|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
|
|
#3032 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, dzięki , dzięki
|
#3033 |
|
Rozeznanie
|
Miss.hot te śmieszne (czasem koszmarne) sny związane ze ślubem nawiedzają chyba każdą przyszłą pannę młodą. Dziś mi się sniło, że goście po kolei mdleli w kościele, łącznie z księdzem
Już Wam niewiele zostało, oby do ostatniej chwili bylo tak bezstresowo jak dotychczas Przed nami jeszcze 16 dni - leci bardzo bardzo szybko. Wszystko staram się załatwiać na spokojnie, chociaż zostało troszkę rzeczy do zrobienia. Mam problem z biżuterią - nigdzie nie mogę znaleźć takiej jakbą bym chciała. Popełniłam ostatnio małą gafę. Znajomi, których zaprosilismy na ślub i wesele, dostali od nas zaproszonko na sam ślub. Zorientowałam się kilka dni po fakcie, ponieważ brakowało mi gdzieś jednego pustego zaproszenia na sam ślub. Najgorsze, że nie wiedzielismy komu takie zaproszenie wręczyliśmy. Ale już wszystko wyjasnione. Koleżanka myślała, że wyimaginowała sobie, że na wesele też są proszeni, albo, że może sama się wprosiła podczas rozmowy. Całe szczęście jest wyluzowana i nie ma problemu. Zreszta ja tez bym sie nie obraziła
|
|
|
|
#3034 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
mam na imię Agata i dopiero dziś odnalazłam forum. Trochę późno bo dużo cennych rad... Mam ślub 30 sierpnia 2008. Wesele w Zajeździe Gościnnym Czy słyszałyście coś moje drogie na temat zespołu MAYDAY?Zostało 16 dni... Mam pytanie: czy jest na forum, jakaś Panna Młoda z tego samego dnia i z Kościoła pw. Św. Andrzeja Boboli? Chodzi mi o dogadanie sie co do dekoracji kościoła. Czekam na jakiś odzew. Pozdrawiam |
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam odprężona po paznokciach - poniżej wklejam rezultaty
![]() Lecę wycinać podziękowania dla gości
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
miss.hot
calava katey cannabis84 Drogie dziewczyny! Z okazji tego wyjątkowego Dnia życzę Wam dużo Szczęścia i Milości oraz Powodzenia, także przez całe późniejsze życie RAZEM !!! |
|
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
witajcie!
W srode podpisalismy umowe z p.Pliszko. Moj tz chcial pakiet za 900 zł, ale tak go p.Pliszko bajerował, namawiał itd ze w koncu chyba wezmiemy za 1250 filmy sa sliczne!czolowki sprawiaja wrazenie, jakby sie ogladało film w kinie - ta akcja, dobrana odpowiednio muzyka...ach narazie zostaje nam do zalatwienia wodzirej - z tych pilniejszych rzeczy i bedziemy miec spokoj na pare miesiecy buziaki
|
|
#3038 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny! miss.hot, calava, katey, cannabis84,
życzę Wam i Waszym TŻ-om cudownych chwil podczas ślubu i przysięgi, takich niezapomnianych i czułych! wspaniałych gości! profesjonalnej obsługi! siły i wytrwałości na parkiecie! przydatnych prezentów! żeby wszystko poszło zgodnie z planem albo jeszcze lepiej! Będziecie piękne i uśmiechnięte to wiem, dużo Miłości i Szczęścia! Edyta ps. czekamy na relację
|
#3039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podoba mi się to, że makijaż ślubny w jej wykonaniu jest zazwyczaj dość ciemny a o takim właśnie marzyłam!
|
|
|
|
|
#3040 |
|
Rozeznanie
|
Miira jeśli chdzi o winietki to udało mi się znaleźc dokładnie takie same tylko że niestety wyłącznie na angielskiej stronie i jest tam dośc drogo
Pewnie Ci to bardzo nie pomoże ale zawsze można coś podpatrzeć a papierowe krzesełka można też kupic na allegrohttp://www.caesarsweddingfavours.co....=d1018_01.html
|
#3041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaaa.... ale tam mają świetne rzeczy Dziewczyny ja też dołączam się do życzeń i trzymam kciuki by wszystko wyszło jak najpiękniej, jak tylko sobie zamarzłyście
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
miss.hot, calava, katey, cannabis84!
