|
|
#2371 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja miałam dla Matiego tę matę: https://www.calydlamamy.pl/zabawki/3...saAg7GEALw_wcB Bardzo polecam. Dopiero teraz po ponad dwóch latach wyblakły trochę kolory, bo teściowa trzymała ją rok na podłodze pod oknem od południowej strony Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
To ktorego mam kupic oballa, bo nje wjem
|
|
|
|
#2376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Wtajemniczenie
|
ale to dziecko jest dzisiaj marudne
sprzedam tanio
|
|
|
|
|
#2378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ta piłkę już noszę wszędzie ze sobą jak ja dostaliśmy to schowałam ja do szafy bo sobie myślę - a po co mi taka piłka a tu teraz się okazało że jest numer 1 u Ali ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2379 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Heja!
Mały zasnął to na szybciocha odpisuję! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O piłeczkach Oball jeszcze się nie wypowiem - dam znać, jak dojdą i zobaczę, czy K się zainteresuje ![]() Kobito, czyś ty zwariowała taki obiad szykować na 11 osób... 2 zupy? daj spokój, rosół wszystkim wystarczy My robiliśmy imprezę na 18 osób. Zupa to rosół, a na drugie indyka w żurawinie (specjalnie wybraliśmy danie z ryżem, bez ziemnioli, bo nie chciałoby się nam obierać dla 18 osób ) Stwierdziliśmy też, że nie dajemy wyboru co do zupy i drugiego dania, bo byśmy tylko biegali kuchnia-salon i byłby stres jak to zsynchronizować i czy się nie pomyliliśmy .Dodatkowo przed obiadem na stole były sałatki (jarzynowa/ grecka/ z łososiem/ z selerem), półmisek wędlin/ kiełbasa/ pasztet, pomidory z mozarellą i jajka faszerowane fetą i suszonymi pomidorami (które przesoliłam ). Chrzest mieliśmy o 11.00 więc po przyjściu do domu mogliśmy spokojnie ogarnąć się, i zacząć grzać obiad.Wszystko powyżej robi się dość szybko W sałatkach i ciastach pomagała mi mama i teściowa. Jedzenia było zdecydowanie za dużo - szczególnie ciast, bo dodatkowo zamawialiśmy tort. Ale teściowa chciała zrobić koniecznie 2 ciasta i przywiozła wielkie blachy ciast z masą. Lodówka okazała się za mała, a na dworze też w ciągu dnia było całkiem ciepło więc na balkonie nie mogło to długo stać. Moja rada: jak najmniej takich ciast z masą - nie dość, że się rozpada przy krojeniu, to jeszcze zajmuje miejsce w lodówce. Cytat:
![]() podrzucam link: https://allegro.pl/pampers-pieluchy-...M2IwOTZlNGI%3D Ja nie mogłam się zdecydować i wzięłam 2 (jak zobaczę na żywo to zdecyduję która mi się bardziej podoba a drugą dostanie bratanek )Zamówiłam taką https://allegro.pl/oball-kolorowy-pi...YTkzNDFjZDM%3D i taką https://allegro.pl/bright-starts-oba...NTc5NjhhYzg%3D Melduję, że my dziś zaliczyliśmy spacer ![]() Co prawda w mżawce, i do domu wróciłam trochę mokra, ale Młody spał jak suseł Dodatkowo zaszłam do swojej pracy, bo akurat przyjechał cały mój zespół do naszego lokalnego biura i K. zrobił furrorę wśród pracowych cioć i wujków, choć był trochę zdezorientowany. Początkowo nie chciał się uśmiechać i gadać, tylko wtulał się we mnie i rozglądał od czasu do czasu. Potem zrobił się bardziej odważny i zaczął wysyłać nieśmiałe uśmieszki do niektórych szczęśliwców ![]() Dziewczyny, czy kupujecie jakiś śpiworek specjalnie do fotelika samochodowego? Ten filmik na yt uświadomił mi, że nie można przewozić maluchów w zwykłych kombinezonach (https://www.youtube.com/watch?v=7X5v...IAjZZlhlKriXVk) i zastanawiam się nad jakimś śpiworkiem z możliwością przełożenia pasów bezpieczeństwa. Macie coś na oku/ do polecenia? |
||||
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce tego oball!!! Moje psy maja takie same 🤣🤣🤣
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myślę o takim spiworku ![]() https://www.smyk.com/catalog/product...telika-czarny/ Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Moja też maruda chyba pogoda tak działa ja też się czuje do d...y głowa już mnie w nocy bolała.Teraz jedziemy autem w góry więc maruda śpi chwila spokoju. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2383 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#2384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz już próbuje stopy ale wkurza się bo jeszcze nie umie jej złapać tak żeby wsadzić do buzi ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
Melduję że dziś finalnie dogadaliśmy się i kupujemy dom
to nic że przez najbliższe 30 lat będziemy jeść chleb ze smalcem ale za to przy kominku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakbyś napisała kromke z chlebem to bym zrozumiała gratulacje Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no może trochę przesadziłam z tym smalcem a swoją drogą lepiej brzmi dżem że świni zamiast smalec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2389 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle to zanim się z małą na basen wybiorę to muszę ją jakoś przystosować do kąpieli w chłodniejszej wodzie. Bo ona jak jest mniej niż 33°C to się już z zimna trzęsie a na basenie będzie mniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#2391 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No małemu też w troszkę chłodniejszej wodzie szczęka lata.. Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, człowiek chce normalnie poczytać forum to jak nie kuszą pszczołą to oballem
Zgadnijcie, co właśnie zamówiłam? ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzisiaj kobita ostatniego niebieskiego przed nosem zabrała, a sama głupia jej poleciłam go, bo podobno taki fajny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
Hej, u nas choroby ciąg dalszy, ale już widać, że mały lepiej się czuje. Inhalacje znosi nawet bez krzykow, także chociaż tyle. Teraz dopiero zjadł cała porcje mleka. Zastanawiam się jedynie co z kumpkami bo robił wczoraj i dziś zielona, czy to może wynikać z tego,ze jest chory hm..?
|
|
|
|
#2398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki bo już zaczęłam świrowac, że jeszcze coś z brzuszkiem nie tak.
|
|
|
|
#2400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

dla męża i

sprzedam tanio 

, więc nie będę dawać więcej skoro tyle wystarcza. Ale w końcu robi sam i to bez płaczu i meczarni.

). Chrzest mieliśmy o 11.00 więc po przyjściu do domu mogliśmy spokojnie ogarnąć się, i zacząć grzać obiad.
)

to nic że przez najbliższe 30 lat będziemy jeść chleb ze smalcem ale za to przy kominku
no może trochę przesadziłam z tym smalcem 

Zgadnijcie, co właśnie zamówiłam?