więc mam nadzieję, ze tym razem będzie inaczej - ustalę termin i będę cierpliwie czekała ![]() Ja jakoś bólu się nie boję, bo dużo już się naczytałam i tu i ja innych forach i wiem, że najgorsze będą pierwsze 3 dni, potem już tylko lepiej ![]() ![]() Zazdroszczę dziewczynom już po i nie mogę się doczekać, kiedy i u mnie będzie po wszystkim..lubię mieć takie akcje szybko z głowy żeby za dużo nie rozmyślać i kombinować. Na razie czekam z niecierpliwością na przyszły tydzień i konsultację |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja mam dzis konsultacje u MMK. Nie moge sie doczekac!
Sent from my iPhone |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Raczkowanie
|
Naprawdę kaza z Was musi to obejrzeć przed decyzją o powiekszaniu!
Mi to zmieniło myslenie!!! ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=hdrnkhiNF6M
#897 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Konto usunięte
|
Panciusia ja mam tez koło 164cm a waga mi się waha 51-53 kg , z tym ze nie rodziłam dzieci i piersi po prostu nie mam prawie żadnych
![]() I miałam dokładnie to samo - chcialam iść do MMK, ale znam osoby po operacjach u niego i nie będę się rozpisywać ani oczerniać,bo mimo wszystko jest pewnie dobrym chirurgiem,ale ja po tym co usłyszałam nie dałabym się mu pokroić.Ciesze się ze już po pierwszej konsultacji u P.Sz. czułam ze to odpowiednia osoba. Może jakbym musiała jeździć i szukać to bym się rozmyśliła całkiem z tego mętliku w głowie ![]() Czekam na wieści jak Wasze reakcje po konsultacji u P.Sz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32
Jestem po konsultacji! Beda Mentory okragle 340 lub 365cc wysokiej projekcji. Operacje mam 14 stycznia. Jestem bardzo zadowolona, bo to byl ostatni wolny termin na styczen, a potem dopiero doktor mial dostepne terminy na kwiecien. MMK wzbudzil we mnie zaufanie. Wszystko wytlumaczyl dokladnie. Odpowiadal na moje pytania. Ja jestem zachwycona! Nie moge sie doczekac i juz odliczam. Moja wyjsciowka to zero. Nic tam prawie nie mam.
Mozecie napisac co wam nie pasowalo w MMK? Nie uwazam, ze wyrazanie swojej opinii to oczernianie kogos. Chetnie poczytam i te dobre opinie i te zle. Sent from my iPhone Edytowane przez mindless Czas edycji: 2018-10-24 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Rozeznanie
|
Byłam dziś na ściągnięciu szwow, wszystko jest ok, choć mocno są opuchnięte. Doktor stwierdził, że jak widział mnie pierwszy dzień po operacji, to zastanawiał się, czy dobrze zrobił, że zgodził się na 390cc. Zdychałam nawet na morfinie. A ja tego efektu wcale nie widzę, jak dla mnie, to są nie za duże. No ale ok. Więcej doktor by nie włożył, bo mówi, że obawial się zerwania mięśni. A i ponoc sie jeszcze wybija i nabiora ksztaltu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.