Życzę Wam, aby Wasze śluby i wesela były dokładnie takie, jak sobie wymarzyłyście! No i koniecznie udanej pogody! Dużo miłości, szczęścia i wzajemnego poszanowania! Buziaki!
|
#3044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do terminu to po prostu trzeba dzwonić, ja jeszcze przed próbnym ( na początku lipca) zaklepałam sobie termin na 6 września. Tak w ogóle to namiary na p. Martę znalazłam na wizażu, bo była tu wcześniej wilekokrotnie polecana, także myślę że jeszcze niejedna wizażanka może powiedzieć coś o efektach jej pracy ![]() Aha, żadnej zaliczki nie bierze. Odebrałam wczoraj suknię .... szkoda że do ślubu zostało 3 tyg, najchętniej już jutro bym ją włożyła
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
miss.hot
calava katey cannabis84 ode mnie rónież serdeczne życzenia ślubne. DUżo miłości przez całe zycie, wzajemnego zrozumienia i wiele wiele szczęścia a jutrzejszy dzień niech i noc będą dla Was najwspanialszymi w życiu...... pod kazdym względem ![]() jejku Dziewczyny to już jutro ale Wam fajnie ![]() ![]()
|
|
|
|
#3047 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, jestescie kochane! Ale.... Nastapila jakas pomylka. Ja slubuje za tydzien Mimo wszystko bardzo dziekuje za wszystkie swietne zyczenia I ja rowniez skladam najserdeczniejsze zyczonka jutrzejszym slubujacym, wszystkiego co najlepsze na tej Waszej nowej wspolnej drodze. Zeby zawsze swiecilo Wam slonce... Trzymam tez kciuki za Wasz jutrzejszy piekny dzien, zeby wszystko poszlo po Waszej mysli.
|
|
|
#3048 |
|
Rozeznanie
|
miss.hot
calava katey Dziewczyny zycze wam duuuuzo slonka w dniu jutrzejszym i przez cale zycie, aby ten dzien wygladal dokladnie tak jak to sobie wymarzylyscie ![]() rzadko sie udzielam ale czytam was na biezaco i mi samej zostalo 2 tygodnie, nie moge w to uwierzyc, ze tak zlecialo ![]() |
|
|
|
#3049 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
mam pytanie co do Pana Z. Czy jakoś kontaktowałyście się z nim w tygodniu przed ślubem powiedzieć mu o której Błogosławieństwo itd., czy On sam do Was dzwonił? Bo ślub mam za 2 tygodnie i zastanawiam się czy ja mam do niego dzwonić czy sam się odezwie. Pozdrawiam |
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także luzik ![]() ćwiczymy właśnie z Tż pierwszy taniec hehe pierwszy raz dopiero - ciekawe jak wyjdzie ![]() Nerwów brak
|
|
#3051 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, że i mnie stres nie złapie co do wielkiego dnia.. bo jak narazie cisza w tej kwestii
|
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Jutro
Cytat:
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
miss.hot
calava katey cannabis84 Życzę wam wszystkiego najlepszego - cudownej pogody jutro i żeby wszystko, co do ostatniego szczegółu poszło dokładnie po waszej myśli tak że już jako szczęśliwe mężatki będziecie wspominac jutrzejszy dzień wśród najlepszych w waszym życiu
|
#3055 |
|
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny za zyczenia
![]() to juz jutro!!!!!!!!!!!!!! jest dobrze...nie ma stresa ![]() ![]() miss.hot szykuje nam sie niezly skwar:|
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3056 |
|
Raczkowanie
|
powodzenia dziołszki!!!!!!!! To Wasz najszczesliwszy dzien w zyciu!! ale oby takich wiecej
niech Wam Bog blogoslawi!
|
|
#3057 |
|
Rozeznanie
|
Powodzenia dziewczyny
![]() ![]() szczescia bawcie sie dobrze ![]() wielka buzka ![]() KATEY juz czekam na link z waszego tanca pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#3058 |
|
Zadomowienie
|
To już dzisiaj
czuje się jakbym to ja sama miała iść dziś mówić sakramentalne TAK
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
miss.hot
calava katey cannabis84 Niech słoneczko świeci Wam tak pięknie jak dziś każdego dnia!! Uśmiechu, szczęścia i radości dla Was i Waszych TŻ!! Bawcie się dobrze To Wasz dzień!!
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
Ale piękna pogoda na ślub.. słonecznie, bez deszczu i ciepło...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

30 sierpnia 2008ALL RIGHTS RESERVED 

Pewnie Ci to bardzo nie pomoże ale zawsze można coś podpatrzeć